Artiklen er en annonce

www.idegryden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Oversigt over de bedste ansigtscremer ifølge anmeldelser og tests

Oversigt over de bedste ansigtscremer ifølge anmeldelser og tests

Bedst til prisen
Weleda Skin Food
Testvinder
Biotherm Blue Therapy Accelerated
Premium-valg
Estée Lauder Revitalizing Supreme

Hvis du har fugtig hud i ansigtet, er ansigtscreme din undervurderede daglige helt. Rigtig mange danskere bruger diverse olier til et tørt ansigt, men det viser sig at ansigtscreme har den absolut største effekt. Når du bevæger dig ud i vildmarken af forskellige ansigtscremer, kan det være svært at finde den helt rigtige ansigtscreme for dig.

Brug denne ansigtscreme test hvor vi har fundet forskellige typer af de bedste ansigtscremer til kvinder og mænd. Det giver dig den nemme inspiration til at finde en god fugtgivende creme eller måske den perfekte ansigtscreme til at forebygge tørt hud især gennem vintertiden.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Weleda Skin Food (75 ml)

Bedst til prisen

Weledas ansiggtscreme er en fantastisk gave at give til en du holder af

Weleda Skin Food på 75 mL. er en god og forholdsvis billig universalcreme der koster omkring 90 kr. En populær creme der næsten har eksisteret i 100 år, og er velegnet til tør hud på hænder, fødder, kinder, næse, læber m.m. Helt ligesom cremen generelt er god til irriteret og sart hud.

 • Billig
 • Effektiv mod tør og sart hud

Om Weleda Skin Food

Indholdet i cremen byder på stedmoder der virker beroligende. Helt ligesom indhold af maille og morgenfrue giver huden den beroligende effekt. Et godt alternativ til både dagcreme, natcreme og håndcreme da den efterlader din hud smidig og blød.

Du finder cremen i 30 mL og 75 mL.

Biotherm Blue Therapy Accelerated Creme (50 ml)

Testvinder

Køb Biotherms super smarte ansigtscreme

Biotherm Blue therapy Accelerated Cream er velegnet til alle hudtyper. Du får en fugtgivende anti-age dagcreme til kvinder uden solfaktor i den lette konsistens.

Dagcremen fra Biotherm kan være den bedste ansigtscreme til dit behov. Den kan anvendes både til ansigt og på hals, hvor den går målrettet ind og mindsker rynker.

 • Anti-age
 • Mindsker rynker

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Biotherm Blue Therapy Accelerated Creme

Biotherm creme koster omkring 400 kr. og er også populær i natcreme modellen. Cremen fedter ikke og giver fugt dagen lang. En populær creme der er kåret som bedst i test hos forskellige uafhængige testsider.

Du finder cremen i 30 mL og 50 mL.

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Creme (50 ml)

Premium-valg

Genial anti-age creme fra Estee Lauder

Estée Lauder dagcreme til 40+ ansigtshuden. Du får en multi-action dag- og natcreme der tilfører fugt, giver nærende pleje og er velegnet til alle hudtyper.

 • Høj kvalitet
 • Velegnet til alle hudtyper
 • Anti-age

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Creme

Multi-action cremen kommer med Moringaekstrakt til at fremme din huds evne til at forstærke elastin og kollagen. En ansigtscreme i den dyre prisklasse til en pris af ca. 830 kr. der lover resultat på bare fire uger. ​Om den er bedre end Lacone, Nuze, Raunsborg, Kiehls, Beaute Pacifique, Origins, Dior, Chanel m.m. er ofte efter smag og behag. Kan være oplagt som den eksklusive skønhedsgave til hende.

Du finder cremen i 30 mL og 50 mL

Clinique ansigtscreme til mænd (100 ml)

Den perfekte ansigtscreme til mænd

Clinique for Men Anti-Age Moisturizer er en dagcreme der tilfører fugt, næring og virker opstrammende med en blødgørende virkning.

 • Fri for parabener
 • God pris
 • Anti-age dagcreme

Om Clinique ansigtscreme til mænd

Clinique For Men ansigtscremen er fri for parabener. Cremen er beriget med shea butter, glycerin og et miks af ekstrakter der både opstrammer og minimerer fine linjer.

Du finder modellen i 100 ml. til en pris lige over 300 kr.

Shiseido Men Hydro Master Gel (75 ml)

Perfekte ansigtscreme at gave til ham i gave

En ansigtsgel til mænd fra Shiseido der er særlig velegnet til mænd med store porer og olieret hud, men kan dog bruges til alle hudtyper.

 • Velegnet til porer
 • Alle hudtyper

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Ikke på lager

Om Shiseido Men Hydro Master Gel

Shiseido Men Hydro Master fugtgivende ansigtsgel trænger hurtigt ind i huden og giver en balanceret pleje. Cremen kommer i en let konsistens og virker opfriskende.

Hvis du søger en let gel til den tørre hud som mand, kan du købe denne gel til omkring 350 kr. og noget lavere pris på udsalg/tilbud. Perfekt som gave til manden der har alt.

Du finder cremen i 75 mL.

Ole Henriksen Truth Revealed Brightening Moisturizer (50 ml)

Ole Henriksen Truth Revealed Brightening SPF 15 ansigtscreme mod rynker der kommer med UV-beskyttelse, som en ansigtscreme til rynker næsten bør indeholde.

 • ​UV-beskyttelse
 • Mindsker rynker
 • Fri for parabener

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Ole Henriksen Truth Revealed Brightening Moisturizer

Én af de mange ting som gør dette løbebånd til et absolut top køb, er den store medfølgende touchskærm på 22″.  Udover bare at kunne holde styr på din data vedrørende kalorier, km/t og puls, så er der installeret over 400 træningsvideoer, som er filmet fra rundt om i verden.

Brug Ole Henriksen cremen til at beskytte huden, hvor denne creme er en af de mest populære ansigtscremer til tør hud. Cremen bygger videre på den kendte Ole Henriksen Truth Serum, hvor den går ind og forbedrer hudens struktur så fine linjer udviskes.

Cremen er velegnet til alle hudtyper, og er fri for kemi uden parabener, sulfat og phthalater.

Du finder cremen i 50 mL.

Ecooking dagcreme (50 ml)

Denne økologiske creme fri for parabener er den perfekte gave til hende

Ecooking dagcreme til 250 kr. der er velegnet til de fleste hudtyper.

Cremen indeholder Hyadisine og er meget fugtgivende, så huden kan bevare sit ungdommelige look. Hyadisine er med til at styrke hudens elastin og kollagen, så huden forbliver spændstig.

 • ​​Styrker hudens elastin
 • Ingen parabener eller farvestoffer

Om Ecooking dagcreme

En økologisk creme uden farvestoffer og parabener men dog uden direkte UV-beskyttelse. Måske det rigtige alternative til dit behov, frem for mere kendte cremer fra Melissa, Derma, Nivea, Rudolph Care, Elizabeth Arden, Avene, Tromborg m.m.

Australian BodyCare ansigtscreme

Køb ansigtscream fra Australian bodycare

Australian Facial Cream er velegnet til fedtet og kombineret hud. Cremen bruges til at regulerer talgproduktionen så du ikke får den fedtet fornemmelse gennem dagen.

 • Effektiv mod fedtet hud
 • Alle hudtyper

Om Australian BodyCare ansigtscreme

Ansigtscremen fra Australian BodyCare kommer med 1% naturligt antiseptisk tea tree oil og grøn te. Det giver dig en let creme ​der tillader din hud at ånde.

Cremen på 50 ml. koster lige over 100 kr. så du får en af de billigere modeller i denne test af ansigtscremer.

Virker ansigtscreme egentlig?

Det kan være du undrer dig over hvordan en ansigtscreme kan være dyr, hvor nogle er billige. Det kan også være du undre dig over hvorfor en ansigtscreme overhovedet skal være ”dyr” (alt er vel relativt), såvel du synes det.

Noget andet er, når vi står og snakker med en ekspedient, så skal vi huske på at ekspedienten skal sælge. Det er altså en sælger vi står overfor, hvor det ofte kan lyde lidt for godt til at være sandt.

Så hvad er sandt og hvad er en påstand uden belæg?

 • Hvis du læser dig til, eller bliver fortalt af en ekspedient, at den pågældende ansigtscreme stimulere hudens ’fornyelsesproces, så er der en skeptisk klokke der bør ringe. Hvis en producent af en ansigtscreme kan dokumentere at deres ansigtscreme rent faktisk virker med mindst 1% forbedring, så er det grundlag nok for at skrive det på emballagen, på en indeksseddel og så må ekspedienten endda sige det til dig. Dette kan du tolke på både godt og ondt, da det betyder at den ansigtscreme du ser på, rent faktisk har en dokumenteret effekt. Men om den kan forbedre processen med 1% eller 90%, det ved vi ikke.
 • En ansigtscreme vil reducere synlige rynker, er på sin vis både sandt og falskt, med en videnskabelig indgangsvinkel. Dét der reducerer rynkerne i ansigtet er A-vitamin. Du kan godt få en ansigtscreme med A-vitamin som videnskabeligt bevist, kan reducere dine rynker – men disse er på recept. Der findes ingen ansigtscreme der i 2019 som du kan købe i håndkøb, der kan bevise at det vil reducere rynkerne i ansigtet.
 • Solfilter er dét alternativ til A-vitamin, der kan reducere rynkers fremkommen, er korrekt. Ovenstående er med udgangspunkt i en ansigtscreme og ikke en antirynkecreme. Antirynkecreme er også en form for ansigtscreme, hvor disse typer har et solfilter i sig. Det er dette solfilter der beskytter din hud mod solen stråler, som er den primære årsag til rynkers fremkommen (lige foruden almindelig aldren). Ved kontinuerligt brug af en antirynkecreme kan du faktisk forebygge rynker, men her skal du huske på, at det er solfilteret der gør det. Såfremt du finder en anden ansigtscreme som ikke nødvendigvis er en antirynkecreme, som har solfilter i sig, så har den samme effekt som en antirynkecreme.
 • En ansigtscreme holder huden fugtig, er et korrekt udsagn. En del ekspedienter i dette område får det til at lyde som om at du kan bruge din ansigtscreme i en uge, stoppe, hvor din hud vil forblive fugtig, blød og lækker i den næste uge uden brug. Dette er dog ikke korrekt. En ansigtscreme gør din hud fugtig og blød, når du bruger den.
 • Underværkerne starter efter 4 ugers brug af en ansigtscreme. Her er vi ude i det samme som førnævnte påstand, om hvorvidt en ansigtscreme sørger for at huden forbliver fugtig. Når du har brugt en ansigtscreme i 4 uger, så er det ganske rigtigt at du her, vil opleve en strammere hud og måske endda kan se en forskel. Dette skyldes at din hud kontinuerligt får fugt, hvilket binder huden sammen og gør den fast. Men når du stopper med at bruge en ansigtscreme, stopper huden med at være fugtig, hvor denne følelse af fast, stram og blød hud vil forsvinde.

Solfilter i ansigtscreme gør det ikke til en solbeskyttende creme

Solfilteret beskytter huden mod solens stråler, men ikke i samme grad som en solcreme gør. Du bør for ansvarlighedens skyld ikke bevidst undlade en solcreme, blot fordi du lige har benyttet dig af din ansigtscreme.

Dette er desuden også en del af den typiske salgstale, både fra ekspedienten og fra producenten, at den pågældende ansigtscreme beskytter mod solen. Det er på sin vis korrekt, men solcreme beskytter solen, en ansigtscreme har andre formål end dette.

Desuden er det også meget forskelligt hvor meget de forskellige ansigtscremer kan beskytte mod solen. Blot fordi der er solfilter i en ansigtscreme, så betyder det ikke at den beskytter din hud mod solen nøjagtigt lige så meget om den ansigtscreme der står ved siden af.

Der findes dog en mellemting mellem en ansigtscreme og en solcreme, hvilket er en UV-ansigtscreme. Sådan en ansigtscreme er selvfølgelig bedre end ingen creme overhovedet Normalt når vi handler solcreme, så ser vi på solfaktoren som ansigtscremen har. På en UV-ansigtscreme er det ikke sikkert der står en solfaktor, men beskyttelsen svarer typisk til en solfaktor mellem 12 og 15, hvorfor den absolut ikke er kraftig nok til at beskytte dit barn.

Ansigtscreme og parfume/parfumestoffer

Hvis du ikke kan tåle parfume bør du være ekstra opmærksom på hvilken ansigtscreme du vælger. Størstedelen af de ansigtscremer du kan finde er med parfume, eller indeholder stoffer du også finder i en almindelig parfume, som du kan være allergisk overfor. Disse stoffer er også mistænkt for at være hormonforstyrrende, men dette er en igangværende forskning, som ikke helt er bevist endnu.

En undersøgelse viser at 12 ud af 16 ansigtscremer indeholder parfumestoffer. Det er såmænd ikke de enkelte parfumestoffer der kan være et problem for dig, men sammensætningen af dem. Hvis du benytter dig af en del andre cremer eller hudprodukter der også indeholder andre parfumestoffer, så er det kombinationen der kan udvikle en allergi.

Du kan se om en ansigtscreme er uden parfume, hvis Astma-Allergi Danmarks blå krans er der. I nogle tilfælde står der også sort på hvidt, at ansigtscremen er parfumefri.

Er der grund til de store prisforskelle?

Det korte svar er nej. Det er ikke fordi der findes videnskabelige beviser for at en dyr ansigtscreme er bedre end en billig.

Du bør derfor vælge uafhængigt af prisen. Find en ansigtscreme du synes er god for netop din hud, da der findes mange forskellige varianter. Du kan bl.a. finde en ansigtscreme der er mere fedtet end andre, du kan få en ansigtscreme med korn i som arbejder med huden på en anden måde og så kan du finde en ansigtscreme der er tyndere og tørre hurtigere ud. Der er et hav af forskellige ansigtscremer, hvor du bør vælge lige nøjagtig dén du kan lide at bruge.

Ofte er en ansigtscreme markant dyrere end andre, hvis der er en kendt person der står bag mærket. Hvis det er en person du synes om og gerne vil støtte, så tænk på det sådan. Men ellers kan du være mindst lige så heldig med at finde en god ansigtscreme der er billig, såvel som dyr.

​Kilder:

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Clarins HydraQuench Rich Cream (50 ml)!!

ansigtscreme til kvinder over 50

Clarins HydraQuench crème er en rig fugtighedscreme som er velegnet til meget tør hud. Clarins der er førende brand indenfor skønhedsprodukter til kvinder og mænd, ligger også højt indenfor dag- og natcremer.

 • ​​Effektiv mod tør hud
 • Beskytter mod UV
 • God pris

Om Clarins HydraQuench Rich Cream (50 ml)

Cremen fra Clarins indeholder SPF15 som beskytter mod UV stråling. Helt ligesom cremen til meget tør hud er rig på nærende ingredienser, så huden bliver holdt fugtig hele dagen.

Hvis du søger en god ansigtscreme til meget tør hud, finder du denne Clarins creme til ca. 300 kr. Du bruger cremen ved at varme den forsigtig op i håndfladerne og lægger den på ansigtshuden.

FAQ

Hvilken ansigtscreme er bedst til daglig brug?
Ikke to ansigter er ens, og derfor er vores hud heller ikke. Det er op til dig at vurdere og bestemme hvilken ansigtscreme, der er bedst – dog er den lækre Blue Therapy Accelerated creme fra Biotherm enormt vellidt. Cremen leverer fugt samtidig med, at den arbejder med huden.
Er ansigtscremer gode til din hud?
Ansigtscreme kan være en rigtigt vigtig del af din daglige hudplejerutine. Ansigtscremer kan være med til at gøre din hud blød og ren, samtidig med, at den bliver holdt fugtig og lækker. Du kan for eksempel finde ansigtscremer, der har anti-age funktioner. Der er mange muligheder, når det gælder ansigtscreme!
Er ansigtscreme og fugtighedscreme det samme?
Ansigtscreme og fugtighedscreme er overordnet set det samme. Det er grundlæggende samme teknologi og ingredienser, som bliver brugt til at lave henholdsvis ansigtscreme og fugtighedscreme. Både ansigtscreme og fugtighedscreme efterlader huden blød og fugtig samt den styrker huden og dens barriere. Både fugtighedscreme og ansigtscreme kan altså bruges til ansigtet.
Hvad sker der, når du ikke fugter dit ansigt om natten?
I løbet af dagen kan der samle sig støv og snavs på dit ansigt, som du ikke nødvendigvis kan se med det blotte øje. Derfor er det vigtigt, at du renser dit ansigt grundigt og derefter påfører en fugtighedscreme. Gør du ikke det, kan der opstå urenheder og tør hud.