Gave til pensionist

køb en gave til pensionist

En god gave til en pensionist kan være mange ting. Aldersgruppen for pensionister er ganske bred og som sådan, er gaveudvalget selvfølgelig også forskelligt. Derfor har vi her på Idegryden samlet et udvalg af gode gaveideer der dækker den brede aldersgruppe bedst muligt.

Gaveideer til pensionister

Hvad der er en god gave til hende på 70 år, kan være ganske anderledes for hende på 80 år. Derfor skal du tænke over, om gavemodtageren lige er gået på pension, er han eller hun ude aktiv eller opholder sig mest i hjemmet og lignede ting. Din gave til pensionisten ud fra personen kan måske findes blandt de nedenstående ideer.

køb hjælpemidler i gave til ældre mennesker

​Hjælpemidler

Hjælpemidler til hverdagen som pensionist er noget de fleste kan bruge. En skråpude, rollator og meget andet, er det uundværlige udstyr der gør hverdagen behagelig, og måske han eller hun mangler noget specifikt?

Fra: 100 kr.​

køb en spændende krimi i gave til pensionisten

En krimi er perfekt

Kender du ikke følelsen af, at når du har sommerferie eller skal gå på pension, så skal der læses bøger i massevis. Derfor kan den traditionelle læse oplevelse være den perfekte gave til bedstefar, bedstemor eller anden person. Hvis du er tvivl om boggaven, så vælg en fra bestsellerlisten hvor du finder de populæreste.

Fra: 100 kr.​

giv en guidet tur i københavn med hjemløs som anderledes gave

Guidet tur med hjemløs i København

Hvis han eller hun er rørig og elsker at bevæge sig og opleve nye ting, så kan den interessante oplevelse være en guidet tur med en tidligere hjemløs i København. Se byen fra en anden vinkel end de fleste af os normalt gør, er hvad pensionisten får den spændende oplevelse af.

Fra: 140 kr.​

giv noget lækkert garn i gave

​Garn

​Til pensionisten der elsker at slappe af med at strikke, her er garn eller andet udstyr, selvfølgelig egnet som en god gave. Du finder garn mange steder, men online er det bedste udvalg nok ved Rito og lignede forhandlere.

Fra: 50 kr.​

køb en lækker whiskysmagning i gave

Whisky eller ølsmagning

Nyder han livet og de glæder som livet byder på, så kan det være at den perfekte gave til manden, vil være en øl- eller whiskysmagning. Du finder oplevelsen de fleste steder med de mange bryghuse der efterhånden findes i Danmark.

Fra: 150 kr.​

køb det gode outdoor udstyr til pensionisten der elsker natur

Outdoor udstyr til den aktive

Til pensionisten der elsker skoven, søer, havet og naturen generelt og som er fysisk aktiv, her kan du give noget udstyr til dette. Sko, støvler, bukser, trøjer, handsker .m. er måske noget, som han eller hun vil elske at få i gave.

Fra: 200 kr.​

køb den fede tur i Horsens statsfængsel i gave

​Et besøg i fængsel

​Giv den guidet tur i det gamle statsfængsel i Horsens. Her kan du give en rundtur til 149 kr. pr. person. Det giver ham eller hende et indblik i, hvordan rammerne for livet var indenfor de låste porte.

Fra: 149 kr.​

køb det eksklusive spiritus i gave

En god flaske

Man rammer ofte rigtigt med en god flaske spiritus til en pensionist der måske har alt, hvad denne skal bruge. De små glæder i livet bliver ofte forstærket med alderen. Og her kan en god portvin, cognac, gin eller andet, være det helt rigtige som den betænksomme gave.

Fra: 150 kr.​

giv en gavekurv som den lækre gave

En lækker gavekurv

Køb hende eller ham en lækker gavekurv med netop den ting som gavemodtageren sætter høj pris på. Alle elsker en gavekurv med lækkerier, og det gør sig selvfølgelig også gældende for en person på 70 eller 85 år.

Fra: 250 kr.​

giv en smart vinpumpe i gave til bedstefar

Vinpumpe til livsnyderen

Giv en helautomatisk vinpumpe til pensionisten der nyder at få et glas vin på altanen eller terrassen, mens hun eller han slapper af. En flaske du trækker op kan ikke holde sig til dagen efter. ikke med mindre du bruger en vimpumpe som denne helautomatiske der holder vinen god, så du ikke behøver at drikke en hel flaske ad gangen.

Fra: 259 kr.​

køb en lækker smagekasse i gave til mænd

​Vin smagekasse

​Hvis han/hun godt kan lide at nyde et glas vin fra tid til anden, kan en smagekasse med forskellige gode vine måske være en god ting at give i gave. Ved Wine Guys finder du forskellige muligheder med anderledes smage der overrasker.

Fra: 500 kr.​

køb det varme tæppe i gave til hende som varmer på de kolde dage

Det smarte tæppe til hende

Smart tæppe hvis du leder efter en praktisk gave til din mor, bedstemor eller anden der elsker at sidde i sofaen med tæppe over sig og læse en bog. Det er svært at holde tæppet op, samtidig med at du skal bruge armene til at læse. Dette tæppe kommer med ærmer, så du både kan læse, drikke og holde dig godt varm samtidig.

Fra: 259 kr.​

giv bedstefar et øl laug medlemsskab i gave

​Øl laug medlemsskab

​Til ham der er gået på pension og måske kan bruge nogle sociale oplevelser, her vil et medlemskab til et af de mange forskellige øl laug, måske være den gode gaveide. Her kan han socialiserer med andre omkring øl.

Fra: 100 kr.​

giv den gode bog om at på pension i gave

​Farvel arbejde - goddag frihed

​Bogen der forbereder dig til at gå på pension. Denne tid er ligesom alle andre, også en tid med udfordringer og ting som du skal være opmærksom på. Det kunne være en god gave til din bedstemor eller bedstefar der skal til eller lige er gået på pension.

Fra: 139 kr.​

køb den unikke gaveide til dine bedsteforældre

​Garden igloo til haven

​Til dem der bor i hus og ønsker sig den nemme og hurtige løsning til en smart overdækning i haven, her kan denne Garden Igloo måske være perfekt. Til omkring 7000 kr. får du en mini pavillon der kan bruges på mange forskellige måder.

Fra: 7059 kr.​

giv det sjove fuglefoderbræt i gave til pensionister

​Twilight fuglefoderbræt

​En sjov og elegant ting til haven er dette Twilight fuglefoderbræt. Det kommer nemlig både i det moderne og elegante design, samtidig med, at du får et fuglefoderbræt med lys i. Perfekt til den lange mørke tid i Danmark.

Fra: 599 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Gave pensionist
Bedømmelse
51star1star1star1star1star