Brio legekøkken

Brug Brio legekøkken tilbud

Legekøkkener er godt legetøj til børn. Her starter den fulde udnyttelse af legen med at skabe gourmet mad, omkring barnets 2 års alder og fremefter. Her er Brio legekøkken måske det rigtige valg.  Brio togbaner, gåvogn og andet af det klassiske træ legetøj der kommer i en god kvalitet, størrelse og pris som har gjort det verdensberømt indenfor kvalitets legetøj til børn.

Brio legekøkken udvalg til barnet

Du finder forskellige modeller indenfor træ legekøkkener. Vi har fundet de forskellige modeller til gode priser som legetøjet til dit barn eller måske som gaven til den lille pige eller dreng.

Køb BRIO, Elverbørn, Smoby m.m. til børn

​Det klassiske røde komfur

​Det klassiske røde komfur kommer i en højde af 50 cm. Her er der funktioner som ovnlåge der kan åbnes og lukkes med magnet, helt ligesom komfuret kommer med 4 drejeknapper og 3 kogeplader.
Fra: 329,95 kr.​

Giv det sorte Brio komfur i gave til piger

​Komfuret i sort

​Det klassiske komfur med drejeknapper, låge og kogeplader kommer også i sort. Den røde var den første hvor den sorte farve hurtigt fulgte efter og bliver købt lige så meget som det røde køkken.
Fra: 329,95 kr.​

brio køkken hvid

​Brio legekomfur, hvid

​Komfuret med ovn og drejeknapper kommer også i en hvid farve. Legekomfuret måler 40x30x50 cm. og er beregnet til 2-3 åriger piger eller drenge. Komfuret er ikke særlig stort, og vil ikke være egnet til leg for den 4 årige.
Fra: 349 kr.​

Giv BRIO trælegetøj i gave til piger og drenge

​Hvid Brio komfur med vask

​Et lidt større køkken er denne model der kommer med komfur sektion og en sektion med skab og håndvask. Det giver mange timer leg med at lave mad, og måske endda vaske op efter legemaden.
Fra: 999 kr.​

Køb den røde Brio køkkenvask i gave til børn

​Brio køkkenvask, rød

​Hvis den lille pige eller dreng allerede har det røde komfur, kan du købe denne røde køkkenvask til det fuldendte legekøkken til barnet. Økonomisk vil det selvfølgelig være smartere at købe den samlet version fra Brio.
Fra: ​349 kr.​

Denne side er anmeldt af: Christina P. Henriksen 10/10
4.7/5 (66 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: