Idegryden er støttet af vores læsere. Hvis du køber via henvisninger i vores artikler, modtager vi et annoncehonorar Læs mere her.

Kort om Idegryden

Idegryden er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave gennemarbejdet indhold inden for forbrugsgoder inden for gaveideer.  

Hvem står bag Idegryden? 

Idegryden er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus. 

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667
kontakt@obsidianmedia.dk  

Vores vision er både simpel og ambitiøs; vi ønsker at være verdens bedste forbrugermagasin. Det betyder, at vi vil være forbrugernes foretrukne platform, når de skal indsamle viden om forbrugsgoder

Vi arbejder målrettet på at optimere og opdatere vores medier, hvor vi bestræber os på at skabe maksimal værdi for vores læsere ved at udføre grundige research i de emner, vi berører i vores artikler. 

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med, at få dette produkt til den rette pris, der matcher netop deres behov. 

Tag endelig fat i os via ovenstående e-mail med spørgsmål, kommentarer, ris/ros eller andre henvendelser. Vi svarer så hurtigt vi kan, men det kan tage op til 7 hverdage. 

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, hvor vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi promoverer i vores guides. Det fungerer via den såkaldte “affiliate marketing” model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er både ambassadører og en slags “sælgere” for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse. Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi og godt indhold til vores læsere, hvilket tydeligvis også skinner igennem i vores artikler. 

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser og priser ét sted, så du ikke behøver at lede mere. 

Hvordan finder vi de bedste produkter? 

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov. 

Det er ikke muligt for os på nuværende tidspunkt at teste alle produkterne selv. Dér, hvor vi gerne vil skabe værdi, er samle alt information ét sted og sammenholde produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber. 

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal anbefales/fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området: 

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre. 
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-posten, NY Times, BBC og mange andre. 
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, BoBedre, T3 Magazine, KitchenArena, TechGearLab, GoodHouseKeeping etc.

Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med, hvordan forbrugeren tager imod produktet, hvilket sker ved at samle forbrugernes anmeldelser af produkter på tværs af webshops som Amazon, Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, Matas, hvor kunderne selv har anmeldt produktet. 

Baseret på ovenstående, kombineret med en masse research ved at tale med de store forhandlere/leverandører, gennemgå online portaler, YouTube anmeldelser og diverse fora, kommer vi med en række anbefalinger på, hvilket produktet vi mener overordnet klarer sig bedst i test. 

Med test mener vi derved både officielle tests og “den ultimative test”, som jo netop er forbrugernes egen dom. Vi mener, at kombinationen af dette giver et retvisende billede på, hvilke produkter vi vurderer, at vores læsere får mest værdi for pengene på. 

For at øge value-for-money yderligere, laver vi ligeledes en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet. 

Vores to research ansvarlige, Maria og Vladimir, står for det daglige arbejde med produkt-research. 

Forbehold 

Vi Idegryden og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi i løbet af 2020 har opkøbt og overtaget en række hjemmesider omhandlende forbrugsgoder, som vi har været – og stadig er – i en proces for at gennemgå for fejl eller misinformation.

 

Om Idegryden

 

Idegryden er et online forbrugermagasin, som har til formål at inspirere vores læsere til at finde den helt rigtige gave – til enhver smag. Vi kommer med vores bud på gaveideer til kvinder, mænd, børn og unge ved hjælp af gennemarbejdet indhold inden for en række produkter og oplevelser. I nogle af vores guides tager vi udgangspunkt i en bestemt anledning, hvor vi kommer med tips til gaven til for eksempel konfirmanden, studenten eller dåbsbarnet. Du kan læse mere om, hvordan vi udvælger, tester og anmelder produkter nedenfor.

 

Find den perfekte gave med Idegryden.dk

Når man er inviteret til en rund fødselsdag, barnedåb eller bryllup vil de fleste gerne dukke op med en gave, som bringer stor glæde hos modtageren. Det kan være i form af en personlig gave, noget han/hun ønsker sig rigtig meget eller bare en velovervejet gave, som passer perfekt til anledningen. Hos Idegryden finder du inspiration til gaver til mænd, kvinder, børn og unge samt alle mulige forskellige anledninger, som kræver en særlig opmærksomhed. Det kan for eksempel være den perfekte bryllupsgave, konfirmationsgave, Baby Shower gave, indflyttergave, Valentines Day eller andet. Vi har sammenfattet en række artikler med tips til gaveideer ud fra eksperttests og forbrugeranmeldelser. Det kan være tips til alt fra oplevelsesgaver til de 10 bedste gaver til manden i 2021. 

 

Vores anbefalinger tager udgangspunkt i en grundig research af produkterne, hvor vi sammenholder officielle tests fra forbrugerråd, danske og udenlandske medier med forbrugernes egne anmeldelser på tværs af webshops. Denne kombination er unik, og vi mener, at den giver mest retvisende billede af hvilke køb, der giver mest value-for-money. 

 

Hos Idegryden ønsker vi at være din online guide, når du vil finde en helt særlig gave til person, du holder af. Når du skal finde inspiration til en gave, kan du søge i fritekst-feltet eller du kan filtrere din søgning ud fra kategorier: 

 

Gave til hende

Det kan være svært at købe gaver til kvinder. Måske særligt svært, når man er mand. Men hos Idegryden finder du inspiration til den perfekte, personlige gave til kvinden – uanset anledning og budget. Du kan forkæle hende med lækre cremer, parfumer eller måske et gavekort til massage? Eller du kan finde et smukt smykke eller et ur, som en mere personlig gave, hun kan bære hver dag. 

 

Gave til ham

Gaven til manden, der har alt – hører man ofte. Men helt ærligt, hvilken mand har alt? Vi kan i hvert fald godt komme på en række gode gaveideer til mænd. Søger du en personlig gave til en mand i dit liv – din kæreste, din far, din bror eller ven? Her finder du gaveideer til mænd i alle aldre, uanset om det er en sportsinteresseret mand, en vinelsker eller fartglad mand. 

Andre

I denne kategori har vi samlet en række artikler med tips til gaveideer, der ikke lige falder ind under de øvrige kategorier. Anledningen kan være forskellig – fødselsdag eller julegave – og du finder mange inspirerende artikler, som kan hjælpe dig med at finde de perfekte gaver. Det kunne for eksempel være gaveideer til børn, til 30-års fødselsdag, til 50-års fødselsdag, til svigerdatter/svigersøn, til bedsteforældre, til mor/far, til baby eller gaveideer til under 100 kr. 

 

Produkter

I kategorien produkter præsenterer vi en række produkter, som er blevet testet og anmeldt af forbrugersites og i visse tilfælde af kunderne selv. Det kan være alt fra cremer til eltandbørster og romaskiner. Vi guider dig til at finde det produkt, der bedst opfylder dine behov – eller den person, som du gerne vil glæde med en gave. 

 

Anledningen

I løbet af livet er der mange lykkelige begivenheder og milepæle, som man gerne vil fejre med familie og venner. Derfor har vi samlet en hel kategori med gaveideer inddelt efter anledningen. Vi giver dig overblik over, hvad der er passende at give til de forskellige anledninger – store som små gennem livet. Du finder for eksempel inspiration til studenten, konfirmanden, kobberbrylluppet, baby shower, rejsegilde, indflyttergave og meget meget mere.