Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Makeup opbevaring – Se de bedste opbevaringsmuligheder her

Makeup opbevaring – Se de bedste opbevaringsmuligheder her


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Søger du akryl bokse eller andet til den gode organisering af dit makeup? Du finder mange forskellige muligheder for makeup opbevaring. Her på Idegryden har vi fundet et udvalg af forskellige opbevaringskasser i akryl og træ, der både kan pynte og holde styr på læbestift, pensler, børster, neglelak med mere.

Ideer til makeup opbevaring

Brug de forskellige produkter her som inspiration til at finde det helt rigtige der falder i med vasketøjskurven, spejle og andet på badeværelset, soveværelset eller andet rum hvor du normalt opbevarer og lægger din makeup.

image

Beurer Makeupspejl med Lys

Kender du en person, som elsker at lægge makeup? Så er dette fine makeupspejl fra Beurer den perfekte ide. Spejlet er nemlig udstyret med lys, hvilket gør det nemmere for m...

image

Beurer Makeupspejl m. Vægophæng

Kender du en person, som har lidt svært ved at se til at lægge makeup eller andet forplejning? Så er dette Beurer spejl den perfekte gave, da lyset i spejlet gør det nemme...

image

BaByliss Makeupspejl

Det kan godt være svært at lægge ens makeup, hvis man ikke har det rette lys. Giv derfor én, som du holder af, dette fine BaByliss Makeupspejl med lys, sådan at de altid ...

Tips til opbevaring til makeup

Hvis du ønsker den gode holdbarhed og hygiejne i forhold til makeuppen, kan du med fordel overveje disse tips der anses for optimalt i forhold til at opbevare makeup. Det skal dog siges, at opbevaring af makeup du bruger, nok sagtens kan holde sig på badeværelset hvor de fleste trods alt opbevarer makeup.

  • Ren makeup pungen: Makeup pungen bruges når du skal ud. Her kan der samle sig mange rester af  overskydende øjenskygge, pudder, rouge,  foundation osv. Det kan give en dårlig hygiejne ved at overføre skidt og bakterier. Derfor skal du sørge for at holde din makeup pung ren, hvilket kan gøres på meget få minutter.
  • Rens børster & svampe: Dine pensler, børster og makeupsvampe skal du også holde rene. Helt ligesom pungen så overfører du bakterier, hvis ikke du bruger de par sekunder på at rense produkterne i shampoo et par gange om måneden. Og det giver uren hud på sigt.
  • Kølig og tør opbevaring: Makeup er bedst, hvis du opbevarer det mørkt og køligt. Her kan f.eks. neglelak holde sig bedre ved at blive opbevaret i køleskabet. Det er dog lige fanatisk nok. Men helt ligesom at opbevare bestemte produkter i en mørk skuffe eller andet, så bliver holdbarheden længere ved det kølige eller mørke opbevaring.
  • Låg: Når du har brugt makeup, så husk at putte låg på igen efter brug. For meget makeup bliver ødelagt fordi tingene måske går for hurtigt.
  • Fingre: Hvis du bruger fingre nede i makeuppen, så husk altid at vaske hænder først. Dine hænder er den største kilde til at overføre bakterier.

Hvordan renser du pensler og svampe?

Det er ganske nemt og hurtigt at rense dine pensler og makeupsvampe. Du gør sådan her:

  • Gør penslen eller svampen våd i lunken vand
  • Kør penslen blidt rundt i hånden mens du tilfører lidt shampoo
  • Skyl efter så shampoo og det opløste skidt skylles af

Hvis du har svampe der ikke kan renses godt nok på denne måde, kan du smide dem i en vaskepose og vaske på 60 grader i vaskemaskinen. Så enkelt, nemt og hurtigt er det at rense dine makeup pensler, børster eller svampe og noget du bør huske.

Hvor længe kan makeup holde sig?

Selv med den rigtige opbevaring, er der selvfølgelig udløbsdato på makeup. Men du kan dog optimerer de forskellige produkter med et par gode tips, som du kan læse mere om på Samvirke her.

Inspiration med forskellige måder til opbevaring

Du kan med fordel se videoerne her med mere inspiration til hvordan du kan opbevare din makeup. Her får du forskellige ideer der måske er ganske fordelagtige til dig.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme