Ladyshaver test

Hårfjerning kan være en småkedelig affære, men dog noget der skal klares. Og at fjerne hår må gerne gøres så bedst og så smertefrit som muligt. Hvis du som kvinde skal fjerne hår på benene, sværger nogen til en epilator, mens andre andre foretrækker en ladyshaver. Der er fordele og ulemper ved hver metode.

Køb den bedste ladyshaver til ben

​Specifikationer

BRL160 ladyshaver kommer i en mellem prisklasse, men den giver også en mere tæt og effekt barbering end de gængse modeller i de billigere prisklasser.

En af de nyere modeller der kan være med til at give en glat barbering på silkeblød hud. Med sit innovative skærehoved følger hovedet dine konturer på kroppen, hvilket gør shaveren velegnet til de svære steder som bikinilinje, ankler og armhuler.

Philips BRL160 shaver er genopladelig, og i denne model finder du et noget bedre batteri end de andre modeller. For BRL160 tager kun 5 minutter at lade op igen, og denne lynopladning kan opveje prisen. Brugstiden er omkring 60 minutter inden ny opladning.

Shaveren kan bruges til våd og tør brug, og du får rensebørste, etui, hudstrammerhætte og beskyttelseshætte med til ladyshaveren.​


Braun Silk Epil LS5560 ladyshaver

Køb en ladyshaver til intimbarbering

​Specifikationer

Denne Braun ladyshaver høster gode karakterer for sin brugervenlighed og ydelse. Den kommer med eksfolieringstilbehør, så du både barberer og genopliver huden.

Braun Silk Epil IS5560 kommer med det rund og glat hoved der i designet, er skabt til at følge selv de mindste konturer på kroppen. Her vil de fjedrende skæreblade og trimmer give det tætte resultat.

Ladyshaveren fra Braun er velegnet til at barberer både de følsomme områder som bikinilinjen og armhuler, som den er velegnet til at barberer benene.​​


Philips HP6341 ladyshaver

Brug en rund shaver til benene

​Specifikationer

Philips HP6341 er en god shaver til en billig pris til ca. 200,- kr. der kan være det rigtige valg til at undgå røde knopper og irriteret hud.

Shaveren i pink farve har et fint ergonomisk greb, så du styrer barberingen ganske nemt. Den er uden ledning, og kan samtidig bruges på både tør og våd hud, hvilket er en klar fordel.

Brug denne billige ladyshaveren under bruseren, hvor det varme vand kan være med til at lindre irriteret hud fra barberingen.


Philips BR140 ladyshaver

køb ladyshaver bedst i test

​Specifikationer

Philips SatinShave Advanced er kåret som bedst i test for sin egenskab til hårfri ben, intim eller bikinibarbering på den hurtige måde. BR140 laydyshaveren kommer med innovative skæreblade der kommer helt tæt på huden men aldrig i direkte kontakt, da der er patenterende skjold. Skærelementerne følger selv de små konturer og kurver. Det er med til at give dig et jævnt og glat resultat.

Designet kommer med et ergonomisk godt håndtag, som også gør shaveren dejlig nem at anvende til alle steder på kroppen. Det kan bruges både til tør eller vådbarbering.

Philips BR140 er vandtæt og kan derfor bruges under bruseren, hvor det varme vand åbner porerne og gør barberingen bedre.

BR140 er med genopladelig batteri, der tager op til 8 timer at lade op.


Philips BRL130 ladyshaver

bedste shaver til intimbarbering

​Specifikationer

Forgængeren er denne BRL130 der har høstet gode anmeldelser i diverse tests. Helt ligesom BRL140 opnår du et fint resultat. Skærebladende er forskellen på denne og BRL140, hvor du på BRL140 får en lidt nyere og bedre kvalitet. Det udelukker dog ikke BRL130, som er ganske fin, men BRL140 er bare nyere og derved optimeret til det bedre.

Fordelen ved BRL130 eller 140 er det gode ergonomiske design, skæreevne og brugen under vand, hvor prisen samtidig er i den gode billige ende.


Gemei epilator & ladyshaver 4-i-1 sæt GM-3061

køb Gemei eller Veet ladyshaver

​Specifikationer

Du kan vælge at købe den kombineret epilator og ladyshaver fra Gemei. En multitrimmer der kan hjælpe dig til en fire ugers hårfri periode på arme og ben.

Epilatoren kommer med stort epilator hoved til større områder, og et lille epilator hoved til den præcise epilering og barbering. Ladyshaver hovedet kommer med dobbelte trimmerblade, hvor epilatoren kommer med fire udskiftelige hoveder.

Gemei multitrimmeren kommer med elektrisk fodfil hoved, så du også kan bruge den til at fjerne hård hud under fødderne.


Braun Silk-Epil LS5160 Wet & Dry ladyshaver

køb braun og carrera ladyshaver

​Specifikationer

Braun er kendt for deres mange elektroniske produkter også indenfor personlig pleje med hårfjerning. Her finder du den roste ladyshaver LS160 W & D ladyshaver. Det er en god ergonomisk ladyshaver, der kan bruges både til våd som tør hud. Den findes samtidig på tilbud til 269,- kr. så du får en billig ladyshaver i høj kvalitet til formålet.

Brug trimmerhætte til nænsomt at fjerne hår fra de sarte områder som f.eks. bikinilinjen. Hvor du også får en eksfolieringsdel med til shaveren, så du nænsomt kan eksfolierer huden.

3-i-1 shaver/trimmeren fra Braun er ikke genopladelig, hvilket er den største ulempe med denne model. Men hvis du kan leve med at skifte de 2xAA batterier engang imellem, får en du billig Braun ladyshaver i god kvalitet, som også kan bruges under bruseren, hvilket bør være en selvfølge.


Beurer HL035 ladyshaver

køb en silk & soft ladyshaver

​Specifikationer

Beurer der er kendt for lave badevægte, varmepuder, epilatorer m.m. laver også ladyshavere. Her finder du denne Beurer HL035 som får gode anmeldelser hos tyske Testsieger.

HL35 shaveren fra Beurer kommer med et fleksibel shaverhoved, så du nemt kan barberer tæt, og opnå en blød og glat hud. Shaveren er Wet & Dry så du kan bruge den under bruseren, og selvfølgelig også gøre den rent under vandhanen.

Du får en shaver med integreret LED lys, hvilket kan være meget rart i en dunkel brusekabine. For lyset giver dig mulighed for at se, hvad du laver, så du ikke efterlader steder med hår.

Hvordan du bedst fjerner hår fra kroppen?

Hårfjerning er en lidt omstændig og kedelig proces i hverdagen. Her er mulighederne at bruge en barbermaskine, skraber, epilering, voks eller creme. Men hvad, hvorfor og hvordan i forhold til disse muligheder? Det giver vi det nemme overblik over lige her, så du nemmere kan købe det rigtige produkt i Matas, Aldi, Bilka, imerco, Føtex eller online.

  • Skraber: Den gammeldags skraber giver den helt tætte og glatte barbering. Det er ganske smertefrit at bruge en skraber, men hvis du har lys eller sensitiv hudtype, vil huden ofte blive vældig irriteret efter et par timer eller dage, for håret begynder hurtigt at vokse ud igen. Hvis du har brugt Gillette barberblade, så er prisen på den lange bane også en anden stor ulempe ved at bruge skraber til barbering.
  • Ladyshaver: Barbermaskinen  eller trimmer som de bedste modeller ovenfor, er en af de normale løsninger til at fjerne hår. Helt ligesom skraber, så holder resultatet ikke i lang tid, og i forhold til en skraber skal du bruge en ladyshaver oftere. Fordelen i forhold til f.eks. skraberen, er, at en ladyshaver er mere nænsom ved huden, og derfor et bedre valg for dig med sensitiv hudtype.
  • Epilering: Epilering er mere effektiv end de to andre løsninger, for epilering trækker hårene ud ved rod ved hjælp af små pincetter der sidder på rullen, der kører over huden og løfter hårene op. Den store ulempe er, at i starten kan det være smertefuldt. Over tid vil det dog være følelse af at blive prikket af mange små spidser, som f.eks. hvis du prikker en kuglepen på huden.
  • Voks: Voks er en anden gængs løsning til at fjerne hår. Her bruger du opvarmet voks og stofstrimler til at trække hårene ud med roden. Her er en kosmetolog den nemme og effektive metode, men du kan også sagtens selv vokse benene. I starten en ret smertefuld metode, men over tiden vil smerten blive mindre, dels fordi du vænner dig til det, og hårene bliver mindre.
  • Hårfjerningscreme: En creme med et aktivt stof, der er med at opløse håret lige under hudoverfladen. Problemet ved den løsning er, at du skal følge brugsvejledning meget nøje, for ellers kan du opnå ætseskader på huden! Det i sig selv skriger ind til himlen, for ætseskader i forhold til at have eller ikke have hår? Det er ikke noget, som nogen burde opveje imod hinanden. De fire andre hårfjerningsløsninger kan være smertefulde i en stund, men er uskadelige.

Hvilken ladyshaver er bedst?

Ladyshavere fra OBH Nordica, Reminton, Braun, Panasonic, Philips m.m som de vist modeller ovenfor, er kåret bedst til intimbarbering, armhuler, ben og andre steder hvor du har uønsket hårvækst. Men udvalget dækker dog over forskellige typer, hvor det kan være svært at vælge. Her kan du bruge disse kriterier til at vælge den bedste shaver til dit behov:

  • Shaverhoved: En ladyshaver med bevægelig shaverhoved og flydende skæreblade gør det muligt at følge kroppens konturer bedre og derved give den bedre og mere skånsomme barbering. Philips shavere ligesom Panasonic ladyshavere kommer med et skærebladssystem, der giver et mere buet og fleksibel hoved. Det giver en endnu bedre trimning eller barbering.
  • Trimmekam: Nogle modeller kommer med perleformede trimmekamme, som er med til at skærehovedet glider blødt over huden, så du undgår rifter og snitsår.
  • Wet & Dry: Vælg en model der er vandtæt, så du kan bruge den under bruseren. Porerne åbner sig ved det varme vand fra burseren, hvilket både giver den flottere barbering, men huden bliver hellere ikke irriteret på samme måde, som hvis du barberer uden det varme vand.
  • Håndtag: Design er forskellig på alle modeller, og det kan være svært at se ud fra billeder, men vælg et godt ergonomisk håndtag. Her finder du s-formet håndtag, der giver et bedre håndelag end modeller der f.eks. er lige i håndtaget.
Denne side er anmeldt af: Anders L. Pedersen 10/10
4.5/5 (95 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: