• Home  / 
  • blog
  •  /  Hvad giver man i gave til guldbryllup?

Hvad giver man i gave til guldbryllup?

hvad giver man i gave til guldbryllup

Hvad giver man i gave til guldbryllup? Det er en af de meget svære gaver at finde for de fleste af os, for mennesker der er oppe i alderen har ofte alt hvad de skal bruge, især 50 år efter de startede deres fælles liv med fest og bryllupsgaver.

Den gode gave de første af os tænker på er billeder og lignede af børnebørn, børn m.m. De fleste mennesker fra ca. 70 års alderen har måske nok mere end rigeligt med billeder af de kære små børn. Derimod vil de nok hellere have en oplevelse eller en god nyttig ting til sig selv eller hjemmet i gave, hvis de vel og mærke har nok fotos hængende.

Gaveideer til guldbryllupsgave

Vi har fundet forskellige gode gaveideer til din bedstefar, bedstemor eller forældre med et udvalg der dækker netop over det med oplevelser, søde eller nyttige ting for dem.

giv en gavekurv som den lækre gave

En lækker gavekurv til dem

En gavekurv er måske ikke den perfekte morgengave til bryllup, men ellers er den perfekt til alle andre anledninger. Du som gavemodtager får nemlig en kurv der er fuld af lækkerier. Det kan være marmelade, chokolade, vin, ost, frugt og meget andet. Den store fordel er, at du selv kan lave kurven så den indeholder lige præcist de lækre ting som guldbryllupsparret elsker.

Alternativt kan du gøre det nemt for dig selv, og købe en færdig gavekurv online som du får sendt hjem – Ingen tid spildt på parkering og butiksbesøg.

Fra: 250 kr.​


køb et gavekort til at ordne ting i huset

Gavekort til boligen

Hvis din farmor og farfar/mormor og morfar eller hvis det er en gave til dine/jeres forældre, så kunne et gavekort til boligen være den smarte ting. Giv dem hjælp til at få slået græsset, klippet hækken, gjort rent eller andet.

En smart og særdeles nyttig gave til dem der er lidt oppe i årene og kroppen måske er lidt brugt.

Fra: 50 kr.​


giv en lækker cognac oplevelsesgave

Gavekort til oplevelser

Hvis det er et ægtepar, der jo logisk nok nyder at være sammen, men også at komme ud og opleve ting og have det sjovt, så give dem et gavekort til en oplevelse.

Det kan være koncert, teater, museum, sejltur eller måske noget ophold. Mulighederne er mange men ved Sendentanke kan du finde gavekort til stort set alt, og med garanti også noget dem, som du skal finde gave til.

Fra: 300 kr.​


køb det perfekte personlige tegnet brudebillede til guldbryllupsparret

Et sødt tegnet brudebillede

Hvis du vil give noget personligt i billed form, kan du give dem et tegnet billede som ligner deres brudebillede bare med hvordan de ser ud i dag.

Deres 50 år gamle brudebillede med deres nuværende ansigt i tegnet form, så det fremstår flot, sødt og gør det til en perfekt gaveide til dem.


køb et lækkert gourmet ophold i gave til ægteparret

Ophold oplevelse

Hvis det er friske og rørige mennesker du skal fejre 50 års ægteskab for med en god gave, så er de populære opholdsoplevelser et godt valg.

Du kan give et ophold i hovedstaden, Sverige, Tyskland, wellness, Samsø eller hvilket som helst andet sted i verden, hvor det kun er gavebudgettet der sætter begrænsningen.

Fra: 1000 kr.​


køb den personlig gave til guldbryllupsparret

Den personlige træfigur

Hvis du gerne vil give noget unikt, anderledes og meget personligt, kan du bestille en flot træfigur der er sød, men nok ikke stikker regentsparret fælles gave som B.dk skriver.

Hvis parret har en hund de elsker overalt, kan du give dem en smuk træfigur er deres bedste ven. Helt ligesom du kan få lavet en flot træfigur af brudeparret eller lignede.

4.7/5 (55 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: