• Home  / 
  • blog
  •  /  Barselsgaver under 100 kr.

Barselsgaver under 100 kr.

køb de gode barselsgaver under 100 kr.

​Søger du efter barselsgaver under 100 kr. til måske en veninde, bror eller anden relation, som står overfor at skulle have en lille ny, eller som lige er blevet forældre til en lille ny bedårende pige eller drenge?

Du kan finde mange forskellige ideer indenfor barselsgaver her på Idegryden, men her er priserne både under og over 100 kr.

​Barselsgaver der koster under 100 kr.

Nedenfor finder du forskellige ideer til gode barselsgaver til ham eller hende, som koster tæt på 100 kr. eller væsentlig under.

giv det praktiske spisetids udstyr i gave til babyen

​Spiseudstyr

​Spiseudstyr kan være den søde gave der kommer til gavn, når den lille bliver lidt større hvilket kan gå forbavsende hurtigt. En god og praktisk gaveide til både barnet og forældre fremadrettet.

Fra: 49 kr.​

giv en sød kaj og andrea bamse til babyen i barselsgave

​Bamse

​Bamser er den klassiske gave til babyer. Her kan du give en af de klassiske velkendte figurer fra DR som Bamse og Kylling eller måske Kaj og Andrea. Du kan også give en af de mere klassiske bløde bamser til den lille.

Fra: 71 kr.​

giv en sød personlig hagesmæk i dåbsgave

​Sød hagesmæk med navn

Hvis du søger efter en personlig gaveide til under 100 kr. kunne en hagesmæk med barnets navn måske den rigtige gave. En sød og personlig ting at give til hende, ham eller dem som er blevet forældre.

Fra: 59 kr.​

giv en sød og billige stofbog i barselsgave

​Sød stofbog

Hvis du mangler en god underholdende gave til babyen, så kunne denne Yo Ho Horace stofbog måske være den rigtige gave til babyen. En sød stofbog der kan mærkes, smages og føles på for den helt lille.

Fra: 98 kr.​

køb en sød rangle til babyen i gave

En god rangle

​Rangler er den klassiske gave til babyer hvad end det er til barsels- eller dåbsgave. Legetøj der godt nok er tidsbegrænset, men dog giver god aktivitet og styrker motorikken for babyen indtil andet legetøj er bedre for denne.

Fra: 60 kr.​

giv det sjove kaj og andrea puslespil til babyen

​Kaj & Andrea puslespil

​Puslespil er ikke så aktuelt for babyen de første par måneder, men der vil dog ikke gå lang tid for netop puslespil bliver fedt. Her er de sunde og gode puslespil med knopper på, det gode valg til babyer.

Fra: 49,95 kr.​

giv den lille en sjov badeand i julegave

​Badeting

​Badeting hvad end det er de sjove badeænder eller andet, er det en god og sjov ting til babyen. Det er samtidig dejlig praktisk til mor og far der bader den lille, for så er denne aktiveret.

Fra: 100 kr.​

giv et gavekort i gave til papirbryllup

Gavekort

​Den nemme, hurtige og også gode gaveide, kunne være et gavekort til Babysam, Ønskebørn eller andet. Det er måske ikke verdens mest personlige ting, men det er dog en dejlig praktisk gave til forældrene, som kommer til at købe rigtig meget udstyr til den lille.


Fra: 50 kr.​

4.8/5 (46 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: