• Home  / 
  • Gave til...
  •  /  Gave til kæresten – Perfekte og søde gaver til kæresten

Gave til kæresten – Perfekte og søde gaver til kæresten

Find den perfekte gave til kæresten hvis hun eller han har fødselsdag, årsdag, bryllupsdag, julegave eller måske bare skal forkæles.

​Bestseller ideer til kæresten

Vælger du én af disse fem gaveidéer til din kæreste, så går du aldrig helt galt i byen.
Vi har fundet fem sikre vindere! 

find den lækre gave der forkæler kæresten

En oplevelse i kan nyde sammen

En af de bedste gaver både til kæresten og for jeres forhold er en oplevelse som i kan nyde sammen. Oplevelsen glæder 3 gange; Når den gives, når den prøves og når den mindes. Mulighederne er mange - en chokoladesmagning, en spa-dag, en tur i luftballon, en vild oplevelse eller noget helt femte.

Fra: 100 kr.

køb en lækker brunch til hende eller ham i gave

Brunch for to kærestegave

Brunch er altid lækkert og en rigtig hyggelig kæreste ting at gøre sammen, og på den måde er det den perfekte gave til kæresten. Hvis du kan overraske ham/hende med hjemmelavet brunch er det super lækkert, og ellers kan du finde lækre typer af brunch som f.eks. luksus brunch eller yoga brunch ved Go Dream.

Fra: 299 kr.

spa-dag sammen med kæresten

En spa-dag sammen

Hvis I rigtig skal hygge jer sammen er der næsten intet der kan slå en spa-dag sammen, uanset om det er en kærestegave til hende eller ham. Den perfekte afslapning og nydelse du opnår på sådan en dag, er noget du husker i lang tid fremover, og noget der virkelig tømrer forholdet sammen.

Fra: 299 kr.

Romantiske smykker

Smykker har altid været en fantastisk gave. Det gælder både fra ham til hende (øreringe, armbånd og halskæder) - men også den anden vej med maskuline smykker som signet ringen. Få graveret en personlig besked eller motiv for den perfekte personlige og unikke gave.

Fra: 75 kr.

Biograftur for 2

Med denne oplevelse får du to biografbilletter og to bio-menuer, så du og en ledsager kan få en hyggelig aften i en af ca. 40 biografer over hele landet. Dette er en dejlig romantisk gave der styrker jeres forhold. 

Fra: 299 kr.

De bedste kærestegaver i 2019

Vælger du én af disse fem gaveidéer til din kæreste, så er du sikker på, at du får en af de mest spændende gaver i 2019. 
Vi har fundet fem spændende gaver! 

køb et eksklusiv spaophold til hende i gave

Spaophold Hotel Thinggaard

Overrask din kæreste med en lækker og eksklusiv gave der giver forkælelse og afstresser fuldstændig. Spaophold i Thy er en af de dejlige oplevelsesgaver til par hvor i kan bruge de dejlige afslappende wellness bade, og have den romantiske stund sammen på Hotel Thinggaard.

Fra: 1896 kr.

rains-jakke

Jakke fra Rains 

Det aarhusianske livsstilsbrand Rains er et mærke, som emmer af skandinavisk design, tidens nyeste trends og funktionalitet. Dette er gaven til den moderne og modebevidste person. Denne jakke er en unisex model. 
Fra: 599 kr.

Ur med tilhørende armbånd

Gavesæt fra ditur 

Med et gavesæt fra Ditur kan du forkæle kæresten med både armbund og ure. Disse gaver er noget man kan gå med hver dag og derved blive mindet om personen der giver gaven. 
Fra: 299 kr.

køb et lækkert ophold som den romantiske gave

Et romantisk ophold

Hvis budgettet er lidt større og det måske er en speciel anledning du skal give en gave til kæresten, kan du overveje at tage afsted på et romantisk ophold sammen. Aftal at I lader telefonerne blive i tasken og benyt lejligheden til at koble helt af og kom helt ned i gear sammen og tæt på hinanden igen. En oplevelse man sent glemmer og måske en af de perfekte valentinsgaver til din partner den 14 februar.

Fra: 1.395 kr.

køb det lækre romantiske hotelophold i gave til din kæreste

Romantisk hotelophold

Overrask din kæreste med den romantiske gaveide der byder på Scandic hotelophold et sted i Danmark i gerne vil opleve eller mindes. At komme væk fra hverdagen er nødvendigt for at holde romantikken i live eller måske forny den med din kæreste.

Fra: 799 kr.​

3 frække gaver: En gave til dig selv 

Vi har udvalgt 3 frække gaver. Dette er en unik mulighed for at give en give til din kære, som du bliver ligeså glad for selv. Det er for alvor en gave, der er sjov at give.

Sinful starterkit 

Giv jer selv den bedste start på et mere legende sexliv med Sinful Sexlegetøj Starter Kittet og få oplevelser, I aldrig glemmer.

Fra: 119 kr.

giv en lingeri kærestegave til hende

Lingeri

En perfekte kærestegave til hende som du også selv kommer til at få en masse ud af, er lingeri i gave.  Kig i hendes skab uden hun opdager det, find hendes størrels, og køb så noget lækkeri som du synes er lækkert og som hun vil føle sig godt tilpas i. Det er en gave der kommer mange gange igen.

Fra: 39 kr.

Køb den frække gaveide til kæresten

Det frække sæt kort

En anden sjov gaveide der absolut er indenfor det romantiske, er dette sæt kort som indeholder mere end 50 forskellige karma sutra stillinger. Mon ikke din kæreste er klar på at spille lidt kort, hvor dette sæt ikke rigtig skaber nogle tabere men kun vindere

Fra: 89 kr.​

Forskellige gaveideer til kæresten

find den lækre gave der forkæler kæresten

En oplevelse i kan nyde sammen

En af de bedste gaver både til kæresten og for jeres forhold er en oplevelse som i kan nyde sammen. Oplevelsen glæder 3 gange; Når den gives, når den prøves og når den mindes. Mulighederne er mange - en chokoladesmagning, en spa-dag, en tur i luftballon, en vild oplevelse eller noget helt femte.

Fra: 100 kr.

den perfekte gave til hende der har alt

Årets romantiske gave til kæresten

Hvis du vil give den perfekte romantiske gave der smelter hendes eller hans hjerte, så er denne krukke kærlighedspiller det helt rigtige. Krukken indeholder en masse piller, hvor du finder små søde ord på en seddel indeni. Disse ord har du skrevet, og så kan din kæreste tage en pille og blive frisket op på de irriterende dage.

Fra: 59 kr.​

giv sexlegetøj i kærestegave

​Giv voksenlegetøj til kæresten?

Voksenlegetøj er populært og måske det også er/kan være i jeres forhold? Her kan du give ud fra Sinfuls bestseller liste med gaveideer til par som selvfølgelig skal være  indenfor din kærestes preferencer.

Fra: 100 kr.​

køb en lækker te gavekurv til kvinder i alle aldre

Overrask kæresten med en gavekurv

Hvis du vil overraske kæresten med en sød gaveide, kunne du give hende eller ham en lækker gavekurv i gave. En gave til ham kunne være en kurv med øl og noget lækkert, hvor hun måske foretrækker vin, te eller anden lækker kombination.

Fra: 175 kr.

giv den lækre oplevelse der giver god kæreste tid

Kokkeskole/kursus sammen

En kærestegave der både giver jer noget sjovt og anderledes at lave sammen men som også giver jer noget i kan bruge resten af livet, er et kokke/madlavningskursus. Her lærer i at lave noget lækkert mad, I får hygget jer sammen på en anden måde end I plejer, og I kommer til at lave noget som I kan lave igen og igen derhjemme og mindes den gode tid.

Fra: 495 kr.​

En rose i guld

Roser har altid været det stærkeste symbol på romantik og kærlighed.  Det er altid en sikker vinder, når man skal finde en gave specifikt til sin kæreste, en gave, som der er umulig at være utilfreds med - særligt hvis rosen er lavet i 24k guld. Dette er ikke en gave, der ryger i glemmebogen og visner hen, men derimod leveres guldrosen i en smuk æske, og ligger i fint satinstof, der vil blive som et minde på den perfekte romantiske gave.

Fra: 399 kr.

køb de smagfulde oplevelser i gave til hende eller ham

Smag på noget lækkert sammen

En lækker kærestegave der er hyggeligt at lave sammen, er at tage ud at smage på noget lækkert - måske noget af det som din kæreste specielt godt kan lide. Der er klassikere som øl- og vinsmagning, men også chokoladesmagning eller kaviarsmagning er noget der er i høj kurs - og kan du ikke finde det din kæreste aller bedst kan lide på listen kan du arrangere din egen smagning selv.

Fra: 145 kr.​

giv en bridegwalking oplevelsesgave

Bridgewalking

Overrask din partner/kæreste med en spændende oplevelse i den billigere ende, men absolut i den høje ende indenfor unikke og spændende oplevelser. Bridgewalking der foregår ved Lillebælt, giver mulighed for at komme op og gå over broens tag hvor trafikken passerer under en.

Fra: 295 kr.

køb det frække monogamy spil i gave til hende eller ham

Frække spil

En fræk gave til kæresten der først skal gives når lyset slukkes, er de frække spil - men der får I så for alvor også sat gang i forholdet. Spillene varierer fra korte sjove spil man lige kan hive frem og over til de mere avancerede brætspil som tager lidt længere tid - uanset hvad er der helt sikkert noget for alle forhold.

Fra: 69 kr.​

køb den søde goboat oplevelse til hende som kærestegave

Goboat stund sammen i København

Køb den sjove og romantiske Goboat oplevelse hvor i som kærester kan se byen fra vandsiden. En populær oplevelse både til værtindegave, julegave, indflyttergave, bryllupsgave og selvfølgelig også som den søde gaveide til din kone, mand eller kæreste.

Fra: 499 kr.

køb et kæreste foto på lærred i gave

Kæreste foto på lærred

Mangler du en god personlig kæreste gave? Så kunne et foto på lærred hvor det kan være en fælles oplevelse, jer som par eller noget andet der symboliser noget specielt for forholdet. En god personlig gaveide der samtidig også er i det romantiske skær.

Fra: 495 kr.​

køb en lækker brunch til hende eller ham i gave

Brunch for to kærestegave

Brunch er altid lækkert og en rigtig hyggelig kæreste ting at gøre sammen, og på den måde er det den perfekte gave til kæresten. Hvis du kan overraske ham/hende med hjemmelavet brunch er det super lækkert, og ellers kan du finde lækre typer af brunch som f.eks. luksus brunch eller yoga brunch ved Go Dream.

Fra: 299 kr.

perfekt 10 års bryllupsdag gave

Romantisk magic egg gaveide

En billig romantisk gave der må varme hende eller ham om hjertet, er dette magic egg der symboliser voksende kærlighed. Når det får vand knækker ægget og der gror en plante ud med din kærlighedserklæring til kæresten.

Fra: 59 kr.​

Giv det populære Jelly Belly i gave

Jelly-Bellys

En hyggelig gave du kan give til kæresten er Jelly-Bellys, de små smagfulde slikstykker - og gerne den store pakke. Gør det til noget hyggeligt - hyg jer med at spise dem sammen og snak om de forskellige smage - hvilke kan I bedst lide, hvad smager sjovest osv. En hyggelig og lækker måde at bruge tid sammen.

Fra: 69 kr.​

giv de frække spil i gave til din elsker

Bedroom Battle

En ide til f.eks. en årsdagsgave der helt sikkert sætter gang i forholdet når mørket falder på, er Bedroom Battle. Bedroom Battle er et kortspil hvor I med fantasifulde og hede udfordringer kommer tættere på hinanden og får udfordret og udviklet jeres fælles seksualitet på en sjov og spændende måde.

Fra: 199 kr.​

giv den sjove fælles oplevelse til din partner i gave

Ud at klatre sammen

En rigtig god måde at være sammen på som kærester er at tage ud at lave noget fysisk sammen, f.eks. klatring på enten en klatrevæg eller i naturen. I får brugt kroppen, kommer hinanden ved, og får en god oplevelse som I kommer til at huske i lang tid og som vil styrke jeres forhold.

Fra: 399 kr.​

en romantisk gave til hende under 100 kr.

Ring for sex klokke

For under 50 kr. kan du købe den sjove og frække gaveide til din kæreste i form af denne klokke. Teksten på klokken siger lidt sig selv, og det skal selvfølgelig tages for det gode grin frem for den dybt seriøse ting.

Fra: 49 kr.​

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

Uforglemmelig luftballon tur

Giv din kæreste den eksklusive og uforglemmelige oplevelse i form af en oplevelse i luftballon. Hvis han eller hun skal forkæles med noget unikt som valentinsgave, morgengave, julegave eller anden gave anledning, så giv kæresten denne fede oplevelse.

Fra: 1500 kr.

giv gaven der emmer af romantik

Feromon-Spray

Hvis du skal give en kærestegave der sætter lidt gang i den når lyset slukkes så skal du overveje feromon-spray. Sprayen indeholder kroppens naturlige lysthormoner feromoner, og sætter gang i lysten. Der findes udgaver beregnet til både mænd og kvinder.

Fra: 149 kr.​

mega hjerte som gave til kæresten

Kæmpe hjerte

En gave der er perfekt at give sammen med noget andet eller som en sød gave til f.eks. valentinsdag. Hjertet måler ca. 1 meter * 1 meter og tager ca. 10 minutter at puste op hvis du har gode lunger - endnu en måde at bevise din kærlighed til kæresten på. 

Fra: 79 kr.​

køb sensuel massageolie til den sexet gave

Massageolie

En gave som din kæreste helt sikkert bliver rigtig glad for er massageolie - og selvfølgelig med tilhørende massage. Giv f.eks. massageolien sammen med et klippekort til 10 ganges massage af dig, eller overrask kæresten med en romantisk aften med levende lys, stille musik og massage.

Fra: 29 kr.​

brug et sensuelt duftlys som hendes kærestegave

Duftlys

En kærestegave der nok er mest til hende, men som hun til gengæld bliver rigtig glad for er duftlys. Kombiner det evt. med massageolien og massagen, eller køb nogle lys som hun kan have stående derhjemme og tænke på dig hver gang hun tænder dem.

Fra: 199 kr.

køb den romantiske minicruise til oslo i gave til din partner

Romantisk minicruise til Oslo

Det er selvfølgelig en gaveide der kræver at din kæreste ikke bliver søsyg. En sejltur kan dog være en lækker oplevelse, for i er sammen og kan nyde hinanden fuldt ud. At turen så også kan være rigtig smuk, hvis man ikke lige sejler når der er efterårsstorme.

Fra: 995 kr.​

giv din kæreste en lækker oplevelse i gave

Gourmetophold

Hvis du vil forkæle kæresten med noget lækkert og romantisk, så overvej om du skal give et lækkert gourmetophold. Noget smagfuldt til ganen der også skal forkæles, og ophold hvor i har hinandens fulde opmærksomhed - vil med garanti opfriske og sparke ny gnist ind i forholdet.

Fra: 1000 kr.​

romantisk gave til hende 30 år

52 weeks of romance kort

Den perfekte romantiske gaveide til ham eller hende som kan anspore romantik i forholdet gennem hele året. Gaven indeholder to poser som hver har 26 forskellige kort. Disse kort indeholder forskellige opgaver i skal gøre for hinanden, og med denne gave har du skabt 52 uger med romantik.

Fra: 119 kr.​

køb de sjove kærlighedsspil som valentinsdag gave til ham

Gavepakke til din elskede

Giv ham eller hende den søde romantiske gavepakke der indeholder forskellige ting. En sjov gaveide der indeholder det røde metalhjerte med chokolade, det frække spil, køleskabspoesi m.m.

Fra: 500 kr.​

køb det frække soveværelses spil til ham i gave

Fifty Nights of Naughtiness

Et sjovt spil til at udforske sexlivet for par er dette Fifty Nights of Naughtiness. Spillet giver nyt eller måske endnu mere liv til forholdet, hvor i kan udfordre hinanden og flytte grænser for det intime. En sjov ide til de tidspunkter hvor i skal udfordre hinanden i forholdet.

Fra: 169 kr.​

forkæl hende med fransk slotsophold i gave

Romantisk fransk slots ophold

Skal du finde den perfekte gave der forkæler hende med et lækker snert af romantik? Så kunne et eksklusivt ophold på et fransk hotel være lige sagen. Som taget ud af romantikkens ABC hvor i "stikker" af sammen til Frankrig og nyder en stund på et smukt fransk slot.

Fra: 7470 kr.​

køb et sødt minde der kan virke som indretning entre

Den personlige "regelbog"

Hvis i bor sammen kunne du overveje den sjove gimmick der samtidig er en sød og personlig ting der kan pynte hjemmet, nemlig denne flotte træplade med leveregler for forholdet. En sød gaveide der ofte bliver givet til bryllup men hvorfor ikke også til andre romantiske anledninger som valentines day, årsdag m.m.

Fra: 249 kr.

giv den personlige intime koncert i hjemmet som gave

Kærlighedskoncert i stuen

Giv din kæreste den unikke gaveide i form af koncert underholdning med Søren Stenderup i din eller jeres hjem. Her bliver der budt på et musikalsk miniforedrag om kærlighed om romantik. Det kunne være den perfekte gave til din kæreste der har alt i forvejen.

Fra: 1995 kr.​

køb den søde bog om kærlighed i gave

Kærlighedens 5 Sprog

Sæt tankerne i gang ved din kæreste omkring romantik og kærligheden med denne bog om kærlighedens 5 sprog. En eftertænksom bog der giver bud på hvad og hvordan kærlighed er og opleves, og om det føles rigtigt indvendigt.

Fra: 169 kr.

giv et afslappende spaophold som den romantiske gave

Lækkert spaophold

Den perfekte gaveide der giver jer total afslapning for sind og krop er et spaophold. Her kan i komme væk fra den stressende hverdag og bare slappe fuldstændig af, samtidig med at i er sammen hver minut i døgnet. Perfekt kombination til at skabe de perfekte romantiske rammer som kærester.

Fra: 1500 kr.​

køb den hyggelige yoga søndag i gave til hende

Yoga søndag med brunch

Overrask hende med en oplevelse der byder på Yoga søndag med brunch for jer to. Selv om det måske ikke lige er dig, så kan det være en super oplevelse for din kæreste. Det gør gaveideen perfekt, for du giver hende noget sjovt, og du deltager i det - Også selv om at du hellere ville lave noget andet.

Fra: 395 kr.

køb den frække gave til ham

Dig som den frække gave

Giv ham den frække overraskelse med denne gave der byder på dig pakket ind i en sløjfe. En sjov og spontan gaveide der kan bruges til at tænde op for gnisten i soveværelset, og som sådan kan bruges på alle tider af året - Måske årets julegave til kæresten?

Fra: 149 kr.​

Oplevelser med kæresten

Når man skal finde den perfekte gave til kæresten, kan det oftest være svært, hvis I har været sammen i længere tid, og du har opbrugt alle dine gode gaveidéer. I dette tilfælde ville det være perfekt at give en gave, I kan nyde sammen, og hvor I kan komme ud og opleve noget sammen, altså en oplevelsesgave. Denne gave er også perfekt til nyere forhold, da I kan blive mere knyttet sammen ved at opleve nogle ting sammen. Og der er mange forskellige gaveidéer inden for netop dette emne.

I kan tage på et minicruise sammen. Så kan I sammen nyde den friske luft, lyden af vandet og den skønne udsigt. Samtidigt kan I nyde faciliteterne på skibet, f.eks. lækre restaurantbesøg eller optrædener fra performere. Turen behøver ikke nødvendigvis være den eksotiske af slagsen, det kan sagtens være en lille tur i det danske hav. Som et andet alternativ kan du tage kæresten med på en lækker tur til spaen, der eventuelt også kan indeholde massage. Ellers kan I blive hjemme, og så kan du selv sørge for massagen til ham eller hende – her kan du eventuelt pifte det op med stearinlys, lækker musik, chokolade og blomster.

Du kan også invitere kæresten på brunch, på hans eller hendes favorit restaurant eller købe sushi, som I kan nyde i hinandens selskab. En klassiker er en biograftur med alt hvad sådan en indeholder: slik, popcorn og sodavand. Og så er det selvfølgelig kæresten, der får lov til at vælge filmen.

Den søde, personlige gave

Den personlige gave er en skøn måde at få sin partner til at mindes de gode stunder, man har haft sammen eller fremhæve det unikke i netop jeres forhold. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Oftest er det nemmere af finde på de personlige gaver, hvis I kender hinanden godt.

En af de klassiske gaver, når det kommer til den personlige gave, er billedgaven. Det kan f.eks. være nogle billedrammer med jeres favoritbilleder sammen. Har I været sammen i længere tid, er der måske mulighed for at lave en fotobog med alle jeres bedste minder sammen. Der er massevis af fotogaver at finde; både på internettet og i de fysiske butikker. Man kan blandt andet få printet et billede på et lærred, eller eventuelt få en kunster til at male et billede af jer.

Man kan også lave et klippekort til kæresten, en sjov idé, hvor man kan skræddersy det til netop jeres forhold. Der er mange forskellige måder at fremstille et klippekort, sågar kan sådanne klippekort også findes i butikker. Men ønsker man at lave det selv, kan man lave det som en lille bog, på et ark papir eller også kan man gå i gang med at klippe og klistre, som man selv ønsker det. Klippekortet kan indeholde forskellige ting, nogle ting kan godt fremgå mere end en gang. Man kan f.eks. have klip med massage, en putte-tur, opvask, at bage en kage eller lave aftensmad.

Flere gaveideer til kæresten

I videoerne her finder du endnu flere gode gaveideer til kæresten.

Denne side er anmeldt af: Emma F. Thorsen 10/10
4.7/5 (157 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: