10 gode bud på en dejlig fælles gave til kobberparret

Hvad giver man som kobberbryllup gave? Det burde være ligetil men mange gaveønsker dækker ofte over ideer til ham eller hende fremfor de fælles ideer til gave. En god gave til kobberbryllup bør være en fælles ting, frem for noget til manden eller konen.

Gode gaveideer til kobberbryllup

Gaver til kobberbryllup kan man mere eller mindre sige, dækker over de samme ting som parret fik i bryllupsgave​. Og som måske også trænger til udskiftning efter 12½ års ægteskab. Her er ting til hjemmet, oplevelsesgaver, gavekort samt personlige ideer som vin eller spiritus perfekt som gaven der medbringes til festen eller sammenkosten.

bolig gavekort er perfekt gave til kobberbryllup

Gavekort til Inspiration

Måske ægteparret har alt hvad de skal bruge til hjemmet, eller du måske bare ikke har nogen ide om hvad du skal give dem i gave, så er et gavekort det perfekte valg. Et gavekort til Inspiration giver dem mulighed for at finde pynteting som vaser eller de gode praktiske køkkenting indenfor porcelæn, knive, bestik, glas m.m.

Fra: 50 kr.​

oplevelsesgave som kobberbryllup gave til mor og far

Oplevelsesgaver

Hvis du mangler inspiration til den gode gave til dem, så overvej en af de mange forskellige oplevelsesgaver som du kan vælge imellem. Du finder stort set alt indenfor oplevelser, hvad end det er skal være det traditionelle weekendophold, gourmet, vildt, fysisk eller andet.

Fra: 200 kr.​

brug de gode tips til personlig gave til bryllupsparret

Giv dem champagneglas

Til parret der måske ikke mangler noget kan du overveje lækre champagneglas. Du kan  kombinerer det med en god flaske også. Mange nyder at drikke champagne og her skal de gyldne bobler selvfølgelig drikkes af rigtige glas og ikke af vinglas.

Fra: 100 kr.​

giv en god vin i gave til naboens kobberbryllup

God vin i gave

Hvis du mangler en god gaveide til naboerne, bekendte, venner eller måske familie der holder en lille sammenkost for at fejre kobberbryllup, så er vin en traditionel god gave. Vin bliver ofte brugt som housewarming gave, gave til rejsegilde, reception og selvfølgelig også til de særlige anledninger som kobber- eller guldbryllup.

Fra: 50 kr.​

køb et lækkert gourmet ophold i gave til ægteparret

Eksklusiv gourmet oplevelse

Giv dem en lækker gourmet oplevelse der kan dække over stort set alt fra smagning af flødeboller til den store 5 retters menu. Find en lækker oplevelse indenfor dit eller jeres gavebudget, der samtidig ligger indenfor deres interesser.

Fra: 400 kr.​

køb de sjove oplevelser til par i gave

​​Bridgewalking

​​En par oplevelse der byder på det lidt anderledes, er hvad du kan give med denne Bridgewalking oplevelsesgave. Her kommer du op og gå ovenpå den gamle Lillebæltsbro. Biler, tog, både, skibe og dyr kan bevæge sig nedenunder og give rystelser gennem broen, mens skuet udover er fantastisk.

Fra: 570 kr.​

hvad skal en bryllupsgave koste

Skåle til boligen

Overvej om du ikke skal give noget til hjemmet, hvor skåle er noget alle bruger, har brug for og som også vil bruge dem. Fordelen ved at købe ting til hjemmet som skåle er, at du kan finde noget indenfor alle prisklasser og stilarter.

Fra: 90 kr.​

giv en lækker delikatesse gavekurv til kobberbryllups gave

Lækker gavekurv

En lækker gavekurv der byder på lækkerier til ganen og maven er per tradition en god gaveide til mange lejligheder. Og hvorfor ikke til en anledning som kobberbryllup også. Du finder mange forskellige typer af gavekurve. Du kan give en kurv med enten vin, te, kaffe, chokolade, delikatesser eller andet.

Fra: 250 kr.​

køb den lækre luksus brunch i gave

Dejlig brunch gave til dem

En oplevelsesgave som alle par kan bruge, er en lækker luksus brunch. De kan nyde den sammen på en dag, hvor romantikken og hyggen skal i højsædet. en perfekt gave til kobberbryllup der ligger indenfor de gode billige priser til gaver af denne karat.

Fra: 299 kr.​

giv et lækkert weekendophold på hotel

​​Bandholm Hotel

​Hvorfor ikke give det eksklusive weekendophold med gourmet og overnatning på Bandholm Hotel. At give weekendophold har alle dage været en god gave, for hvem elsker ikke at komme lidt væk engang imellem som par?

Fra: 2390 kr.​

Denne side er anmeldt af: Amanda M. Bach 10/10
4.7/5 (55 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: