Idegryden er støttet af vores læsere. Hvis du køber via henvisninger i vores artikler, modtager vi et annoncehonorar Læs mere her.

Underholdning til fødselsdag

Underholdning til fødselsdag


Denne artikel indeholder annoncer.

Hvis du skal afholde fødselsdag for din dreng, pige eller måske kombineret fødselsdag for flere børn, er underholdning med til at dagen glider godt, og selvfølgelig skaber sjov.

Underholdning til fødselsdag kan være mange ting, hvor vi her giver et par bud på sjove, magiske eller enkle ting til at afholde en fødselsdag med sjov underholdning. Find inspiration her nedenfor, og måske du kommer op med den helt rigtige ide til dit eller jeres arrangement.

Tryllekunstner

hyr en professionel tryllekunstner til fødselsdag

Hvis du vil gøre noget ud af fødselsdagen, hvad er mere magisk end en tryllekunstner?

Alle kan få glæde af en tryllekunstner. Og det gør sig især gældende for børn, der modsat os voksne, lever sig mere ind i universet og måske også er nemmere at snyde så magien føles større.

Fordelen ved at hyre en professionel tryllekunstner er, at det er noget alle børn kan vil blive fascineret af helt på højde med en klovn. Hvor andre former for underholdning fra artister måske ikke helt har taget i alle børn.

Med en tryllekunstner kan du slappe af og blive draget ind i noget magisk, da tryllekunst er visuelt stimulerende. Og da det et tricks, som de færreste af os opdager eller kan finde ud af, kommer det magiske også ind over. Her vil en klovn ikke have den samme palette af elementer for underholdning, selv om en klovn faktisk kan være god til en fødselsdag også.

En anden fordel med en tryllekunstner er, at det kan passes ind ligegyldigt tidspunktet. Her kan børnene fodres af før det store sjov eller efter, hvor mad inden måske nok er det bedste for husfredens skyld.

Der findes forskellige typer af artister. Du finder standup tryllekunstnere, familie, klassisk eller den kombineret klovn og tryllekunstner i et.

Du kan booke en tryllekunstner hos tryllekunstner-booking.dk, hvor du også finder mere information om muligheder.

Ballon klovn

hyr en klovn som underholdning til barnets fødselsdag

Du kan booke en professionel der både kan trylle og klovne. Men et godt alternativ til sjov underholdning for børnene, kan være en ballon klovn.

En klovn der ser skør ud og siger sjove ting, er et hit blandt de små. Men hvis han/hun samtidig kan lave ballondyr til alle børnene, så har du ofte en vinder. Og hvorfor ikke hyre denne type underholdning, som kan være festlig, farverig og fornøjelig med en masse ballonfigurer, dyr og andet.

Perfekt underholdninger efter maden og gaverne til børnefødselsdag.

Fodboldtricks

En noget anderledes form for underholdning til drengen eller pigen der er helt skudt i fodbold, kan være underholdning med en fodboldjonglør.

Du kan hyre futsal landsholdspiller eller en freestyler der kan nogle tricks med en fodbold, som de færreste af os har teknik til. Til en fødselsdag ved et barn der spiller fodbold, er der nok mange andre håbefulde unge fodboldspillere blandt gæsterne, som også vil elske at se fodboldtricks.

På fodboldtricks.dk kan du læse mere om den noget anderledes og nye form for professionel underholdning til fødselsdage, konfirmation, firmaevents m.m.

Pony

Den klassiske amerikanske underholdning som du altid ser på film når der er børnefødselsdag, er en pony. Og det har efterhånden også slået igennem herhjemme, og måske det skal være den rigtige underholdning til hendes eller hans fødselsdag?

Med en pony kan alle børn få en ridetur, det kræver dog noget i baghånden, da de fleste børn nok bliver lidt rastløse hvis de skal vente for længe.

Sminkepigerne

Ansigtsmaling er sjovt, og hvorfor ikke hyre sminkepigerne der opererer i København, til at komme ud og lave sjov med ansigtsmaling til børnene?

God og allergivenlig ansigtsmaling der kan gøre dagen festlig med forskellige udsmykninger af børnenes ansigter. Og det med at male sig i hovedet er noget, som både og drenge og piger finder super sjovt – Læs mere på sminkepigerne.dk

Skattejagten

Den klassiske underholdning til børnefødselsdag som aldrig går af mode, er skattejagt. Perfekt fra 3 års alderen og op til 2-3 klasse. Her kan skattejagten gøres kort eller lang, svær eller ej alt efter tid, alder og antal børn.

Tøndeslåning

I stedet for at hyre en professionel til underholdning, kan du kopierer fastelavn og inviterer til udklædningsfest. Her hænger du en tønde op med slik i på klassisk vis, og så kan der sagtens gå en god rum tid med børnene tæsker lås på tønden for at få gevinsten. Denne fastelavns tradition er noget de fleste børn finder sjovt.

Selskabslege

De enkle og klassiske lege går heller aldrig af mode. Kombinerer de nedenstående ting med den professionelle og så er dagen næsten gået inden fødselsdagen begynder:

  • Ballondans – Alle her en ballon til den ene fod, og så glæder det om at trampe hinandens i stykker
  • Blindebuk – En har bind for øjnene og skal fange de andre
  • Stoleleg – Musikken spiller og når den stopper, gælder det om at sætte sig på en af stolene der står, hvor der mangler en stol i forhold til antal børn
  • Smagsprøver – Bind for øjnene og så skal man smage og gætte forskellige ting
  • Flaskehalsen peger på
  • Æggeløb i haven, gården eller vej