Ginsmagning:
Den perfekte oplevelse til dig, der elsker gin

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

6 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Idegryden er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Gin er uhyre populært både i lækre cocktails, drinks, men også helt uden tilføjelser. Med mange nye smagsvarianter og muligheder på markedet, kan du få en rundtur i ginnens spændende verden med en ginsmagning.

Vi har udvalgt en række spændende oplevelser, hvor der er gin på menuen, og du kan få én på opleveren. Du kan tage til ginsmagning over hele landet, både København og Århus. Inviter gerne gode venner, familiemedlemmer eller din partner med, og gør det til en ganske særlig dag.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Ginsmagning hos Copenhagen Distille - rundvisning med lækre smagsprøver

Copenhagen Distillery ligger flot i gamle fabriksbygninger tæt på Christiania i København S. Det har givet plads og mulighed for at være kreativ og udvikle deres unikke profil med destillering af både whisky, men også gin, snaps, likør og lignende.

Målet er at give dig nye smagsoplevelser, hvor der er kræset for kvaliteten, mens du bliver vist rundt i destilleriet i København S. Der er indlagt i alt 1,5 times underholdende fortællinger om destilleriet og typerne af alkohol, de producerer,

Det hele sættes i gang med en velkomstdrink. Drinken lægger bunden for oplevelsen, der får dig ud i alle kroge af destilleriet, hvor du kan smage, dufte, se og føle undervejs.

Mere om Ginsmagning hos Copenhagen Distille

SPECIFIKATIONER

 • Varighed: 1,5 time
 • Lokation: København S
 • Antal smagsprøver:
 • Sprog: Dansk

Du får et indtryk af de lange processer, det kræver, før du kan nyde det endelige resultat af destilleriets hårde arbejde.

Bagefter får du mulighed for at smage på 5 af Copenhagen Distillery’s egne produkter, og er du ikke færdig, kan du smage endnu mere i deres egen cocktailbar. Det kan hurtigt udvikle sig til en festlig aften, hvis du fortsætter med smagsprøverne selv.

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks K - kombineret oplevelse med chacuteri

Kombiner en lækker omgang tapas med gin ved Rådhuspladsen hos Two Socks i København. Du får en komplet oplevelse, der er oplagt efter et hyggeligt spaophold med din partner, eller når du bare gerne vil gøre hverdagen lidt ekstra spændende.

Lokalerne hos Two Socks er rustikt og autentisk indrettet med håndlavede træborde og bar. Det giver en særlig stemning for smagningen, når I mødes. Der er plads til både mere intime grupper eller større arrangementer, alt efter hvad du skal bruge.

Mere om Ginsmagning & Tapas hos Two Socks K

SPECIFIKATIONER

 • Lokation: København V
 • Antal smagsprøver: 4 og tapas
 • Sprog: Dansk

Oplevelsen inkluderer både en grundig gennemgang af de gin, du skal smage, hvor du lærer mere om de forskellige nuancer. Du får serveret 10 ml ren gin, du kan smage, mens du også får 3 gin & tonic af 40 ml. gin og 100 ml. tonic. Alle smage er forskellige, så der er derfor rig mulighed for at få en ny oplevelse med de våde varer, som du måske allerede føler, du kender så godt.

Der er dog også godt til ganen i form af et charcuteri med tapas og brød til, der passer til de drinks, du får. Det sørger for en god bund for alkoholen – særligt hvis du bagefter vil fortsætte med at udforske drinkskortet.

Ginsmagning på Njord Gin Distillery - lækker smagsoplevelse i Århus C

Hos Njord Gin Distillery i Aarhus C kan du komme til en spændende aften, der byder på både smagsprøver på gin og en let anretning med lækkerier til. Det er en oplagt paraften eller en hyggelig oplevelse med vennerne, hvor der bliver kræset for smagsløgene.

Njord Gin Distillery ligger i et gammelt pumpehus på Sydhavnen i Aarhus centrum. På stedet fremstiller de selv gin i nummererede flasker i begrænset omfang. Det er derfor en unik oplevelse af smage deres egen gin fremstillet i huset, der er det eneste sted i Aarhus, der selv destillerer.

Mere om Ginsmagning på Njord Gin Distillery

SPECIFIKATIONER

 • Varighed: 1,5 time
 • Lokation: Aarhus C
 • Antal smagsprøver: 5
 • Sprog: Dansk

Arrangementet tager 1,5 time, hvor du starter med at få en velkomstdrink i hånden. Når du sidder behageligt i de hyggelige lokaler, vil en ekspert fortælle om ginnens historie og særligt destilleriet Njord Gin Distillery.

Undervejs vil du få serveret 5 forskellige typer af gin, hvor der også er tonic på bordene, så du kan smage dem både rent og som drinks. Du får også snacks og vand, der kan rense paletten, før en ny gin kommer på banen.

Rundvisning & smagning hos Mosgaard - økologisk produktion med rundtur

På et nedlagt landbrug på Sydfyn ligger Mosgaard Whisky. De startede i 2015 med deres egen økologiske produktion af whisky og gin af høj kvalitet, som du nu også kan prøvesmage til deres ginsmagningsarrangementer.

Når du ankommer, er der planlagt et to timer langt program. Først får du en rundvisning i deres produktion, hvor du får indblik i processen fra maltningen til den endelige destillering. Undervejs fortæller en af de ansatte og eksperter om de mange smagsvarianter og dufte, du vil møde i deres lokaler.

Mere om Rundvisning & smagning hos Mosgaard

SPECIFIKATIONER

 • Varighed: 2 timer
 • Lokation: Oure, Sydfyn
 • Antal smagsprøver: 3 smagsprøver på gin og én single malt whisky
 • Sprog: Dansk

Mens du får en rundtur, vil du kunne smage på tre forskellige gins, de fremstiller på stedet, sammen med en single malt whisky. Det giver rig mulighed til at spørge mere ind til de enkelte processer og smagsnuancer, der giver det endelige resultat i glasset.

Ginsmagning hos Trolden Destilleri - smagsprøver fra samme sted

Vil du gerne have så mange oplevelser med gin samlet på én gang, tilbyder de hos Trolden Destilleri en pakke med 2 timers ginsmagning. Først bliver du vist rundt i destilleriet, der har eksisteret siden 2005 som mikrobryggeri.

Du får ikke kun lov til at smage på et par forskellige gin, for i stedet er der 6 forskellige smagsprøver at udforske. De mange urter får lov til at træde frem, så du kan finde din personlige favoritkombination.
Samtidigt er der 2 tonics, du kan blande op med, hvis du vil afprøve en gin som drink. Til smagsprøverne får du også snacks, der passer til og giver mulighed for at nyde en ny gin bedre ved at rense munden.

Mere om Ginsmagning hos Trolden Destilleri

SPECIFIKATIONER

 • Varighed: 2 timer
 • Lokation: Kolding
 • Antal smagsprøver: 6 gin og 2 tonic
 • Sprog: Dansk

Trolden Destilleri & Bryghus går op i høj kvalitet, og håndværket er fokus for deres produktion. I stedet for computere sørger professionelle for at røre i kedler og tjekke processen, så du får det bedste resultat i glasset.

Ginsmagning hos Trekantens Bartende - lækkert arrangement fra start til slut

Vil du invitere en kær på en komplet aften i ginnens tegn, så disker Trekantens Bartender op med både godt til ganen i form af gin og let tapas. Der er sat 3 timer af, fra du kommer, til du er fyldt op med ny viden og lækkerier.

Når du ankommer, får du først en velkomstdrink. Herefter vil Trekantens Bartender introducere dig til historien om gin –og tonic, mens du kan suge til dig af viden og lækker drink. Der er meget mere ved gin end smagen af enebær og gran, for i dag er gin populær og udkommer konstant i nye varianter.

Mere om Ginsmagning hos Trekantens Bartende

SPECIFIKATIONER

 • Varighed: 3 timer
 • Lokation: Kolding
 • Antal smagsprøver: Minimum 5
 • Sprog: Dansk

Undervejs kan du smage på fem forskellige typer af Gin & Tonic, hvor der samtidigt bliver serveret tilbehør i form af enten lidt tapas eller en snack. Alting er nøje afstemt, så det passer til de typer gin, som bartenderen har fundet frem.

Arrangøren vil sørge for underholdning med quiz undervejs, der bygger på den viden, der er blevet fortalt om. Det bliver derfor en aften i ginnens verden med masser af smil og latter.

Hvorfor skal man opleve ginsmagning fysisk?

Det er selvfølgelig indimellem nødvendigt at tage et møde eller lignende virtuelt, når tiden er unik – eller knap. Dog kan du miste noget af oplevelsen ved ginsmagning, hvis du ikke er fysisk til stede med både eksperten og dem, du er afsted med.

Oplev lokalerne og produktionen

Om du sidder på en hyggelig bar eller tager på et destilleri for ginsmagning, så er lokalerne med til at sætte stemningen. Selvom du sagtens kan bestille en kasse gin hjem selv og afholde en aften med vennerne og gin, så er det ikke helt det samme.

Særligt på et destilleri vil du også ofte blive vist rundt, så du får en samlet oplevelse af både produktionen og det endelige produkt. Produktionen kan være særligt spændende for dig, der elsker gin og ønsker at vide mere om det.

Eksperthjælp

Derhjemme kan du kloge dig i gin og smagsnuancer, men en ekspert har en langt større viden og erfaring at trække på. Når du stiller et spørgsmål til produktionen eller smagsnuancer, vil de kunne give dig gode svar, som kun gør dig klogere i sidste ende.

En ekspert kan samtidigt sammensætte både forskellige gins i streg, men også drinks og mad der passer til gin. Derfor vil du ofte kunne få en helhedsoplevelse, når en ekspert varetager planlægningen og udvælgelsen.

Kom afsted

Om du leder efter ginsmagning Odense, ginsmagning Kolding eller ginsmagning Aalborg, så kan du med sikkerhed finde et sted, hvor de tilbyder det.

Særligt i de større byer, har destillerier og barer fået øjnene op for gin og drikkens popularitet. Derfor kan du komme til et arrangement, hvor der er kræset for oplevelsen, og du går klogere hjem.

FAQ

Hvordan bedømmer man en ginsmagning?
Det er en meget individuel oplevelse af være til ginsmagning, for der kan være stor forskel på dine og eksempelvis din partners smagsløg. Måske kan I slet ikke lide de samme slags gin? Hvis I har mulighed for at afprøve en række af forskellige typer, kan det guide jer i retningen af, hvilken der passer bedst til din eller jeres fælles smag.
Hvad skal man kigge efter til en ginsmagning?
Til en ginsmagning har du en professionel ekspert til at lede dig gennem de forskellige smagsoplevelser og uddybe produkternes særlige kvaliteter. Har du smagt på en gin, der falder i din smag, er det en god ide at skrive navnet ned. Så kan du altid finde den igen, når du trænger til en god gin.
Bliver man fuld til en ginsmagning?
Der er selvfølgelig en risiko for, at du kan blive beruset under en ginsmagning. Særligt hvis du har en lavere tolerance, skal du måske kun nippe til smagsprøverne. Under alle omstændigheder bør du have sørget for din hjemkørsel, så du ikke risikerer at køre spritkørsel efter en smagning. Bestil i stedet en taxa eller få en kørelejlighed, så du ikke sætter dig selv eller andre i fare.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Ginbutikken.dk

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme