Black Friday Tilbud

Black friday 2019 - Find oversigt over de butikker med bedst tilbud online


​Hvis du vil gøre et godt købe med årets julegaver eller med noget til dig selv, kan du finde nedsatte varer indenfor elektronik, mode, hus og have og andre kategorier ved disse forretninger. Rabatter og procentsatser nedenfor er vejledende, og bliver løbende opdateret frem mod dagen.

Find gode tilbud med høje rabatter

Coop shopping​​

Ved Coop er der Black Week som betyder tilbud hele ugen. Her starter tilbuddene mandag 20/11 indtil søndag 26/11. Medlemmer af Coop kan finde rabatter helt op til 60% på udvalgte produkter.

Find tilbud på​ lege​tøj, hus og have, personlige ting og stort set alt andet.

Find værktøj, haveredskaber m.m. på tilbud

​​10-4 byggemarked

​Find byggematerialer, maling, vvs produkter, el apparater, værktøj, haveredskaber og alt andet til hus og have ved 10-4 online byggemarked.

Find tilbud ​med gode rabatter

Find gode black friday tibud ved Wupti

​Wupti

​​Wupti har stort set alt indenfor elektronik, hvidevarer, haveting, bygge, boligindretning, legetøj og meget andet til hjem og personer. På Black Friday finder du forskellige udvalgte produkter der kan være det gode tilbud for dig.

Find tilbud ​ på op til 70% rabat på udvalgte varer

Find billig elektronik ved Whiteaway

​Whiteaway

Find tilbud ved Proshop på elektronik som computere, tablets, telefoner, tv, kamera, printere, barbermaskiner, hvidevarer med mere til arbejde, personlig og bolig.

Min. 10% rabat på alle varer, hvor udvalgte produkter ​op til 50% rabat

Køb hvidevarer på tilbud ved Skousen

​Skousen

Find gode priser på strygejern, glattejern, vinkølere, kaffemaskiner, køkkenmaskiner, madmaskiner, hvidevarer og elektronik til personlig pleje som hus og have. Du finder altid prisgaranti ved Skousen.

Find tilbud på op til 30% rabat på alle varer

Black Friday de3bedste rabatter

​​de3bedste 

​Hos de3bedste finder du stort set alt til boligen indenfor hvidevarer, elektronik, skønhed, tøj og meget mere. Black Friday her byder på forskellige tilbud, hvor du kan finde udvalget produkter med rabatter over 50%.

​Spar penge med 10, 20, 30 eller 50%

Få gode møbel tilbud på Blackfriday hos Idemøbler

​Idemøbler

​Idemøbler har det store og gode udvalg af møbler til boligen. Idemøbler Black Friday byder på tilbud indenfor reoler, stole, borde, sofaer, senge, senge og meget andet. Du finder minimum 25% på alt (med forbehold).

Find  gode tilbud på op til 50% ​ rabat

Køb Gadgets med 70% rabat

​​Coolstuff

​Coolstuff sælger fede gadgets til bolig, have, sjov, leg og alt andet. Her finder du det store udvalg af praktiske og sjove ting der egner til hverdagen, festen og som gaver.

Find tilbud på op til 70% rabat

Køb lyd & udstyr på tilbud ved Bekent.dk

​​Bekent (lyd og lys)

​Bekent har over 25 års erfaring indenfor lyd og lys, hvor du finder kvalitets produkter som højtalere, forstærkere, mixer m.m. indenfor udstyr til at få eller lave den gode lyd.

Alt kommer på tilbud - Enkelte produkter op til 80% rabat

Køb det gode lydudstyr med rabatter ved SoundStoreXL

​​​SoundstoreXL (musik og udstyr)

​SoundstoreXL byder på alt indenfor musik og udstyr, hvad end det er pro eller til hjemmet. Find instrumenter, kabler, stik, musikproduktion, DJ udstyr m.m.

​tilbud med op til 25%

Find smart high end elektronik på tilbud ved Wifi-Butikken

​Wifi Butikken (high tech elektronik)

​​Find smart high-end produkter som Osmo til Ipad, Netatmo, Sackit og andre kvalitets produkter indenfor elektronik til hus og have.

Tilbud på mange produkter som f.eks. 20% på NetAtmo

Find skønhedsprodukter til mænd og kvinder med høje rabatter

​​Billigvoks (skønhed til mænd & kvinder)

​​Billigvoks byder på kvalitets produkter indenfor skønhed og personlig pleje til kvinder og mænd. Her finder du stort set alt, hvor priserne er konkurrencedygtige.

Tilbud med 10, 20, 30, 50 og 70%​ rabat på udvalgte produkter

køb skønhedsprodukter med gode tilbud

​FashionGirl (skønhed)

​​Find​ skønhedsprodukter til piger og damer, hvor du finder billig priser på glattejern, makeupspejle med lys, hårtørrere, extensions, hårpynt og meget andet.

Tilbud på 1000+ varer med 15% ekstra rabatkode

Find smykke smykker på udsalg Black Friday Smykkemester

​​Smykkemester

​​​Smykkemester er en af de førende online forhandlere indenfor smykker og accessories. Her finder du alle de populære mærker indenfor både billige som dyre produkter. 

​Find 20 - 80% smykketilbud

Find modetøj til kvinder billigt med procenter ved Bubbleroom

​Bubbleroom (modetøj)

​Hos Bubbleroom finder du de førende modebrands indenfor tøj til de yngre generationer af unge damer. ​Bubbleroom fører mærker som Tiger of Sweden helt ligesom de fører de egne lækre brands til billige priser.

​Find tøj og accessories​ op til 25% rabat

Find hesteudstyr tilbud på Black Friday ved Horze.dk

​Horze.dk (hesteudstyr)

​​​Ved Horze.dk finder du det store udvalg af ting til hest og rytter, hvor du kan finde gode bestsellers med rabatter. Find et par lækre gaveideer til hestepigen, manden eller dig selv.

​Spar 10, 20, 30 eller 40% på udstyr

Find billig sportstøj på tilbud ved Sport24 Black Friday

​Sport24

​Sport24 er Danmarks outlet indenfor sportstøj og udstyr. Her finder du stort set alt indenfor løbesko, outdoor​ tøj, sportstøj, fodboldstøvler, ski tøj og meget andet.

​Find tilbud op til 60 - 70%

Find motionsudstyr til billigere pris

​Abilica (motion og træning)

​​​​Abilica Online og butikkerne har black friday uge med tilbud på forskellig motionsudstyr som træningsbænke, vægte, cardiomaskiner og mange andre kvalitet redskaber.

​Spar op til 50% på udvalgte produkter

Find cykel tilbud black friday ved Cykelexperten

​Cykelexperten (Cykler & tilbehør)

​​​​​Cykelexperten har det store udvalg og gode priser indenfor cykler og tilbehør. Her finder du gode tilbud den 23 november som er eneste tilbudsdag omkring den sorte fredag.

​Find rabatter op til 60% på udvalgte ting

Black Friday tilbud på legetøj ved BR

​BR legetøj

​​​​​​Find det gode legetøj til børnenes julegaver på tilbud ved Fætter BR. Black Friday her giver dig/jer mulighed for at spare penge indenfor det store udvalg af gaveideer til de små og store børn.

​Find  legetøj med 10, 25 eller 50% tilbud

Find babyudstyr og legetøj på udsalg

​Babygear (babyudstyr, legetøj & tøj)

Ved Babygear finder du de populære mærker indenfor babyudstyr, legetøj og børnetøj. Her kan du finde tilbud med rabatter på op til 60% på mærker som Danefæ, Didrikson, Joha, Småfolk m.m.

Find op til 60% rabat på udvalgte produkter

Køb garn og hobby ved Rito.dk

​Rito (​Garn & hobby)

​Til dig der elsker at hækle, strikke m.m. finder du det gode og store udvalg af redskaber, opskrifter, udstyr, garn og meget andet. Hvor du i hele "black friday ugen" finder høje rabatter på mange varer.

Find op til 90% rabat på udvalgte produkter

Find oplevelser Black Friday ved DGDA

​​Duglemmerdetaldrig ​(oplevelser)

​Duglemmerdetaldrig (DGDA) er en af førende forhandlere indenfor oplevelsesgaver til par og singler. På Black friday får du minimum 25% rabat på alle oplevelser, men du kan finde op til 65% røverkøb.

Minimum 25% rabat på alle oplevelser

Find sexlegetøj med rabat på black friday ved Sinful

​Sinful (voksenlegetøj)

​Sinful er førende forhandler af sexlegetøj i Danmark. Her finder du alt indenfor det frække, romantiske og uskyldige til par og singler.

Find op til 50% rabat på udvalgte produkter

Hvad er Black Friday?

Black Friday er årets største indkøbsdag, hvor butikkerne lokker med gode tilbud fra 00:01 til 23:59. Den store shoppingdag er en amerikansk tradition, som i Danmark er et forholdsvis nyt fænomen. Den sorte fredag har nemlig først alvor slået igennem de senere år, hvor meget af julesalget har flyttet sit fokus til denne dag/uge/weekend.

I USA er eller har Black Friday været på et helt andet niveau end herhjemme. Dagen der er blevet den største detail dag siden 2005, er fredag efter Thanksgiving, hvor Thanksgiving er den fjerde torsdag i november. Selv om dagen ikke officielt er en feriedag, har mange dog fri. Og derfor har Black Friday udviklet sig til at være dagen, hvor amerikanere tager hul på julehandlen.

I Danmark blev Black Friday først for alvor introduceret i 2013. Her var det primært online med webshops der lokkede med gode tilbud på den sorte fredag og Cyber Monday(en online tilbudsdag ligesom Black Friday, bare om mandagen). 2015 var dog året, hvor detail dagen for alvor slog igennem her til lands både online og i de fysiske butikker.

Black Friday i Danmark – et hav af tilbud og rabatter

Én gang om året holder stort set alle butikker i Danmark en kollektiv udsalgsdag, hvor der er rigtig mange gode mulighederne for at gøre sig en fantastisk handel. Denne dag bliver kaldt Black Friday, som de fleste nok efterhånden har hørt om før. Fænomenet er dog forholdsvist nyt i Danmark, idet det først for alvor har fået sit gennembrud her tilbage i 2015. Black Friday ligger placeret i slutningen af november hvert år, og her bugner det altså med både store rabatter og gode tilbud – så står du overfor et større køb, eller har du en lang liste af julegaver, du skal have indkøbt, så kan det med fordel gøres netop denne dag på året!

Se også de bedste tilbud på støvsugere på støvsugere her 

Hvad er Bla​ck Friday? 

Black Friday er som sagt årets største udsalgsdag i Danmark, hvor stort set alle butikker disker op med nogle vilde rabatter og fantastiske tilbud. Oprindeligt stammer konceptet, ligesom så mange andre nyere koncepter indført i Danmark, fra USA. I USA har dagen Black Friday dog en del flere år på bagen, end den har i Danmark, idet det amerikanske salgskoncept går helt tilbage til 1960’erne i USA. Her i Danmark var det først i 2013, at de danske butikker og online webshops begyndte at tage konceptet Black Friday til sig. Som sagt fik Black Friday sit helt store gennembrud i Danmark tilbage i 2015, hvor rekorden for den største handelsdag nogensinde i dansk kontekst blev opnået på netop denne dag. Black Friday finder altid sted fredagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving, som hvert år løber af stablen den fjerde torsdag i november.

Se også de vanvittige black friday tilbud på smykker her

Hvorfor hedder det mon Black Friday?

Man kan godt undre sig lidt over, hvorfor den store udsalgsdag egentlig bliver kaldt Black Friday. Navnet på dagen skulle angiveligt stamme fra byen Philadelphia i USA. Her blev navnet for mange år siden benyttet til at beskrive den tætte og massive trafik af fodgængere og biler, som netop opstod efter Thanksgiving, hvor hele familien samles i de amerikanske hjem. Da detailhandlerne tog navnet til sig, var forklaringen imidlertid, at det skyldtes, at de generelt ikke tjente mange penge fra januar til november, men at denne dag i november således markerede et vendepunkt, hvor tallene på bundlinjen blev sorte fremfor røde.

Oversigten over de bedste tilbud på Nintendo Switch

Hvad sælges på Black Friday? 

Når kalenderen siger Black Friday i slutningen af november, så går alle butikker i Danmark altså i sort, og stort set alle produkter bliver dermed enten sat kraftigt ned, eller også bliver de til en del af et godt tilbud. Dette gælder ikke kun i de fysiske butikker, for Black Friday er nemlig også noget, der bliver praktiseret online på langt de fleste webshops. På Black Friday kan du altså købe alt mellem himmel og jord til en fordelagtig pris. Er du for eksempel på udkig efter noget bestemt tøj, eller mangler du en ny telefon eller anden form for teknologi, eller er det derimod smykker, møbler, noget inden for hårde hvidevarer, som du står og mangler? Ja, så kan det i hvert fald anbefales, at man venter til den store udsalgsdag, Black Friday, med at købe dette. Der findes nemlig ikke det, der ikke bliver billigere på denne dag, så det er bare med at finde det allerbedste Black Friday tilbud på det, du står og 

Vi har samlet de bedste tilbud på møbler på black friday her

Køb julegaverne ​på Black Friday

At Black Friday er placeret i slutningen af november er helt klart en stor fordel for forbrugeren. For hvad kommer efter november? Det gør selvfølgelig december. Og december er lig med julegaveindkøb i store mængder. Så hvis man er bare lidt på forkant, så er det altså en rigtig god idé at samle hele familiens ønsker til julegaver ind allerede i løbet af november, så man i slutningen af måneden kan give den gas til Black Friday, og på den måde gøre sig nogle rigtig gode julegaveindkøb. Gaverne til juleaften skal jo under alle omstændigheder købes ind til de nærmeste, men ved at gøre det på lige netop denne dag, hvor alle fysiske butikker, samt butikkerne online, anholder Black Friday, kan du være så heldig, at du sparer rigtig mange penge på de mange fantastiske tilbud. 

Vildt lave priser Playstation 4 på black friday: Alle tilbuddene har  vi samlet her

Find de gode tilbud på Black Friday

Når de fleste butikker afholder masser af gode tilbud og store rabatter, så siger det sig selv, at der vil være run på i butikkerne sådan en dag, og at man selvfølgelig ikke er den eneste i Danmark, der er på udkig efter det bedste tilbud. Derfor er det en god idé at forberede sig lidt, hvis man leder efter noget bestemt på den store udsalgsdag. De fleste butikker, særligt online, reklamerer nemlig inden den store dag, hvilke tilbud de disker op med på selve dagen. Det gør de for eksempel på deres hjemmeside, sociale medier, eller gennem nyhedsbreve. Så hvis du gerne vil være forberedt, inden dagen kommer, så kan du med fordel holde lidt ekstra øje med de forskellige stedet op til.

Vi har samlete alle black friday tilbuddene på Philips Hue her

Hvorfor Black Friday er noget for dig?

Stort set alle butikker er hoppet på vognen med Black Friday, for meget af indtjeningen fra december har flyttet sig til denne fredag i november. Det giver dig som forbruger, mulighed for at finde gode tilbud på udvalget produkter, som du måske skal investerer i alligevel.

Dagen er efterhånden også brugt til at købe julegaver til børn og voksne for mange. For de fleste giver bytteordningerne med mindre det er de udvalgte produkter med høje rabatter. Brug black friday til finde det du mangler, hvad end det er elektronikbutikker, tøjbutikker, supermarkeder eller andet, så finder du tilbud indenfor stort set alt.

Der er også store besparelser at gøre på opvaskemaskiner på Black Friday: Vi har samlet alle tilbuddene her

Spare penge ved at købe julegaver?

Den store detail dag med masser af tilbud, giver dig mulighed for at spare penge på julegaverne. Som beskrevet, så finder du tilbud indenfor alt til hus og have, personlige ting, legetøj osv. Her vil det være oplagt også at købe adventsgaverne til teenagere, børn og voksne på plads også, hvor du måske kan finde større ting til samme budget.

Hvis du vil gå på tilbudsjagt, så kræver det selvfølgelig at ønskesedlerne er klar, helt ligesom du skal holde dig for øje med hensyn til ombytning. Selv om de fleste giver mulighed for at bytte indkøbene efter julen, vil der dog være produkter, butikker og webshops hvor det måske ikke lader sig gøre. Og give en julegave til barnet eller den voksne der ikke kan byttes, kan ofte give uheldige situationer, hvor du måske ender op med at bruge flere penge end nødvendigt.

Spar på køb af Sonos anlæg på Black Friday - Vi har samlet alle tilbuddene her

Hvordan finder du de gode tilbud?

Hvis du vil gøre et godt kup, og her menes de rigtige store besparelser, så skal du være hurtig ude(og heldig). Online starter salget kl. 00:01 og her skal du være klar. Dvs. din computer virker, din browser crasher ikke, og du ved hvilke webshops du vil ind på. Så simpelt er det rent faktisk, men held og uheld kan du dog ikke styre.

Problemet er, at mange andre også vil gøre de gode kup, som der trods alt, ikke er så mange af. Butikkerne har garderet sig, men teknikken kan drille for alle, når ”masserne” vælter ind på hjemmesiden. Og helt ligesom Skats hjemmeside konsekvens altid bliver lagt ned når årsopgørelsen er klar, kan for meget trafik på denne store dag dræbe de fleste hjemmesider.

Fysisk i butikkerne, skal du også være klar. Men at stå først i køen betyder også, at du kommer til at stille dig foran døren meget tidligt(eller sent om natten).

FAQ

​Hvornår er black Friday?

Hvilken dag er Black Friday?

Hvilke butikker har tilbud?

Hvilke tilbud er værd at gå efter?

Er Black Friday rabatter udelukkende denne dag?

Hvad betyder Black Fredag?

Hvornår starter Black Friday?

Hvornår slutter Black Friday?

Hvordan startede Black Friday?

Shoppingdage?

Kilder:

4.8/5 (51 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: