Studentergaver til ham

studentergaver til ham

Søger du inspiration til de gode studentergaver til ham der står på tærsklen til at blive færdig med uddannelsen?

Her på Idegryden finder du et stort udvalg af forskellige gaveideer. Ideerne du finder her dækker både over de gode personlige gaveideer der kan bruges som en mindegave om tiden, eller som vil være ganske gode ting til hans person. Du finder selvfølgelig også de sjove, skøre eller praktiske ting til ham der skal ud og rejse, eller ham der skal flytte hjemmefra, og derfor mangler ting til boligen.

Kig udvalget igennem og mon ikke du finder et par gode ideer til årets studentergave. Du kan desuden læse vores guide til at finde en god gave indenfor forskellige kriterier længere nede på siden.

Indholdsfortegnelse

Sjove eller personlige studentergaver til ham

Her finder du et udvalg af sjove eller personlige gaveideer til hans studentergave, for nogen vil give et minde om tiden, mens andre vil gerne give den lidt sjovere eller praktiske gaveide.

giv studenten den gode minde gave

Studenter Hoptimist

Giv ham en af de gode mindegaver i form af en Hoptimist student figur, som er blevet populære gaveideer til en særlig anledning. Køb en ting der kan være et minde om den store dag, og her er Hoptimister oplagte som ideen til ham.

Fra: 249 kr.​

køb et flot ur til ham i studentergave

Flot ur

En anden ting der betragtes som en god personlig gave til ham, er et flot ur. Ure har altid været den store gave til særlige anledninger som rund fødselsdag, konfirmation og når man er færdig med uddannelse. Giv ham et fedt Casio eller MVMT der kommer både i det klassiske eller mere moderne design.

Fra: 500 kr.

køb den gode kogebog til ham i studentergave

Thug Kitchen kogebog

Ofte betyder en studentereksamen eller lignede, at man flytter hjemmefra og derfor skal stå på egne ben. Giv ham den fede Thug Kitchen kogebog så han lære at lave lækkert mad.

Fra: 229 kr.​

Hvad skal jeg ønske mig i studentergave?

Rygsæk til rejsen

Til ham der skal ud og rejse efter endt uddannelse, har brug for praktisk og godt kvalitets udstyr. Giv en stor og gode kvalitets rygsæk som han får brug for, hvis han skal til Sydamerika, Asian eller andet sted.

Fra: 1000 kr.

giv en lækker gavekurv i gave til ham

En lækker gavekurv

Gavekurve med sødt, delikatesser eller andet lækkert til gane og mave, har været brugt som værtsgaver, indflyttergaver, svendegaver og selvfølgelig også som den gode gave til studenten. Du finder gavekurve i mange forskellige former og priser, hvor udbuddet ved Maggies.dk er godt og bredt.

Fra: 300 kr.​

giv ham et lækkert barberingssæt i studentergave

Komplet barberingssæt

Køb ham en af de lækre komplette barberingssæt der kommer i gaveæske, som giver strejf af eksklusivitet. De færreste unge studerende har råd til luksus produkter til barberingen, og derfor er det en dejlig personlig gave at få til sin studenterfest.

Fra: 300 kr.

køb en lækker deodorant i gave til ham

Lækker duft

Alle unge som ældre mænd skal bruge en lækker duft, og hvorfor ikke give ham en god deodorant eller parfume i gave. Parfume er den gode praktiske gaveide til alle mænd, for det er noget man skal bruge i hverdagen, og hvilket ting er bedre end det.

Fra: 150 kr.​

giv ham den flotte stundergave der minder om dagen

Kay Bojensen Trommeslager

Giv ham en minde om tiden med den farverige trommeslager figur fra Kay Bojesen. Der findes mange forskellige figurer hvor aben jo er en af de mest populære, og derfor kunne du give en lidt anderledes model til gaven.

Fra: 599 kr.

køb det sjove festival survival kit i gave til studenten

Festival survival kit

Giv den sjove gave til drengen der skal på festival i form af det fede festival survival kit. En sjov gave der måske ikke er super nyttig, men giver det gode grin og tiden efter endt uddannelse byder som regel på sjov.

Fra: 199 kr.​

køb et gavekort til Hungry i gave til ham

Gavekort til Hungry.dk

Der er ret stor sandsynlig for, at den studerende kender til brugen af Hungry.dk. Hvorfor ikke give et Hungry gavekort til kammeraten? En praktisk gaveide til studerende og dem der lige er blevet færdig, hvis du mangler den gode oplevelsesgave.

Fra: 30 kr.

giv den praktiske tøjfolderen i gave til den unge mand

Tøjfolderen

Til den unge mand der skal flytte hjemmefra, kunne en smart og billig studentergave til ham være den smarte tøjfolder. Den virker og er den måde at lære, hvordan man lægger sit tøj rigtig sammen, hvilket må siges, ikke at være mange unge mænds bedste egenskab.

Fra: 79 kr.​

giv ham den sjove sneaker cleaning kit gave

Sneaker cleaning kit

Til ham der er sneaker fanatiker, kunne du give en sjov gave med et sneaker cleaning kit. Sneakers skal være rene og dette smarte sæt kan tages med overalt hvad det på ferie, rejse eller weekend.

Fra: 179 kr.

køb de fede solbriller til hans gave

Triwa solbriller

Et par nye fede solbriller kunne være den gode ide til gaven, som måske endda står blandt hans gaveønsker. Der findes mange forskellige mærker og her kan du overraske med de fede Triwa solbriller til ham.

Fra: 939 kr.​

køb den sjove VR gadget gave til drenge og mænd

Vooni VR headset

Hvis du vil give ham noget sjovt legetøj i gave, så kunne du give ham den fede Vooni virtual reality headset. Hvis han ikke har et par briller allerede, så er det en fed ting der giver den sjove oplevelse med den nye teknik.

Fra: 229 kr.

giv ham et sjov hjemme ølbryggeri i gave

Brewbarrel bryg dit eget øl

En sjov gave til en ung mand kunne være det nemme hjemme ølbryggeri der giver hjemmebrygget øl på 7 dage. En sjov gaveide til studenten hvis han godt kan lide at eksperimenter og lave noget sjovt.

Fra: 279 kr.​

køb den bærbare vaskemaskine til ham der skal ud og rejse

Bærbar vaskemaskine til den rejsende

Hvis han står overfor den store rejse i et sabbatår, så kommer man tit til knap så velordnet forhold, hvor man skal bruge det primitive udstyr. Giv ham den smarte The Scrubba bærbare vaskemaskine, der virker helt som et vaskebræt bare i en pose, der heldigvis ikke fylder ret meget.

Fra: 379 kr.

køb en kvalitets skægtrimmer til den unge mand i gave

God skægtrimmer

Skæg er blevet moderne især blandt de unge, og hvad er mere perfekt som en god personlig gaveide til at holde skægget, end en kvalitets skægtrimmer. Du kan finde forskellige modeller og priser, men gå efter en god kvalitet da denne giver en bedre ydelse og holdbarhed.

Fra: 200 kr.​

giv ham den gode personlige pleje studentergave

Skægvoks & pleje

Hvis studenten du skal finde gave til, har den lange vikinge skæg, så skal dette selvfølgelig plejes, og hvorfor ikke give sådan i gave? Du finder meget lækkert luksus skægvoks og grooming kits, som kunne være en dejlig eksklusiv gave til den personlige pleje.

Fra: 100 kr.

Gadget studentergave ideer til drenge

Hvis du ikke ved hvad du skal give til et studentergilde ved en dreng, så er gadgets altid sjovt legetøj. Sjove ting er perfekte til gaver, for hvem elsker ikke at lege med noget skørt eller sjovt.

Find på den eksklusive gaveide til teenageren der bor i byen

Foldbar el-cykel

Til ham der flytter eller bor i storbyen, kunne en foldbar el-cykel være det super praktiske transportmiddel der nemt og smidigt kan tages med i metroen, skolen eller arbejdet. En dyr men dog også super praktisk gaveide til studenten der har alt, eller måske bare ønsker sig alt indenfor tekniske gadgets.

Fra: 7299 kr.​

køb en sjov nøglefinder gadget til ham der er færdig med uddannelsen

Nøglefinder

Mange er super gode til at finde deres ting, og mange andre er super dårlige til at finde ting, hvilket især gælder vigtige ting som pung eller nøgler. Giv ham en sjov og praktisk studentergave i form af en nøglefinder, så han altid vil være i stand til at finde dem - især hvis han skal flytte hjemmefra for første gang.

Fra: 79 kr.

køb en sjov nødsration til studenten der flytter hjemmefra

Småkagedåse til nødstilfælde

Til den unge mand der skal flytte hjemmefra for første gang, kunne du give en sjov og billig studentergave med denne småkagedåse. En nødstilfælde dåse til de dage hvor trangen kommer over en, men SU eller lønnen er måske brugt.

Fra: 85 kr.​

køb den fede star wars højtaler i gave til ham der er fan

Star Wars rumskib højtaler

Til ham der er bidt af en gal Star Wars fanatisme, kunne du give den fede bluetooth højtaler med form af et rumskib. En sjov gave til ham der har alt, men lige står og mangler den fedeste Star Wars gadget.

Fra: 649 kr.

køb den fede airboard i gave til ham

Airboard

Du har nok hørt om segboards og enkelte der brød i brand og noget med trafikregler der ikke overholdes. Hvordan man end vender og drejer det, så er disse "fremtiden" og hvorfor ikke nu. En dyr og flot studentergave og samtidig både praktisk og super sjovt for enhver drengerøv.

Fra: 2699 kr.​

giv den fede foto gadget i gave

Hookupz smartphone adapter

Hvis han elsker at opleve naturen, miljøet eller pulsen og samtidig tage billeder, kan denne adapter tilslutte din kikkert til telephonen og tage close up billeder på den behagelige måde. En fed gaveide til ham der elsker naturen og det at tage billeder.

Fra: 469 kr.

køb den smarte jumpstarter i gave til bilelskeren

Vooni jumpstarter powerbank

Til bilejeren kan du give den super smarte batteri oplader til bilen. Når bilen kører kan du så bruge opladeren til computeren eller måske telefonen. En fed ting at få i gave for startkabler og finde en anden bilist er bare noget bøvl.

Fra: 779 kr.​

køb det fede action kamera til ham i gave

Denver 360° Action kamera

Til ham der elsker teknik og at tage billeder af sine oplevelser, her kunne et 360 graders action kamera være den fede gave at få. Til ham der skal ud og rejse i lang tid, er dette kamera måske det helt rigtige udstyr til at optage fra den fede tid.

Fra: 1559 kr.

Fede oplevelsesgaver til studenten

Til drengen der spiller fodbold, håndbold, cykler, løber, træner muskler eller andet, kan en gave indenfor denne interesse være den oplagte ting at give ham.

køb en biograf oplevelse i gave til ham

Gavekort til biografen

Hvilken ung mand elsker ikke at se film, og den er bare bedst i biografen sammen med popcorn og cola. Giv ham en rar oplevelsesgave der giver den gode underholdning, og som er noget, stort set alle unge mænd kan bruge.

Fra: 160 kr.​

køb en sjov ølsmagning i studentergave

Øl smagning

Der findes rigtig mange lækre specialbryggerier i Danmark, og hvorfor ikke bruge det som den fede gave til ham der bliver student? Giv ham en sjov oplevelse med ølsmagning hvor ham og en kammerat kan få en sjov og lærerig tid.

Fra: 100 kr.

giv ham en bridgwalking oplevelsesgave

Bridgewalking ved Lillebælt

En super populære oplevelse til både unge som gamle, er den fede Bridgewalking oplevelsen som du kan prøve ved den gamle Lillebæltsbro. Det er en ejendomme fornemmelse og fed oplevelse at stå højt hævet over vand, trafik og tog under en, mens man kan betragte det flotte skue på vej over broen.

Fra: 249 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

Indendørs klatring ved København

Køb en sjov fysisk oplevelse i form af en klatring indendørs ved København, hvor Nordeuropas største indendørs hal findes. En sjov ting at prøve hvor han kan konkurrerer med kæreste, venner eller måske dig.

Fra: 199 kr.

giv den sjove bil oplevelsesgave til studenten

Kør Audi R8

Hvis han godt kan lide fede biler, og hvilket dreng eller mand kan ikke det, så giv ham en fed biloplevelse. Giver ham en oplevelsesgave der består af køretur i en Audi R8, som ikke er en bil, de fleste af os har prøvet at køre i.

Fra: 699 kr.​

giv en af de fede studentergaver i form af oplevelser

Gokart for 2

Hvis studenten bor omkring Brøndby, kan du give en fed gokart oplevelse, for hvem elsker ikke at køre gokart? En fin oplevelsesgave som han kan bruge sammen med en kammerat, hvor de kan have den fede tid.

Fra: 499 kr.

køb det fede windsurfing kursus som oplevelsesgave

Windsurfing kursus

Til ham der studerer i København kan du give et Windsurfing kursus der foregår på Amager Strand. En anderledes gaveide som er perfekt til ham der gerne vil udfordres og prøve nye ting.

Fra: 595 kr.​

giv ham en fed VR oplevelsesgave

Virtual reality oplevelse

Giv ham der elsker elektronik, teknik og nyt den fede virtual reality oplevelse der er spækket med sjov. VR udstyr er stadig dyrt, men det kan du råde bod på med en oplevelse hvor han kan prøve nye spil, film m.m.

Fra: 199 kr.

giv en sjov vandoplevelse som årets sjove studentergave til ham

Supsurfing Nyborg

Hvis han elsker vand, natur og at røre sig, så kunne du overveje at give ham muligheden for at prøve supsurfing ved Nyborg. Supsurfing der er blevet super populært gennem de senere år, er den anderledes måde at sejle kajak på.

Fra: 200 kr.​

giv den sjove ski oplevelsesgave til hende

Indendørs skiløb København

Det er ikke nemt at stå på ski i Danmark, med mindre du gør det indendørs, hvilket netop er, hvad du kan give i gave til ham. At stå på ski indendørs er selvfølgelig ikke det samme som i alperne, men det er dog stadigvæk en sjov oplevelse.

Fra: 295 kr.

køb årets studentergave til ham med en oplevelse

F16 simulator

Jagerfly og fornemmelse for at styre et kampfly, er noget som rigtig mange mænd og drenge har i sig. Giv ham en fornemmelse af dette med en F16 simulator oplevelsesgave. Lad ham få sjov med at styre et F16 fly i en ordentlig simulator hvor realismen ikke bliver meget bedre.

Fra: 299 kr.​

giv den sjove blokart gaveoplevelse til ham

Kør blokart ved Blokhus/Rømø

Hvis du vil give en anderledes og fed action oplevelse, så giv blokart for 2 gaveoplevelsen. En fed strandtur med vin i håret på de vestjydske strande, er en anderledes og super sjov ting at opleve, og netop derfor kan det være den perfekte studentergave til både kæreste, søn, bror eller kammerat.

Fra: 699 kr.

køb en sjov whiskysmagning i gave til mænd i alle aldre

Whiskysmagning Braunstein

Hos Braunstein kan du få den udsøgte fornøjelse af øl og whiskysmagning. Det er noget der tiltaler de fleste mænd hvad end de er unge som gamle. Derfor kunne det være den oplagte studentergave til drenge og mænd. Giv ham oplevelsen som han kan nyde med en god kammerat, hvor du får viden og smagning om de lækre dråber.

Fra: 299 kr.​

giv ham den unikke oplevelsesgave til studenterfesten

Kør pansret mandskabsvogn

Hvilken drengerøv kan sige sig fra at være imponeret at krigskøretøjer? Lad ham lege dreng med den unikke pansret mandskabsvogn køretur. At opleve en tur i vognen og samtidig få lov til at styre, det er en vild oplevelse med garanti.

Fra: 795 kr.

giv en sjov oplevelsesgave til vands til studenten

Rib sejlads

Hvis studenten er typen der elsker ind og sus i håret, kunne ripsejlads måske være den perfekte gaveide til den unge mand. En oplevelse med fart henover vandet er ikke forundt alle, så måske den sjove overraskelse til ham?

Fra: 669 kr.​

giv ham den fede bil action oplevelse i gave

Racerkører for en stund

Fart og spænding er ofte racerløb, og hvorfor ikke give ham mulighed for at prøve dette med en racerkører oplevelsesgave. Racerkører på Jyllandsringen ved Silkeborg er hvor du oplevelsen foregår, og perfekt som den eksklusive gave til studenten.

Fra: 2495 kr.

Gaveideer til ham der bor ude eller skal flytte hjemmefra

Til drengen eller manden der bor i egen bolig eller står overfor at skal flytte hjemmefra, er der brug for ting til boligen. Hvad end man har været flyttet hjemmefra et stykke tid eller skal bo alene for første gang, så er der brug for køkkenting, pynteting og de praktiske ting til hverdagen. Det finder du selvfølgelig også inspiration til i denne liste af de gode studentergaver til drenge.

giv den praktiske stegepande til studenten der flytter hjemmefra

Kitchpro 4-1 stegepande

Til ham der lige er flyttet hjemmefra og måske ikke er ferm i madlavningen, kan du give ham den praktiske 4 i 1 stegepande. En praktisk stegepande hvor man kan opdele tingene, så altid ikke flyder oveni hinanden og bliver uoverskueligt.

Fra: 299 kr.​

køb det flotte vægur til studentens bolig

Watch Me vægur

Der skal selvfølgelig også pynt i drengens lejlighed, værelse eller bolig. Her kunne et vægur som Watch Me, der også kommer i andre mere afdæmpet farver, være en flot pyntetings gave til ham. Giv ham en ting til boligen der både pynter og som samtidig er praktisk, den man se hvad klokken er.

Fra: 345 kr.

giv en wok i studentergave til manden

Wok i gave

En wok er som regel hverken det første eller andet på en ung mands ønskeliste over ting der mangler til boligen, men dog en lækker ting at få i gave. Hvis han kan lide at lave mad, frem for at leve af takeaway, så giv ham en lækker tilføjelse til køkkenudstyret med en god wok.

Fra: 200 kr.​

køb noget lækkert sengetøj som hans studentergave

Lækkert sengetøj

Hvis man er ung og måske ikke flyttet hjemmefra, så vil du gøre de fleste en tjeneste ved at give noget lækkert sengetøj i gave. Sengetøj er en af de ting, som de færreste unge mennesker gør de store overvejelser omkring.

Fra: 200 kr.

køb et par grydeskeer som den praktiske gaveide

Grydeskesæt

Hvis den unge mand står på tærsklen til at flytte hjemmefra, kan du give ham et lækkert Rosti grydeskesæt. Det er svært at lave mad uden grydeskeer, og hvorfor ikke give ham et lækkert sæt som årets praktiske gave.

Fra: 99.95 kr.​

giv en mikroovn i gave til ham der flytter hjemmefra

Mikroovn

En mikroovn er gået hen og blevet uundværlig, og ikke kun til at lave popcorn med. Hvis han ikke ejer en mikroovn, så giv ham en god kvalitets ovn i gave til studenterfesten.

Fra: 500 kr.

giv en smart hotdog maker som den anderledes gaveide

Hotdog Maker

Ikke et uundværligt stykke køkkenudstyr men så sandelig en sjov og lækker tilføjelse til enhver ung mands køkken. Lav lækre grillpølser og varmet brød hurtigt og nemt - Det kan du hjælpe ham med ved at give den smarte gadget.

Fra: 339 kr.​

køb den innovative potteplante som en flot studentergave

Pikaplant jar caffea

Der skal selvfølgelig være pynt i et hjem, og det gør sig også gældende for unge mænd. Køb en innovativ plantekrukke der holder sig selv i live. Giv den unge student denne plantekrukke der ikke kræver vanding og pleje, hvilket er ideelt til de fleste mænd og drenge.

Fra: 500 kr.

giv ham en lækker skrivebordslampe i gave

Herstal bordlampe

Lamper er den rare tilføjelse til enhver bolig, og her kan en elegant bordlampe som Herstal Marcello modellen, måske være perfekt som gave til ham der afholder studenterfest. En elegant og stilren lampe der kan stå på en reol eller bord, og give det hyggelige lys i rummet.

Fra: 349 kr.​

giv et godt knivsæt i svendegave

Sabatier Licorne knivsæt

Ligesom med så meget andet udstyr, så er gode knive en nødvendighed i ethvert køkken. Giv ham det lækre Sabatier Licorne knivsæt i sort og rustfrit stål, som kommer med kokkekniven, udbenerkniv og urtekniv.

Fra: 599 kr.

giv den fede mandige karaffel til den seje student

Kraniekaraffel

Hvis du vil give en anderledes studentergave til ham, kunne denne seje kraniekaraffel være en sjov gave. En gave udover det nyttige, men dog sej nok at have stående når der skal skænkes drinks.

Fra: 229 kr.​

giv en eksklusiv ting til køkkenet i gave ham der bliver student

God pizzaskærer

En ung mand og takeaway giver ofte en menu i form af en pizza. En pizza ydes bedst når den er sliced, hvilket er den svære disiplin uden det rette udstyr. Giv ham en eksklusiv Stelton, Rösle eller Normann Copenhagen pizzaskærer der både er praktisk og fedt udstyr.

Fra: 200 kr.

køb en lækker stelton stempelkande i gave til studenten

Stelton stempelkande

Til ham der bor for sig selv, skal selvfølgelig have mulighed for at byde på kaffe, og her er stempelkanden den nemmeste måde. Hvorfor ikke give ham en elegant kande? Stelton er populært både blandt unge som ældre, og denne stempelkande giver det lækre design.

Fra: 450 kr.​

giv den sjove star wars brødrister gaveide til ham

Star Wars brødrister

Når man er udeboende skal man eje en brødrister, og hvis han er rigtig nørd, hvorfor ikke give ham Dart Vader brødristeren? En både praktisk og sjov gaveide til ham der er forelsket i Star Wars.

Fra: 469 kr.

Tid til den nye student at sprede vingerne

Studietiden er en lykkelig periode for alle studenterne. Den sidste eksamen er afsluttet, med varierende grad af succes naturligvis, og studenten er klar til den næste episode i hans liv. Men for mange venner og familie er det nærmest umuligt at overskue hvad i alverden en dreng, eller mand, på 18 kunne ønske sig.

Så hvad skal man gøre med studentergaven til ham? Når en dreng bliver student, er det ofte et tegn på at han også er klar til at flytte hjemmefra. Nu hvor han har tilbragt sine teenageår hjemme hos mor, hvor han har fået maden lavet og tøjet vasket, er det svært at forvente at han selv har styr på alt det man skal eje når man flytter hjemmefra.

Derfor er det ikke en dårlig idé at forære praktiske ting til et hjem, når man leder efter studentergaven til ham. Piskeris, bøjler og spisebordsstole er alle sammen ting der er yderst nødvendige i et nyt hjem, men ikke sjove at købe til sig selv. Indretningsting går desuden ofte direkte hen over hovedet på den typiske unge mand, der har levet omgivet af mors møbler gennem hele livet.

Dekorative, men stadig funktionelle ting, er derfor en oplagt ide til ham der overvejer at flyve fra reden. Dette kan være alt fra en flot vægur til en indrammet plakat.

Men der er flere måder at sprede vingerne på

Man behøver ikke nødvendigvis at tage alle sine ting med sig, når man flyver fra reden den allerførste gang. Der er nemlig mange unge mænd der udskyder flytningen lidt og i stedet giver sig på færd i det store udland. I dette tilfælde ville en dekorativ lampe ikke gøre meget nytte. Her er det uden tvivl bedre at finde en gaveide til ham, der passer til rejsen han har valgt at begive sig ud på. Her kan det være man er nødt til at forhøre sig med hans forældre eller endda selv diskret spørge ind til et eventuelt rejsemål.

Hvis rejsen er sat til at gå sydpå er der jo ingen grund til at give ham hue og vanter. Mange unge vælger at bruge deres sabbatår til at fylde på CV’et, hvilket der er fremragende mulighed for ved at lave frivilligt arbejde i udlandet. Her går destinationen ofte til lande, der ligger langt væk fra hvad vi kender og der skal derfor suppleres alvorligt til de rejseting han selv ligger inde med.

En rejserygsæk, der kan holde mange liter er et must i mange tilfælde og kunne sagtens bruges som studentergave til ham. En sådan rygsæk kommer også til at være brugbar gennem mange år af hans liv, hvis den er af god kvalitet.

Afhængigt af om studenten du kender, er godt i gang med rejseplanerne eller om han ikke kan vente med at flytte hjemmefra, er der altså råd for at give en gave han vil blive glad for.

Video ideer til studentergaver

Her kan du finde inspiration til nogle studentergaver til ham du selv kan lave (eller købe)(og nogle af dem vil også fungere fint som studentergaver til hende)

Bedømmelse
Dato
Produkt
Studentergaver ham
Bedømmelse
51star1star1star1star1star