ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Playstation 5 Black Friday Oversigt

Playstation 5 Black Friday Tilbud

2021/11/26 00:00:00
Black friday tilbud
Playstation 5
Gå til laveste pris
I samarbejde med pricerunner.dk

Forhandlere med Black Friday Tilbud for Playstation 5

proshop-logo

Find Gigantiske tilbud på et hav af produkter!

computersalg-logo

Find tilbud med kæmpe besparelser hos ComputerSalg

null

Spar tusindvis af kroner på Black Friday hos DustinHome

coolshop-logo

Find tilbud med enorme besparelser på Black Friday!

null

Find fantastiske tilbud hos Elgiganten på Black Friday!

null

Spar op til 70% på udvalgte varer

PlayStation 5: Køb en PS5 på Black Friday 2024

I midten af september kunne de første medier melde ud, hvornår den nye PlayStation 5 rammer det danske marked. Og siden da har det kriblet i fingrene på mange gamere – kan du heller ikke vente? Mens du slår tiden ihjel, kan du finde alt den nødvendige information om den nye PS5 lige her.

PS5 udkommer den 19. november 2021

PS5 udkommer i Danmark den 19. november 2021 – og det gælder om at være hurtig, hvis du vil have fingrene i en af de første eksemplarer. Det er nemlig syv år siden, at Sony-entusiasterne i Danmark har kunne få fingrene i en ny generation af PlayStation. I november 2013, hvor PlayStation 4 udkom, var der lange køer foran landets elektronikforretninger – og det bliver nok ikke anderledes i år.

Der findes dog en løsning, så du kan sikre dig at få fingrene i en model, uden at skulle stå i kø i det kolde november vejr.

Forudbestil din PlayStation 5 med det samme

Mange forhandlere har givet sine kunder mulighed for at forudbestille en PS5, så de kan hente den på lanceringsdatoen. Mange forhandlere melder dog allerede nu, at de har udsolgt for forudbestillinger, hvilket vidner om den kamp, der kommer til at være den 19.november.

PlayStation 5 – Black Friday tilbud

Hvis du endnu ikke har lavet en forudbestilling på en PlayStation 5, kan det faktisk ende med at komme dig til gode. Hvis du kan styre din FIFA-træng blot otte dage længere, så bliver det nemlig fredag den 27. november. En dag, som i år er bedre kendt som Black Friday.

Hvis du er heldig, kan du findes PlayStation 5 Black Friday tilbud. På den måde har du chancen for at spare hundredvis af kroner på din nye konsol. Det er ligeledes en mulighed, at du kan finde gode tilbud på spil, controllere og andet ekstraudstyr til din nye PS5.

Bør du skifte din PS4 ud med en ny PS5?

Hvis du har en PS4, har du måske overvejet, om det overhovedet kan betale sig at opgradere til den nye model. Hvis du endnu ikke har truffet din afgørelse, så giver vi dig den nødvendige information her.

Én af de største forskelle på de to modeller er specifikationerne. Som de fleste nok har forudset, så kommer PS5 til at slå PS4 på samtlige parametre. Men hvad er det så, der bliver forbedret?

Vi har samlet nogle af de vigtigste specifikationer i denne graf, så du let kan danne dig et overblik over forskellen på PS4, PS4 pro og PS5.

Specifikationer PS4 PS4 pro PS5
CPU 1.6Ghz 2.1Ghz 3.5Ghz
GPU 18 CUs at 800MHz 36 CUs at 911Mhz 36 CUs at 2.23GHz
Hukommelse 8GB 8GB 16GB
Optisk drive Blu-ray Blu-ray Ultra HD Blu-ray
Video output 1080p 4K 4K

 

Hvad skal du vide om den nye PlayStation 5?

Der er mange forskellige ting, vi kan fortælle dig om den nye PS5. Så lad os bryde det op i nogle forskellige afsnit.

Læs herunder om:

Controllerne

Sonys DualShock-controllere har generelt haft cirka det samme look fra generation til generation. Sådan kommer det dog ikke til at være længere.
Den nye DualSense-controller til PS5 er den første, der ikke ligner originalen. Mens DualSense har det grundlæggende layout, som PlayStation-fans er kender og elsker, er hele DualSense-formen ny.

Indmaden

Vi har allerede kigget lidt på specifikationerne, men lad os dykke lidt længere ned i, hvad det kommer til at betyde for din spiloplevelse:

 • Grafik

Grafikkortet er fra AMD’s kommende Radeon DNA 2, som kører op til 2.23GHz og leverer 10.28 TFLOPs.
Den nye PS5 får ligeledes såkaldt ”Ray-tracing”. Dette er en renderingsproces, der giver nogle unikke effekter i dine spil. Det får blandt andet lyseffekter til at se bedre ud i spil ved at beregne, hvordan lysstrålerne skal vises og reflekteres. Det er en lignende teknik, der bliver anvendt, når der laves CGI-effekter i film.
Hvis du gerne vil bruge din nye PlayStation til at se film på, har du noget at glæde dig til. Alle filmnørder ved, at film skal ses i den rette opløsning. Og det er ikke et problem med PS5.
PlayStation 5 har nemlig en 4K UHD Blu-ray-afspiller og en videoudgang, som kan afspille i 4K, og som faktisk også understøtter 8K. Det forventes dog ikke, at du kan køre spil i 8K kvalitet fra starten af – men måske kommer det senere. 8K-understøttelse er i stedet noget du eventuelt kan få glæde af, hvis du bruger konsollen til streaming. Her kan din PS5 nemlig opskalere det afspillede til 8K, hvis du tilkobler din PS5 til et TV, som ligeledes understøtter 8K.

 • Harddisk

Hvis vi skal pege på én enkel ting ved denne nye konsol, som skiller sig ud, må det være harddisken. Det er uden tvivl her, Sony har lagt meget af sit fokus – og med god grund.
Den nye harddisk, som er en specialbygget SSD på 825 GB, kan nemlig indlæse helt op til 2GB data på 25 millisekunder – det er en fjerdedel af et sekund.
Den nye og kraftfulde harddisk kan faktisk ende med at have den virkning, at der ikke længere vil være loadtid mellem forskellige elementer i spillene.

 • Processor

AMD har leveret den primære processor til PS5. Processoren skabes med 7 nanometer-teknologi og kommer til at bestå af otte processorkerner med i alt 16 tråde.

Designet

PlayStation 5 er skabt i en tidløst og smart design, som sikkert kommer til at falde i god jord hos mange danskere – måske bliver det endda lettere for dig at overtale kæresten til at lade den stå i stuen nu? Konsollen kommer formentligt til at skulle stå oprejst, og den er designet i hvid, sort og med blåt lys. Kanterne er afrundede, hvilket skaber en flot finish.

Det er dog ikke alle, der er lige begejstrede for designet. Da designet først blev offentliggjort, mente onde tunger, at det lignede en router mere end en spillekonsol – vi er dog vilde med det smarte og futuristiske design.

Spillene

Der kommer mange nye spil sammen med lanceringen af den nye PS5 – så du har mere end blot en ny konsol at se frem til. Her er nogle af de spil, som er værd at fremhæve:

 • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
 • Horizon Forbidden West
 • Ratchet & Clank: Rift Apart
 • Gran Turismo 7
 • FIFA 21
 • NBA 2k21
 • Call of Duty: Black Ops Cold War
 • … Og mange flere

Kan det betale sig at vente med at købe den?

Hvis du ikke har forudbestilt den nye PS5, hvornår skal du så købe den? Vi vil råde dig til at købe den til Black Friday sammen med en bunke af de nye spil. Det vil uden tvivl være den bedste handel. Men kan det betale sig at vente? Formentligt ikke. De tilbud, der formentligt vil være på Black Friday, kommer til at være langt billigere end den normale udsalgspris i meget lang tid.

Vil du se en samlet oversigt over alle forhandlere, der holder Black Friday? Så besøg Forbrugsguidens kæmpe Black Friday oversigt her!

FAQ

🤔Hvornår udkommer Playstation 5 i Danmark?

PS5 udkommer i Danmark den 19. november 2021 – og det gælder om at være hurtig, hvis du vil have fingrene i en af de første eksemplarer. Det er nemlig syv år siden, at Sony-entusiasterne i Danmark har kunne få fingrene i en ny generation af PlayStation. I november 2013, hvor PlayStation 4 udkom, var der lange køer foran landets elektronikforretninger – og det bliver nok ikke anderledes i år. Der findes dog en løsning, så du kan sikre dig at få fingrene i en model, uden at skulle stå i kø i det kolde november vejr. Klik her for at se løsningen.

🤩Hvad er det bedste PS5 Black Friday tilbud?

Går du efter at købe en PS5 på Black Friday til en super skarp pris? Så har vi her på Idegryden gjort det nemt for dig. Vi har nemlig samlet et overblik over alle PS5-forhandlere, der har Black Friday tilbud. Se hele oversigten her.

🧐Bør du skifte din PS4 ud med en ny PS5?

Hvis du har en PS4, har du måske overvejet, om det overhovedet kan betale sig at opgradere til den nye model. Hvis du endnu ikke har truffet din afgørelse, så giver vi dig den nødvendige information her. Én af de største forskelle på de to modeller er specifikationerne. Som de fleste nok har forudset, så kommer PS5 til at slå PS4 på samtlige parametre. Men hvad er det så, der bliver forbedret? Vi har samlet nogle af de vigtigste specifikationer i denne graf, så du let kan danne dig et overblik over forskellen på PS4, PS4 pro og PS5. Klik her for at læse mere!

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme