18 bud på valentinsgaver til ham

Den 14. februar er det årets største kærlighedsdag, nemlig Valentinsdag. Den romantiske dag, som er en amerikansk tradition, er en forholdsvis ny ting, som vi har adopteret i Danmark. Om du gør det helt store og bestiller en rumrejse for 2 eller om det "bare" er en tur i biografen - det er lige meget. Det er tanken, der tæller og så længe du viser, at du har din kæreste i tankerne, så lever romantikken! Nedenstående ideer er forslag til hvordan du kan glæde ham på Valentinsdag

5 bestseller til hans gave

Valentinsgaver til mænd i alle aldre

​Her på Idegryden har vi samlet et udvalg af valentinsgaver der kan være det rigtige til manden du elsker. De forskellige ideer du finder nedenfor dækker over både de romantiske, frække, praktiske, sjove eller små søde ting, der kan bruges både til den lille ting eller måske til at gøre dagen rigtig romantisk.

Barbering på den helt klassiske måde

Inden I skal ud og spise, så har du sørget for at din kæreste bliver forkælet. En god, gammeldags barbering på den helt klassiske måde. Rageknivens langsomme og grundige bevægelse er ren forkælelse, og bagefter føler han sig som en rigtig mand. Og mon ikke du også vil komme til at elske resultatet?

Fra: 399 kr.

giv sexlegetøj i kærestegave

​Voksenlegetøj

Hvis du og din kæreste bruger meget tid sammen på at lege i soveværelset, så kunne noget af det bedste indenfor voksenlegetøj måske være det perfekte krydderi til legen? Hvorfor ikke overraske ham med en sød gave der kan give ham og dig endnu mere tilfredsstillelse?

Fra: 100 kr.​

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​Bridgewalking

Hvis du søger efter den overraskende og anderledes gave til manden, så kunne en oplevelse i form af Bridgewalking måske være helt rigtige. Giv ham oplevelsen af at komme op på taget af den Gamle Lillebælts Bro, som er en anderledes og sjov oplevelse for ham.

Fra: 295 kr.

den perfekte gave til hende der har alt

​Kærlighedspiller

Hvis du vil give ham årets mest romantiske gave, så er dette glas kærlighedspiller det helt rigtige. Når vejret er trist og arbejdet er irriterende, kan der tages en pille. Den vil kvikke op for indeni piller ligger der en lille seddel med søde ord. Disse ord skal du skrive, og der skal advares - Det tager ret lang tid at skrive på meget små stykker papirer, men det er tiden værd.

Fra: 59 kr.​

giv en gavekurv som den lækre gave

​Gavekurv m. delikatesser

​Vejen til en mands hjerte går gennem maven. Hvorfor ikke bruge det gamle ordsprog som inspiration til hans gave. Giv ham en lækker gavekurv med delikatesser, som kan være den lækre ting der overrasker mest.

Fra: 300 kr.​

en romantisk gave til ham eller hende under 100 kr.

​Ring for Sex klokke

​Søger du en god og underholdende gave til ham, som måske nok også vil blive brugt rigtigt meget? Så skal du give ham denne billige valentinsgave der både er super sjovt og i mandens øjne, også ganske brugbar.

Fra: 49 kr.​

giv en romsmagning i gave til det mandlige par

​Romsmagning

​​Til manden der har alt eller måske intet, her kan en romsmagning måske være den sjove oplevelsesgave til ham. Du finder mange forskellige typer af rom, gin, whisky, øl m.m. smagninger, og hvorfor ikke rom som er noget de fleste kender.

Fra: 299 kr.​

Cocktails & Snacks på Bar Plata, Aarhus

Vil I have en zombie, singapore sling eller bare en old fashioned? Det kan også være, at I bliver fristet af en med grøn karry, solbær eller nutella? Kortet på Bar Plata tager jer med på en spændende tur fra de kendte cocktails til dem, I ikke får andre steder end lige her på den hyggelige bar i hjertet af Aarhus. Så slå jer ned og gå på opdagelse i både nye og klassiske smage.

Fra: 245 kr.

giv en sjove svæveflyvnings oplevelse i gave

​Prøv svæveflyvning

​Giv ham en anderledes og fed oplevelsesgave i form af en tur i et svævefly. En anderledes og fed ting der godt nok ikke er romantisk, men giver din kæreste eller partner en uforglemmelige oplevelse de færreste af os prøver.

Fra: 345 kr.

køb det frække soveværelses spil til ham i gave

​Fifty Nights of Naughtiness

​Skal valentinsdag fejres med det lidt intime indenfor romantikken, så kunne et frækt spil måske være den gode kickstarter. Giv ham Fifty Nights of Naughtiness brætspillet hvor der bliver konkurreret både på det frække som det søde.

Fra: 169 kr.​

3-retters menu for 2

Invitér ham på lækker middag i hyggelige omgivelser. Middagen vil blive serveret på en restaurant efter eget valg, men hos alle steder vil I få serveret lækker mad af høj kvalitet. 

Fra: 599 kr. 

køb den lækre chokolade fontæne i gave

​Chokoladefontæne

Hvorfor ikke give ham en overraskende gave der kan danne grundlag for en romantisk stund sammen? Giv ham en chokoladefontæne hvor du finder nogle jordbær, smeltechokolade og måske en flaske champagne til en romantisk aften.

Fra: 199 kr.​

giv ham en fed VR oplevelsesgave

​Virtual Reality hos Khora

Til din kæreste der elsker at lege og blive overrasket af fede ting, kunne Virtual Reality oplevelse hos Khora i København måske være perfekt. En sjov og anderledes ting, der samtidig kommer i en god, billig pris.

Fra: 199 kr.

Giv noget Fifty shades freed 2018 i gave

​Fifty Days of Play spil

​Et spil i det frække tema som Fifty Days of Play er måske den perfekte valentinsdag gave til manden. Fifty Shades of Freed vil nok give ideer til mange elskende, og her kan spillet her give jer leg og inspiration indenfor romantik og det frække spil i soveværelset.

Fra: 189 kr.​

Giv ham den frække uniform i valentinsgave

​Sexet kostume

Hvis det skal være frækt til valentines day mellem dig og manden, hvorfor så ikke investerer i en uniform og peppe legen lidt op? Overrask ham med en af de mange frække uniformer til den erotiske leg på kærlighedsdagen.

Fra: 250 kr.​

Køb det frække 52 Weeks of Romance i romantisk gave til manden

​52 weeks of romance

​Denne boks indeholder 52 kort hvor der står forskellige udfordringer indenfor romantiske ting. Det giver 26 kort til hver i parforholdet, hvor i derved får skabt et helt år med sikkerhed for romantik i forholdet.

Fra: 119 kr.​

til kæresten eller bedste veninde er lingerie en god gave

​Lingeri

Hvorfor ikke lade hans gave til valentinsdag være dig iført noget sexet lingeri? Den perfekte gave som de fleste mænd vil elske at få, og ikke mindst pakke ud. Romantik og leg er hvad betydningen er af den romantiske dag, og her er gaven selvfølgelig ingen undtagelse.

Fra: 100 kr.​

Prøv pistol skydning København S

​Pistolskydning København

​​Hvis du er i vildrede om hvilken gave du skal give manden, måske denne oplevelsesgave er helt perfekt til ham? Pistolskydning kan være den fede oplevelse som han brænder for at prøve, og hvorfor ikke som gave på kærlighedsdagen?

Fra: 660 kr.​

Denne side er anmeldt af: Alfred E. Larsen 10/10
4.7/5 (91 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: