• Home  / 
  • blog
  •  /  Gaveideer til ham der fylder 30 år

Gaveideer til ham der fylder 30 år

Gaver til ham 30 år? Hvis du kender en god ven, bror, søn, kammerat eller anden relation der fylder 30 år, så er den runde fødselsdag en af de store ting både positivt(og negativt for dem som tror, at livet er forbi efter 30 år).

Bestseller ideer til voksne

Gaveideer til ham der fylder 30 år

Brug ideerne nedenfor som inspiration til at finde på den gode gave til ham du skal fejre. Gaveideerne kommer i et bredt udvalg af ting og priser, så der er noget til alle budgetter og interesser.

køb den perfekte gave til ham

​Barberingsudstyr

​Stort set alle mænd skal barberer sig. Og rigtig mange vælger bevidst at få et mindre eller kæmpe skæg. Her kan udstyr til barbering være den gode personlige gaveide til ham der fylder 30 år. Barberingssæt, skægolie, skægtrimmer og andet kan være det helt rigtige.

Fra: 100 kr.​

giv den sjove ølsmagningsoplevelse i gave

​Ølsmagning

​Giv en af de fede oplevelsesgaver til ham som byder på gyldne dråber. Her kan ølsmagning på en af de efterhånden mange lokale minibryggerier, være den gode 30 års gave til ham. Alternativet kan være whiskysmagning der også er ganske populær blandt mænd.

Fra: 175 kr.​

giv en eksklusive parfume i gave til ham på 30 år

​Den gode duft

​Som gave til manden der har alt og såmænd også til ham der ikke har, kan en god eksklusiv duft være den rigtige gave. Paco Rabanne til mænd er en af de mest populære dufte, som dog også kommer til en forholdsvis dyr pris.

Fra: 200 kr.​

giv ham en bøf for 2 oplevelse i gave

​Bøf for 2

Hvilken 30 årig mand elsker ikke en god rød bøf? Giv ham den fede oplevelsesgave der opfylder lige præcist det, som rigtig mange mænd elsker mest. Gavekortet dækker for to personer, så kan være en sød kærestegave eller som gave til ham i forhold/ægteskab.

Fra: 499 kr.​

giv den fede Helikopter oplevelse i gave

​​Flyv i helikopter

​​En helikopter rundtur er måske den anderledes og super fede oplevelse til den runde fødselsdag? Det at flyve helikopter er trods alt noget de færreste har prøvet, og ikke noget for folk med højdeskræk, men for alle andre kan det være en super oplevelse.

Fra: 695 kr.​

køb en god musik cd til din kæreste i julegave

​Musik cd

Hvis han elsker musik, så har han måske mag for at bruge cd'er. Giv ham en fed ny cd med musik indenfor hans favorit genre, band eller musiker. Der findes rigtig meget fedt musik, og cd er trods alt en anden form end Spotify eller via Chromecast.

Fra: 119 kr.​

køb rejseroulette oplevelsen til ham i gave

​Rejserouletten

​Giv rejserouletten der dækker over en vilkårlig destination i Europa og to overnatninger, til din kæreste, bror, kammerat eller anden person. Spin rouletten og måske besøg en ny spændende by i Europa. Det kan være en af gode romantiske gaver til ham der bliver 30 år snart.

Fra: 2395 kr.​

giv den fede Ferrari kørsel på bane oplevelse til mænd

​Ferrari på bane oplevelse

Hvis du mangler en eksklusiv og fed gaveide til ham der elsker at opleve, så kan denne Ferrari på bane oplevelsesgave måske være den fede overraskelse. En af de uforglemmelige oplevelser som rigtig mange mænd drømmer om at prøve.

Fra: 2495 kr.​

køb det fede sous vide udstyr i julegave til ham

​Sous Vide

​Gaven til ham der ikke ønsker sig noget, og som elsker at lave mad, kan Sous Vide måske være den perfekte gave - vel og mærke hvis han ikke ejer udstyr i forvejen. Det gode udstyr til at lave den perfekte velsmagende mad er noget, som mange kan bruge eller ønsker.

Fra: 599 kr.​

giv den sjove gadget i gave

​Gadgets

​Selv om man bliver 30 år, så er der altid en drengerøv gemt indeni ham. Her kan du give en af de sjove gadgets i gave til ham. Det behøver ikke nødvendigvis være tekniske ting, for gadgets er også praktiske ting uden snert af teknik i sig.

Fra: 50 kr.​

Hvad skal man give i 20 årsgave? Chromecast er et godt bud

​Chromecast eller andet

​Tekniske ting er også gadgets, hvor de praktiske ting til at gøre hverdagen nemmere, kan være den fede gave at modtage for ham. En Chromecast er ganske behagelig, hvis ikke hans fjernsyn har indbygget mulighed for streaming allerede.

Fra: 300 kr.​

Køb et pizzakursus i gave til det unge menneske

​​Pizzakursus

​​Hvorfor ikke give den anderledes men sjove og brugbare oplevelse i gave til ham? Et pizzakursus hvor han lærer det basale i kunsten at skabe en rigtig pizza, kan være en interessant oplevelse der behager ham.

Fra: 499 kr.​

køb en vild bungyjump oplevelsesgave

​Bungy jump

​Til manden der elsker grænseoverskridende ting, og måske aldrig har prøvet bungy jump, kan du give ham denne oplevelse. En anderledes og vild oplevelsesgave der ikke er for alle, men måske din søn, kammerat eller anden relation, er det helt rigtige til ham.

Fra: 999 kr.​


Hvordan du finder gaven til den runde 30 års fødselsdag?

Hvad skal du give i gave til ham der har 30 års fødselsdag? Det er en rund fejring hvor gaven kræver lidt mere på højde med gaver til 50 år eller de runde 40 år. Her gælder det om at finde noget, som han bliver glad for. Det kan være det overraskende, romantiske eller ganske praktiske til hverdagen.

Det at finde på en god gave til rund fødselsdag kan være svært, men der er dog ingen grund til at opfinde en dyb tallerken der allerede er opfundet. Det at finde på den gode ting er nemlig afhængig af hans nuværende position i livet og selvfølgelig også hans interesser. Stil dig selv disse spørgsmål?

  • Er han single eller i forhold?
  • Hvad bruger han sin fritid på?
  • Har han børn eller ej?
  • Hvad er hans store passion?
  • Er han fuld i gang med at stifte familie og hus?

Svaret på hvad han brænder for eller måske har brug for i hverdagen, ligger i de spørgsmål. Og her ligger også svaret på, hvad der måske kan være den rigtige 30 års fødselsdagsgaven til manden udover peber selvfølgelig.

4.7/5 (66 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: