Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday iPhone 12 | Her er de bedste tilbud

iPhone 12 Black Friday Tilbud

2021/11/26 00:00:00
Black friday tilbud
iPhone 12
Gå til laveste pris
I samarbejde med pricerunner.dk

Forhandlere med iPhone 12 Black Friday Tilbud

proshop-logo

Find gode tilbud på et hav af produkter!

null

Spar tusindvis af kroner på Black Friday

null

Find tilbud med enorme besparelser på Black Friday!

computersalg-logo

Find tilbud med kæmpe besparelser

iPhone 12 tilbud: Køb den nye iPhone 12 på Black Friday 2024

Er du på udkig efter et godt tilbud? Vi har samlet alt den information, du har brug for, hvis du overvejer at købe en iPhone 12 på Black Friday. Her kan du få svar på disse spørgsmål:

 • Hvornår lanceres iPhone 12?
 • Kan jeg forudbestille en iPhone 12?
 • Hvilke modeller bliver lanceret?
 • Kan det betale sig at købe på Black Friday?
 • Hvorfor bør jeg købe en iPhone 12?
 • … Og mange flere

Hvis du leder efter den nye iPhone 12, kan du blive klogere på alt, hvad du bør vide om den nye model herunder. Hvis du ønsker at finde den bedste pris på Black Friday, så tjek disse Black Friday tilbud.

Hvornår lanceres den nye iPhone 12?

Den nye iPhone 12 kommer i flere forskellige modeller, ligesom vi har kendt det fra de tidligere generationer. De forskellige modeller har lidt forskellige lanceringsdatoer, som du kan se herunder.

 • iPhone 12

Den vejledende udsalgspris for ”standard” modellen er 6.999 kroner. Den blev lanceret den 23. oktober 2020.

 • iPhone 12 Mini

Den vejledende udsalgspris for mini modellen er 6.199 kroner. Den bliver lanceret den 13. november 2020.

 • iPhone 12 Pro

Den vejledende udsalgspris for iPhone 12 Pro er 8.899 kroner. Den blev lanceret den 23. oktober 2020.

 • iPhone 12 Pro Max

Den vejledende udsalgspris for iPhone 12 Pro Max er 9.699 kroner. Den bliver lanceret den 13. november 2020.

Forudbestil din nye iPhone 12

Hvis du vil have enten en iPhone 12 mini eller en iPhone 12 Pro Max, er det muligt at forudbestille en hos mange af de største danske elektronikforhandlere.

Det kan være en meget god ide, hvis du vil være sikker på at få fat i en, inden de bliver revet af hylderne. Hvis du er mere forelsket i enten iPhone 12 eller iPhone 12 Pro, kan du købe disse modeller hos alle elektronik forhandlere.

Der er netop mange forhandlere om buddet, og det kan være en stor fordel for dig. Elektronik er nemlig en af de kategorier, som forbrugerne sparer flest penge på, når vi rammer Black Friday. Den primære forklaring på det er, at det er en let varekategori at købe, samt at det er let at sammenligne priser hos de mange forhandlere.

… Og hvis du er ked af, at du ikke har fået forudbestilt en af de nye iPhone modeller, så tør øjnene – vi har nemlig en god nyhed til dig.

Black Friday er lige om hjørnet, og du kan ende med at spare mange hundrede kroner på din nye smartphone, hvis du kan vente i spænding blot lidt endnu.

Black Friday: iPhone 12 tilbud

Vi forventer at se nogle meget skarpe Black Friday tilbud på den helt nye iPhone. Så hvis du vil have det nyeste af det nyeste til den bedste pris, bør du holde godt øje.

Med det sagt kan der også være gode tilbud at hente, hvis du leder efter en lidt ældre iPhone-model. Det kan være, at du vil købe en iPhone 11 eller iPhone 11 Pro. Disse modeller, som stadig er relativt nye, vil helt sikkert også blive nedsat drastisk.

Hvilke modeller kan du købe?

Her kan du kort læse om de fire forskellige modeller. Når, vi når frem til Black Friday, er samtlige fire modeller blevet lanceret, så du har mulighed for at købe dem alle på dagen. Herunder findes en kort beskrivelse af hver, og længere nede kan du sammenligne specifikationerne på de forskellige modeller og generationer.

iPhone 12

Den nye iPhone 12 med en nyere og hurtigere processor samt en bedre grafik. Den er samtidig mere kompakt, hvilket vil sige, at du kan få en stor skærm i en lille smartphone.

Den nye model har en fantastisk ydeevne og et imponerende lavt strømforbrug. Den findes i fem forskellige farver. Vil du være klogere på specifikationerne og fordelene? Så læs med længere nede på siden.

iPhone 12 Mini

Apple kommer nu med en iPhone 12 Mini model. Den har nøjagtig de samme specifikationer som den almindelige iPhone 12, og Apple hævder, at det er verdens mindste 5G-telefon.

Skærmen er 5,4”, men selve telefonen er stadig mindre end iPhone 6/6s/7/8, selvom de egentlig havde en 4,7” skærm. Til sammenligning har den almindelige iPhone 12 en skærm på 6,1”.

iPhone 12 Pro og Pro Max

De to Pro-modeller har mere eller mindre de samme funktioner som iPhone 12 – men med lidt bedre vandafvisning. Det kantede design finder vi også her. En forskel i designet er dog, at disse modeller er lavet med en stålramme rundt om kanten og ikke en aluminiumsramme.

Kan det betale sig at købe den nye generation?

Her vil vi forsøge at give dig et klart overblik over nogle af de forskellige generationer og modeller. På den måde kan du let selv finde ud af, om det er nødvendigt at købe den nye model.

iPhone 10 vs. iPhone 11 vs. iPhone 12

Specs iPhone 10 iPhone 11 iPhone 12
Skærm 5,8” 6,1” 6,1”
Forbindelse 4G LTE 4G LTE 5G
Kamera Vidvinkel, 2x zoom Ultravidvinkel, 2x zoom Ultravidvinkel, 2x zoom og HDR-video
Chip A11 Bionic Chip A13 Bionic Chip A14 Bionic Chip
Batterilevetid Op til 13 timers videoafspilning Op til 17 timers videoafspilning Op til 17 timers videoafspilning
Kapacitet 64 eller 256 GB 64, 128 eller 256 GB 64, 128 eller 256 GB

 

iPhone 10XS vs. iPhone 11 Pro vs. iPhone 12 Pro

Specs iPhone 10XS iPhone 11 Pro iPhone 12 Pro
Skærm 5,8” 6,1” 6,1”
Forbindelse 4G LTE 4G LTE 5G
Kamera Vidvinkel, 2x zoom Ultravidvinkel, 4x zoom Ultravidvinkel, 4x zoom og HDR-video
Chip A12 Bionic Chip A13 Bionic Chip A14 Bionic Chip
Opladning Op til 13 timers videoafspilning Op til 18 timers videoafspilning Op til 17 timers videoafspilning
Kapacitet 64, 128 eller 256 GB 64, 128 eller 256 GB 64, 128 eller 256 GB

iPhone 10XS Max vs. iPhone 11 Pro Max vs. iPhone 12 Pro Max

Specs iPhone 10XS Max iPhone 11 Pro Max iPhone 12 Pro Max
Skærm 6,5” 6,5” 6,7”
Forbindelse 4G LTE 4G LTE 5G
Kamera Vidvinkel, 2x zoom Ultravidvinkel, 4x zoom Ultravidvinkel, 5x zoom og HDR-video
Chip A12 Bionic Chip A13 Bionic Chip A14 Bionic Chip
Opladning Op til 15 timers videoafspilning Op til 20 timers videoafspilning Op til 20 timers videoafspilning
Kapacitet 64, 256 eller 512 GB 64, 256 eller 512 GB 128, 256 eller 521 GB

Så ligegyldigt om du vil have standard, Pro eller Pro Max modellen kan du kigge på vores simple skema herover og sammenligne de tre seneste generationer.

Black Friday iPhone 12 – hvor meget kan du spare?

Det er svært at sige, præcist hvor meget du kan spare ved at købe en iPhone 12 på Black Friday. Men vi kan dog kigge lidt på, hvor meget der var at spare, da iPhone 11 blev lanceret.

Denne generation blev lanceret i september 2019. Altså to måneder før Black Friday 2019. En prisanalyse forudsagde i dette tilfælde, at forbrugerne ville kunne spare hele 20% ved at vente med at købe den nye iPhone til Black Friday.

Hvis vi ser en lignende rabat i år, kan du altså købe en ny iPhone 12 til cirka 5.600 kroner.

Kan det betale sig at vente til efter Black Friday?

Alle de nye modeller bliver lanceret umiddelbart før Black Friday. Dermed kan vi ret sikkert sige, at det godt kan betale sig at købe på Black Friday. På dagen og i ugen omkring vil du formentligt kunne få et rigtig godt tilbud på op til 20%.
Hvis du hellere vil vente til senere, kan du komme til at vente i mange måneder, før priserne igen når det niveau, som de var på Black Friday.

Vores anbefaling er, at du holder godt øje med tilbuddene på Black Friday og ser, hvor meget der er at spare. Vi forventer nogle vanvittigt skarpe priser, og hvis der kommer lige så gode tilbud, som vi forventer, bør du uden tvivl slå til.

Her er de største fordele ved iPhone 12

Der er mange ting at tage fat i, men her gør vi det overskueligt for dig og nøjes med at fremhæve de tre største fordele ved den nye generation.

 • 5G

Den største fordel ved den nye iPhone må uden tvivl være understøttelsen af 5G mobilnetværk. Som en af den eneste mobiler på markedet, kan du opleve 5G på den nye iPhone 12.

 • Forbedret skærm

En anden stor fordel, som vi ser frem til, er den forbedrede skærm. iPhone 12 bliver nemlig udstyret med en OLED-skærm, mens skærmens størrelsen holdes på 6,1”.

Det bedste ved dette er faktisk, at selve telefonen samlet set bliver både mindre, tyndere og lettere takket være tyndere kanter omkring skærmen.

 • Forbedret ydeevne

Med den nye A14 Bionic Chip forventer Apple at have den bedste og hurtigste smartphone på markedet – og det ser vi frem til at opleve.

FAQ

🤔Black Friday iPhone 12 – hvor meget kan du spare?

Det er svært at sige, præcist hvor meget du kan spare ved at købe en iPhone 12 på Black Friday. Men vi kan dog kigge lidt på, hvor meget der var at spare, da iPhone 11 blev lanceret. Denne generation blev lanceret i september 2019. Altså to måneder før Black Friday 2019. En prisanalyse forudsagde i dette tilfælde, at forbrugerne ville kunne spare hele 20% ved at vente med at købe den nye iPhone til Black Friday.

🤩Hvad er det bedste iPhone 12 Black Friday tilbud?

Går du efter at købe en iPhone 12 på Black Friday til en super skarp pris? Så har vi her på Idegryden gjort det nemt for dig. Vi har nemlig samlet et overblik over alle iPhone-forhandlere, der har Black Friday tilbud. Se oversigten her.

🧐Kan det betale sig at købe den nye generation iPhone?

Her vil vi forsøge at give dig et klart overblik over nogle af de forskellige generationer og modeller. På den måde kan du let selv finde ud af, om det er nødvendigt at købe den nye model.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme