Inspiration til studentergaven til ham

studentergaver til ham

Søger du inspiration til de gode studentergaver til ham der står på tærsklen til at blive færdig med uddannelsen? Her på Idegryden finder du et stort udvalg af forskellige gaveideer. Ideerne nedenfor dækker både over de gode personlige gaveideer der kan bruges som en mindegave om tiden eller som vil være ganske gode ting til hans person. Du finder selvfølgelig også de sjove, skøre eller praktiske ting til ham der skal ud og rejse, eller ham der skal flytte hjemmefra og derfor mangler ting til boligen. Kig udvalget igennem og mon ikke du finder et par gode ideer til årets studentergave. Du kan desuden læse vores guide til at finde en god gave indenfor forskellige kriterier længere nede på siden.

5 populære ideer til årets studentergave

Her finder du et udvalg af sjove eller personlige gaveideer til hans studentergave, for nogen vil give et minde om tiden, mens andre vil gerne give den lidt sjovere eller praktiske gaveide i 2019.

giv studenten den gode minde gave

Studenter Hoptimist

Giv ham en af de gode mindegaver i form af en Hoptimist student figur. Hoptimister er blevet populære gaveideer til en særlig anledning. Køb en ting der kan være et minde om den store dag, og her er en Hoptimist måske oplagt som ideen til ham.

Fra: 199 kr.​

køb et flot ur til ham i studentergave

Flot ur

En anden ting der betragtes som en god personlig gave til ham, er et flot ur. Ure har altid været den store gave til særlige anledninger som rund fødselsdag, konfirmation og når du er færdig med uddannelse. Giv ham et ​ Armani, Sekonda eller Mekir ur der kommer både i det klassiske eller mere moderne design.

Fra: 500 kr.

giv ham en bridgwalking oplevelsesgave

Bridgewalking ved Lillebælt

Bridgewalking er en super populær oplevelsesgave til både unge som gamle, som du kan prøve ved den gamle Lillebæltsbro. Det er en fed oplevelse at stå højt hævet over vand, trafik og tog under en, mens du kan betragte det flotte skue på vej over broen.

Fra: 249 kr.​

Hvad skal jeg ønske mig i studentergave?

Rygsæk til rejsen

Giv en rygsæk til ham der skal ud og rejse efter endt uddannelse måske hr brug for praktisk og godt kvalitets rejseudstyr. Giv en stor og god kvalitets rygsæk som han sikkert får brug for hvis han skal til Sydamerika, Asian eller andet.

Fra: 1000 kr.

giv en lækker gavekurv i gave til ham

En lækker gavekurv

Gavekurve med sødt, delikatesser eller andet lækkert til gane og mave, har været brugt som værtsgaver, indflyttergaver, svendegaver og selvfølgelig også som den gode gave til studenten. Du finder gavekurve i mange forskellige former og priser, hvor udbuddet ved Maggies er godt og bredt.

Fra: 300 kr.​

køb en sjov ølsmagning i studentergave

Øl smagning

Der findes rigtig mange lækre specialbryggerier i Danmark. Og hvorfor ikke bruge det som den fede gave til ham der bliver student? Giv ham en sjov oplevelse med ølsmagning hvor han og en kammerat kan få en sjov og lærerig tid.

Fra: 100 kr.

giv ham et lækkert barberingssæt i studentergave

Komplet barberingssæt

Køb ham en af de lækre komplette barberingssæt der kommer i en gaveæske med strejf af eksklusivitet. De færreste unge studerende har råd til luksus produkter til barberingen, og derfor kan barber gaveideer til ham være en dejlig personlig gave at få til sin studenterfest.

Fra: 300 kr.

Køb et pizzakursus i gave til det unge menneske

​Pizzakursus

Køb ham et sjovt pizzakursus som udover at give en sjov oplevelse, også giver ham de grundlæggende færdigheder ud i kunsten at lave sin egen rigtige pizza. En anderledes og sjov ide der måske er det rigtige til hans temperament.

Fra: 495 kr.​

giv ham den flotte stundergave der minder om dagen

Kay Bojensen Trommeslager

Giv ham en minde om tiden med den farverige trommeslager figur fra Kay Bojesen. Der findes mange forskellige figurer hvor aben er en af de mest populære, og derfor kan du give en lidt anderledes model til gaven.

Fra: 599 kr.

køb det sjove festival survival kit i gave til studenten

Festival survival kit

Giv den sjove gave til drengen der skal på festival i form af det fede festival survival kit. En sjov gave der måske ikke er super nyttig, men giver det gode grin og tiden efter endt uddannelse byder som regel på sjov.

Fra: 199 kr.​

Køb Gin bogen i gave til den unge mand

​​Interessant Gin bog

​​Giv en interessant bog indenfor spiritus og vin, hvor denne Gin bog fra Iben Diamant måske er det helt rigtige. Gin er blevet en nydelse blandt mange unge som ældre, og er finder du forskellige gode bøger med opskrifter, ideer m.m.

Fra: 200 kr.​

giv det uforglemmelige tandemspring i gave

​​Tandemspring

​Hvis du vil give en uforglemmelig og grænseoverskridende oplevelse til ham, kan et faldskærmsspring måske være det vildeste. Et tandemspring er i den dyre prisklasse men med garanti også noget de færreste vil glemme.

Fra: 2195 kr.​

køb en lækker deodorant i gave til ham

Lækker duft

Alle unge som ældre mænd skal bruge en lækker duft. Og hvorfor ikke give ham en god deodorant eller parfume i gave. Parfume er den gode praktiske gaveide til alle mænd, for det er noget du skal bruge i hverdagen.

Fra: 150 kr.​

Giv ham en sjovt kaffekursus oplevelse i gave

​Kaffekursus La Cabra

Hvis du mangler en god underholdende gave der måske overrasker ham, kan et kaffekursus i Århus måske være den anderledes gave. Et kursus der lærer ham at brygge den perfekte kaffe, og du finder også lignede kursus i København.

Fra: 399 kr.​

giv den praktiske tøjfolderen i gave til den unge mand

Tøjfolderen

Til den unge mand der skal flytte hjemmefra, kan en smart og billig studentergave til ham være den smarte tøjfolder. Den virker og er den nemme måde at lære, hvordan du lægger dit tøj rigtig sammen. Hvilket må siges, ikke at være mange unge mænds bedste egenskab.

Fra: 79 kr.​

giv ham den sjove sneaker cleaning kit gave

Sneaker cleaning kit

Til ham der er sneakers fanatiker, ​kan du give en sjov gave med et sneaker cleaning kit. Sneakers skal være rene og dette smarte sæt kan tages med overalt, hvad end det er på ferie, rejse eller weekend.

Fra: 179 kr.

giv ham et sjov hjemme ølbryggeri i gave

Brewbarrel bryg dit eget øl

En sjov gave til en ung mand kan være det nemme hjemme ølbryggeri der giver hjemmebrygget øl på 7 dage. En sjov gaveide til studenten hvis han godt kan lide at eksperimenter og lave noget sjovt.

Fra: 279 kr.​

køb de fede solbriller til hans gave

​Solbriller

Et par nye fede solbriller kan være den gode ide til gaven, der måske endda står blandt hans gaveønsker​? Der findes mange forskellige mærker og her kan du overraske med klassiske Ray Ban eller måske Triwa solbriller til ham.

Fra: 939 kr.​

køb den bærbare vaskemaskine til ham der skal ud og rejse

Bærbar vaskemaskine til den rejsende

Hvis han står overfor den store rejse i et sabbatår, så kommer ham måske tit til knap så velordnet forhold, hvor du skal bruge det primitive udstyr. Giv ham den smarte The Scrubba bærbare vaskemaskine, der virker helt som et vaskebræt bare i en pose, og heldigvis ikke fylder ret meget.

Fra: 379 kr.

køb en kvalitets skægtrimmer til den unge mand i gave

God skægtrimmer

Skæg er blevet moderne især blandt de unge, og hvad er mere perfekt som en god personlig gaveide til at holde skægget, end en kvalitets skægtrimmer. Du kan finde forskellige modeller og priser, hvor det godt kan betale sig at give lidt mere for god kvalitet da denne giver en bedre ydelse og holdbarhed.

Fra: 200 kr.​

Køb rejseudstyr i gave til studenten

​​Rejseudstyr

​​Til ham der skal ud og rejse et halvt eller helt år efter studentertiden, her er der brug for meget forskellig praktisk rejseudstyr som pung til pas, penge m.m. Giv noget indenfor udstyret som vil komme ham til gavn.

Fra:​ 100 kr.​

giv ham den gode personlige pleje studentergave

Skægvoks & pleje

Hvis studenten du skal finde gave til, har det lange viking​eskæg, så skal dette selvfølgelig plejes. Hvorfor ikke give noget til plejen i gave? Du finder mange lækre produkter indenfor skægvoks og grooming kits, der kan være en eksklusiv gave til den personlige pleje.

Fra: 100 kr.

Gadget studentergave ideer til drenge

Hvis du ikke ved hvad du skal give til et studentergilde ved en dreng, så er gadgets altid sjovt legetøj. Sjove ideer til studentergaven kan være perfekte, for hvem elsker ikke at lege med noget skørt eller sjovt.

køb den smarte jumpstarter i gave til bilelskeren

Vooni jumpstarter powerbank

Til bilejeren kan du give den super smarte batteri oplader til bilen. Når bilen kører kan du bruge opladeren til computeren eller måske telefonen. En fed ting at få i gave for startkabler for ofte er det at finde en anden bilist og kabler noget bøvl.

Fra: 779 kr.​

køb det fede action kamera til ham i gave

Action kamera

Til ham der elsker teknik og at tage billeder af sine oplevelser, her kan et 360 graders action kamera være den fede gave at få. Til ham der skal ud og rejse i lang tid, er dette kamera måske det helt rigtige udstyr til at optage fra den fede tid.

Fra: 1000 kr.

Find på den eksklusive gaveide til teenageren der bor i byen

Foldbar el-cykel

Til ham der flytter eller bor i storbyen, kan en foldbar el-cykel være det super praktiske transportmiddel der nemt og smidigt kan tages med i metroen, skolen eller arbejdet. En dyr men dog også super praktisk gaveide til studenten der har alt, eller måske bare ønsker sig alt indenfor tekniske gadgets.

Fra: 7299 kr.​

giv den fede foto gadget i gave

Hookupz smartphone adapter

Hvis han elsker at opleve naturen, miljøet eller pulsen og samtidig tage billeder, kan denne adapter tilslutte din kikkert til telephonen og tage close-up billeder på den behagelige måde. En fed gaveide til ham der elsker naturen og det at tage billeder.

Fra: 469 kr.

køb den sjove VR gadget gave til drenge og mænd

Vooni VR headset

Hvis du vil give ham noget sjovt legetøj i gave, kan du give ham Vooni virtual reality headset. Hvis han ikke har et par briller allerede, så er det en sjov og billig ting der giver den sjove oplevelse med den nye teknik.

Fra: 119 kr.

Køb den sjove LED Beanie hue i gave

​​Vagabond LED Beanie hue

​​Giv ham den sjove Vagabond hue med indbygget pandelampe. En anderledes pandelampe i hue, som både kan holde dig varm og give lys med det indbygget LED i huen.

Fra: 149 kr.​

Køb smart anti-tyveri rygsæk i gave

​​Bobby anti-tyveri rygsæk

​​En anderledes smart rygsæk der er skabt til at modstå langfingrede tyve. Rygsækken er designet så det næsten er umuligt at stjæle fra tasken i forhold til almindelige rygsække.

Fra: 659 kr.​

Fede oplevelsesgaver til studenten

Til drengen der spiller fodbold, håndbold, cykler, løber, træner muskler eller andet, kan en gave indenfor denne interesse være den oplagte ting at give ham.

Prøv pistol skydning København S

​Prøv skydning

​Giv en anderledes og fed gave til kandidaten, svenden eller studenten med en oplevelse der byder på at skyde på bane. I København kan prøve skydning på skydebane, og det er noget som mange finder skræmmende men spændende.

Fra: 699 kr.​

djævelræs er en fed oplevelsesgave til mænd

​Kør djævleræs

Hvorfor ikke give den super sjove oplevelse til drengerøven? I Viborg kan du prøve at køre djævleræs som tænder den indre drengerøv, og nok noget som de fleste vil elske - Også dem der ikke vil indrømme det.

Fra: 995 kr.​

køb en biograf oplevelse i gave til ham

​Biografen

Hvilken ung mand elsker ikke at se film, og den er bare bedst i biografen sammen med popcorn og cola. Giv ham en rar oplevelsesgave der giver den gode underholdning som gave stort set alle unge mænd kan bruge.

Fra: 299 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

Indendørs klatring ved København

Køb en sjov fysisk oplevelse i form af en klatring indendørs ved København, hvor Nordeuropas største indendørs hal findes. En sjov ting at prøve hvor han kan konkurrerer med kæreste, venner eller måske dig.

Fra: 199 kr.

køb det fede windsurfing kursus som oplevelsesgave

Windsurfing kursus

Til ham der studerer i København kan du give et Windsurfing kursus der foregår på Amager Strand. En anderledes gaveide som er perfekt til ham der gerne vil udfordres og prøve nye ting.

Fra: 595 kr.​

giv ham en fed VR oplevelsesgave

Virtual reality oplevelse

Giv ham der elsker elektronik, teknik og nyt den fede virtual reality oplevelse der er spækket med sjov. VR udstyr er stadig dyrt, men det kan du råde bod på med en oplevelse hvor han kan prøve nye spil, film m.m.

Fra: 199 kr.

giv en sjov vandoplevelse som årets sjove studentergave til ham

Supsurfing i Cold Hawaii

Hvis han elsker vand, natur og at røre sig, kan du overveje at give ham muligheden for at prøve supsurfing ved Cold Hawaii (Klitmøller). Supsurfing der er blevet super populært gennem de senere år, er den anderledes måde at sejle kajak på.

Fra: 350 kr.

køb årets studentergave til ham med en oplevelse

F16 simulator

Jagerfly og fornemmelse for at styre et kampfly, er noget som rigtig mange mænd og drenge har i sig. Giv ham en fornemmelse af dette med en F16 simulator oplevelsesgave. Lad ham få sjov med at styre et F16 fly i en simulator hvor realismen ikke bliver meget bedre.

Fra: 299 kr.​

køb en sjov whiskysmagning i gave til mænd i alle aldre

Whiskysmagning​

Hos Braunstein eller andet sted kan du få den udsøgte fornøjelse af øl og whiskysmagning. Det er noget der tiltaler de fleste mænd hvad end de er unge som gamle. Derfor kan det være den oplagte studentergave til drenge og mænd. Giv ham oplevelsen som han kan nyde med en god kammerat, hvor du får viden og smagning om de lækre dråber.

Fra: 299 kr.​

giv den fede Ferrari kørsel på bane oplevelse til mænd

​Kør Ferrari på bane

Køb den sjove underholdende gave til ham der aldrig har prøvet at køre en Ferrari - og hvor mange har egentlig det? En fed og eksklusiv gave i den dyre prisklasse, der giver en oplevelse som nok ikke glemmes lige med det samme.

Fra: 2495 kr.​

giv en sjov oplevelsesgave til vands til studenten

Rib sejlads

Hvis studenten er typen der elsker ind og sus i håret, kan rib tur måske være den perfekte gaveide til den unge mand. En oplevelse med fart henover vandet er ikke forundt alle og kan være en sjov overraskelse til ham.

Fra: 499 kr.​

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

​​Ballonflyvning

​En uforglemmelig og eksklusiv oplevelsesgave kan være ballonflyvning. En gaveide i den dyre prisklasse hvor han får oplevelsen af at svæve henover landskabet i ballon sammen med andre.

Fra: 2395 kr.​

Gaveideer til ham der bor ude eller skal flytte hjemmefra

Til drengen eller manden der bor i egen bolig eller står overfor at skal flytte hjemmefra, er der brug for diverse ting til boligen. Hvad end du har været flyttet hjemmefra et stykke tid eller skal bo alene for første gang, så er der brug for køkkenting, pynteting og de praktiske ting til hverdagen. Det finder du selvfølgelig også inspiration til i denne liste af de gode studentergaver til drenge.

køb det flotte vægur til studentens bolig

Watch Me vægur

Der skal selvfølgelig også pynt i drengens lejlighed, værelse eller bolig. Her kunne et vægur som Watch Me, der også kommer i andre mere afdæmpet farver, være en flot pyntetings gave til ham. Giv ham en ting til boligen der både pynter og som samtidig er praktisk, den man se hvad klokken er.

Fra: 296 kr.

giv en wok i studentergave til manden

Wok i gave

En wok er som regel hverken det første eller andet på en ung mands ønskeliste over ting der mangler til boligen, men dog en lækker ting at få i gave. Hvis han kan lide at lave mad, frem for at leve af takeaway, så giv ham en lækker tilføjelse til køkkenudstyret med en god wok.

Fra: 200 kr.​

køb det smarte bluetooth stegetermometer i gave

​​Bluetooth stegetermometer

​​Til gourmet manden er et stegetermometer en nødvendighed. Og her kan du give det smarte bluetooth stegetermometer der kommer til en fin pris, eller du kan give en anden model, hvor du finder de bedste modeller her: Stegetermometer test

Fra: 319 kr.​

giv den praktiske stegepande til studenten der flytter hjemmefra

Kitchpro 4-1 stegepande

Til ham der lige er flyttet hjemmefra og måske ikke er ferm i madlavningen, kan du give ham den praktiske 4 i 1 stegepande. En praktisk stegepande hvor du kan opdele tingene, så altid ikke flyder oveni hinanden og bliver uoverskuelig.

Fra: 299 kr.​

Køb det elegante sengetøj i studentergave til ham/hende

​Sengetøj

Hvis man er ung og måske ikke flyttet hjemmefra, så vil du gøre de fleste en tjeneste ved at give noget lækkert sengetøj i gave. Sengetøj er en af de ting, som de færreste unge mennesker gør de store overvejelser omkring.

Fra: 200 kr.

køb et par grydeskeer som den praktiske gaveide

Grydeskesæt

Hvis den unge mand står på tærsklen til at flytte hjemmefra, kan du give ham et lækkert Rosti grydeskesæt. Det er svært at lave mad uden grydeskeer, og hvorfor ikke give ham et lækkert sæt som ​årets praktiske gave.

Fra: 99.95 kr.​

giv en mikroovn i gave til ham der flytter hjemmefra

Mikroovn

En mikroovn er gået hen og blevet uundværlig, og ikke kun til at lave popcorn med. Hvis han ikke ejer en mikroovn, så giv ham en god kvalitets ovn i gave til studenterfesten. Uundværligt til et ungt menneske og oplagt 18 års gave som til fejring af studenten.

Fra: 500 kr.

giv en eksklusiv ting til køkkenet i gave ham der bliver student

​Pizzaskærer

En ung mand og takeaway giver ofte en menu i form af en pizza. En pizza ydes bedst når den er sliced, hvilket er den svære diciplin uden det rette udstyr. Giv ham en Stelton, Rösle eller ​en god billig model som gave til ham der koster under 100 kr.

Fra: 50 kr.

giv en smart hotdog maker som den anderledes gaveide

Hotdog Maker

Ikke uundværlig køkkenudstyr men så sandelig en sjov og lækker tilføjelse til enhver ung mands køkken. Lav grillpølser og varmet brød hurtigt og nemt - Det kan du hjælpe ham med ved at give den smarte gadget.

Fra: 389 kr.​

giv ham en lækker skrivebordslampe i gave

​Bordlampe

Lamper er den rare tilføjelse til enhver bolig, og her kan en elegant bordlampe som Herstal Marcello modellen eller anden, måske være perfekt som gave til ham der afholder studenterfest. En elegant og stilren lampe der kan stå på en reol eller bord og give det hyggelige lys i rummet.

Fra: 349 kr.​

giv et godt knivsæt i svendegave

Sabatier Licorne knivsæt

Ligesom med så meget andet udstyr, så er gode knive en nødvendighed i ethvert køkken. Gave til kokken eller andre kan være det lækre Sabatier Licorne knivsæt i sort og rustfrit stål, der kommer med kokkekniv, udbenerkniv og urtekniv.

Fra: 1150 kr.

køb en lækker stelton stempelkande i gave til studenten

Stelton stempelkande

Til ham der bor for sig selv, skal selvfølgelig have mulighed for at byde på kaffe, og her er stempelkanden den nemmeste måde. Hvorfor ikke give ham en elegant kande? Stelton er populært både blandt unge som ældre, og denne stempelkande giver det lækre design.

Fra: 450 kr.​

giv den sjove star wars brødrister gaveide til ham

Star Wars brødrister

Når man er udeboende skal man eje en brødrister, og hvis han er rigtig nørd, hvorfor ikke give ham Dart Vader brødristeren? En både praktisk og sjov gaveide til ham der er forelsket i Star Wars.

Fra: 469 kr.

Tid til den nye student at sprede vingerne

Studietiden er en lykkelig periode for alle studenterne. Den sidste eksamen er afsluttet, med varierende grad af succes naturligvis, og studenten er klar til den næste episode i hans liv. Men for mange venner og familie er det nærmest umuligt at overskue hvad i alverden en dreng, eller mand, på 18 kunne ønske sig.

Så hvad skal man gøre med studentergaven til ham? Når en dreng bliver student, er det ofte et tegn på at han også er klar til at flytte hjemmefra. Nu hvor han har tilbragt sine teenageår hjemme hos mor, hvor han har fået maden lavet og tøjet vasket, er det svært at forvente at han selv har styr på alt det man skal eje når man flytter hjemmefra.

Derfor er det ikke en dårlig idé at forære praktiske ting til et hjem, når man leder efter studentergaven til ham. Piskeris, bøjler og spisebordsstole er alle sammen ting der er yderst nødvendige i et nyt hjem, men ikke sjove at købe til sig selv. Indretningsting går desuden ofte direkte hen over hovedet på den typiske unge mand, der har levet omgivet af mors møbler gennem hele livet.

Dekorative, men stadig funktionelle ting, er derfor en oplagt ide til ham der overvejer at flyve fra reden. Dette kan være alt fra en flot vægur til en indrammet plakat.

Men der er flere måder at sprede vingerne på

Man behøver ikke nødvendigvis at tage alle sine ting med sig, når man flyver fra reden den allerførste gang. Der er nemlig mange unge mænd der udskyder flytningen lidt og i stedet giver sig på færd i det store udland. I dette tilfælde ville en dekorativ lampe ikke gøre meget nytte. Her er det uden tvivl bedre at finde en gaveide til ham, der passer til rejsen han har valgt at begive sig ud på. Her kan det være man er nødt til at forhøre sig med hans forældre eller endda selv diskret spørge ind til et eventuelt rejsemål.

Hvis rejsen er sat til at gå sydpå er der jo ingen grund til at give ham hue og vanter. Mange unge vælger at bruge deres sabbatår til at fylde på CV’et, hvilket der er fremragende mulighed for ved at lave frivilligt arbejde i udlandet. Her går destinationen ofte til lande, der ligger langt væk fra hvad vi kender og der skal derfor suppleres alvorligt til de rejseting han selv ligger inde med.

En rejserygsæk, der kan holde mange liter er et must i mange tilfælde og kunne sagtens bruges som studentergave til ham. En sådan rygsæk kommer også til at være brugbar gennem mange år af hans liv, hvis den er af god kvalitet.

Afhængigt af om studenten du kender, er godt i gang med rejseplanerne eller om han ikke kan vente med at flytte hjemmefra, er der altså råd for at give en gave han vil blive glad for.

Video ideer til studentergaver

Her kan du finde inspiration til nogle studentergaver til ham du selv kan lave (eller købe)(og nogle af dem vil også fungere fint som studentergaver til hende)

Denne side er anmeldt af: Jakob M. Iversen 10/10
4.7/5 (103 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: