Schleich julekalender

Køb en sjov Schleich julekalender til børn

Søger du efter legetøjs julekalender til børnene? Schleich julekalender fra det tyske legetøjs firma indenfor sjove figurer, huse, alfer, feer, bondegårde, heste, hunde og alle andre dyr, måske være årets fede julekalender til drengen eller pigen.

Schleich julekalendere til børn

Der findes forskellige julekalender med det tyske legetøj, hvor de forskellige adventskalendere dækker over temaer med dyr og andet bag de 24 låger. Vi har her fundet de kalendere som du kan købe på det danske marked, men du kan faktisk finde et par stykker mere på f.eks. Amazon.de her.

Søger du efter legetøjs julekalender til børnene? Her kunne Schleish julekalender fra det tyske legetøjs firma indenfor sjove figurer og huse som alfer, feer, bondegårde, heste, hunde og alle andre dyr, måske være årets fede julekalende

schleich heste julekalender 2017 2016

​Schleich heste julekalender 2018

​Julekalenderen til piger der kunne være det gode alternativ til f.eks. en Frost julekalender, er denne kalender med heste fra det tyske firma. Kalenderen indeholder 3 heste, rytter og diverse små ting, som samlet giver den gode leg. 24 dage er selvfølgelig lang tid, men kunne være den gode kombination hvis årets julegave var en heste/bondegård.

Fra: 249,95 kr.​

køb den tyske julekalender med vilde dyr til barnet

​Schleich julekalender vilde dyr

​En anden kalender til drenge og piger er denne julekalender med vilde dyr. Den kommer med en stor tiger, panda, abe og diverse små ting bag lågerne, som fra de 1 december og frem til juleaften, kan give den lille glæde hver morgen i julen. Du får selvfølgelig ikke en kalender med store ting bag hver låge, som underholder barnet i dagevis, men den lille glæde er, hvad en julekalender gør for børn og her kunne dyr være den sjove ting.

Fra: 249,95 kr.​

Køb en julekalender med legetøj på tilbud inden 1 december

​Julekalender med bondegårdsdyr

Hvis du søger en julekalender med bondegårdsdyr tema, måske fordi din dreng eller pige skal have en bondegård i gave juleaften, så kunne denne kalender måske være det oplagte valg. Indeholder forskellige små dyr og ting til bondegården, som er noget nemmere at købe samlet end at finde 24 forskellige kalendergaver.

Fra: 100 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Schleich julekalender
Bedømmelse
51star1star1star1star1star