Valentinsgaver til ham

brug de gode valentinsgaver til ham

​Den 14 februar er det årets største kærlighedsdag, for her ligger nemlig valentinsdag. Den romantiske dag som er en amerikansk tradition vi har adopteret, er en forholdsvis ny ting. Her er det mest de yngre generationer der har taget traditionen til sig. Hvad end du gør det helt store ud af det eller ej, så glæd din mand eller kæreste med en af de mange gode valentinsgaver til ham.

Valentinsgaver til mænd i alle aldre

​Her på Idegryden har vi samlet et udvalg af valentinsgaver der kan være det rigtige til manden du elsker. De forskellige ideer du finder nedenfor dækker over både de romantiske, frække, praktiske, sjove eller små søde ting, der kan bruges både til den lille ting eller måske til at gøre dagen rigtig romantisk.

Ovarrask med den romantiske forførelses gave til kæresten

​Champagnesæt

​Valentinsdag handler om romantik og kærlighed, og hvilken gave til kæresten er bedre, end noget der giver jer romantisk tid sammen. Her kan champagnesættet med champagne, glas og rosenblade helt klart være opladning og iscenesættelse til en tæt romantisk aften sammen.

Fra: 389 kr.​

den perfekte gave til hende der har alt

​Kærlighedspiller

Hvis du vil give ham årets mest romantiske gave, så er dette glas kærlighedspiller det helt rigtige. Når vejret er trist og arbejdet er irriterende, kan der tages en pille. Den vil kvikke op for indeni piller ligger der en lille seddel med søde ord. Disse ord skal du skrive, og der skal advares - Det tager ret lang tid at skrive på meget små stykker papirer, men det er tiden værd.

Fra: 59 kr.​

Giv ham en personlig valentinsdag gave

​Klassisk zippolighter m. navn

​Er han ryger, hvorfor så ikke give ham den praktiske men også personlige valentinsdag gave? Her kunne det være en klassisk zippolighter der vel kan sammenlignes med at give et smykke til en kvinde. Lighteren kan indgraveres med hans navn for at personliggøre gaven.

Fra: 389 kr.​

giv en sjove svæveflyvnings oplevelse i gave

​Prøv svæveflyvning

​Giv ham en anderledes og fed oplevelsesgave i form af en tur i et svævefly. En anderledes og fed ting der godt nok ikke er romantisk, men giver din kæreste eller partner en uforglemmelige oplevelse de færreste af os prøver.

Fra: 295 kr.​

køb det frække soveværelses spil til ham i gave

​Fifty Nights of Naughtiness

​Skal valentinsdag fejres med det lidt intime indenfor romantikken, så kunne et frækt spil måske være den gode kickstarter. Giv ham Fifty Nights of Naughtiness brætspillet hvor der bliver konkurreret både på det frække som det søde.

Fra: 169 kr.​

giv det søde skærebræt med navne i som gave

​Madbræt med navn

​Til ham der ofte står i køkkenet og laver mad, kan du give et sødt skærebræt hvor jeres navne er indgraveret. En personlig ting til at fejre dagen på den lidt mere afdæmpet måde, end ofte set i de amerikanske film m.m.

Fra: 99 kr.​

giv en gavekurv som den lækre gave

​Gavekurv m. delikatesser

​Vejen til en mands hjerte går gennem maven. Hvorfor ikke bruge det gamle ordsprog som inspiration til hans gave. Giv ham en lækker gavekurv med delikatesser, som kan være den lækre ting der overrasker mest.

Fra: 300 kr.​

køb den lækre chokolade fontæne i gave

​Chokoladefontæne

Hvorfor ikke give ham en overraskende gave der kan danne grundlag for en romantisk stund sammen? Giv ham en chokoladefontæne hvor du finder nogle jordbær, smeltechokolade og måske en flaske champagne til en romantisk aften.

Fra: 199 kr.​

giv ham en fed VR oplevelsesgave

​Virtual Reality hos Khora

​Til din kæreste der elsker at lege og blive overrasket af fede ting, kunne Virtual Reality oplevelse hos Khora i København måske være perfekt. En sjov og anderledes ting der samtidig kommer i en god billig pris indenfor ideer til valentinsgaver.

Fra: 125 kr.​

Giv noget Fifty shades freed 2018 i gave

​Fifty Days of Play spil

​Et spil i det frække tema som Fifty Days of Play er måske den perfekte valentinsdag gave til manden. Fifty Shades of Freed vil nok give ideer til mange elskende, og her kan spillet her give jer leg og inspiration indenfor romantik og det frække spil i soveværelset.

Fra: 189 kr.​

Giv ham den frække uniform i valentinsgave

​Sexet kostume

Hvis det skal være frækt til valentines day mellem dig og manden, hvorfor så ikke investerer i en uniform og peppe legen lidt op? Overrask ham med en af de mange frække uniformer til den erotiske leg på kærlighedsdagen.

Fra: 250 kr.​

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​Bridgewalking

Hvis du søger efter den overraskende og anderledes gave til manden, så kunne en oplevelse i form af Bridgewalking måske være helt rigtige. Giv ham oplevelsen af at komme op på taget af den Gamle Lillebælts Bro, som er en anderledes og sjov oplevelse for ham.

Fra: 285 kr.​

en romantisk gave til ham eller hende under 100 kr.

​Ring for Sex klokke

​Søger du en god og underholdende gave til ham, som måske nok også vil blive brugt rigtigt meget? Så skal du give ham denne billige valentinsgave der både er super sjovt og i mandens øjne, også ganske brugbar.

Fra: 49 kr.​

køb verdens populæreste voksenlegetøj i gave

​Voksenlegetøj

Hvis du og din kæreste bruger meget tid sammen på at lege i soveværelset, så kunne noget af det bedste indenfor voksenlegetøj måske være det perfekte krydderi til legen? Hvorfor ikke overraske ham med en sød gave der kan give ham og dig endnu mere tilfredsstillelse?

Fra: 100 kr.​

Køb det frække 52 Weeks of Romance i romantisk gave til manden

​52 weeks of romance

​Denne boks indeholder 52 kort hvor der står forskellige udfordringer indenfor romantiske ting. Det giver 26 kort til hver i parforholdet, hvor i derved får skabt et helt år med sikkerhed for romantik i forholdet.

Fra: 119 kr.​

til kæresten eller bedste veninde er lingerie en god gave

​Lingerie

Hvorfor ikke lade hans gave til valentinsdag være dig iført noget sexet lingerie? Den perfekte gave som de fleste mænd vil elske at få, og ikke mindst pakke ud. Romantik og leg er hvad betydningen er af den romantiske dag, og her er gaven selvfølgelig ingen undtagelse.

Fra: 100 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Valentinsgaver til ham
Bedømmelse
51star1star1star1star1star