Paw Patrol gaveideer

Brug de gode Paw Patrol gaveideer

Ramasjang er børnetv i verdensklasse, og alle børn i den tiltænkte aldersgruppe elsker de mange kendte personer, figurer og serier. Her er Paw Patrol gaveideer den helt rigtige gave til børn der elsker de søde hunde med hver deres egenskaber og drengen Ryder.

Ligesom med Hello Kitty, Frost og andre kendte temaer fra serier og film til børn, så finder du alverdens forskellige ting og legetøj med Paw Patrol mærke på.

Paw Patrol gaveideer til drenge og piger

Hvad end det er gaven til den 2 årige som 4 årige, så kan Paw Patrol være det helt fantastiske. Her kan det være både ting til værelset, legetøj eller de bløde pakker, som gør drengen eller pigen lykkelig. Find inspiration indenfor de mange forskellige ideer, så du måske finder den helt rigtige julegave til barnet.

Giv noget fedt Paw Patrol sengetøj i gave til drengen

​Sengetøj

​Der findes mange forskellige typer Paw Patrol gaver. Her kunne sengetøj med de kendte figurer på, måske være den rigtige ting til den 3 årige drenge eller pige. Sengetøj er ofte noget som de helt små elsker, hvis det altså har deres favorit serie som overtræk på dynen.

Fra: 199 kr.​

Giv Paw Patrol puslespil i gave til de mindste

​Puslespil

​Puslespil er det sjove og motoriske legetøj til børn fra 1 år og op. Det stimulerer hjernen, kreativiteten og motorikken samtidig med at det er sjovt. Her kunne et puslespil med de populære hunde indenfor drengen eller pigens aldersgruppe, måske være en god gave til fødselsdag eller jul.

Fra: 100 kr.​

Giv den søde Paw Patrol taske i gave til pigen

En fed taske

​Fra to års alderen bliver barnets egen taske virkelig et hit. Det er selvfølgelig også noget den 1 årige gerne vil have fat i, men det er først når der skal gåes ture i børnehaven, hvor tasken måske skal med, at pigen eller drengen begynder at drømme om at være en stor skoledreng eller pigen. Det er samtidig en praktisk ting.

Fra: 100 kr.​

Giv de søde Paw Patrol hjemmesko i gave til barnet

​Hjemmesko

​Hjemmesko er nødvendige og skal selvfølgelig prydes med Paw Patrol hunde. En praktisk gave som barnet vil juble over at få. Hjemmesko er nødvendige i børnehave eller vuggestue og her er skal det selvfølgelig være nogle seje sko til fødderne.

Fra: 129 kr.​

Giv den søde Paw Patrol bluse i julegave til børn

​Paw Patrol tøj

​En af de store budgetter der følger med børn, er tøj. Børn tager små spring stort set hele tiden, og derfor er tøj en god praktisk gave for forældrene. For at den bløde gave skal blive et hit ved børnene, så kræver det bare at Paw Patrol figurerer på tøjet, hvor pigen måske ville elske Sky hunden midt på trøjen.

Fra: 79 kr.​

Køb det sjove gulvtæppe i gave til drenge og piger

​Gulvtæppe

​En god gave til børneværelset kunne være et sjovt gulvtæppe. Her er et enkelt rundt tæppe hvor hans eller hendes yndlingshund figurerer på, måske det helt rigtige. Et gulvtæppe ikke bare pryder værelset, men kunne også være et naturligt sted for barnet at sidde og lege.

Fra: 249 kr.​

4.8/5 (55 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: