Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Idegryden er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Ideelle tøj gaveideer til ham

Ideelle tøj gaveideer til ham


Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

Hvis du søger en fødselsdagsgave, julegave eller anden gaveanledning til manden, kan tøj gaver til ham måske være det rigtige. Alle bruger og har brug for tøj og accessories. Men der findes også mange andre sjove ting indenfor de bløde pakker, også selv om de rent faktisk ikke er bløde. Og disse ting sammen med klassiske tøj kollektioner er, hvad vi har fundet ideer til nedenfor.

Vi har fundet et udvalg af vidt forskellige ting indenfor mode til ham, som kan være dejlig praktisk, sjovt eller måske afhjælpe med et personligt problem. Bliv inspireret med gaveideerne nedenfor, der måske giver dig den helt rigtige ide til hans gave.

Drywear

Giv Drywear t-shirts i gave til ham der sveder meget

Kender du en mand med tendens til at svede under armene? Ganske almindelig problem, især når alderen rammer bestemte tidspunkter i livet. Og hvis du skal give en gave til en mand der sveder meget ganske uforskyldt, hvorfor så ikke give ham de smarte Drywear trøjer?

Drywear t-shirten er let, blød og skal bruges som undertrøje, hvor den er med at undgå svedblamager der efterlader de velkendte gule mærker omkring armhulerne.

T-shirten består af CO2 neutralt 95% Lenzing Modal®, 5% spandex og en speciel membran med mikrotynde kobbertråde til at sikre mod fugt trænger igennem til f.eks. skjorten. T-shirten/trøjen absorberer sveden og lukker varmen ud gennem det åndbare materiale. Det er med til at sveden gradvis fordamper under brug af trøjen.

Kvaliteten og følelsen af den smarte men dog specielle trøje, er ganske rar. Dog skal det siges, at trøjen er slim fit, så den sidder tæt dog uden at stramme. Du kan vælge mellem rund eller v-hals, og kan give en valuepack med 4 t-shirts i, måske som årets julegave? Du kan finde svedabsorberende t-shirts hos Drywear her

Tøj folder gadget

Tøjfolderen er godt nok ikke tøj, men dog indenfor tøj. Det er nemlig en super smart og enkel gadget, som du kan bruge til at lægge tøj sammen som det bør lægges sammen.

En anderledes og sjov gaveide til manden der er umulig til at lægge tøj sammen. Tøjfolderen er i alt sin enkelthed, en billig gadget af plastik der kommer med tre plader.

Du lægger tøjet ned ovenpå pladen så blusen eller t-shirt ligger i midten, og glatter tøjet ud så det ikke er krøllet. Så folder du først pladen til den ene side, indad. Dernæst folder du pladen til den anden side. Og så er tøjet lagt sammen, som du ser ekspedienterne gør i tøjbutikkerne – Find tøjfolderen ved Coolstuff

En simpel med dog ganske praktisk gadget, der gør dig i stand til at lægge tøjet sammen på meget få sekunder som du kan se i videoen her

Bælter

Et herrebælte er noget stort set alle mænd bruger. Og hvad du bruger på daglig basis, det er en rigtig god gave for en mand der måske har alt hvad han skal bruge.

Der findes rigtig mange forskellige typer, modeller og brands indenfor bælter helt ligesom ved alt andet. Og her gælder det selvfølgelig om at ramme hans stil.

Hvis han altid går med brune bælter, skal du nok ikke købe et sort bælte. Hvis du altid ser ham med et neutral og tidløs bælte, ønsker han nok ikke et bælte med en stor cowboyspænde, men et bælte i det neutrale og selvfølgelig den farve som han foretrækker.

Du kan give det eksklusive eller det billige herrebælte, for udvalget dækker over flotte styles i alle prisklasser. Find et bælte i de fysiske butikker eller online med designermærker ved Kaufmann lige her

Halstørklæde / handsker

Giv nogle flotte handsker i gave til manden

Selv om vejret ikke helt er som da far var dreng, så er både handsker og halstørklæde nu ganske dejlig at eje, når efterår og vinteren sætter ind. For koldt vil der blive af og til, og det kan faktisk gå hen og blive særdeles koldt. Måske den oplagte ting som julegave til ham?

Ligesom med bælter, skal du selvfølgelig give noget som du tror han kan lide, mere end hvad du selv kan lide. En mand der er traditionel og måske over 40 år, har fundet ud af hvad type handsker som han vil bære. Og hvis han kun er til sorte handsker, skal du ikke give et par brune, for de vil ikke blive brugt.

Halstørklæder er lidt mere frit. Gå på opdagelse online i det store udvalg af brands, typer og priser.

Eton skjorte

Køb en eksklusiv skjorte i julegave til ham

Helt ligesom handsker, bukser og t-shirts, er skjorter også noget de fleste mænd har hængende og bruger. Og til manden du ikke hvad du skal give i gave, er en skjorte en ganske neutral og nem gave. Måske det skal være den eksklusive skjorte, og hvorfor ikke give den populære Eton skjorte?

Det svenske brand Eton blev skabt tilbage i 1928, og var opfinderen af den strygefri skjorte i 100% bomuld. Prisen er i den højere ende, for mærket regnes for designerbrand. Du får en flot eksklusiv skjorte der vil tage sig godt ud både med jakkesæt og kan som sådan, også bruges som løshængende i det casual udtryk, hvor andre typer skjorter dog ofte foretrækkes. Eton skjorter kommer i en tidløst stil med materiale, pasform og design i høj kvalitet – Se et udvalg af skjorter her

Tøjstativ

Et tøjstativ står nok hverken nr 1 eller nr 10 på en mands ønskeseddel. Men hvis han er et rodehoved, hvorfor ikke så ikke hjælpe ham på vej med noget praktisk til organiseringen af modetøjet. Hvis han har rigelig med klædeskabe, er gaven nok ikke relevant. Men til ham der ikke har, kan du give en af de mange flotte typer der findes.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme