Valentinsgaver til hende

Brug de gode valentinsgaver til hende

​Den 14 februar 2019 er det valentinsdag, og så skal du selvfølgelig have fundet på en gave til din kæreste på årets romantiske dag. Her gælder det om at finde det romantiske, søde eller måske sjove der kan overraske. Brug ideerne indenfor valentinsgaver til hende som du finder nedenfor. Gaveideerne kommer logisk nok hovedsageligt indenfor de romantiske ting, men du finder dog også sjove ting som f.eks. oplevelser. Valentinsdag er nemlig noget, som vi alle fejrer forskelligt og nogen slet ikke. Den amerikanske traditionen er stadig forholdsvis ny i Danmark.

5 populære ideer til hendes gave

Valentinsgaver til hende i 2019

Hvad end du fejrer den romantiske dag med prompt og pragt eller måske slet ikke, så overrask din partner/kæreste/kone med en sød tanke i form af en valentinsgave. Romantik hører sig til, og det behøver heller ikke at koste en bondegård, som du kan se i de nedenstående ideer.

den perfekte gave til hende der har alt

​Kærlighedspiller

​Vil du overraske hende med en super romantisk gave der går lige i hjertet? Så skal du give hende denne krukke kærlighedspiller der samtidig er billig valentinsgave til kæresten. Pillerne indeholder små sedler med søde ord, som du skal skrive, og når hun føler sig deprimeret kan hun blive kvikket op af en pille - De fleste hjerter smelter over denne gestus.

Fra: 59 kr.​

køb verdens populæreste voksenlegetøj i gave

​Par voksenlegetøj

​Hvis det skal være romantisk i soveværelset, så er de frække gaver til hende måske den type, der skal gøre valentinsdag ekstra romantisk. Det kræver selvfølgelig, at hun er til det frække legetøj til par. Her er bestseller legetøjet der dækker begge i forholdet, måske det helt rigtige.

Fra: 400 kr.​

Giv hende rosen der blomster for evigt

​Den evig blomstrende rose

​Den røde rose er traditionelt forbundet med tegn på kærlighed og romantik. Frem for at give hende en buket roser der holder 5 dage, kan du give hende denne evig blomstrende røde rose. Vandet er trukket ud og erstattet af glycerin som holder den blomstrende. En sød og romantisk tanke der viser din kærlighed til hende.

Fra: 195 kr.​

køb et eksklusiv spaophold til hende i gave

Eksklusiv spaophold

​Hvorfor ikke overraske hende med et lækkert spaophold som valentinsgave? Hvem elsker ikke wellness hvor du i løbet af meget kort kommer helt ned i gear og får alt stress til at forsvinde. Giv hende et af de lækre ophold du finder i Thy, Vejle, Nordsjælland, Flensborg, Sydsverige og mange andre steder.

Fra: 1000 kr.​

Giv en personlig toblerone med navn i gave

​Toblerone med navn

​Søger du efter en personlig og sød gave til din kæreste, kone eller partner, så kan en Toblerone påtrykt hendes navn være en sjov gave. Overrask hende med den søde ting der kan være det gode alternativ til en buket blomster.

Fra: 99 kr.​

Giv den søde gave fra hjertet

​Flaskepost fra hjertet

Hvad er den perfekte gave til kæresten? Denne flaskepost gadget er en pendant indenfor det søde til hjertet. I princippet gør den helt det samme som kærlighedspillerne, men her er det ikke små beskeder, men det søde kærlighedsbrev fra dig i den moderne flaskepost.

Fra: 155 kr.​

køb det søde marguerit smykke

​Fl​ot smykke

​​Giv hende et flot smykke som en halskæde, ring, armbånd eller måske et par søde øreringe. Du finder mange flotte smykker i forskellige prisklasser, hvor det gælder om at købe ud fra hendes smag og selvfølgelig budgettet.

Fra: 140 kr.​

romantisk gave til hende 30 år

​52 Weeks of romance

​Der findes mange søde og romantiske gaver. Her er 52 Weeks of Romance kort en af de gode valentinsgaver til ham og hende. Du får nemlig 52 kort der deles mellem dig og dine partner, hvor kortene byder på forskellige romantiske opgaver til hinanden = et års  romantik.

Fra: 119 kr.​

køb den lækre luksus brunch i gave

​Brunch gave

Hvorfor ikke glæde hende med et brunch gavekort, nu valentinsdag ikke altid ligger i weekenden og derfor må ikke giver tid til det store romantiske hygge. Her kan et gavekort til brunch give jer en hyggelig kærestetur i weekenden.

Fra: 299 kr.​

giv hende den flotte guldrose som romantisk gave

​24K guldrose

​Til hende der har alt, kan du give det ekstra ordinære. En buket roser hører sig når det skal være romantisk, men hvorfor ikke gøre det lidt anderledes? En 24 K forgyldt guldrose kan være den eksklusive gave der fortæller, at du elsker hende.

Fra: 549 kr.​

Giv noget Fifty shades freed 2018 i gave

​Fifty Days of Play

Hvis du vil give noget indenfor det lidt frække men dog også romantiske, kan Fifty Days of Play spillet være den sjove gave. Spillet er et parforholdsspil hvor i dyster både indenfor romantik og erotik. Hvis der ikke er børn mellem jer, kan i tage et spil efter arbejde på den romantiske dag og gøre den ekstra romantisk.

Fra: 189 kr.​

til kæresten eller bedste veninde er lingerie en god gave

​Sødt lingeri

​Lingeri er den klassiske gave fra manden til konen/kæresten, som ofte gives til jul og lignede anledninger. Men det er også velegnet som den søde gave til valentines day. Her gælder det dog om, at finde noget som hun kan lide, for det er trods alt en gave til hende mere end dig som mand.

Fra: 200 kr.​

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​Bridgewalking

​Overrask din kæreste med en lidt anderledes gave der byder på en oplevelse. Bridgewalking er blevet populært, for du får en sjov oplevelse der byder på chancen for at komme op og gå ovenpå Den Gamle Lillebælts Bro.

Fra: 285 kr.​

køb den lækre chokolade fontæne i gave

​Chokoladefontæne

​Skal valentinsdag være afslappende og romantisk, så køb noget champagne, chokolade, jordbær og giv hende den smarte chokoladefontæne i gave. Hvem elsker ikke jordbær med chokolade som næsten er umuligt at skabe, med mindre du bruger denne sjove gadget.

Fra: 199 kr.​

Giv en romantisk middag i gave til kæresten

​​Romantisk middag

​En romantisk middag et dyrt eller billigt sted kan være den oplagte romantiske gaveide til kæresten hende. Her kan du overraske med en et gavekort til en gourmet oplevelse.

Fra: 499 kr.​

køb det varme tæppe i gave til hende som varmer på de kolde dage

​Snug Rug tæppe

​Hvis du vil give en praktisk gave til din kæreste, som elsker at sidde hygge i sofaen, så giv hende dette smarte tæppe. Det kommer nemlig med ærmer, hvilket giver hende den fordel , at hun kan holde varmen, læse og drikke te imens. Det er svært at holde et tæppe godt op så man bliver varmet, hvis hænderne også skal bruges - med mindre tæppet har ærmer.

Fra: 259 kr.​

Køb Paco Rabanne gavesæt til mænd

​​Parfume

​En enkel og elegant duft i form af parfume, kan være den søde tanke som hun kan bruge i hverdagen. Her kan du give en eksklusiv Bvlgari, Christian Dior JÁdore eller anden.

Fra: 100 kr.​

4.7/5 (86 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: