• Home  / 
  • blog
  •  /  18 gode bud på gaveideer til 11 årige

18 gode bud på gaveideer til 11 årige

Gaver til 11 årige piger og drenge? Tweens kan være besværlige at finde på den rigtige gave til, Aldersgruppen mellem barn og teenager betyder,

Gaveideer til 11 årige drenge og piger

Vi har fundet forskellige ideer indenfor legetøj og praktiske ting der kan være et hit til ham eller hende. Du kan med fordel bruge nedenstående gaveideer som inspiration til årets fødselsdags- eller julegave til børn i 11 års alderen.

giv pigen det fede Top Model i gave

​Top Model

Top Model er populært fra 7-8 års alderen og op, hvor de forskellige ting selvfølgelig passer til den respektive aldersgruppe. Du finder både skoleting, maleting, dagbøger og andet, hvilket også gør Top Model ting perfekt som gaver til børnefødselsdage ved piger.

Fra: 100 kr.​

køb det sjove udendørs legetøj i gave til barnet

​Sport og spil

Hvis du mangler en god gave til den aktive dreng eller pige, kan udstyr/legetøj indenfor sport og spil være en god ide til gaven. Her gælder det selvfølgelig om at kende til barnets interesser, hvad end det er sjov med havespil, eller udstyr til at træne barnets sportsgren.

Fra: 300 kr.​

køb 10-i-1 brætspil samling i gave

​​10-i-1 spilsamling

​Selv om 11 års alderen ofte er ensbetydende med, at drengen eller pigen stort set føler sig voksen og legetøj er noget fanden har skabt, så er brætspil dog sjove også for 11 årige. Og hvorfor ikke denne samling populære spil som gave?

Fra: 299 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

​Klatring

Hvis du mangler en anden god underholdende gaveide til ham eller hende der elsker fysisk aktivitet, så kan en indendørs klatre oplevelse være den fede oplevelse for ham eller hende. Oplevelsen kan prøves i København, hvor du kan finde en alternativ sjov oplevelse som gokart eller lignede, der er tættere på hvor barnet bor.

Fra: 199 kr.​

giv en god personlig julegave til din mand

​Penge

Der er delte meninger om det, at give pengegaver til børn og voksne. Mange børn elsker det dog, for det betyder nemlig, at han eller hun selv kan shoppe noget for pengene. Indpakning til pengene er detaljen der gør gaven mange gange bedre, hvor du kan finde inspiration her.

Fra: 50 kr.​

giv gode høretelefoner i gave til drenge og piger

​Høretelefoner

Hvis du vil give en gave som de fleste drenge og piger i alderen kan bruge, så kan et par gode kvalitets høretelefoner være den fede ting. De kan bruges når der høres musik, spilles computer eller måske når der skal ses film på en tablet.

Fra: 200 kr.​

køb det sjove hængende spil i gave

​Hoverkraft svævende spil

Hvis du mangler en god underholdende gave der danner basis for det sociale, så er spil i alle afskygninger den gode ting at give. Her kan dette Hoverkraft svævende spil der er et alternativ klodsmajor, være det nye og spændende for barnet og dennes venner.

Fra: 259 kr.​

Køb gamerudstyr i gave til drenge

​​Gamingudstyr

​​At game er noget rigtig mange 11 årige gør. Og hvilken gave til denne er bedre, end udstyr til at spille. Her kan du give forskellige ting som headset, keyboard, mikroner og meget andet.

Fra: 100 kr.​

giv det fede modetøj i gave

​Smart modetøj

​Både drenge og piger i 11 års alderen er begyndt at gå op i udseende. Og her er tøjet noget, som er ret afgørende. Derfor er modetøj som toppe, t-shirts, bluser og andet i nye kollektioner, noget som de fleste kan give i ​gave til 10 årige som til stort alle andre tweens og selvfølgelig også til hende eller ham på 11 år.

Fra: 70 kr.​

Find på den eksklusive gaveide til teenageren der bor i byen

​Foldbar el-cykel

​Hvis du vil give den dyre og eksklusive gadget der kan være dejlig praktisk for en 11 årig der bor i den store by, så er denne foldbar el-cykel måske det rigtige valg. Cyklen kan bruges til at cykle de mindre strækninger, og samtidig dejlig praktisk at bære med i s-toget, højbanen eller andet offentlig transportmiddel som bruges dagligt.

Fra: 7299 kr.​

giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

​Biograf gavekort

Hvis du mangler en god gave til en 11 årig som du måske ikke kender så godt, så er en tur i biografen den perfekte gaveide til stort set alle i aldersgruppen. Hvem elsker ikke at se en god film, og disse skal selvfølgelig ses i biografen på det store lærred.

Fra: 160 kr.​

giv et bordfodboldspil i gave til børn

​Bordfodboldspil

​Bordfodbold er super sjovt at spille mod venner og familie. Det er selvfølgelig noget der primært fanger drenge, men de fleste piger finder det dog også sjovt at spille, måske bare ikke i lige så lang tid som drenge. Giv et børnebord eller et større alt afhængig af fysikken.

Fra: 500 kr.​

Giv barnet et sjov bagekursus i gave

​​Bagekursus

​​Hvorfor ikke overraske drengen eller pigen der elsker madlavning og bagning, med et bagekursus der gælder for børn og voksne. En sjov og anderledes gaveide til 13 årige som 10 årige.

Fra: 395 kr.​

køb en sjov 3 kg nutella spand i studentergave til unge mænd

​​Kæmpe Nutella

​​Til drengen eller pigen der er skudt i Nutella, her kan den sjove gave være denne store Nutella. En spand Nutella der nok ikke bliver spist på en gang. Og absolut en anderledes og ganske sjov gave til den 12 årige som den 11 årige.

Fra: 279 kr.​

Bondegårdstur oplevelse til hele familien

​Bondegårdstur

​​Måske en bondegårdstur for hele familie på en gård i Nordsjælland kan være den unikke oplevelse der vækker glæde? En social oplevelse der dækker drengen eller pigens familie an være en sjov og anderledes ting der giver den gode stund.

Fra: 300 kr.​

giv fjernstyret legetøj i gave til 11 årige

​​Fjernstyret legetøj

​​Køb en fjernstyret helikopter, drone eller andet i gave der nok primært vil interesserer drenge. Det med at flyve med en drone, helikopter eller andet fjernstyret fartøj, er super sjovt. Det er noget både den unge som ældre dreng eller mand vil finde sjovt.

Fra: 300 kr.​

Giv det populære bobspil i gave

​​Bobspil

​Bob er super sjovt at spille både for de små, halvstore og voksne. Og hvorfor ikke give det klassiske spil i gave, der som bonus kan være det sjove spil for hele husstanden.

Fra: 399 kr.​

køb det fede fodboldudstyr som hans fødselsdagsgave

​​Fodbold gear

​Hvorfor ikke give et fodbold sengetæppe, lampe, trøje eller andet med hans yndlingshold som Real Madrid, Bayern Munchen, Leeds, Chelsea eller andet hold? Der er mange muligheder indenfor gaveideer i fodbold udstyr.

Fra: 100 kr.​

Denne side er anmeldt af: Liv J. Damgaard 10/10
4.8/5 (56 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: