ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Playstation 4 Black Friday Tilbud

Playstation 4 Black Friday Tilbud

2021/11/26 00:00:00
Black friday tilbud
Playstation 4 500GB

Forhandlere med Black Friday Tilbud for PS4

proshop-logo

Find gode tilbud på et hav af produkter!

null

Find tilbud med kæmpe besparelser

null

Spar tusindvis af kroner på Black Friday

leasy logo

Find fantastiske tilbud hos L’EASY på Black Friday!

null

Spar op til 70% på udvalgte varer

null

Spar penge med 10, 20, 30 eller 50%!

gucca-logo

Find tilbud med enorme besparelser på Black Friday!

null

Find tilbud med op til 70% rabat!

computersalg-logo

Find tilbud med kæmpe besparelser

Derfor skal du købe din PlayStation 4 på Black Friday 2024

Dette indhold er sponsoreret

Det varer ikke længe før de første PS4 Black Friday tilbud begynder at komme ud i butikkernes reklamer eller på deres online webshops. Black Friday 2024 nærmer sig nemlig med hastige skridt – og hvis du ønsker at købe en billig PlayStation 4 på Black Friday er det nu, du skal holde øjne og ører åbne.

Black Friday er den uofficielle betegnelse for dagen efter Thanksgiving i USA. Thanksgiving falder altid på den sidste torsdag i november, hvorfor Black Friday altid er den sidste fredag i samme måned. I år er Black Friday fredag d. 29. november.

Navnet Black Friday kommer oprindeligt fra Philadelphia, hvor man brugte det til at beskrive den voldsomme trafik af biler og fodgængere, der var på vejene dagen efter Thanksgiving. Black Friday er den dag, hvor julehandlen for alvor går i gang, og er derfor en dag, hvor en stor del af butikkerne holder længe åbent og har nogle ekstra gode tilbud.

Hvad er en PS4?

PlayStation 4 er den nyeste udgave af PlayStations fra Sony. PS4 udkom i Danmark i november 2013. PS4 er en del af den 8. generation af spillekonsoller, som også indeholder konsoller som Xbox One og Nintendo Wii U. En PS4 kan, udover at spille PS4-spil, også afspille DVD og Blu-ray.

Hvorfor er det en god idé at købe PlayStation 4 på Black Friday?

Selvom de fleste måske bare går og venter på, at Sony udgiver PlayStation 5, så kan det faktisk være en god idé at købe PS4 på Black Friday 2024. Der går nemlig mere end et år før den nyeste spillekonsol PS5 bliver solgt med store rabatter. Derfor kan du med fordel kigge efter gode PS4 Black Friday tilbud allerede nu, så du kan få den super stærke PlayStation 4 til en god pris.

Sådan finder du det bedste PS4 Black Friday tilbud

Går du efter at købe en PS4 på Black Friday til en super skarp pris? Så er der nogle gode råd, du kan følge for at sikre dig, at du finder det aller bedste PS4 Black Friday-tilbud. Når du skal handle på Black Friday er det nemlig en rigtig god idé at forberede sig lidt på forhånd for at være sikker på at få de bedste tilbud.

Hvis du ikke gider det store forberedelsesarbejde, så er du heldig! Vi har nemlig samlet adskillige oversigter over alle forhandlere der kører med Black Friday tilbud, som du kan finde her: Black Friday 2021 Oversigt.

Du kan også altid selv forberede dig ved at lave din egen oversigt over de bedste tilbud på lige netop den vare, som du går efter at købe på Black Friday. De fleste butikker og webshops online går nemlig tidligt i gang med at markedsføre de bedste tilbud og rabatter, som de kører med på Black Friday. Et andet godt råd er at holde øje med prisen på den vare, du går efter. Det kan nemlig være, at prisen når at ændre sig inden Black Friday.

Køb PlayStation 4 på Black Friday som gave

Det er selvfølgelig en oplagt mulighed at købe alle sine julegaver på Black Friday – og der er rigtig mange penge at spare, hvis man får klaret alle sine julegaveindkøb denne dag. Så hvis du er typen, som godt kan lide at få disse indkøb overstået i god tid for at undgå julestress, er det en rigtig god idé fx. at finde et godt PS4 Black Friday tilbud, hvis der er én i familien, som ønsker sig en Play Station 4 i gave.

Hvis du går efter at købe størstedelen af dine julegaver på Black Friday, ville det være en rigtig stor hjælp at tjekke butikkernes tilbud ud inden du bevæger dig ind i storcentret eller ud på gågaden til Black Friday. Du kan allerede nu se de fleste butikkers Black Friday katalog online. Og så er det nemt og ligetil at lave en oversigt over de bedste PS4 Black Friday tilbud.

Er du i stedet mere interesseret i den helt nye spillekonsol fra Sony, så kan du også læse vores PS5 Black Friday oversigt

FAQ

🤔Hvad er en PS4?

Playstation 4 er en tidligere udgave af PlayStations fra Sony. PS4 udkom i Danmark i november 2013. PS4 er en del af den 8. generation af spillekonsoller, som også indeholder..

😍Hvad er det bedste PS4 Black Friday tilbud?

Går du efter at købe en PS4 på Black Friday til en super skarp pris? Så har vi her på Idegryden gjort det nemt for dig. Vi har nemlig samlet et overblik over alle PS4-forhandlere, der har Black Friday tilbud. Se oversigten her.

💡Hvorfor er det en god idé at købe Playstation 4 på Black Friday?

Selvom den nye Playstation 5 er lige om hjørnet, så vil der gå ret lang tid før, at den begynder at falde lidt i pris, så hvis du vil have en spillekonsol med fantastiske ydeevner, men samtidig også en ansvarlig og fair pris, så er PS4 det perfekte køb.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme