• Home  / 
  • blog
  •  /  Oplevelsesgaver der kan overraske studenten

Oplevelsesgaver der kan overraske studenten

oplevelsesgaver der kan overraske studenten

Leder du efter inspiration til oplevelsesgaver der kan overraske studenten?

Vi har her fundet 5 forskellige oplevelser, der måske kan være en af de fede studentergaver der måske ikke står på ønskesedlen, men kunne være den vilde oplevelse.

Oplevelser er absolut sjove ideer til studentergaven hvor de nedenstående i den dyre og noget mere almindelige prisleje, måske også bliver den uforglemmelige ting for ham eller hende.

 

Tandemspring som den grænseoverskridende gave

giv en fed faldskærmsudspring oplevelse i gave til studenten

Hvis du vil give ham den vilde overraskelsesgave der dog også koster hele 2199,- kr., så kunne et tandemspring måske den grænseoverskridende gaveide.

Hvis han er ung, hvilket er ret almindelige ved studenter, så er han måske stadig en vovehals der gerne vil opleve nyt. Her må det siges, at det med at springe ud i faldskærm også selv med tandem, er noget for en vovevals der vil bryde grænser.

En oplevelse der nok aldrig bliver glemt, og som sådan, er det en gave der er oplagt som minde og studenterhuen.

år gammel, og derudover har instruktørerne bl.a. også ledsaget personer med forskellige former for fysiske handicap trygt og sikkert ned på jorden. Et eventuelt handicap skal blot godkendes af instruktøren først, og det er derfor en god idé at informere om det ved booking af tandemspringet.

Læs mere om Tandemspring gaven ved Bellevuebox her

 

Den unikke Bridgewalking oplevelse

køb bridgewalking oplevelsesgave til ham eller hende

En anden ret unik og måske super sjove oplevelse for ham, er bridgewalking ved Lillebælt. Her får han oplevelsen af at komme op og gå ovenpå Den Gamle Lillebæltsbro, som er en ret unik oplevelse der kun kan opleves her eller i Australien.

Det at komme op ovenpå broen hvor trafikken, tog og skibe sejler under en, er en vild ting. Der er samtidig super flot med et skue over landskabet og livet 360 grader rundt.

Giv ham denne fede oplevelse du kan købe til 249,- kr. – Læs mere om den ved Duglemmerdetaldrig her

 

Den fede bil oplevelse

køb den gode racerbil oplevelse til ham

Hvis han eller hun har benzin i blodet, eller måske bare vil finde det ubeskrivelig fedt at prøve en Ferrari, Porche, køre race på banen eller lignede oplevelse, så er det da indenfor dette at du skal finde gaven.

Der findes rigtig mange fede bil oplevelser hvor prisen dog også ligger i den noget højere ende. Udvalget dækker nemlig over at køre race på Jyllandsringen, køre stærkt i Padborg, køre super bil som Lamborghini, Ferrari eller lignede og faktisk mange andre fede oplevelser med en bil.

Se udvalget af forskellige bil oplevelser her

 

Den sjove “Gå amok i pølsevognen” oplevelsesgave

køb den overraskende fede og billige oplevelsesgave til studenten

Til 300 kr. kan du give ham den fede og sjove oplevelsesgave, som især tiltaler unge mænd. Giv ham og en kammerat chancen for at spise alle de pølser de kan på en time.

En anderledes og unik oplevelsesgave der nok kan overraske ham. Samtidig vil han måske finde den super fed at bruge en søndag ovenpå en hård bytur. Han vil måske endda finde ud af, at det kan være årets studentergave på sådan en søndag.

Læs mere om hvad du får med denne oplevelse her

 

Den lækre bio peeling oplevelse til hende

køb den overraskende velvære gave til hende

Der findes mange lækre velvære oplevelser, hvor ansigtsbehandling, massage, spa m.m. kan være lige så god som bio peeling.

Med bio peeling kan hun få en unik behandling, der giver hende den forfriskende og bløde hud. Bio peeling giver en hudslibning som måske noget for hende. Alternativt er massage altid en lækker overraskelse at få i gave, og det gælder så sandelig også for hende der snart får hue på.

Læs mere om bio peeling oplevelsen ved Go Dream her

Gem

Denne side er anmeldt af: Lasse F. Lorenzen 10/10
4.8/5 (49 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: