100 gaveideer til det lykkelige brudepar

Leder du efter de gode bryllupsgave ideer i 2019? Sommeren hvor vejret i august og september ofte viser sig fra den bedste side, er årstiden for de fleste bryllupper; der selvfølgelig også foregår resten af året.

Bestseller gaveideer til par

Hvis du er i tvivl om hvad man giver til bryllupsgave, så findes der masser af gode ting du kan give. Her får du de personlige, sjove eller søde gaveideer til brudeparret. Ideerne dækker et bredt spektrum af ting, så måske du finder helt den rigtige fra dig eller jer i 2019.

Hvad ønsker i jer i bryllupsgave?

Oplevelsesgavekort

Det er oplagt at sende brudeparret afsted på en rigtig god oplevelse men der er så mange spændende ting at vælge imellem. Og hvem ved om de helst vil på en romantisk ballontur eller prøve Bodyflight i en vindtunnel? Giv dem i stedet et oplevelsesgavekort så de selv kan vælge - du får det flot pakket ind, så gaven fremstår flot og eksklusiv.

Fra: 100 kr.​

brug de gode tips til personlig gave til bryllupsparret

Champagneglas

Der findes mange ideer til en god bryllupsgave. Champagneglas er måske det perfekte til parret der har alt, eller måske bare ønsker sig alt. En traditionel gaveide til nygifte der symboliser glæde og smag for de gode ting der kommer.

Fra: 80 kr.

køb en typisk dansk bryllupsgave med køkkenudstyr

Køkkenudstyr og tilbehør

Man går aldrig galt i byen med noget til køkkenet. Og det gælder også, når der er tale om en bryllupsgave. Oplagte bryllupsgave ideer kan være fade, pander, og termo-/kaffekander, men også knive, bageudstyr, ja faktisk alt, er en god gave.

Fra: 50 kr.​

spa-dag sammen med kæresten

Lækkert Spaophold

Et spaophold er bare lækkert, og er den perfekte måde for brudeparret at nyde hinanden og livet, når brylluppet er kommet lidt på afstand. En god ide kan være at give et spaophold og så skrive på gaven at den skal bruges til deres 1 års bryllupsdag - det er en ren vinder.

Fra: 695 kr.

Kay Bojensen figurer er en god 30 års bryllupsgave

Kay Bojesen Turtelduer

Som et sødt minde om den store dag for dem, kan du give parret de søde og flotte Kay Bojesen Turtelduer figurer der symboliser kærlighed og par. En sød og god gaveide både til de nygifte og såmænd også som kobberbryllupsgave eller en af de søde sølvbryllupsgave ideer.

Fra: 699 kr.

køb den flotte bryllups collage som mindeværdig gave

Mindeværdig personlig collage

Hvis du vil give en personlig og mindeværdig gave til bryllupsparret, kan du give dem det personlige foto på lærred i det romantiske skær. En gave der selvfølgelig kræver noget kendskab til brudeparret, men absolut en sød ide hvis du kan få frembragt de helt rigtige billeder af brudeparret.

Fra: 300 kr.

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

​​Ballonflyvning

​Hvorfor ikke give den uforglemmelige oplevelse til dem i form af ballonflyvning. Da det er til et par, er det en dyr gave som der med fordel kan gåes sammen om at give. En oplevelse til parret der har alt eller aldrig mangler noget.

Fra: 2395 kr.​

køb de søde urbani lyshuse som den billige bryllupsgave

Sød Urbani lyshus

Der findes mange søde pynteting der skaber hyggen i stuen. Her må Kähler Urbani lyshuse ​ regnes iblandt de søde og populære ting til hjemmet. Du kan købe et lyshus til omkring 140 kr. og de kommer i mange forskellige størrelser, hvor prisen selvfølgelig følger  dette.

Fra: 140 kr.​

køb et flot maleri til brudeparret

Flot maleri

Hvis de nygifte skal møblerer et nyt hjem, så er noget flot til væggene måske tiltrængt. Det gør malerier oplagt som gave. Og heldigvis kan du finde rigtig meget flot kunst rundt omkring. ​

Fra: 800 kr.

køb den gode bog om Danmark som hans gave

Det vidste du ikke om Danmark

Giv dem den oplysende og interessante bog om ting de færreste ved om vores land. Bøger er altid gode gaver til kvinder, gaver til mænd, gave til kæresten og som gave til stort set alle andre anledninger. Og måske en bog om et fælles emne i gave til brudeparret vil være perfekt.

Fra: 200 kr.​

giv en bridegwalking oplevelsesgave

Bridgewalking

Giv dem en sjov oplevelse sammen. Det kan være Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro. Oplevelsen giver nemlig parret mulighed for at komme op ovenpå broen og gå over. Her vil de opleve skuet udover  der er ganske fantastisk helt ligesom at gå ovenpå trafikken der kører under en.

Fra: 500 kr.​

køb den lækre luksus brunch i gave

Luksus brunch

Køb den lækre oplevelse til omkring 300 kr. der byder på en lækker brunch for parret der skal giftes. En dejlig gave som stort set alle mennesker kan bruge, hvad end de er rige, fattige, gamle som unge, og hvem elsker ikke at slappe af over lækkert mad en formiddag.

Fra: 299 kr.

hvad giver man sin mand i bryllupsgave

Massage- & duftlys som den frække gave

Der skal selvfølgelig også være de lidt mere utraditionelle frække gaveideer, hvor dette massage & duftlys er i den uskyldige kategori. Kan bruges både som duftlys og til at give massage, hvilket nok kan være aktuelt for nygifte f.eks. på bryllupsnatten.

Fra: 199 kr.​

køb den søde bog om kærlighed i gave

Bog: Kærlighedens fem sprog

At være i et parforhold er hårdt arbejde, og for rigtig mange mennesker er ægteskabet ikke "...til døden os skiller" Denne bog gør risikoen for at det sker mindre, og måske en dejlig ide til brudeparret.

Fra: 249 kr.​

køb en utraditionel bryllupsgave

En sjov/gadget bryllupsgave

Det behøver ikke altid være så seriøst det hele. Du kan overveje at give en sjov bryllupsgave - enten som hovedgave eller sammen med noget lidt mere seriøst. Det kunne f.ek.s være en chokoladefontæne, humørkrus eller et "Naughty Knot" til en utraditionel bryllupsgave.

Fra: 79 kr.

giv en lækker gavekurv i gave til ham

Gavekurv

Gavekurve er ikke en typisk gave til brylluppet, hvor du først skal til vielsesceromi i kirken, hestevogn eller speciel bil til brudeparret, reception og stor middag et fint sted. Derimod er det ofte brugt til de mere afdæmpet og rolige bryllupper som måske står på den borgerlige vielse og afslappet fejring bagefter - En gave med lækkerier er dog noget de fleste elsker.

Fra: 250 kr.

Køb den personlige chokolade i bryllupsgave

​​Personlig chokolade

​Hvis du søger en sød og personlig gave til bryllupsparret, kan chokolade med et sødt budskab måske være det helt rigtige i gave til dem. Du finder forskellige muligheder og prisklasser med den anderledes og romantiske gaveide.

Fra: 149 kr.​


Gode gaveideer til køkken

Køb noget praktisk, smart, flot eller ganske nyttigt til brudeparrets fælles køkken. De fleste der måske ikke har boet sammen i mange år, mangler en masse ting og som sådan, er det også grunden til at køkkenting ofte står på alle brudepars ønsker til bryllup. Find din inspiration med de gode ideer til deres gave her.

køb en vinpumpe som 1 års gave til manden

Helautomatisk vinpumpe

Kender du til problemet med at åbne en vin for at få et glas, men vinen kan ikke stå til dagen efter. Du skal enten smide vinen ud eller drikke hele flasken. Det problem kan du løse for brudeparret med denne smarte og praktiske helautomatiske vinpumpe. Den kan få vinen til at holde og bevare den helt rigtige smag.

Fra: 259 kr.

køb en lækker stelton stempelkande i gave til studenten

Stelton stempelkande

En kaffekande er nødvendigt i boligen hvis der skal serveres kaffe for gæster og til dem selv. Her kan en Stelton kaffekande i det velkendte eksklusive design måske være den helt rigtige opbevaring og serverings ting.

Fra: 449 kr.​

køb den elegante pizzaskærer i gave til manden

Pizzaskærer

Kender du til problemet med at spise pizza, men at skære dem over med en kniv eller saks er faktisk irriterende. Giv en pizzaskærer i gave, for hvem spiser ikke pizza. Og hvem kender ikke til problemet med udskæringen? En elegant Stelton, Zwiling, Morsø eller Oxo kan være det smarte udstyr.

Fra: 115 kr.

køb et stilfuldt salt & peber sæt i gave

Salt & Peber sæt

Et salt & peber sæt er en traditionel gaveide til bryllup og hvorfor ikke også som gave hvor du eller i er bryllupsgæster? Der findes mange forskellige sæt hvor Peugeot kommer i elegante og gode priser, ligesom du selvfølgelig også finder de noget dyrere sæt.

Fra: 249 kr.

en flot morter er en god bryllupsgave ide

Flot morter

Køb en flot morter med støder som den gode bryllupsgave ide. Du finder mange forskellige modeller og priser, hvor stilen selvfølgelig er forskellig. Zassenhaus, Le Creusset, Skagerak eller måske en Gense er den helt rigtige morter, der passer ind i stilen ved det nye ægtepar.

Fra: 169 kr.​

køb det smarte bluetooth stegetermometer i gave

Bluetooth stegetermometer

Kød skal tilberedes på den rigtige temperatur og skal selvfølgelig have også have den helt nøjagtige stegning for at blive perfekt. Køb et smart stegetermometer som dette med bluetooth tilslutning, så han eller hun kan styre maden via telefonen.

Fra: 319 kr.

giv ham det lækre Himalaya saltsten i gave

Himalaya saltsten

Saltsten er blevet populært som gaveide til værtindegave, gave til hende, mors dag gave, fars dag og såmænd også som studentergave. Hvorfor ikke også som bryllupsgave? Denne Himalaya saltsten kunne være det bedste valg af de forskellige muligheder der findes indenfor saltsten.

Fra: 319 kr.​

giv hende et vaffeljern i gave

Vaffeljern i gave

Et vaffeljern er måske ikke verdens mest sindsoprivende gave, men det er dog en praktisk og lækker tilføjelse til husbeholdningen.  Der findes mange forskellige vaffeljern både i den billige og dyre model. Wilfa vaffeljern til 278 kr. er særdeles populært og kan være det helt rigtige valg for dig/jer.

Fra: 278 kr.

køb en smart juicepresser i gave til kæresten

Juicepresser

En eksklusiv gave til forældre og brudepar uden børn kan være en juicepresser i den gode kvalitet. Et godt stykke køkkenudstyr til parret der dyrker sundhed. Dog kommer en juicepresser ikke til det billige beløb.

Fra: 1000 kr.​

køb en proptrækker som gave til vin entusiasten

En flot proptrækker

Af de mange gode bryllupsgave ideer indenfor ting til husholdningen, kan være en proptrækker i den gode kvalitet. Du kan give forskellige modeller hvor den elegante Stelton kommer til 279 kr. mens Le Creusset kommer til en høj pris af 1.499 kr.

Fra: 279 kr.

køb den smarte kombineret vinilter og karaffel til i gave til entusiasten

Menu vinilter karaffel

Menu Wine Breather giver dig mulighed for at serverer iltet vin i den flotte karaffel eller hælde det tilbage i flasken via den smarte prop i karaflen. En flot og eksklusiv gaveide og måske endda en unik gave fra dig eller jer der vil overraske glædeligt.

Fra: 599 kr.

køb den smarte Kitchpro Marinator til gourmetmanden i gave

Den perfekte marinator

Hvis du vil give noget godt udstyr til at skabe det velsmagende og perfekte mad, så kan denne marinator være helt rigtig. KitchPro 2-i-1 marinator kommer med knive der skærer ind. Så kan marinaden skydes helt ind i kødet, og give den lækre smag som kød skal have.

Fra: 239 kr.​

giv en wok i studentergave til manden

God wok til køkkenet

Køb en god kvalitets wok til brudeparret i gave. Det er en ting de fleste kan bruge i deres køkken. Du kan finde en god wok fra 200 til 600 kr. i forskellige design hvor online forhandleren Kopk giver dig et lækkert udvalg.

Fra: 200 kr.

hvad skal en bryllupsgave koste

Flotte skåle

Flotte skåle til deres køkken vil være en særdeles nyttig ting, og derfor kan det være den perfekte gaveide. Du finder mange lækre mærker og priser, så der er helt sikkert mulighed for at finde en gaveide blandt de mange muligheder.

Fra: 50 kr.​

køb et smukt bestiksæt i bryllupsgave

Kähler bestiksæt

Et bestiksæt til den nye begyndelse for parret, kan være det smukke Kähler bestiksæt. Hammerhøj serien i rustfri stål er til parret der ønsker det moderne med det elegante, hvilket netop er, hvad du får med dette Kähler design.

Fra: 1399 kr.

køb en eksklusiv espressomaskine i gave

Eksklusiv espressomaskine

En dyr og eksklusiv gaveide er en espressomaskine til brudeparret. Mange sætter pris på en god espresso, men er maskinen dyr for de fleste. Måske en god ide til en delegave med andre så de nygifte får den ekstra store gave.

Fra: 2399 kr.​

giv en mikroovn i gave til ham der flytter hjemmefra

Mikroovn

En god mikroovn er noget de fleste har brug i dagligdagen. Og hvorfor ikke som gaveide til brudeparret der måske ikke ejer en? Du finder mange forskellige modeller hvor priserne starter ved ca. 500 kr. som du kan ved f.eks. Wupti.

Fra: 500 kr.

giv et grydesæt og kort til bryllyupsgave

Lækkert grydesæt

Et grydesæt i den gode kvalitet som Eva Solo, WMF eller andet design kan være den dejlige gave der måske også står blandt ​brudeparrets gaveønsker. Priserne starter ved ca. 400 kr. ved sæt med 3 dele og kommer i flere forskellige design.

Fra: 400 kr.​


Pynte og praktiske gaveideer til stuen

Ligesom de fleste har brug for noget til køkkenet, så er der også mange gode bryllupsgave ønsker til stuen. Lamper, møblement, pynt og de praktiske ting er alle noget, som du kan overveje til den gode gave.

find den gode bolig gave til hende og ham

Flot bordlampe

Lys er både praktisk og hyggeligt og kan komme fra mange forskellige typer lamper. En bordlampe giver ikke det gode læselys, men derimod hyggelyset og netop derfor er den perfekt til stuen. Giv brudeparret en smart bordlampe i gave ​der kan pryde og hygge i deres fælles stue.

Fra: 200 kr.​

Giv en Kay Bojensen figur i gave som minde om dagen

Kay Bojesen figur

Kay Bojesen figurerne er populære som barnedåbsgaver, konfirmationsgave og såmænd også som en af de gode ideer til bryllupsgave. Figurerne både pynter og er samtidig også et godt minde. Ægteparret kan bevare gennem hele livet som minde om deres bryllupsdag.

Fra: 600 kr.

køb den smarte trådløse højtaler i gave til hende

Kreafunk Aglow trådløs højtaler

En gave til manden der har alt eller hende der bare elsker den nemme måde at afspille musik, er denne fede og trendy Kreafunk Aglow trådløse højtaler. Tilslut via bluetooth og du har musik med den gode lyd. Og samtidig har du en hyggelig lampe den lyser op i et hyggeligt skær når du afspiller musik.

Fra: 899 kr.

køb den kunstneriske kalender i gave

En kunstnerisk kalender

En flot kunstnerisk kalender til stuen eller andet sted i hjemmet som denne fra Leif Sylvester, kan være en god flot ting der både pynter og har et praktisk formål. Giv dem gaven der kan holde styr på dage, datoer, begivenheder og andet. Kommer i den flotte ramme med den populære multikunstner Leif Sylvester.

Fra: 129 kr.​

køb det smukke mundblæste keramik i bryllupsgave til dem

Bjørn Wiinblad Tulip vase

Der findes mange smukke ting der pynter hjemmet og er velegnet som bryllupsgave til dem. En af disse ting kan være den elegante mundblæste Bjørn Wiinblad Tulip vase. En flot vase der både kommer det klare glas eller den mørke smoke nuance, der kan være med at gøre vasen endnu mere unik. Perfekt til dem der ønsker det stilfulde i den klassiske stil.

Fra: 399 kr.​

Giv den flotte Bjørn Wiinblad Gobelin skål i gave

Bjørn Wiinblad Gobelin skål

Noget smukt til hjemmet udover vaser, kan være en dekorativ skål som den søde Bjørn Wiinblad Gobelin der pynter i hjemmet med den skandinaviske stil. Skålen kommer i forskellige størrelser, hvor denne Ø16 cm. skål koster 299 kr. og findes i det store gode udvalg ved Kopk.

Fra: 299 kr.

Bryllupsgaver indenfor tilbehør til boligen

Ligesom med køkken ting så er tilbehør til hjemmet også ganske gode ideer indenfor gaver til brudepar. Giv noget lækkert sengetøj eller andet til soveværelset, til haven med det søde fuglehus, praktiske opbevaring til badeværelset eller andet som du finder i nedenstående bryllupsgave ideer.

Hvad giver man bryllupsgave?

Fint service

Nu er de elskende blevet gift hvor de skal til at starte deres nye liv sammen og skabe et dejligt hjem. Og hvilken bedre måde at hjælpe dem til det, end at give dem noget lækkert service - f.eks. fra Royal Copenhagen eller Kähler? Der findes rigtig meget lækkert fra alverdens gode designers​ indenfor dit eller jeres gavebudget.

Fra: 199 kr.​

køb det lækre hay sengetøj i gave

Sengetøj

Køb noget lækkert sengetøj som Hay, By Nord, George Jensen eller andet. Hvem elsker ikke nyt sengetøj, og god kvalitet fornægter sig ikke. Du finder et godt sæt fra ca. 300 kr. til de noget dyrere sæt til et par tusinde kroner. En god gave der kan varme gennem de mange timer i sengen for det nygifte par.

Fra: 300 kr.

Hvad giver man i 1 års bryllupsgave?

Kähler Vaser

Kähler er kvalitet. Og når brudeparret skal stille alle deres blomster, skal de selvfølgelig have en lækker vase at stille dem i. Udover vaser har Kähler også lækre tallerkener, skåle og lysestager.

Fra: 99 kr.​

køb den flotte designer kalender til boliggaven

Design Letters kalender 

Til den gode organisering i boligen hvor der måske også er børn, kan være en enkel og elegant kalender i den diskrete form. Denne Design Letters kalender er ganske enkel og neutral, hvilket netop er med til at gøre den dejlig praktisk.

Fra: 99 kr.

køb en flot champagnekøler i gave til bruden og brudgommen

Champagnekøler

En champagnekøler er en klassisk ide til bryllupsgave. Og hvorfor ikke give sådan en i gave hvis det er indenfor gavebudgettet. Du kan finde en lækker champagnekøler fra 159 kr. og op til flere tusinde, så der er muligheder nok at vælge mellem. En perfekt romantisk ting til parret der nyder at sidde og drikke et glas champagne sammen.

Fra: 200 kr.

giv det flotte trip trap møbel i bryllupsgave

Trip Trap møbler

Trip Trap møbler til både ude og indendørs kommer i det flotte design og lækre træ materiale. Et populært møbel til både entre, stue, terrasse eller have. Hvad end det er en indendørs bænk eller udendørs solbænk, så udstråler den stil og kvalitet. En dyr og eksklusiv gave til brudeparrets hjem der giver stil og klasse.

Fra: 3000 kr.​

køb den elegante vinreol i gave

Alessi vinreol

Bryllupsgaver betyder som regel, at du giver den noget dyrere eller flotte ting til den store anledning. Og denne vinreol der kan udbygges, kan være den flotte gave fra dig. Hvis brudeparret ønsker stil og mangler en vinreol, kan den smarte og enkle Alessi vinreol måske være det helt rigtige for dem at samle på.

Fra: 490 kr.

gode opbevarings ting kan bruges til alle gave anledninger

Opbevaring

God opbevaring hvad end det er krukker, kurve, akryl bokse til makeup, væg ophængt opbevaring eller andet, er noget alle kan bruge. Derfor er den en god og billig bryllupsgave til et brudepar hvad end de har alt eller intet.

Fra: 50 kr.​

køb en dørmåtte som symbol for et nyt liv som ægtepar

Dørmåtte til det nye hjem

Køb en elegant dørmåtte til brudeparret som gaven der symbolisering et liv sammen i et nyt hjem. Du finder dørmåtter i mange forskellige typer og priser. Hvor den mere elegante frem for den sjove, nok egner sig bedst som bryllupsgaven der symboliser et nyt liv.

Fra: 295 kr.

Giv en elegant olielampe i gave til brylluppet

Elegant olielampe

En flot og eksklusiv olielampe til terrassen kan være den flotte gaveide til brudeparret hus. Du finder flere forskellige lamper, hvor den flotte håndblæste Holmegaard koster ca. 1.300 kr. mens den elegante Stelton olielampe kan købes i forskellige modeller startede ved ca. 600 kr. Se udvalget af flotte olielamper i den høje kvalitet og design.

Fra: 599 kr.

Køb en NetAtmo vejrstation i bryllupsgave til parret

Wifi vejrstation

Hvis du mangler en gave, hvor det nok er manden der er i førersædet i forhold til brugen af gaven, så kan en smart wifi vejrstation være den sjove bryllupsgave til manden. NetAtmo har lavet denne wifi vejrstation der kan måle luftfugtighed, temperatur m.m. og opereres fra smartphonen så der kan tjekkes 24/7 fra overalt i verden.

Fra: 1090 kr.​


Sjove oplevelser til brudeparret

Til de nygifte der bare elsker at opleve, eller måske som gave til brudeparret der har alt i forvejen, her kan du give en af de rigtige mange spændende oplevelser der findes. Se udvalget af oplevelsesgaver indenfor populære ting her.

Køb en romantisk slotsophold som pargave til din partner

​Romantisk slotsophold for 2

​​Gaveideer indenfor weekend, hotel eller rejseophold kommer i mange afskygninger. Et ophold indenfor de mere romantiske, kan være et romantisk slotsophold for par. Her kan du give et gavekort til et ophold på en af de mange smukke slotte eller herregårde der findes i Danmark.

Fra: 1980 kr.​

madkursus

Et madkursus

Brylluppet er den bedste lejlighed til at give en gave til både brud og gom. Og den perfekte lejlighed til at give en gave der glæder hele livet. Med et madkursus får brudeparret mange sjove timer sammen og madlavningsfærdigheder de kan bruge resten af deres liv - også når de får børn og bliver gamle.

Fra: 299 kr.

køb en biograf oplevelse i gave til ham

Biograftur gavekort til dem

Hvem elsker ikke at blive underholdt og her er film absolut en af de ting, som de fleste af os elsker at synke hen i. Giv en biograf oplevelse for det nygifte par som kan hygge sig biffen med en god film med popcorn og cola.

Fra: 289 kr.​

giv kæresten en weekendoplevelse i berlin som gave

Oplev Berlin for 2

Giv kæresteparret der skal giftes, en dejlig weekend eller mini-ferie med 2 overnatninger i Berlin. Berlin er en af de byer man aldrig kan blive træt af, for der er så uendeligt meget spændende, interessant, sjovt og mærkeligt at opleve - Måske oplagt som morgengave til bryllup også.

Fra: 1299 kr.

køb det sjove kaffekursus i gave til hende eller ham

Spændende kaffekursus

Hvis de elsker de finere ting i livet og måske er afhængige af en god kop kaffe, så giv dem en sjov oplevelse med et kaffe kursus der foregår i Århus. En sjov og lærerig oplevelse om hvordan du kan brygge den gode kaffe i hjemmet. Det er måske noget brudeparret vil kunne lide at lave sammen.

Fra: 800 kr.​

køb en lækker middag på restaurant til fars dags gave

Kroghs Fiskerestaurant

Giv den dejlige oplevelse med en 4 retter frokost på Kroghs Fiskerestaurant ved København. En dejlig gourmet oplevelse som nok er noget, de fleste par der tit opholder sig i København kan nyde. En af de lækre og afslappende oplevelsesgaver til hende og ham.

Fra: 1500 kr.​

køb den sjove goboat oplevelsesgave

Romatisk GoBoat oplevelse

En god romantiske oplevelse til fornuftige penge som brudeparret kan bruge gennem de varme måneder i Danmark, er Go Boat oplevelsen i København. De kan sejle i den smarte og nemme båd og opleve hovedstaden fra vandsiden, samtidig med, at de kan holde den romantiske frokost ombord med en madkurv.

Fra: 399 kr.

køb den romantiske minicruise til oslo i gave til din partner

Romatisk Oslo minicruise

Giv dem en romantisk mini cruise med 2 overnatninger på DFDS færgen. Det kan være rigtig hyggeligt at sejle sammen, og mon ikke også parret der måske stadig er forelsket kan få masser af sjov sammen på færgen som det romantiske ophold for to.

Fra: 995 kr.​

køb et eksklusiv spaophold til hende i gave

Spaophold Hotel Thinggaard i Thy

Du kan finde mange forskellige oplevelsesgaver indenfor ophold, men hvorfor ikke spaopholdet hvor de både kan opleve og samtidig blive forkælet med wellness. Spa er en lækker og romantiske oplevelse for alle par. Og det gælder selvfølgelig også for det par, der snart skal giftes.

Fra: 1698 kr.​

giv en guidet tur i københavn med hjemløs som anderledes gave

Guidet hjemløs tur i København

En anden lignede oplevelsesgave kan være en guidet tur rundt i København af en tidligere hjemløs. Det giver brudeparret en sjov stund sammen, hvor de oplever København fra et hjemløs synsfelt og derved en noget anderledes by.

Fra: 280 kr.

Giv den lækre middag på slottet i bryllupsgave

Middag på slottet

Du kan vælge at give en lækker 3 retters menu i en af de mange flotte slotte der findes i Danmark. En hyggelig og romantisk aften for parret, hvor de bliver opvartet i slotstuen med lækkert gourmet mad. En af de lækre ideer der kan bruges som årsdagsgave, kæreste gave og selvfølgelig også til brudepar.

Fra: 1195 kr.​


​Hvad giver man i bryllupsgave?

brug de gode gaveønsker til bryllupsgaver

Gaven skal være noget de bliver glade for. Nyttige eller praktiske giver giver som regel den gode glæde, nu de nygifte måske skal etablerer sig hvad end der er børn, tænkt på børn eller ej. Det er grunden til, at ting til boligen er et hit, for de fleste mangler en masse. Derudover kan du udvælge fra de viste ideer ovenfor, hvor oplevelsesgaver til par frem for køkkenting måske er mere relevant i forhold til der hvor parret er i livet lige nu.

​Hvad skal en bryllupsgave koste?

Et spørgsmål som nok mange af os stiller, er hvor meget man giver for i bryllupsgave. Hvilket der selvfølgelig ikke findes et entydig svar på, for det afhænger af så mange ting. Hvor godt kender du brudeparret, og hvordan er jeres indforstået gavebudget hvis sådan findes? Hvilket slags bryllup er det, for gaver er som regel forskellige fra det korte rådhusbryllup til det stort anlagte kirkebryllup.

Hvis du er inviteret til et kirkebryllup med meget mad, musik og fest så skal du selvfølgelig opveje om ikke gaven skal være det større, nu kuvert prisen sikkert er høj for brudeparret. Det er dog en meget personlig opvejelse, da en undersøgelse lavet på foranledning af Nordea, viste at flertallet af danskerne ikke mener der skal være forskel. Relationen til brudeparret er selvfølgelig den vigtigste faktor for at finde et prisleje. En fingerregel der ikke bygger på fakta, giver et bud på omkring 3-600 kr. per person, som du kan se på bryllupsklar her.

Må man give knive i bryllupsgave?

Gammel overtro siger at man ikke må give knive i bryllupsgave. Grunden til at gaveideen er forbundet med ulykke, er, at i nogle lande der virker katolsk inspireret, vil de nygiftes forhold blive skåret over i form af, at knive i gave skærer kærlighedsbåndet over. De fleste kan nok godt blive enige om at det mere eller mindre er noget vås, så hvorfor ikke give knive? Gode kvalitets knive er dyre og alle husstande har brug for dem. Om du så tør indlade dig med at bryde med gammel overtro er helt op til dig selv at tage beslutningen om.

Hvad giver forældre i bryllupsgave?

Der findes ingen fast regel eller kutyme for hvad forældre giver i gave eller for hvor meget. Det er helt individuelt hvad du som forældre eller svigerforælder skal give i gave. Hvis budgettet er til det, så er det ganske udbredt blandt folk der har økonomisk råderum, at give brudeparret et tilskud til brylluppet i gave eller måske sammen med en gave. Giv dit barn og svigerbarn det du eller i har råd til, hvilket altid skal være første forudsætning ved at give gaver.

Indpakning af gaven til brudeparret

En god og flot indpakning af gaven til de nygifte, er noget der kan løfte gaven op på i højere plan, også selvom alle gaver bliver placeret på et gavebord til senere udpakning. Hvis du vil have lidt inspiration til at lave den smukke gave, så kan du med fordel få de helt rigtige tips i denne video

Den kreative gave

Når ​du skal købe gaver til brudeparret der har alt, gælder det om at tænke ud af boksen. Der er nemlig ikke noget ved at have fire forskellige slags bestiksæt liggende hjemme i spisestuen, når du i virkeligheden kun får brugt det ene, højest to af sættene. Så hvis brudeparret i forvejen har et veletableret hjem med alt, hvad det indebærer indenfor bolig- og køkkenting, må du derfor ty til andre gaveidéer. Du kan derfor prøve at kaste dig ud i den personlige bryllupsgave, og her er mulighederne mange.

Først og fremmest er der den klassiske personlige gave – en kalender, der er skræddersyet til brudeparret. Du kan på flere forskellige hjemmesider eller i fysiske butikker få specialfremstillet en kalender. Så kan du sammensætte er masse billeder, der bringer minder frem hos bruden og brudegommen – det kan være alt fra billeder af parret sammen til billeder af familien. Der er også andre alternative bryllupsgaver til den personlige billedgave. Man kan f.eks. få fremkaldt et billede af parret eller familien og sætte det ind i en billedramme med indgraveret tekst. Den indgraverede tekst kan f.eks. være brudeparrets navne, bryllupsdatoen eller datoen for den første gang, de mødte hinanden – eller måske blot et lille citat, der ligger parret nært.

Der er også den form for personlig gave, der giver brudeparret muligheden for at tænke tilbage på deres bryllupsdag, og som involverer gæsterne. ​Du kan medbringe et stort, hvidt lærred, pensler og maling i forskellige farver. I løbet af bryllupsdagen kan gæsterne derfor male en lille tegning eller skrive en lille hilsen. På denne måde kan brudeparret se de søde hilsner og mindes alle de gæster, der var med til at fejre deres store dag. Et alternativ til dette kan også være at bede alle gæsterne skrive en lille hilsen på et stykke karton. Hilsnerne bliver derefter lagt i en æske, som først må åbnes på deres 1 års bryllupsdag. Æsken kan eventuelt lægges i en kurv med vin og chokolade.

Bryllupsgave til hjemmet

Noget, der ofte er set på ønskelisten til brylluppet, er ting til hjemmet. Man kan enten vælge at købe det, de har ønsket sig, men du kan også lave dit eget bud på en bryllupsgave til hjemmet. Vælger man at komme med sit eget bud på bryllupsgaven, så er det vigtigt at have med i overvejelserne, at det er muligt for parret at bruge gaven i netop deres hjem – det er vigtigt at tænke over, om det er noget brudeparret vil have gavn af, selvom du laver afvigelser fra deres egentlige ønskeliste.

Mulighederne er mange indenfor gaver til hjemmet. Det kan f.eks. være noget lækkert sengetøj, unikke vaser, fine lamper eller pyntegenstande, der kunne pynte i vindueskarme og på hylder hos brudeparret. Er man ikke kreativ nok til selv at improvisere sig frem til den perfekte bryllupsgave, eller vil man bare gerne gå med det sikre valg, kan man jo altid ty til ønskelisten. Er man bange for, at gaven i forvejen bliver givet af en anden gæst, kan man også blot give kontanter, så brudeparret selv kan gå ud og købe det, de mangler. Alternativt er oplevelsesgaver også altid et stort hit.

Yderligere inspiration til bryllupsgaverne

Ved at se nedenstående video kan du finde mange flere gaveideer, så god fornøjelse (det er svært at stoppe når først man er gået i gang)

Denne side er anmeldt af: Selam M. Lassen 10/10
4.7/5 (99 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: