Legekøkken til børn

køb legekøkken til børn i træ

Et legekøkken til børn, giver den lille pige eller dreng mulighed for at lege voksen. Dét, at lave lave og servere mad helt ligesom mor og far gør, er, hvad legen med det sjove køkken giver barnet. Du finder legekøkkener både i den billige og den dyre ende. I plastic eller træ og det store eller mindre køkken til 2020.

Det gode udvalg af legekøkkener

Her finder du det store udvalg af de forskellige modeller. Udvalget dækker de testvindende modeller fra forskellige test-sites 

Sjovt køkken ø legetøj til børn

​Plum Boston køkken (træ)

​Et praktisk køkken der er ligesom en køkken ø, så børnene kan lege 360 graders rundt om køkkenet. Smart køkken i træ med mange låger, kogeplader, hylder, vask m.m. som styrker legen.
Fra: 844 kr.​

Køb det populære Wonderworld legetøj i træ

​​Wonderworld cooking center (træ)

​Wonderworld laver meget forskellige populært legetøj i træ. Her finder du dette "cooking center" i forskellige søde farver og forskellige funktioner til den lille. Flot og robust køkken i gode materialer.

Fra: 899,95 kr.​

Køb det store all-in-1 Hape legekøkken til børn

​​Stort Hape all-in-1 køkken (træ)

​​Dette er det store køkken i træ fra Hape, som også kommer i den høje prisklasse. Mange funktioner til børnenene i det robuste træ materiale, som giver dig en god holdbarhed.

Fra: 1999 kr.​

Køb et sjovt billig legekøkken i plastik

​Smoby legekøkken (Plastik)

​Smoby der laver sjovt legetøj i plastik, har lavet dette køkken i cherry grøn. Legekøkkenet er i plastik, men du får et større udbud af knapper, låger og andet med plastik, samt det er billigere end trælegetøj.
Fra: 369 kr.​

eksklusivt og stort køkken til leg for børn

​Flot legekøkken i træ

​Et noget dyrere legetøj i træ er dette køkken med en bordhøjde på 58 cm. Kommer med lidt redskaber i træ, smart ur, vask, ovn og kogeplader.
Fra: 1668 kr.​

Hape CD godkendt legekøkken i træ

​Hape legekøkken (træ)

​Dette hvide Happen køkken kommer i det traditionelle design. Enkelt, flot og robust hvor barnet får muligheder for at dreje, åbne, lukke osv. i legen med at skabe gourmet retter.
Fra: 899 kr.​

Køb BRIO, Elverbørn, Smoby m.m. til børn

​Klassisk rød BRIO komfur (rød)

​Måske det klassiske røde BRIO komfur med kogeplader er noget for den lille dreng eller pige. Højden er 50 cm. og kommer med drejeknapper og låge der kan åbne - Kommer også i sort model.
Fra: 329 kr.​

Giv et godt kidcraft legekøkken i træ til pigen

​Lyserød Kidkraft køkken​ (træ)

​Kidkraft er kendt for at lave søde køkkener i træ. Her kan det være at din/jeres datter skal have dette køkken hvor låge kan åbnes, vask tages op og der medfølger forskelligt tilbehør.
Fra: 749 kr.​

Legekøkken deluxe med lyd/lys fra MaMaMeMo

Børneversionen af et luksus-køkken.
Mål: 70 x 91 x 30 cm. Bordhøjde 50 cm, materiale: træ
Benforlængere 6 cm. medfølger. Lyd og lys i emhætte og kogeplade
Fra: 1199kr.

Køb det kæmpe legekøkken fra Kidkraft

​Kidkraft køkken i pastel (træ)

​Det rigtig store køkken med ovn, vask, opvasker, mikrobølgeovn, køleskab, hylder m.m. er hvad du får med dette Kidkraft pastel køkken i træ. Et dyrt køkken men også med mange muligheder for realisme.
Fra: 2249 kr.​

Køb MaMaMeMo legekøkken til børn

​MaMaMeMo køkken m. køleskab (træ)

​Ligesom Djeco, Dantoy, Fisher Price, OBH, Milios så er MaMaMeMo også et anerkendt mærke indenfor godt legetøj. Her får du dette hvide køkken med lækre detaljer og god kvalitet i materiale, design og funktioner.
Fra: ​1199 kr.​

LeToy Van legetøj 1 år

​Le Toy Van komfur (træ)

​Et lille Le Toy Van køkken der er velegnet fra 1-2 års alderen. I takt med barnet bliver lidt ældre, vil det dog være lidt for småt i størrelsen, ikke mindst i betragtning af prisen.
Fra: 849 kr.​

køb Hape legetøj i gave til børn

​Hape Cook'n Serve kitchen (træ)

​Et flot køkken i den enkle stil med ovn, kogeplade, lille vask og tavle over der kan hænge ting på. Køkkenet adskiller sig dog ved, at komme med et udtrækkelig sidebord.
Fra: 766 kr.​

Godt legetøj 1 år

​Kidkraft klassisk mini køkken (træ)

​Et sød Kidkraft køkken i hvid farve og træ materiale. Låger kan åbnes, vask tages op for nem rengøring der ligesom Puki løbehjul, BRIO og andet, kan danne rammen og en sjov leg.
Fra: 891 kr.​

Køb et kvalitets køkken fra Kidkraft til legeværelset

​Kidkraft Junior Bright (træ)

​Et solidt kvalitets køkken fra kidkraft. Køkkenet vejer 14 kg. og kommer med drejeknapper, kliklyde, låger der kan åbnes og det flotte design der måske egner sig til børneværelset.
Fra: 1088 kr.​

Køb et færdig sæt eller lav et hjemmelavet legekøkken

​Plum Pink Lemonade køkken (træ)

​Det perfekte første køkken til den lille pige der elsker lyserødt. Højden på bordplade er 43 centimeter så velegnet til de mindre børn også.
Fra: 563 kr.​

Giv BRIO trælegetøj i gave til piger og drenge

​BRIO køkken (træ)

​Et minikøkken i den velkendte firkantet BRIO stil. Låger, vask, kogeplade og en sjov digital timer som kan indstilles til at bippe på drejeknapperne. Godt solidt BRIO trælegetøj i den lille størrelse.
Fra: 999 kr.​

Find online ved Jollyroom, ikea m.m.

​Pink Magni komfur (træ)

​Magni har lavet dette søde komfur i pink. Bordhøjden på 50 cm. og kommer med sødt udstyr som pande og kasserolle med låg, spatel, ske, grydeske og viskestykke. Designmæssigt i den søde gamle stil.
Fra: 725 kr.​

Køb det sjove legekomfor som legetøj 2 år

​Wonderworld legekomfur (træ)

​Hvis du søger det stilfulde, kompakte og lille køkken til pigen, er dette legekomfur fra Wonderworld måske det rigtige køb til den lille.
Fra: 699 kr.​

Køb et enkel hvid legekøkken til barnet

​Stilrent hvid køkken (træ)

​Hvis du ønsker det stilrene køkken i træ til barn eller børnene, er dette hvide køkken måske oplagt. Et flot enkel design i bøgetræ og MDF med de gængse funktioner til legen.
Fra: 799 kr.​

køb et sjovt plastik køkken til børnene

​​Smoby køkken XXL (Plastik)

​Hvis du ikke er imod at købe plastik, får du med dette Smoby køkken mange forskellige muligheder for knaper, låger og funktioner til børnene. Plastik model med lidt dårligere kvalitet men med de mange flere muligheder, som du selvfølgelig skal opveje mod hinanden.

Fra: 999 kr.​

Wonderworld Little Chef legekøkken i træ

​Wonderworld Little Chef køkken (træ)

​Wonderworld Little Chef i gummitræ der kommer med låger, knapper m.m. til at simulerer legen med madlavningen. CE godkendt og anbefales fra ca. 3 år.
Fra: 999 kr.​

Hvornår er legekøkkener godt til barnet?

Legetøjet begynder at give mest værdi fra 2-3 års alderen, men er dog også legetøj fra 1 år f.eks. i vuggestuen. Det giver rigtig mange timers underholdning både alene men også i forhold til det sociale med andre.

Hvorfor legekøkken til børn?

Hvorfor du skal købe et legekøkken til eller måske som gave til børn? Et legekøkken er ikke billigt i sammenligning med så meget andet legetøj. Dog finder du ganske gode priser i de mange forskellige plastik modeller der er noget billigere end legekøkkener i træ.

Grunde til at købe lige dette legetøj til den lille pige eller dreng:

  • Lærerigt: Det er lærerigt legetøj på højde med værkstedsbænke, købmandsbutikker og lignede. Sprog, kreativiteten, farver, tal m.m. bliver udfordret og læres i legen med køkkenet.
  • Kreativt: Legekøkkener styrker dit barns kreativitet. Her bliver der kopieret alle de forskellige retter, kager og andet som der bliver lavet af de voksne i det rigtige køkken. Sproget bliver også kreativt udfordret, for barnet vil sætte ord på mens han/hun skaber gourmet retter.
  • Motorik: Udover den kreative sans i forhold til at lave cupcakes, risretter og andet, så styrker det også motorikken med alt det forskellige legemad tilbehør der skal håndteres.
  • Socialt: Styrker barnets sociale færdigheder. Leg er sjovere med andre, og her det at lave noget,som barnet elsker at lege med sin ven, veninde, mor eller far.
  • Langtidsholdbar: I forhold til legetøj som gåvogne og andet, så er et legekøkken langtidsholdbar og vil give sjov op til 5-6 års alderen.
  • Leg: Det giver sjov leg der ikke er en IPad/tablet, man som forældre godt kan indrømme, at det kan overdrives selv om det er dejligt både for barn og forældre.

Køb tilbehør

Der er en del modeller både i plastik og træ, hvor der medfølger noget tilbehør i form af gryder, bestik, tallerkner m.m. Men du kommer ikke udenom, at der også skal købes tilbehør henad vejen.

Udvalget indenfor køkken udstyr dækker stort set over alt. For ligegyldigt om det er bageudstyr i alverdens afskygninger eller grill træmad tilbehør, så kan du købe det. Som udgangspunkt er et par kopper, tallerkener, gryder, skeer og tilbehør der ligner mad, det vigtigste til at barnet kan komme igang med at lege Masterchef deltager. Alt det andet kan købes eller gives i gaver til fødselsdag eller jul. Her kan du købe et sæt tilbehør, og pakke ind som gave til hver dag i pakkekalender.

Tilbehør i trælegetøj er noget dyrere end plastik, men det holder dog også tilsvarende bedre og materiale er nok også sundere for barnet. Men du kan dog heldigvis finde tilbehør både online og som regel også i Netto, Liedl, Føtex, Bilka, Ikea med mere, hvor der også er gode tilbud. Alternativ kan du via DBA eller Facebook finde meget billigt i brugt træmad legetøj.

Denne side er anmeldt af: Joachim A. Jepsen 10/10
4.7/5 (71 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: