• Home  / 
  • blog
  •  /  Hvad giver man i 1 års bryllupsgave?

Hvad giver man i 1 års bryllupsgave?

Hvad giver man i 1 års bryllupsgave til hinanden på dagen der bliver kaldt papirbryllup? Dagen er specielt for jer, for det er på denne dag et år siden, at i sagde ja til hinanden og måske gemte toppen af bryllupsgaven til netop denne lejlighed som traditionen foreskriver.

Ideer til 1 års bryllupsgave til din partner​

Her på Idegryden har vi samlet gaveideer sammen fra diverse forums og andre medier, hvor de nedenstående gode eller søde gaveideer er, hvad mange foretrækker og finder som gode gaver til den særlige anledning.

find den søde gave til 1 års bryllupsdag

Den søde vinflaske til ham

Hvis du vil give en lille sød gaveide til din mand på 1 års bryllupsdagen, så kunne du give ham en god flaske vin med et billede af dig eller en fælles ting på - via en selvklæbende etiket du får lavet.

Skriv et sødt kærlighedsbrev med hvorfor du elsker ham og vedlæg gaven der er sød og nem.

Fra: 59 kr.​


køb et lækkert ophold som den romantiske gave

Det romantiske weekendophold

Hvis du vil give lidt mere nu dagen måske er lidt udover det sædvanlige for jer, så kunne du overveje et romantisk ophold for 2.

Her er det kun budgettet der sætter begrænsning for hvor dyrt og langt væk det skal være, men hovedpointen er at i er sammen et sted, hvor det kun drejer sig om jer to.

Fra: 600 kr.​


giv et gavekort i gave til papirbryllup

Et praktisk gavekort

Hvis du leder efter gaven til konen eller manden der har alt , så kunne du vælge at give et gavekort til en oplevelse eller ting i begge kan bruge.

Her kan det være ting til hjemmet i form af et gavekort til f.eks. Inspiration. Gavekort til en lækker eller sjov oplevelse som et wellnessophold, cafebesøg, sjov fysisk oplevelse eller andet, er noget som kunne være en sjov ide sammen med noget sødt som et digt eller brev.

Fra: 50 kr.​


køb et tegnet foto i 1 års bryllupsgave til hende

Sødt tegnet billede

Hvis du vil give en personlig bryllupsgave til ham eller hende, så kunne du overveje at få en professionel tegner til at tegne jeres fælles barn, en fælles oplevelse eller måske en tegning af jeres bryllupsbillede.

Du finder nemt tegnere på nettet der for få penge, kan tegne efter et fotografi og skabe den søde gave. Her kan du vælge at printe det ud og sætte i en smuk ramme.


køb en smuk vase som den lækre pyntegave til hjemmet

Gaven til jeres fælles hjem

De fleste mangler noget til hjemmet på 1 års bryllupsdag, og det er såmænd ligegyldigt om man har boet sammen i lang eller kort tid. En klassisk gaveide både papirbryllup som kobberbryllup gave.

Boligartikler, ting til køkken eller måske til haven i form af pynt eller det praktiske er noget, som altid skal optimeres eller udvides.

Fra: 50 kr.​


giv det personlige billede på lærred i gave

Et foto/Foto på lærred

Den nemme og søde gaveide der samtidig ikke koster ret meget, er at give din partner en ramme med et billede af dig, jer eller børnene som kan bruges på arbejdet eller lignede.

Det bedste billede på bryllupsdagen vil selvfølgelig være et billede af jer to fra bryllupsdagen.


4.7/5 (58 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: