• Home  / 
 • blog
 •  /  Soveværelse indretning – gode råd til komfort og moderigtige valg

Soveværelse indretning – gode råd til komfort og moderigtige valg

Søvn er et basalt behov for mennesket. Det er i løbet af nattens søvn, vi bliver klar til dagen, og det er ofte i vores seng, vi finder tryghed og afslapning. Det er i soveværelset, vi starter og slutter vores i dag. Derfor kan soveværelset nemt anses som det vigtigste rum i et hus eller en lejlighed. Men et soveværelse behøver ikke kun være praktisk og fornuftigt.

Soveværelse indretning kan sætte et personligt præg på atmosfæren, der er i rummet. Det praktiske spiller dog en stor rolle, og det kan være en god idé at investere i sit soveværelse, da det er nogle vigtige møbler, som sætter et stort præg på ens daglige velvære. Der er mange måder at indrette sit soveværelse, men essensen ligger i en god seng og at skabe et behageligt rum.

Mulighederne for at indrette et soveværelse er mange, så vi vil hjælpe dig på vej til en god soveværelseindretning, med de møbler vi anser som nogle af de vigtigste. Læs videre for at få ideer til indretning af soveværelse og en masse soveværelse inspiration. 

Wonderland Windsor: En flot, komfortabel seng

Wonderland Windsor: En flot, komfortabel seng

Vi bruger rigtig mange timer i sit soveværelse og som oftest i sengen. Samtidig tager sengen ofte rigtige meget af pladsen i soveværelset. Derfor skal sengen både være praktisk, klædelig og komfortabel. Det er vigtigt, at du prøver din seng inden køb, da det er individuelt, hvad vi har behov for i forhold til vægt, størrelse og komfort. Mange forhandlere giver dig mulighed for at få sengen med hjem, hvorefter du kan returnere den, hvis den ikke har den komfort din krop behøver. 


Denne smukke kontinentalseng vil helt sikkert klæde dit soveværelse og give dig god komfort. Den har medium affjedring og tilpasser sig den individuelle krop. Sengen er blandt de mest populære senge på Ilva.dk, hvorfor den helt sikkert er et rigtig godt valg. Denne seng er uden ben og gavl, men det kan tilkøbes for at skabe en endnu flottere indretning i soveværelset.


Specifikat​ioner

 • Individuel støtte 
 • Mål: 200x180
 • Populær blandt forbrugere

Fra: 33.816  kr.

Tempur Topper topmadras: Find den perfekte topmadras

Tempur Topper topmadras: Find den perfekte topmadras

Det perfekte soveværelse yder den aboslut bedste komfort for dig. Derfor er det en god idé at investere i en god topmadras, som støtter din krop. En god topmadras bidrager til en fantastisk fantastik nattesøvn og bidrager til daglig komfort. En topmadras medvirker til en mere behagelig og jævn seng. Vi bruger en tredjedel af vores liv i sin seng, derfor er det vigtigt med den aboslut bedste komfort. 


Denne topmadras er det mest populære soveværelsesprodukt på webshoppen Ilva.dk. Den har en skøn tykkelse på 7 centimeter. Den har aftageligt betræk, der kan vaskes på 60 grader, hvilket er utroligt godt, hvis du spilder eller sveder meget i søvne. Derfor kan topmadrassen være god, hvis du eksempelvis har små børn, der ofte overnatter i sengen. Den har sensation komfort og er samtidig trykaflastende. 


Specifikationer

 • Trykaflastende
 • 7 cm tyk
 • Mest populære 

Fra: 10.499,25  kr.

Skyblå Aiayu: Flot sengetøj, der passer til din stil

Skyblå Aiayu: Flot sengetøj, der passer til din stil

Sengetøj kan være med til at sætte et personligt præg på din seng, men kan også gøre din nattesøvn endnu bedre. Der findes sengetøj i meget forskelligt behageligt materiale, såsom silke og bomuld, der hver især bidrager til noget for din søvn. Derudover findes der mange forskellige design og farver, der kan bidrage til en flot soveværelse indretning.


Du kan naturligvis få sengetøj til alle størrelser af dyner, både dobbeltdyner, enkeltdyner og dyner med ekstra længde. Dette flotte sengetøj i en skyblå farve er lavet i 100 procent økologisk bommuld, som sørger for, at betrækket er utroligt let og blødt. Det er samtidig miljøcertificeret med fokus på social ansvarlighed. Det er det mest populære sengetøj blandt forbrugerne, der handler hos Luxuloving.dk. 


Specifikationer

 • Miljøcertificeret
 • 100 procent bommuld 
 • Populært

Fra:  1.995 kr.

Hubsh: Et klædeligt og funktionelt sengebord

Hubsh: Et klædeligt og funktionelt sengebord

Endnu et møbel vi ofte ser på soveværelser, er sengebordet. Et sengebord kan have mange funktioner i et soveværelse. Det kan bidrage til flot soveværelse indretning, men kan også være praktisk i forhold til opbevaring. Et praktisk valg kan være at vælge et sengebord, der har skuffer eller skabe, således at det samtidig kan bruges til opbevaring.


 Det kan især være smart til indretning af et lille soveværelse. Vælg et sengebord der afspejler din stil, og som passer til dig og resten af dit soveværelse. Måske er du forelsket i en bestemt farve, en bestemt trænuance eller noget tredje. 


Et godt bud på et klædeligt og funktionelt sengebord er dette fra Hubsch. Sengebordet er lavet i lys eg, som er med til at skabe et lyst rum.


Sengebordet har samtidig mulighed for skjult opbevaring med sin skabslåge. Dette sengebord er det mest populære hos unoliving.com. 


Specifikationer

 • Lys eg
 • Skabslåge
 • Mest populære 

Fra: 1779 kr.

Illustration by Anders Hvenegaard: Et personligt soveværelse med pynt

Illustration by Anders Hvenegaard: Et personligt soveværelse med pynt

Et soveværelse kan gøres personligt på mange forskellige måder. Det kan indrettes med billeder, pyntegenstande, blomster, farver og meget mere. Disse små genstande kan bidrage til soveværelsets atmosfære og viser, hvem du er som person. Der findes mange valg af pyntegenstande, og de kan være afgørende for, at soveværelset ikke blot bliver et rum med en seng.


Dette klædelige billede lavet af Anders Hvenegaard kan bidrage til soveværelse indretning i minimalistisk stil. Billedet er blandt de mest populære genstande til soveværelset fra Likehome.dk. Billedet får byens liv ind i soveværelset og skaber en hel særlig atmosfære. Der kan vælges ét eller flere billeder inklusiv ramme til at klæde soveværelset. 


Specifikationer

 • Mål: 32x37
 • Kunstprint 
 • Inkl. Sort ramme

Fra: 199,95 kr.

House Doctor vasketøjspose: Praktisk opbevaring til et lille soveværelse

House Doctor vasketøjspose: Praktisk opbevaring til et lille soveværelse

Det kan være en stor udfordring at finde møbler til indretning af et lille soveværelse. Derfor handler det om at tage smarte valg. Sengen tager ofte en stor del af pladsen i rummet, men den rette indretning kan sørge for, at det ikke blot bliver et rum med en seng. Der er dog ofte mange ting, der tager plads i et soveværelse, såsom kommoder, skabe, vasketøjskurve, skabe og så videre.


Det kan være smart at indrette sig praktisk med små, flytbare vasketøjskurve og andre kurve til organisering. Disse ting kan også nemt bidrage til en flot soveværelse indretning. Derfor kan det være en god idé at anskaffe sig en klædelig vasketøjspose, som også er nem at pakke væk, når alt tøjet er vasket. Denne vasketøjspose fra House Doctor er klædelig, let og praktisk til et lille soveværelse og bidrager til praktisk soveværelse indretning. 


Specifikationer

 • Størrelse: 40x50 
 • Nem og praktisk at flytte 
 • Populær hos Luxoliving

Fra: 100,00 kr.

Aykasa Foldekasser

Aykasa Foldekasser

De smarte kasser fra Aykasa skaber en helt ny verden af organisering og systemer, hvor du kan sammensætte farver og størrelser til at organisere bælter, make-up, sokker og meget andet. Du kan vælge en neutral farve eller nyde et flot farvespil i dit soveværelse med det store udvalg af farver disse foldekasser kommer i. Når de ikke bruges, kan de foldes sammen, hvilket gør, at de ikke fylder i det lille soveværelse. De er samtidig særdeles slidstærke og holdbare. De fås i tre størrelser; mini, medi og maxi. 


Specifikationer

 • Slidstærke
 • Materiale: hård plast
 • Størrelse på minikasse: 27x17x11

Fra: 40,00 kr.

TRAEWERK Pendel: Smukke lamper

TRAEWERK Pendel: Smukke lamper

Lamper bidrager til atmosfæren, lyssætningen og indretningen i soveværelset. Lamper i et soveværelse er yderst smarte, når mørket falder på, og du stadig mangler lys til at læse en bog eller når du blot ligger i sin seng for at slappe af. Der findes mange forskellige typer af klædelige lamper, men vi har valgt at fremhæve denne. Lampen er er yderst populær på modernhouse.dk, sikkert på grund af sit unikke look.


Pendlen er i smukt træ med en fænomenal stofledning. Du kan selv kombinere forskellige farver af ledninger og træ for at skabe et særskilt look til soveværelset. Denne flotte lampe kan også bruges i andre rum – for eksempel i din entre indretning.


Specifikationer

 • Unik stil
 • Forskellige kombinationsmuligheder
 • Populær

Fra: 430,00 kr.

Liv i sort: Fremhæv din stil med et tøjstativ

Liv i sort: Fremhæv din stil med et tøjstativ

Vi har alle forskellige stile og ønsker til et soveværelse. Et af tidens soveværelsetrends er klædelige tøjstativer, som kan pynte dit soveværelse og fremhæve din tøjstil. Med et tøjstativ kan du vise dine yndlingskjoler, trøjer og jakker, således at de er fremhævet i soveværelset.


Det kan bidrage til et personligt præg, og det er samtidigt praktisk. Hvis du har minimal skabsplads, giver et tøjstativ dig også mulighed for at lade dit yndlingstøj hænge med god plads, så det ikke bliver krøllet. Dette smukke tøjstativ er i sort metal og har plads til adskillige bøjler. Det bidrager til en minimalistisk stil med sin klassiske sorte farve – og kan sagtens bruges i dit soveværelse såvel som i din børneværelse indretning.  


Specifikationer

 • Farve: sort
 • Materiale: sort
 • Mål: 59x165x117

Fra: 499 kr.

Vis hvem du er og indret praktisk

Vi har samlet en lang række produkter til dig, som kan bidrage til et unikt og praktisk soveværelse. En kombination af en komfortabel seng, en blød topmadras, et flot sæt sengetøj, et rummeligt sengebord, minimalistisk pynt, praktisk opbevaring, smukke lamper og et sort tøjstativ.

Alt dette for at hjælpe dig med at få skabt den bedste soveværelse indretning. Husk at soveværelset er et af de rum, hvor du skal føle dig bedst tilpas. Derfor kræver det, at du sætter dit eget præg på rummet, og viser hvem du er. Det kan samtidig være en god idé at indrette hele huset eller lejligheden i samme stil.  

Derfor skal der skabes en indretning i soveværelset som passer med din badeværelse indretning, indretning af entre og samlede stil. Husk at det vigtigste er, at du føler dig hjemme og tilpas i dine omgivelser.

Læs også 10 uundværlige tips til dit soveværelse udgivet af Bobedre.dk.

Denne side er anmeldt af: Marcus Andersen Rating 5/5

4.6/5 (50 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: