Gave til ham – Inspiration og ideer

Søger du en personlig gave til ham? De fleste mænd har  ikke mange gaveønsker, men heldigvis kan det dog gøres ret nemt. Her på Idegryden har vi fundet stort udvalg af gode gaveideer til mænd i alle aldre, hvor du finder både den personlige, skøre, sjove, romantiske eller praktiske gaveide. Brug de nedenstående gaveideer til inspiration hvor du med garanti vil finde den perfekte gave til ham. Hvis du søger efter en specifik kategori, så brug indholdsfortegnelsen lige her til at springe ned til det du søger. [/showhide]


Bestseller ideer til mænd


De 10 bedste gaver i 2020

Vi har udvalgt 10 gaveideer, som vi mener er nogle af de bedste ideer i 2020. Vi har valgt noget til enhver smag. De ideer vi kommer med nedenfor, tæller også gaver, som er lidt anderledes end en standard og gemen gave. Dermed får han sig måske en overraskelse, når han får en gave, som han ikke vidste, han ønskede sig.

oelsmagning-gave

Ølsmagning for 2 


Hvilken mand elsker ikke en god kvalitets øl? Giv ham en sjov oplevelse der byder på ølsmagning, hvor der er noget til ganen og hjernen. Der er nemlig lærdom om hvordan øllet bliver brygget, og så skal der selvfølgelig også smages på det lækre bryg.

Fra: 239 kr.

Armani Code

En populær og velduftende parfume


Mange mænd bruger parfume, og nyder egentlig at få et bredere udvalg af dufte, der kan få dem til at dufte bedre i løbet af dagen. Idegryden anbefaler en af de mest populære parfumer i 2019, som er denne Armani Code. Men fortvivl ej, der er også flere andre gode dufte at vælge imellem i udvalget.

Fra: 495 kr.

Ursæt med tilhørende armbånd

Ursæt med tilhørende armbånd

Mange går med ur, han gør måske også . Det er dog de færreste, der har et sæt af et flot ur og et matchende flot armbånd. Med dette sæt vil du give ham en mulighed for at sætte prikken over i'et på hans stil.

Fra: 1567 kr.

giv en bridegwalking oplevelsesgave

Bridgewalking


Bridgewalking ved Lillebælt er en unik og populær oplevelsesgave. ​At det er en unik oplevelse er med til at gøre oplevelsen populær. Det at stå og gå hen over taget af broen, hvor trafikken, tog, både og andet trafik kører og sejler under en, kan måske være en super fed oplevelse for ham.

Fra: 295 kr.

global-kniv-gave

Den gode kniv 

Mange har egentlig sløve knive i køkkenet, og derfor kan man hurtigt blive positivt overrasket, når man pludselig står med en skarp kvalitetskniv i hænderne. På den måde er en god og skarp kniv et godt bud på en gave, som man ikke vidste man ønskede sig, før man får den i hænderne. Denne global kniv er et godt bud på både en kniv af høj kvalitet, der samtidig behager øjnene med dens udseende.

Fra: 699 kr.

ølsmagning

Ølsmagning for 2

Giv ham en sjov oplevelse i form af øl smagning hvor han kan tage en god kammerat med og dele oplevelsen af de gyldne dråber. Øl smagning foregår forskellige steder i Danmark med forskellige mærker. Her har vi udvalgt et besøg hos det ikoniske Albani-bryggeri. 

Fra: 300 kr.

køb den fede Bodyflight oplevelsesgave til den unge mand

Bodyflight

I Taastrup som det eneste i Danmark, kan du få den fede oplevelse af vægtløs svævning i en vindtunnel. En anderledes og sjov oplevelse der kan være en perfekt gaveide til manden.

Fra: 445 kr.

giv ham en fed VR oplevelsesgave

Virtual Reality oplevelse

Hvis han elsker at more sig med nye ting og teknik, så giv ham denne oplevelse til små 200 kr. som giver en fed oplevelse. Han får nemlig mulighed for at prøve et udvalg af fede VR spil og film, og den nye teknik bliver mere og mere udviklet.

Fra: 199 kr.

Testvindende powerbank

Testvindende powerbank

Har han også en smartphone? Så kender han helt sikkert også til problemet. Din telefons batteri har 100% batteri om morgenen, og i løbet af dagen kan man se, at batteriprocenten falder så hurtigt, at den næppe ender ud med at holde resten af dagen. I dette tilfælde er en powerbank en genial idé; særligt denne GreyLime Power Stone, som udover at have et smooth og flot look har 10.400 mAh, som er nok kapacitet til at lade en gennemsnitlig smartphone op hele 4 gange.

Fra: 349 kr.

Den sikre vinder: Her er 5 all-time-gave-klassikere

Vi har udvalgt 5 klassiske gaveideer, som du med sikkerhed aldrig går galt i byen med. Ligemeget hvad anledningen, hans interesse eller hans alder er, vil de her gaver altid være på sin plads.

Mandeur der er flot og stilet

Flotte ure i alle prisklasser


Ure har altid været den personlige gave til manden eller drengen ved særlige anledninger som konfirmation, student eller runde fødselsdage. Hvis kan lide at gå med ure og måske har snakket om et nyt, så er det måske en personlig gave til ham der bliver 50 år, 18 år eller måske 30 år?

Fra: 154 kr.

Et par fede sneaks kan alle bruge


Måske en nyttig og personlig gave skal være et par nye fede sneakers? Især unge mænd er vilde med det praktiske og ergonomiske gode fodtøj, og alle mænd har brug for sko. Man kan aldrig få for mange sko.

Fra: 199 kr.

Pæn skjorte til hverdag og arbejde


Stort set alle mænd bruger skjorter, så det vil være en dejlig praktisk gave som manden kan bruge i hverdagen. Det er samtidig en god personlig ting, for hvis du er afslappet og tilpas i dit tøj, bliver du automatisk lidt mere glad, og en flot skjorte giver et helt andet udtryk.

Fra: 399 kr.

luftballon-oplevelsesgave

Oplevelsen han aldrig glemmer


En oplevelsesgave er en sikker vinder, netop fordi du kan finde oplevelser der passser til alle, og fordi han får chancen for at opleve gaven sammen med en ven eller en kæreste. 

Fra: 99 kr.

God bog 


Alle kan altid blive klogere. Det vil du også give muligheden for at blive, hvis du giver ham en bog. Der er ligeledes rig mulighed for at vælge en bog inden for det interessefelt, som han har. 

Fra: 99 kr.

Gode og personlige gaveideer til ham

"hvad skal jeg give ham i gave?" Er dette spørgsmålet der giver et irriterende ekko i baghovedet? Her kan du overveje at give noget indenfor de mere personlige ting. Helt ligesom gaverne er til mænd i alle aldre, så kan du også bruge ideerne til fødselsdag, jul, bryllup, dimission, valentines day, kobberbryllup, konfirmation og stort set alle andre anledninger.

danskdesignede-trådløse-høretelefoner

Stilfulde trådløse earbuds fra Wavell

Disse stilfulde in-ear høretelefoner er den perfekte gave til ham. Wavell er meget mere end blot deres flotte udseende. Lydkvaliteten er helt i top, og det ergonomiske design er udformet efter ørets form, så du sikrer dig, at de sidder, hvor de skal hele tiden. Wavell One er resistente overfor både vand, sved og støv, der gør dem til fleres foretrukne høretelefon under træning. Disse earbuds er velsagtens et bedre produkt end de populære Apple Airpods og så endda til en lavere pris.

Til: 799 kr.

gavekasse-til-ham

Gavekurv

Hvis du er i vildrede om gaven til ham, så køb en god gavekurv med øl, vin, lækkert eller delikatesser. Det er en gaveide der forkæler ganen, og hvem elsker ikke denne forkælelse? Du kan finde gavekurve i forskellige priser og typer, men ved Maggies finder du det store udvalg til bedste priser - Den nemme måde at finde den gode gave.

Fra: 175 kr.

køb den perfekte gave til ham

Giv ham den perfekte barbering

Hvis han skal have en udsøgt oplevelse der samtidig klarer et praktisk formål, så er en rigtig barbering med kost og hele pivtøjet, absolut den bedste barbering en mand kan opnå. Det er netop, hvad du kan give ham som den fede gave til fødselsdag, jul eller anden anledning, der kan være en perfekt personlig gave til ham fra dig.

Fra: 399 kr.

gave-sexlegetoej-starterpack

Starter kit med sexlegetøj

Denne gave er både en sjov gave at give og en god gave at få. Single eller ej vil han nu være forberedt på det meste og kunne udforske det seksuelle univers med hans nymodtagne dildo vibrator, penisring, anal plug, blindfold, bullet vibrator, manchetter og glidecreme. Giv ham en gave, som han aldrig vil glemme!

Fra: 299 kr.

mystery makers

Mystery Makers

Filosofien bag Mystery Makers at som får os til at undre os og stille spørgsmål. Deres underholdning indholder alt lige fra gåder til skattejagt, hvor du får en unik oplevelelse.
Super fed og spændene oplevelse for ham, som elsker at opleve mystery rooms og skattejagte. 

Fra: 250 kr.

skjorter er en klassisk julegave til mænd

En flot skjorte

​Stort set alle mænd bruger skjorter, så det vil være en dejlig praktisk gave som manden kan bruge i hverdagen. Det er samtidig en god personlig ting, for hvis du er afslappet og tilpas i dit tøj, bliver du automatisk lidt mere glad, og en flot skjorte giver et helt andet udtryk.

Fra: 399 kr.

giv ham den fede fisketur på havet i gave

Fisketur på det Gule Rev

Hvis du leder efter en gave til manden der elsker at fiske, så overvej om ikke oplevelsen af en fisketur på det Gule Rev vil være helt perfekt. En oplevelse hvor han kommer ud på det store hav, og måske nyde en helt ny måde at fiske på. Der kan lejes fiskeudstyr ombord ligesom der kan tilkøbes mad m.m.

Fra: 1150 kr.

Køb den eksklusive personlige pleje gaveæske til ham

Eksklusivt barbersæt

Hvis du leder efter en personlig og eksklusiv gaveide indenfor personlig pleje, så er et  gavesætte måske det rette valg. Et dyrt gavesæt der henvender sig til ham, der ønsker topkvalitet, eller måske bare skal forkæles med en lækker gave.

Fra: 99 kr.

Køb et romantisk ophold som hans gave

Romantisk gods ophold Langeland

Langeland er et flot sted, og hvorfor ikke kombinerer hans gave med et ophold her? Romantisk ophold på Skrøbelev Gods i Rudkøbing kan være den dejlige gave fra kæresten men også alle andre, til ham der fortjener at komme væk uden børn og andre forstyrrende elementer.

Fra: 1.292 kr.

giv ham den fede bil action oplevelse i gave

Racerkører for en dag 

Til manden der elsker biler og benzin, kunne du give ham den fede oplevelse der giver mulighed for at være racerkører på en dag. Racerkører oplevelsen foregår tæt ved Padborg, hvor han kommer til at køre i Mercedes C280 racer.

Fra: 2599 kr.

Køb den interessante investeringsbog i gave til mænd

Boost din opsparing med aktier

Hvis du leder efter en gave til manden, der bygger op og dette er til hele livet, så kunne den interessante bog om opsparing i aktier fra Kasper Engmand Jensen være det perfekte valg. Du kan købe denne bog til halv pris ved at vælge som e-bog, som er noget rigtig mange mænd efterhånden foretrækker.

Fra: 149 kr.

køb en god musik cd til din kæreste i julegave

Musik CD

Hvem elsker ikke god musik? De fleste lytter til en genre eller bands, og mange bruger stadig cd mediet. Hvorfor ikke give en god cd med hans yndlings musik eller bands som gave til manden?

Fra: 20 kr.

giv den fede Ferrari kørsel på bane oplevelse til mænd

Ferrari på bane

Hvilken mand har ikke drømt om at køre en superbil som en Ferrari? Denne eksklusive oplevelse kan du give ham med kørsel i en Ferrari på bane. En superbil er noget alle burde prøve at køre, men det er dog en ret dyr oplevelse så ikke en hverdags ting for de fleste.

Fra: 2495 kr.​

giv den praktiske tøjfolderen i gave til den unge mand

​​Tøjfolderen

​En noget anderledes og også forholdsvis billig gave til ham, er denne tøjfolder gadget. Tøjfolderen er super praktisk og sikkert ideel som f.eks. en af de praktiske studentergaver til ham, for den hjælper ham med at lægge tøjet sammen, som det skal og burde gøres.  Det er en anderledes gave til far, bedstefar eller den helt unge mand, hvis han skal have den sjove men også ret praktiske ting.

Fra: 69 kr.

Flot ur som kan gives i gave.

Flot ur

Ure har altid været den personlige gave til manden eller drengen ved særlige anledninger som konfirmation, student eller runde fødselsdage. Hvis ​kan lide at gå med ure og måske har snakket om et nyt, så er det måske en personlig gave til ham der bliver 50 år, 18 år eller måske 30 år?

Fra: 154 kr.

lobesko-maend

Gode løbesko

Måske en nyttig og personlig gave skal være et par nye gode løbesko? Især unge mænd er vilde med det praktiske og ergonomiske gode fodtøj, og alle mænd har brug for et par gode løbesko for at holde formen ved lige.

Fra: 99 kr.

giv ham et par elegante sko i gave

Flotte sko

Du kan også vælge at give ham en anden type sko, hvor udvalget både kan dække over den elegante sorte sko til den mere afslappet sko. Fordelen ved at give sko i gave er, at det er noget som alle mennesker skal bruge. Det kræver selvfølgelig, at du kender lidt til hans stil. Det er med garanti en gave han kan bruge i hverdagen.

Fra: 399 kr.

giv den gode krimi i gave til mænd

Den gode krimi

Hvis han elsker at læse og blive underholdt med den spændende historie, så er en krimi en af de bedste typer bøger netop til dette. Køb ham en af de nye spændende krimier fra bestsellerlisten til ham i gave, som kan bruges til både bryllupsgave, julegave og alt andet.

Fra: 129 kr.

Boxershorts

​Boxershorts

​Indrømmet, det er ikke verdens mest sexet eller spændende gave at give eller modtage. Boxershorts er dog uundværlige i hverdagen og derved super praktisk. For det er en ting som han altid mangler, og netop det, gør det til en ret personlig gaveide.

Fra: 100 kr.​

Giv ham den sjove pølsevogns oplevelsesgave

Gå amok i pølsevognen oplevelse

Til ham der elsker en god pølsevogn og helst flere end en, kunne du give denne oplevelsesgave til ham, som byder på alle de pølser du kan spise på en time sammen med en kammerat. En sjov og anderledes gaveide til den unge eller ældre mand.

Fra: 349 kr.

køb et smart bælte i gave til manden

​Livrem

​En flot livrem giver den gode stil, for stort set alle mænd har brug for et bælte(eller seler) til bukserne. Hvorfor ikke i den elegante og eksklusive stil? Giv ham et fedt bælte i en af de elegante designer brands.

Fra: 300 kr.​

rom-som-gave

God rom

Rom er blevet populært som den udsøgte drik for nydere. Så i stedet for en vin gave til ham, kan du vælge at give en af de udsøgte flasker rom i det efterhånden kæmpe udvalg der findes​. Perfekt som fødselsdagsgave, julegave, studentergave eller måske endda 10 års bryllupsgave til ham.

Fra: 109 kr.

giv den sjove ølsmagningsoplevelse i gave

Ølsmagning

Hvilken mand elsker ikke en god kvalitets øl? Giv ham en sjov oplevelse der byder på ølsmagning, hvor der er noget til ganen og hjernen. Der er nemlig lærdom om hvordan øllet bliver brygget, og så skal der selvfølgelig også smages på det lækre bryg.

Fra: 299 kr.

Køb Mine unge år bogen om Kim Larsen i gave

Kim Larsen selvbiografi

Hvis han elsker én af Danmarks mest elskede sanger Kim Larsen. Bogen om Kim Larsen er historien om vores nationale ikonske musiker, hvor du får historien om hele hans barndom, sin slægt og hans unge år.

Fra: 199 kr.

Machetter er den klassiske personlige gaveide til mænd

Manchetter som den personlige gave

Manchetknapper er en klassisk personlige gave til mænd, som nok var mere udbredt før i tiden end i dagens Danmark. Det er dog stadigvæk en ret personlig ting til en særlig anledning, hvor runde fødselsdage eller lignede er ganske velegnet.

Fra: 319 kr.

surfer-malebog

Malebog til den voksne mand

Malebøger til voksne er blevet rigtig populært især blandt de ældre. Hvis du mangler en gaveide til bedstefar eller anden ældre herre der har alt, så kunne en af de sjove malebøger måske være gaveideen, der vækker glæde og overraskelse ved ham.

Fra: 140 kr.

køb den gode biograf med Bossen i julegave til manden

'Born to Run' - selvbiografi fra Bossen

En god gave til manden der er opvokset med forkærlighed for Bossen over alle, Bruce Springsteen, kunne være Born to Run selvbiografien. Bogen giver et mesterligt indblik i Springsteens opvækst, liv, følelser og hvad der har drevet og driver ham til at foresætte.

Fra: 140 kr.

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

Flyvetur i luftballon

At flyve luftballon er en uforglemmelig oplevelse og det kunne være, at du skulle forkæle ham med denne eksklusive oplevelsesgave. Det vil være en ting han aldrig glemmer, for det er en vild sjælsom oplevelse at svæve henover landskabet, hvor lyden af luftballon, vind og landskabets visuelle skønhed giver en indre ro i kroppen.

Fra: 2395 kr.

find det gode brætspil som værtindegave til manden

​​Sjove spil

​Til ham der gerne vil slappe af og konkurrerer, her er brætspil blandt de sjove gaveideer til mænd i alle aldre. Det er sjovt at spille mod hinanden, og her er det sociale aspekt selvfølgelig en del af det, hvilket et brætspil giver meget mere frem for computeren.

Fra: 80 kr.

køb et lækkert maleri til stuen i gave

Flot maleri

Mangler han noget på væggene, hvorfor så ikke købe et flot eller interessant maleri der kan pynte op både i den farvestrålende eller måske minimalistiske stil? Malerier skaber liv i et rum og noget alle burde have og derfor er malerier perfekte gaveideer til stort set alle anledninger og alderstyper.

lyd-og-musikudstyr

Lyd- og musikudstyr

Til den unge eller ældre mand der elsker musik, hvad end det er at lave eller høre musik, er udstyr altid det bedste "legetøj" at få. Giv ham en eksklusiv gave indenfor hans store passion, med noget kvalitets DJ, lyd eller musikudstyr i gave.

Personlig pleje - gaveideer til mænd

Drenge, unge og ældre mænd har alle brug for produkter indenfor personlig pleje. Det er noget de fleste bruger på daglig basis og en god gave til mænd i alle aldre er ofte noget han kan bruge. Barbering, parfume, skægpleje og andet er måske lige præcist det han ønsker til fødselsdag eller jul, og måske endda uden at vide det - Og du finder med garanti gode tilbud på Black Friday, Green Friday, Cyber Monday m.m.

køb en lækker deodorant i gave til ham

Parfume 

Teenagere og mænd i alle aldre skal bruge en deodorant, og hvorfor ikke vælge en af lækre dufte som gaven til ham? Du finder mange lækre mærker som heldigvis kommer i det brede spektrum af prisskalaen, så det er muligt at finde noget for de fleste.

Fra: 150 kr.​

Køb den lækre grooming box i gave til manden

Percy Nobleman grooming box

En anden yderst eksklusiv gaveide indenfor personlig pleje til mænd er dette fede sæt i den flotte håndlavet kasse. Alt hvad han har brug for indenfor grooming der bliver serveret på den smukkeste og yderste elegante måde med trækassen. Eksklusiv personlig gave til mænd der skal forkæles med den absolutte topkvalitet indenfor personlig pleje.​

Fra: 1749 kr.

Mühle barbersæt

Mühle barbergrej

Hvis du vil give ham det eksklusive indenfor barberingsgrej, så er Mühle det gode kvalitets grej. Hvis ham du skal finde på en gave til, bruger en almindelig skraber, så giv ham det lækre sæt med kniv og kost, for en barbering bliver rigtig mange gange bedre med dette.

Fra: 750 kr.

Voks til skæg

Skæg voks

Til den ældre eller unge mand der gror skæg og elsker det, her skal der selvfølgelig bruges noget skægpleje. Voks eller gavesæt indenfor voks kunne være en god personlig pleje gave til ham. Den bedste gave er noget der kan bruges og det kan denne for manden med skæg.

Fra: 60 kr.

køb ham en god hårtrimmer, næsehårstrimmer eller andet i gave

Elektrisk pleje

Køb ham en nåsehårstrimmer, shaver, skægtrimmer eller måske en hårtrimmer i gave. Udvalget er stort, og de elektriske hjælpemidler er noget, som rigtig mange mænd bruger til at fjerne hår på daglig basis.

Fra: 99 kr.

Køb det lækre barber gavesæt i gave til unge mænd

Gavesæt med barbercreme og aftershave

Giv et lækker gavesæt med barbercreme og aftershave til ham i gave. Denne flotte gaveæske er velegnet til brug for både teenageren der lige er gået i gang, eller den ældre mand der ønsker de lækre produkter. Disse er nemlig, hvad du får med de to Jermyn Street produkter, der giver en dejlig frisk og moderne duft.

Fra: 219 kr.

køb en kvalitets skægtrimmer til den unge mand i gave

Wella trimmer

Køb ham en skægtrimmer i den gode kvalitet, hvilket netop er, hvad du får med denne Wella Professional Contura trimmer. Den gode elektriske trimmer kan bruge til skægget og som en ekstra detajle, kan det også være en praktisk hårtrimmer for ham.

Fra: 978 kr.

køb noget lækkert skægpleje i gave til ham

Lækker skæg vask

Til ham der har det store skæg, er skæg vask det nødvendige produkt til den gode styling og selvfølgelig også hygiejnisk bedst. Giv ham et lækkert produkt som f.eks. Bardsley skægpleje produkt der kan købes til omkring 130 kr.

Fra: 49 kr.

køb en skægsaks i gave til manden der dyrker skæg

Skægsaks

Hvis han har fuld- eller overskæg, så skal det trimmes, hvilket denne rustfri saks gør. Giv ham denne rustfri saks i gave, som kan være med at give ham det velplejet skæg og såmænd også bryn eller bakkenbarker.

Fra: 179 kr.​

køb det eksklusive gavesæt til mænd

Baxter of California gavesæt

Du kunne også vælge at købe dette eksklusive barber gavesæt som personlig gave til ham. Du får tre eksklusive produkter i form af en prisvindende barbercreme, aftershave og en barberkost der giver den perfekte tætte barbering fordi hårene bliver løftet op af kostens hår.

Fra: 611 kr.

Køb den smarte eazy race i gave til mænd

Eazy-Raze hårfjerning på ryg

En lidt personlig gaveide som nok kun skal gives til en mand tæt på dig som f.eks. kæreste eller ægtemand, kunne være denne smarte razer til at fjerne hår på ryggen. Den får gode anmeldelser fra brugere, og klarer et problem som rigtig mange mænd har. Derfor er det en praktisk gaveide til din mand eller kæreste.

Fra: 339 kr.

Giv ham noget lækkert skægvoks i fødselsdagsgave

Fawcette moustache wax

Capt. Fawcetts voks til hans moustache kunne være den lækre og billige gave til ham. Skægget skal plejes og styles, hvilket voks absolut er med til at kunne gøre. Køb dette lækre og mærke eller måske Percy Nobleman, Mr. Natty eller en af de andre gode produkter til skægget.

Fra: 109 kr.


Oplevelsesgaver som den fede gaveide

Oplevelsesgaver er den perfekte gaveide der passer til alle typer og aldre. Du finder nemlig oplevelser indenfor stort set alt, så der vil altid være noget indenfor biler, vand, action, motion, lærdom og andre slags oplevelser til ham. Vi har fundet det fede udvalg af ideer indenfor sjove eller gode oplevelser der kan være velegnet som gaver til mænd.

køb en sjov whiskysmagning i gave til mænd i alle aldre

Whiskysmagning Braunstein

Hvis han er mere til whisky end øl, så er det selvfølgelig en whisky smagning som du skal give i gave til ham. Whiskysmagning på Braunstein bryggeriet for 2 personer vil være den sjove oplevelse som han kan have med en god ven. Det at gaven gælder for 2 personer gør den helt perfekt som gaveide til mænd.

Fra: 250 kr.

Køb en Flyboard oplevelse i gave

​Flyboard

Hvis du mangler en unik ide til den aktive og nysgerrige mand, så kunne flyboard oplevelsen være den perfekte gave til ham. En unik oplevelse der ikke kræver stor fysik, men mere balanceevner til at svæve henover vandet på det sjove board.

Fra: 999 kr.​

køb en biograf oplevelse i gave til ham

Biograf oplevelse

Hvis han elsker at blive underholdt, så kan han nok også godt lide at se en fed film. Det skal selvfølgelig opleves i biografen for at være perfekt, på det store lærred og god lyd. Hvorfor ikke give ham et gavekort til biografen som den sjove gave alle mennesker elsker.

Fra: 299 kr.

giv en sjov oplevelsesgave til vands til studenten

Rib sejlads

Giv ham den fede action oplevelse med en rib sejlads. Hvis han er til fart og vind i håret, så er dette absolut en sjov ting at prøve. Speedbåden kan sejle hurtigt, og det bliver der gjort, men sikkerheden er dog helt i top.

Fra: 499 kr.

giv en af de fede studentergaver i form af oplevelser

Gokart

Hvis ham du skal give en gave til bor omkring Århus, så giv ham en fed gokart oplevelse der kan prøves i Viby J. En fed oplevelsesgave der gælder en eller flere personer, så måske det er gaveideen du skal prøve sammen med ham.

Fra: 125 kr.

giv den sjove bil oplevelsesgave til studenten

Kør Audi R8

Hvis han elsker fede biler, kan du give ham en køretur i en Audi R8 som den fede gave. Det at køre en hurtig og dyr bil, er noget som de færreste af os oplever.  Derfor kan det måske være den kæmpe oplevelse for netop den mand som du skal finde en gave til.

Fra: 1.295 kr.

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

Klatring i indendørs hal

Er han typen, der elsker at blive udfordret fysisk og mentalt, så kunne en sjov oplevelse, være klatring i en indendørs hal i Københavns området. Det er super sjovt at klatre og samtidig også krævende, hvilket gør oplevelsen meget bedre, hvis man vel og mærke kan lide at røre sig.

Fra: 250 kr.

giv ham den sjove f16 simulator oplevelse i gave

F16 flysimulator

Hvis han er opvokset med computer og samtidig er fascineret af kampfly, så er han sikkert også til fly simulatorer. Køb ham den fede F16 oplevelse hvor han får oplevelsen af en flyve en F16 i en simulator der den super realistiske følelse.

Fra: 299 kr.​

giv ham den realistiske b747 simulator oplevelsesgave

​B747 flysimulator

​Den eksklusive oplevelsesgave til ham der altid har drømt om at blive pilot på en Boing. Oplevelsesgaven der byder på B747 flysimulator er realistisk og vil være gaven som han aldrig glemmer.

Fra: 14.500 kr.

køb det fede windsurfing kursus som oplevelsesgave

Windsurfing kursus Amager

Hvis du leder efter en gave til ham der bor i eller ved Hovedstaden, kunne du give ham et windsurfing kursus der foregår på Amager. En sjov oplevelse der kan prøves på den varme tid gennem foråret til efteråret.

Fra: 539 kr.

Djævleræs

Kør djævleræs

Til manden der elsker biler og benzin, kunne du give ham den fede oplevelse der giver mulighed for at køre det kendte djævle ræs. Det hele foregår på Sjælland tæt ved Næstved.

Fra: 1.199 kr.

giv den sjove ski oplevelsesgave til hende

Indendørs ski oplevelse

Giv ham den sjove oplevelse med ski i den indendørs hal ved København. Det er selvfølgelig ikke det samme som at stå ned af bjergene, men dog en sjov ting at bruge tid på for ham. Hvis han godt kan lide sådanne oplevelser så kunne det jo være den oplagte gaveide.

Fra: 295 kr.​

giv en guidet tur i københavn med hjemløs som anderledes gave

Guidet tur i København med hjemløs

Giv ham en anderledes oplevelse der måske giver ham en ny vinkel på København og livet i staden, hvilket  netop er hvad denne oplevelse byder på. En guidet tur med en tidligere hjemløs hvor han får set tingene fra en anden spændende side.

Fra: 149 kr.

køb en sjov fysisk oplevelsesgave til fars dag

Afslapning i kajak Sydsjælland

Hvis han gerne vil ud i naturen og slappe af, så giv ham netop dette med en lejet kajak der kan opleves ved Roneklint kajakcenter. Naturen nydes perfekt i en kajak, hvor man føler stilheden og nærheden på en helt anderledes måde.

Fra: 400 kr.

Køb grænseoverskridende gave i form af tandemspring

Tandemspring

Hvis du leder efter den anderledes og vilde gave, så kunne et tandemspring måske være den grænseoverskridende ting som han vil elske at få i gave? En ide der selvfølgelig ikke er god til de drenge og mænd der lider af højde- og flyskræk.

Fra: 2195 kr.

giv en lækker cognac oplevelsesgave

Smagsoplevelse for for 2

Giv ham en sjov oplevelse i form af en smagsoplevelse hvor han kan tage en god kammerat med og dele oplevelsen. Der findes et hav af forskellige smagsoplevelser forskellige steder i Danmark med forskellige mærker.

Fra: 299 kr.

køb den fede tur i Horsens statsfængsel i gave

Besøg i Horsens Statsfængsel

Køb en fed oplevelsesgave til ham der bor i Jylland, hvor han kan opleve det gamle statsfængsel i Horsens indefra på en guidet tur. En rundvisning i det gamle statsfængsel er en spændende og interessant oplevelse, især til en mand der elsker at opleve og fornemme historien.

Fra: 850 kr.

køb en vild bungyjump oplevelsesgave

Bungy jump

Køb en vild oplevelse der måske flytter alle grænser for ham i form af et bungy jump der kan købes i hovedstaden. En vild oplevelse på højde med f.eks. faldskærmsudspring og med garanti ikke noget for alle, så overvej om han er typen der tør gøre dette, før du/i køber den vilde gaveide.

Fra: 725 kr.

Prøvedyk i havet

I København kan du prøve at dykke i havet, som måske er noget der er velegnet til ham der skal overraskes med en oplevelsesgave? Hvis han har snakket om at han godt kunne tænke sig at dykke, så kunne denne oplevelse måske være startskuddet til en ny passion?

Fra: 599 kr.

giv den fede Helikopter oplevelse i gave

Helikopter tur

De færreste af os har prøvet at flyve i en helikopter, og det er nok heller ikke den store fornøjelse hvis man lider af flyskærk. For alle andre der elsker at blive betaget af udsigten og fornemmelse for fede oplevelser, så kunne en helikopter rundflyvning der kan opleves i hele landet, måske være det helt rigtige.

Fra: 695 kr.


De romantiske gaver til ham

Til kæresten, manden eller din partner kan du vælge at give en sød kæreste gave til ham. Der findes mange anledninger som Valentinsdag,  årsdag eller andre, hvor den romantiske eller måske endda frække gave er den perfekte gave til kæresten frem for f.eks. personlige gaveideer.

køb den lækre luksus brunch i gave

Luksus brunch

Hvis du leder efter en gave til kæresten ham der måske er en valentinsgave eller andet romantiske anledning, så kunne du give en brunch i gave. En dejlig oplevelse hvor i kan nyde hinanden og så samtidig få noget lækker til ganen. Det er en win win situation, hvilket vel kun kan gå galt, hvis han inviterer en anden med ud og spise 🙂

Fra: 299 kr.​

Lystfremmende Feromonparfurme

Køb ham en erotisk parfurme, som I begge har glæde af.  Med den her parfurme øger det hans tiltrækningskraft, og lokker dig til uimodståelige fristelser.  En sjov gave, som med sikkerhed vil overraske ham og gøre ham glad, samt få jer begge i varmen. 

Fra: 189 kr.

køb de sjove kærlighedsspil som valentinsdag gave til ham

Romantisk gavepakke

Giv ham den sjove romantiske gavepakke der indeholder partner spil, køleskabspoesi, rødt hjerte med chokolader og en sød hjerteform. Det er romantisk gaveide der kan bruges både som valentinsdag gave til ham, årsdag, julegave eller måske endda månedsdags gave til ham hvis dette er i forholdet.

Fra: 500 kr.​

Køb den romantiske goboat oplevelsesgave

Goboat

Giv ham den sjove overraskelse med en Goboat oplevelse. Sejl den bæredygtige båd gennem København, hvor i på bådens bord kan nyde en medbragt picnic kurv. En perfekt gave til de varme dage der forhåbentlig kommer rigtig mange af.

Fra: 499 kr.

køb det frække soveværelses spil til ham i gave

Det frække spil

En af de frækkere ting der både kan være en gave til hende og ham, er det frække Fifty Nights of Naughtiness spil. Som du kan kan regne ud, så går spillet ud på de frække ting til soveværelset, hvor sexlivet kan blive udfordret og udvidet med sjove tiltag.

Fra: 169 kr.​

Giv ham det lækre ophold på Bandholm Hotel i årsgave

Romantisk ophold på Bandholm Hotel

Forkæl ham med de lækkert ophold på det populære Skrøbelev Gods. En lækker overnatning på hotellet i de flotte omgivelser og en 3-retters menu der forkæler ganen og maven.

Fra: 1.292 kr.

køb den romantiske minicruise til oslo i gave til din partner

Romantisk minicruise Oslo

Hvis du leder efter en gave til din mand eller kæreste der skal byde på afslappende alene tid kun for jer to, så kunne i tage et minicruise med Oslo færgen. At være sammen på en færge kan være en rigtig hyggelig tid for tiden skal kun bruges på at slappe af sammen og det er netop, hvad der nærer romantikken i forholdet.

Fra: 995 kr.​

køb den frække gave til din mand

Den frække gave til ham

Hvis det er den frække gave til din kæreste, mand eller partner du søger, så køb denne røde sløjfe der er bundet om gaven - nemlig dig. Den frække og romantiske gaveide for dig som han måske vil sætte rigtig stor pris på?

Fra: 149 kr.​

køb den søde bog om kærlighed i gave

Kærlighedens 5 sprog

Giv ham bogen om "Kærlighedens 5 Sprog" af Gary Chapman der kan give en helt ny indsigt i kærlighed. En sød og romantisk gaveide til far, bror, ven eller hvilket som helst anden mand.


Gode gaveideer til bolig eller hobby

Til manden der elsker sin bolig hvad end det er hus og have eller lejlighed, så skal der selvfølgelig både være praktisk, sjovt og godt indrettet. Det åbner op for en masse gaveideer til mænd hvor du finder både er de praktiske og pynteting der kan bruges til hans gave. Derudover, så er værktøj og redskaber stort set en hobby for mange mænd og de vil elske at få f.eks. værktøj i gave.

giv ham godt kvalitets køkkenudstyr i gave

Køkken udstyr

Ligegyldigt hvilket alder og person manden har og er, så har han brug for udstyr til køkkenet. Kaffe er svært uden kaffemaskine, hvad end det er til at koge vand eller brygge kaffen. Det samme gør sig gældende med alt andet, og netop mad og drikke er altid en god kategori til gaveideer, som enhver mand kan få nytte af.

Fra: 50 kr.​

Køb den sjove popcornmaskine der ligner en biograf version

Den fede popcornmaskine

En sjov ting til ham kunne være en popcornmaskine der ligner den fra biografen. Hvis du leder efter en gave til en ung mand eller ham med børn, så vil denne gave med garanti både give et smil og glæde - Hvem elsker ikke popcorn og hvorfor ikke med den eksklusive popcornmaskine.

Fra: 449 kr.

køb den smarte minipresso i gave

Minipresso

Til ham der elsker en god espresso, her kunne du give ham denne smarte minipresso. Den giver ham nemlig mulighed for at lave den lækre espresso alle steder, og det er nok noget, som den aktive mand med hang til kvalitet, nok vil sætte pris på.

Fra: 489 kr.

star-wars-karaffel

Star Wars Karaffel

Til ham der elsker det eksklusive og nyder en god whisky, her kan du give det fede Star Wars Stormtrooper Karaffel. En god personlig ting til ham der både er personlig, og elsker filmserien Star Wars!

Fra: 239 kr.

Køb en juice i gave til ham der vil holde sig sund

Juicer

Til ham der elsker at holde sig sund, eller bare ønsker det rigtige udstyr til gode sunde ting, så kunne en juicer være det perfekte til ham. Du finder mange lækre modeller, hvor prisen i gennemsnit starter omkring 1000,- kr. men du finder billigere modeller.

Fra: 597 kr.

køb den flotte designer kalender til boliggaven

Design Letters uge kalender

Til ham der skal have overblik over ugen, hvor der bliver budt på aftaler, børns hobbyer, venner, fødselsdage og meget andet, her kan du hjælpe med en lækker ugekalender. Denne fra Design Letters kommer i det smarte og stilrene design der giver stil og samtidig er den dejlig overskuelig og praktisk.

Fra: 99 kr.​

køb en eksklusiv espressomaskine i gave

Espressomaskine

Espresso er en udsøgt fornøjelse, men dog en ret dyr ting at købe. Hvis du vil give en eksklusiv gave i den dyre ende til ham der har næsten alt, så kan en espressomaskine måske være det perfekte valg. De billigste starter ved omkring 1800 kr. og ellers går op til rigtige mange tusinde kroner.

Fra: 299 kr.

køb det praktiske værktøj til far der handyman

Godt kvalitetsværktøj

Hvis han er handyman, så er værktøj nok noget han værner om. Det betyder også, at han nok vil foretrække at få noget nyttigt i gave, som værktøj er for ham. Han har med garanti bandet over et eller han mangler til at fikse hus, have eller andet, så hvorfor ikke give ham lige præcist dette i gave?

Fra: 100 kr.

køb en flot champagnekøler i gave til bruden og brudgommen

Champagnekøler

Hvis han elsker de lækre ting i livet, og ellers har alt hvad han skal bruge, så er det måske en lidt anderledes ting du skal finde på. En champagnekøler kunne være en anderledes og eksklusiv gaveide vel og mærke hvis han ikke har nogen i forvejen. Champagne på altanen eller terrassen skal nydes afkølet og den mulighed giver du. Perfekt til de fleste mænd til f.eks. fars dag eller måske som julegave til ham.

Fra: 142 kr.

find det gode brætspil som værtindegave til manden

Et sjov spil

Køb ham et af de populære voksenspil som Bezzerwisser eller andet i gave, hvis han er typen der elsker at spille mod familie, venner, bekendte og andre. Udvalget er stort og mange elsker de forskellige quizspil helt ligesom konkurrence spil som Skak, Backgammon, Risk og lignede. Find et spil der kan passe til mandens temperament og interesse.

Fra: 100 kr.​

giv en smart robot støvsuger i julegave

​Robot hjælpemiddel

Robotterne er blevet hverdag og det gør sig også gældende i hjemmet. Hvis du giver gaver i den dyre prisklasse, kunne du give en af de gode støvsugehjælper til stuen, køkken, haven eller lignede. 

Fra: 699 kr.

køb en hængekøje i gave til husejeren

Hængekøje

Til manden der bor i hus eller måske har en kolonihave, her kunne en afslappende hængekøje være den fede gave at få til hjemmet. Det at slappe helt af i en hængekøje gennem de varme måneder er super afslappede. Det giver mulighed for at slappe helt af med en morfar eller måske bare falde hen med en Netflix serie på telefonen.


Gave inspiration til gourmet manden

Til manden der elsker at lave mad og har gjort dette til hans hobby, her skal du selvfølgelig give noget fedt til denne hobby hvad end budgettet er på 50 kr. eller 600 kr. Vi har fundet et udvalg af praktiske, sjove eller elegante kvalitets ting, der alle kan opfylde ønsker til hans passion.

køb den elegante pizzaskærer i gave til manden

Pizzaskærer

Til ham der laver mad, der skal han selvfølgelig også have det smarte udstyr. En pizza er måske ikke det helt store kogekunst, men det er dog den velsmagende mad, og her skal der selvfølgelig skæres ud med en skærer til formålet. Giv ham en praktisk pizzaskærer der også kan komme i det smarte design, som f.eks. med denne Stelton skærer.

Fra: 32 kr.

Køb et godt knivsæt i gave til ham der elsker at lave mad

Den gode kniv

En god kniv hvad end det er kokkekniven eller andet er noget, som han skal bruge til at skabe de kulinariske retter. Giv ham en god kvalitets kniv, hvad end det er i den dyre eller noget billigere ende, så er kvaliteten det glædelige for modtageren.

Fra: 607 kr.

køb ham det lækre streetfood kursus i gave

Meyers Southern BBQ & Street food

Hvis du vil give ham noget lidt anderledes indenfor gourmet passionen, så kunne det være det interessante Meyers Southern BBQ & Street Food kursus. Her lærer han at lave sydstatens BBQ og det lækre Street Food ala New York, og det bliver selvfølgelig sluttet af med en stor middag om langbordet.

Fra: 1295 kr.

giv den praktiske stegepande til studenten der flytter hjemmefra

4 i 1 stegepande

En sjov men samtidig også praktisk gaveide til ham, kunne være denne 4-i-1 stegepande. En pande med opdeling i fire rum så spejlægget og pølse kan steges hver for sig. Lidt af en gimmick gaveide men dog også ret praktisk til madlavningen.

Fra: 299 kr.

køb den eksklusive bålplads til ham der har alt alt

FireGlobe bålfad

En eksklusiv gaveide der måske ikke har så meget med gourmet at gøre, men dog i samme boldgade, er det eksklusive FireGlobe bålfad. Et flot Eva Solo bålfad der giver det eksklusive look på terrassen eller altanen.

Fra: 1874 kr.

køb den eksklusive Kamado Joe grill til feinsmäckere

Kamado Joe kulgrill til feinsmäckere

Til manden der har alt og anser det med at grille som en religion, så er Kamado Joe absolut det ypperste til kul. En eksklusiv grill i en høj prisklasse, som samtidig også skaber det perfekte grillmad der bare smager så meget bedre end stort set alle andre typer, men mindre du vælger gasgrill hvor Broil Kin eller Napoleon er af høj klasse også.

Fra: 10.000 kr.

køb et smart bluetooth stegetermometer som gaven til ham

Bluetooth stegetermometer

Maden skal have den rigtige temperatur for at være helt perfekt, og her kan du give ham det nyttige værktøj i form af et bluetooth stegetermometer. Termometer i maden og få styr på tid og temperatur via app på telefonen

Fra: 799 kr.

nicolas-vahe-gavesaet

Nicolas Vahé gavesæt

En lækker luksus gave til ham kunne være dette Nicolas Vahé gavesæt. Sættet indeholder de lækre produkter til madlavningen med luksus ingredienser der giver maden den bedre smag. En god ide til fødselsdagsgave, værtindegave, studentergave eller anden lejlighed.

Fra: 199 kr.

køb den smarte Kitchpro Marinator til gourmetmanden i gave

Kitchpro marinator

Til ham der elsker at kødet får den helt specielle lækre smag, her er marinade jo det oplagte. Det er dog svært, men denne Kitchpro marinator perforerer kødet med knive og skyder marinade ind i kødet, hvilket både giver mørt og super velsmagende kød.

Fra: 239 kr.

køb et stilfuldt salt & peber sæt i gave

Det elegante salt & pebersæt

Et eksklusiv salt & pebersæt er måske ikke verdens mest sjove gaveide for ham, men dog ret praktisk og hvem elsker ikke udstyr i den elegante form. Du kan finde mange fede sæt i forskellige priser og mærker som er perfekt til hans julegave, fødselsdagsgave eller andet.

Fra: 89 kr.

giv en fed madkursus oplevelsesgave

Spændende madkursus, cocktail m.v.

Giv ham en sjov oplevelsesgave i form af madlavnings oplevelser, hvor han kan få lidt indsigt og lærdom om forskellige madformer. Du kan finde mange forskellige kurser indenfor italiensk, fransk, ny nordisk, nyt og meget andet spændende mad. Oplevelser kommer i lige så mange forskellige prisklasser.

Fra: 300 kr.

køb et lækkert knivsæt i gave

Sabatier knivsæt

Hvis han står meget i køkkenet, så er gode knive selvfølgelig nødvendige. Dette Sabatier knivsæt er nok ikke hvad den professionelle kok ville købe, men til omkring 1000 kr. får du rigtige gode knive, og ikke mindst - en ret flot gave at give til ham.

Fra: 1039 kr.

en flot morter er en god bryllupsgave ide

Morter

En Morter er uundværligt, hvis der skal serveres det udsøgte mad i hjemmet. Hvorfor ikke give ham morter hvor de mere elegante modeller starter ved en pris på omkring 200 kr. og opefter. Jamie Oliver lægger navn til en god morter der koster 206 kr. eller den stilrene Zassenhaus i støbejern til 300 kr. alt afhængig af hans stil.

Fra: 109 kr.

Køb den elegante grill til væggen i køkkenet

Witt Wall Grill

En anderledes gave til det perfekte køkken kunne være denne indendørs grill til væggen. Da den er elektrisk, er der ingen irriterende røg eller gas at bekymre sig om. Det er selvfølgelig elektrisk men dog en smart tilføjelse til "arsenalet" i køkkenet, og så er det en ret unik dyr ting der blandt andet kan fikse en hotdog hurtigt.

Fra: 1.896 kr.

giv en smart hotdog maker som den anderledes gaveide

Hot dog maker

Der er ikke meget kulinarisk snert over denne hotdog maker, men den er dog super smart til at lave hurtige hotdogs med for alle i familien. En smart gadget hvor du hurtigt kan stege pølser og varme brødet, og som samtidig er ganske fri for svineri da fedtet bliver opsamlet og selv børn kan gøre den ren.

Fra: 389 kr.​

giv en wok i studentergave til manden

En god wok til ham

En wok er ikke verdens mest sexet gave til hende eller ham, men det er dog et ganske praktisk værktøj til at lave lækker mad med. Giv en wok i god kvalitet til ham som den praktiske ting til køkkenet.

Fra: 139 kr.

køb det fede sous vide udstyr i julegave til ham

​Sous Vide

Sous Vide er svært at komme udenom hvis der skal skabes det perfekte stykke kød. Måske ham du leder efter gaveideer til, ikke ejer sous vide udstyr? En eksklusiv og lækker gave til køkkenet for ham.


Fra: 499 kr.


Gode gaveideer til vin entusiasten

Til ham der går op i vin, skal du selvfølgelig finde på den gode gaveide indenfor denne niche. Der findes heldigvis rigtig mange velsmagende vin der kan være gode som gaver, men også alt det forskellige udstyr til at nyde og bringe vinen op i nye højder er noget, som de fleste vin entusiaster kan få god nytte af.

køb en proptrækker som gave til vin entusiasten

God proptrækker

Det er svært at nyde vin uden en proptrækker til at åbne flasken med. Hvis han går op i vin, så kan du give ham den eksklusive Le Creusset proptrækker for feinsmäckere eller hvad med en elegante tjener proptrækker? Lækker gave til f.eks. indflyttergave, julegave eller måske som en gave til kandidaten der er blevet færdig.

Fra: 29 kr.

køb Venturi vinilter i gave til feinsmäckere

Venturi vinilter

Vin skal iltes for at være god, og en karaffel tager rigtig lang tid om at ilte den i sammenligning med denne smarte gadget. Venturi vinilter ilter nemlig lige så hurtigt som du næsten kan hælde den op, og det er jo perfekt, hvis man gerne vil nyde en vin, som den nu engang skal nydes.

Fra: 209 kr.

køb en lækker smagekasse i gave til mænd

Smagekasser som gave

En smagekasse med forskellige lækre vine er altid en oplagt gaveide, vel og mærke hvis han elsker vin. Lad ham gå på opdagelse i gode vine eller måske nye spændende vine som han ikke kender.

Fra: 187 kr.

køb en vinpumpe som 1 års gave til manden

Helautomatisk vinpumpe

Kender du det med at åbne en flaske vin, og så kun drikke et par glas - det efterlader ret meget vin tilbage som ikke kan gemmes til efterfølgende dag. Det kan ændres med denne Kitchpro helautomatisk vinpumpe, der giver den rette luft cirkulation enten ind eller ud af flasken alt efter behov,

Fra: 259 kr.​

Køb en vinsmagning oplevelse i gave

Vinsmagning i gave

Giv ham en lækker vinsmagning oplevelsesgave hvor han lærer om vin og selvfølgelig også nyde god vin. En god stund med næring til ganen og hjernen omkring hans passion er noget, som rigtig mange mænd elsker og hvorfor ikke give det som gave også.

Fra: 399 kr.​

giv ham en god vinbog i gave

"Vinene fra Bourgogne" bog

Vin fra Bourgogne ligger absolut i topklasse, og hvorfor ikke give ham historien om og bag området og vindyrkningen. Denne bog er den lækre gave til manden der har alt, men han kan selvfølgelig lære nyt.

Fra: 369 kr.

køb den smarte kombineret vinilter og karaffel til i gave til entusiasten

Menu wine breather

Køb ham denne smarte Menu karaffel og vinilter i en. En elegant karaffel til serveringen hvor vinen er iltet ved påfyldning. Vin skal iltes for at komme til sin ret, og her er den rette viniltning som du får med denne 2-i-1 karaffel absolut en nødvendighed.

Fra: 508 kr.

køb en elegant vinkøler som gaveide

Elegant vinkøler som gave

En vinkøler eller champagnekøler til f.eks. de varme sommeraftener på altanen eller terrassen er noget, som du kan forkæle ham med i gave. Du finder forskellige modeller som den hvide Stelton køler til 449 kr. eller den noget dyrere Mauviel.

Fra: 119 kr.

giv ham en bog om vine i gave

En vin til hele menuen

De fleste tilsætter vinen til maden, men hvorfor ikke det om og lade maden følge vinen? Bogen her der hjælper dig med at vælge den helt rigtige vin til hele menuen, vender tankegangen om netop for at vinen bliver centrum.

Fra: 179 kr.

Eva Trio Skænkeprop

Eva Trio skænkeprop

Giv ham en eksklusiv skænkeprop som denne populære Eva Trip model. En nyttig og elegante skænkeprop der selvfølgelig skal bruges til at skænke vinen rigtigt. En af de mange gode nyttige gadgets der bringer vin servering og oplevelse op på et højere stadie.

Fra: 161 kr.

køb den elegante vinreol i gave

Alessi vinreol

En vin entusiast har måske en vinreol, men hvorfor ikke give den elegante model opbygning som denne Alessi vinreol i sort. En elegant vinreol i en trendy og tidløs stil der kan udbygges med flere moduler i takt med at vinbeholdningen forøges.

Fra: 493 kr.


Gaveideer indenfor træning & sport

Til ham der spiller håndbold, fodbold, løber, cykler, træner muskler eller andet, kan en god ting indenfor denne hobby være den oplagte gaveide til jul, den almindelige eller runde fødselsdag, konfirmation og alle andre gave lejligheder.

til cykelentusiasten kan du give en cykelcomputer som gave

Ny cykelcomputer

Til manden der elsker at cykle på landevej eller sko, kunne du give en ny smart cykelcomputer i gave. Hvis man elsker at cykle så er computeren absolut det fede udstyr til at måle og gøre træningen bedre. Cykelcomputerne kommer heldigvis i rigtig mange prisklasser og findes i den meget billige og meget dyre ende, som du kan se ved Cykelpartner der er førende online forhandler.

Fra: 200 kr.​

giv teenagedrengen der træner, kreatin i gave

Tilskud til træningen

Til ham der dyrker fysisk træning hvad end det cardio eller muskeltræning, her kan kosttilskud være den gode nyttige trænings gaveide. Hvis han træner seriøst med sin passion, så bruger han med garanti også tilskud, og hvorfor ikke give ham noget i gave som han bruger på daglig basis.

Fra: 39 kr.

køb de gode kettlebells til hjemmetræningen i gave

Kettlebells

Hvis du mangler en gaveide til en mand, der gerne vil i gang med at træne fysisk, men ikke gider træningscentret, så giv ham et kettlebells sæt. Bare et par vægte kan betyde at du kan komme i gang med at træne med det samme, for kettlebells giver den gode overall træning med gode simple øvelser som alle kan lave.

Fra: 32 kr.

køb smarte løbesko i gave til ham

Løbesko

Hvis han skal til i gang med at dyrke motion eller måske allerede er i gang, kunne et par fede nye løbesko måske være den gode praktiske gaveide til ham. Et par Adidas eller Nike sko i den gode kvalitet, er det populære valg blandt rigtige mange motionister.

Fra: 99 kr.

Køb det smarte fitbit charge i gave til motionisten

Fitbit Charge til motionisten

Køb det smarte Fitbit Charge aktivitetsarmbånd i gave til ham der gerne vil optimerer sin træning og nå nye højder. En eksklusiv og lækker gadget der selvfølgelig kun er ekstra udstyr men dog også det fede ekstra udstyr, som han kan bruge til træning.

Fra: 761 kr.

giv den ekstravagante gave til ham i form af en hometrainer

Hometrainer til cykel entusiasten

Til den unge eller ældre mand der virkelig går op i sin cykling, kan du give ham den ekstravangante og fede gave i form af en hometrainer. Du kan finde mange modeller i forskellige prisniveauer og med modeller der kommer med ekstra udstyr.

Fra: 799 kr.

Køb de gode cykelhandsker i gave til cykel motionisten

Fede cykelhandsker

Køb et par fede cykelhandsker til ham hvis han elsker at cykle udendørs, hometrainer eller på motionscykel. Du kan finde både den dyre og billige gaveide med cykelhandsker. GripGrap laver super komfortable handsker der dog ligger i 3-400 kr. klassen, hvor X-Streme er knap så komfortable men dog ganske gode, og så kun til en pris af 99 kr.

Fra: 99 kr.

Hvad skal jeg ønske mig i studentergave?

Rygsæk til friluft manden

Til ham der kan lide at bevæge og overnatte i naturen eller måske går op i spejder sporten, her kunne en god kvalitets rygsæk måske være den perfekte gaveide. Hvis du skal vandre, så er det vigtigt at rygsækken er komfortabel. Det praktiske er også vigtigt, for man bruger som regel de ting der er rygsækken, og her er god organisering nødvendigt.

Fra: 899 kr.

køb den gode kvalitets sovepose i gave

Sovepose til vandring / spejder

Ligesom en rygsæk er nødvendigt til udelivet, så er en sovepose absolut også nødvendigt hvis du vandrer eller er spejder. Her er kvalitet første kriterie, for en sovepose skal kunne holde til årstiden og klimaet helt ligesom den skal være nem at pakke ud og ned.

Fra: 399 kr.

giv en pandelampe i gave til mænd der løber

Pandelampe til løberen

Til manden der jævnligt løber kunne du give en praktisk pandelampe. Den smarte gadget til især løberne giver helt nye muligheder for at løbe uden at brække anklerne. Hvis du har prøvet at bevæge dig ud de mørkere steder, ved du også hvor praktisk en lygte vil være, og netop derfor er den er perfekte gaveide.

Fra: 79 kr.​

køb et sportsur som 20 års gave

Sportsur

Er han typen der går rigtig meget op i sin motion eller træning, og som sådan gerne vil optimerer hele tiden, så kunne en smart sportsur måske være den perfekte ting til ham. Du finder mange forskellige pulsure, gps, løbeure og andre som indenfor hans ting, der kunne være lige noget for ham.

Fra: 699 kr.

giv teenagedrengen et komplet vægtsæt i gave

Vægtsæt til hjemmetræningen

Har han snakket om at der skal trænes muskler, men han er ikke typen der gider bruge et motionscenter, så kunne et godt begynder vægtsæt måske være den rigtige gaveide. Du finder mange forskellige typer af vægtsæt som kommer i forskellige størrelser og priser. Ved Getbig får du både kvalitet og god pris

Fra: 399 kr.

giv motionisten et par gode høretelefoner i gave

Høretelefoner til træningen

Mange elsker at høre musik eller lydbøger når de træner, og måske ham du skal finde på en god gave til også gør det? Et par gode kvalitets høretelefoner der både findes med ledning og trådløs, kan give den meget sjovere træning på cykel, løb, fitnesscenter eller andet.


Gadget og teknik ideer til hans gave

Drenge og mænd i alle aldre elsker noget sjovt, og her er gadgets for ret mange mænd en super sjov ting. Gadgets er som regel forbundet med at man kan gå på opdagelse i hvad den kan, og det er interessant for de fleste hankøn. Vi har samlet et udvalg af forskellige sjove ting og gadgets, hvor nogle af tingene er til den unge mand mens andre måske er til den noget ældre drengerøv.

køb et par fede gamer headphones som teenagedrengens gave

Hovedtelefoner til gameren

Mange mænd i alle aldre elsker at spille på computer. Det kan være den unge mand på 18 år, eller den noget ældre på 40 år som er opvokset med at spille computer, og det hænger ret ofte ved for at spille computer er afslappede og ret sjovt. Derfor kan du vælge at give noget til den sjove leg i form af et par gode høretelefoner.

Fra: 200 kr.​

giv den fede gamerstol i gave til drenge der spiller computer

Gamer stol

En anden ting til den sjove leg med computeren eller playstationen, kunne være en praktisk og komfortabel gamerstol. Hvis det er en gaveide til ham oppe i årene, kunne de neutrale farver måske være mere velvalgt end fartstriber i den lidt skrigende farve.

Fra: 900 kr.

køb det sjove hængende spil i gave

Hoverkraft svævende spil

Giv ham dette sjove spil der minder lidt om klodsmajor, hvor du dog skal bygge klodser op på den svævende plade uden de vælter. Det er sjovt at spille sammen med vennerne eller familien, og hvorfor ikke som gave til far, mand, bror eller kammeraten.

Fra: 259 kr.

køb det smarte IPhone tilbehør i gave

IPhone anti-gravity holder

Giv ham den praktiske og smarte anti-gravity mobilholder, som du kan sætte fast på f.eks. vinduet mens du står og laver noget - Praktisk hvis du er i gang med at se Youtube, Netflix eller lignede og skal have hænderne fri.

Fra: 139 kr.

køb det fede action kamera til ham i gave

Denver 360° action-kamera

Et 360 graders action-kamera kunne det sjove legetøj for ham, hvor han kan skabe de fede film. Det er selvfølgelig en noget dyrere gave end normalt, men også en super sjov gadget der giver rigtig meget sjov.

Fra: 1559 kr.

køb den smarte jumpstarter i gave til bilelskeren

Vooni jumpstarter

En yderst praktisk gadget til bilejeren er denne Vooni jumpstarter powerbank. Med smartclip klemmer registrerer den spændingen og forhindrer kortslutning, så du kan oplade din bil eller måske telefonen, for den er ret universal og derved super smart.

Fra: 779 kr.​

køb gaven til ham der har alt

Sjov drone

Droner er blevet populære også selvom det kan kollapse med flyveregler og andet(læs her), for med en drone får du du et stykke dyrt legetøj for drenge i alle aldre. Udover det er super sjovt at flyve med drone, så kan du også bruge en drone til at lave den flotte optagelse eller måske ligefrem lave forretning ud af det. En dyr og eksklusiv gave til ham der elsker at lege med kvalitet.

Fra:  599 kr.

Xtorm solceeleoplader

Xtorm solcelle oplader

Til ham hvis telefon altid løber tør, eller måske er friluftsmenneske uden stikkontakter, så kunne en god lommeformet solcelle oplader være en praktisk ting at eje. Køb denne Vooni oplader du finder ved Grejfreak der passer perfekt til lommen i et par jeans eller andet.

Fra: 649 kr.


Skøre og sjove gaveideer

Hvis du vil give ham en af de lidt mere skøre eller sjove ting, så finder du et udvalg der dækker over ret tosset og ikke særlige nyttige ting, men også over super sjove ting der også kan være ret praktiske.

giv et bordfodboldspil i gave til børn

​Bordfodbold

​Til ham der nægter at blive voksen og elsker at spille bordfodbold, for det er super sjovt, her kunne et bordfodbold til hjemmet være den perfekte gave. Et spil man aldrig bliver for gammel til at spille som dreng eller mand.

Fra: 1000 kr.​

giv ham den sjove sneaker cleaning kit gave

Sneakers cleaning kit

Til den unge mand eller måske ældre, der elsker sine sneakers, her kan du give et lækker cleaning kit gave til både drenge og mænd. En både praktisk og eksklusiv gaveide der er unik, som kan hjælpe i hverdagen for ham.

Fra: 179 kr.​

giv ham et sjov hjemme ølbryggeri i gave

Brewbarrel

En anden sjov gaveide til mænd er denne BrewBarrel. Med denne tønde får han et lille minibryggeri til at brygge sin egen øl, hvilket kan være den fede oplevelse for ham. Giv ham noget sjovt hvor øl ret ofte er forbundet med netop sjov for mænd i alle aldre.

Fra: 279 kr.

køb den sjove watermelon keg til studentergave

Watermelon keg

Køb en watermelon keg til ham i studentergave, festival eller anden lejlighed, hvor han måske står overfor at skulle feste lidt. Vandmelon og vodka er en ret hyppig kombination til den gode drik, og derfor kan det være særdeles nyttig for ham.

Fra: 229 kr.

Giv ham den sjove pølsevogns oplevelsesgave

Gå amok i pølsevognen oplevelse

Til ham der elsker en god pølsevogn og helst flere end en, kunne du give denne oplevelsesgave til ham, som byder på alle de pølser du kan spise på en time sammen med en kammerat. En sjov og anderledes gaveide til den unge eller ældre mand.

Fra: 349 kr.

køb det sjove festival overlevelses udstyr til ham i gave

Festival survival kit

Til den unge mand der skal afsted på en af de efterhånden mange festivaler i sommertiden, kunne det perfekte overlevelses kit være den sjove gave til ham. Perfekt til studenten eller måske som svendegave.

Fra: 199 kr.

den perfekte studentergave til kæresten

​Shots roulette

Til den unge mand der elsker at have sjov med sine venner, her er alkohol ofte involveret og drukspil er som noget de fleste kan samles op. Her kunne du give ham det sjove shots roulette spil, hvor reglerne kan skabes ud fra behovet.

Fra: 69 kr.

køb den sjove cool well kølebrønd i gave

Cool Well kølebrønd

Hvis der skabes den kølerkolde i haven eller måske med på stranden, så kan denne anderledes kølebrønd skabe den helt rigtige temperatur. Grav et hul og fyld den op med dåser, og så giver jordens kulde den perfekte nedkøling af øl eller sodavand.

Fra: 389 kr.

køb de sjove star wars krus i adventsgave til fanatikeren

​Farveskiftende Star Wars krus

​Den skøre gaveide til ham der er totalt Star Wars fanatiker, kunne være de sjove krus som skifter farver. Det er et must-have krus til en mand der har en drøm om at omdanne huset til dødsstjernen.

Fra: 99 kr.​


Tænk ud af boksen når du skal finde den perfekte gave til manden

giv et tilskud til studentens rejse i sabbatåret

Det kan være let at forfalde til gamle vaner, når du er ude for at shoppe en gave til den særlige mand i dit liv.

At mænd kan være svære at shoppe til, hersker der vist ingen uenighed om. Så når du er ude for at finde en gave til din kæreste i anledning af fødselsdag, jul, valentinsdag eller en anden mærkedag som skal markeres, er det let hurtigt at blive fortvivlet. Mænd er sjældent lige så gode som kvinder til at levere en lang ønskeseddel, og ønskerne har en tendens til ofte at være de samme år efter år.

Det kan derfor være let hurtigt at give op og bare købe det computerspil der står på listen eller måske den samme klassiske skjorte som sidste år.

Disse gaver ved du nemlig med sikkerhed, at han vil blive rimeligt glad for. Men det kan faktisk godt betale sig at tænke lidt uden for boksen og overraske din partner med en gave som han ikke havde regnet med. Det er ikke så svært som man tror, og en lille smule kreativitet kan række langt når du skal finde den perfekte gave til ham.

Brug internettet som hjælp


I stedet for at trisse rundt nede i byen hvor du vil blive mødt af nogenlunde det samme udbud i de fleste butikker, kan det faktisk være en god idé at slå dig ned foran skærmen og lave en grundig internetsøgning. Et rigtigt godt alternativ til det klassiske stykke tøj, herreparfume eller lignende er nemlig en gave som også er en oplevelse. Disse findes der utroligt mange af rundt omkring; det kan være alt fra en tur i helikopter, svæveflyver eller en time på en gokartbane, til en lidt mere afdæmpet middag på en lækker restaurant eller et spaophold.

De mere actionprægede oplevelsesgaver eller noget til action, f.eks. en skihjelm, vil uden tvivl være et hit hos langt de fleste mænd, men en god middag eller weekendophold er bestemt heller ikke af vejen – især ikke fordi du har mulighed for at nyde det sammen med ham. Du er en af dem som kender manden i dit liv allerbedst, så tvivl ikke på din egen evne til at vurdere hvilken form for oplevelse han vil blive allermest glad for. Er der ingen af de udbudte oplevelser som du synes lyder interessante, så er der heller ikke noget i vejen for at være kreativ selv.

Tjek på de forskellige koncerthjemmesider om ikke et af hans yndlingsband skal spille koncert i Danmark i løbet af året, og giv ham to billetter til det. Så kan i sammen tage ud og spise en god middag inden i bagefter deler en oplevelse for livet sammen. Denne form for gave viser også, at du virkelig har lagt omtanke i den og tænkt over, hvad lige præcis han ville blive glad for.

Et minde fra en oplevelse sammen varer desuden meget længere end både computerspillet og skjorten.

Denne side er anmeldt af: Mark J. Bruun Rating 10/10

4.8/5 (193 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: