• Home  / 
  • blog
  •  /  15 gaveideer til 12 årige

15 gaveideer til 12 årige

Gaver til 12 årige piger og drenge der også bliver sat pris på, kan være en besværlig opgave.

Gaveideer til børn på 12 år

Her nedenfor finder du forskellige ideer som kan være velegnet til pigen eller drenge i aldersgruppen. Du kan med fordel bruge ideer som gode gaver til 11 årige som gode ideer til den 13 årige drengs gave.

Klassiske gaveidéer: Her er 5 sikre vindere til 12-årige

Vi har udvalgt 5 klassiske gaveideer, som du med sikkerhed aldrig går galt i byen med. Ligemeget hvad anledningen, interessen eller alderen er, vil de her gaver altid være på sin plads.

hvad du skal ønske dig i fødselsdagsgave 12 år

​God lyd

​Børn eller unge mennesker på 12 år vil gerne hænge ud og høre musik. Her kan du give den flotte fødselsdagsgave til en 12 årig dreng eller pige, der netop giver udstyret til at høre den fede musik i ordentlig kvalitet.

Fra: 300 kr.​

giv hende en lækker lipgloss i gave

​Lipgloss til pigen

Hvis du søger en god billig gaveide til en 12 årig pige, kan du overveje at give en god lipgloss i gave til hende. Det kræver selvfølgelig at hun er til skønhed, som mange piger dog er. Du kan med fordel bruge lipgloss som en af de gode billige adventsgaver til teenagere og børn også.

Fra: 30 kr.​

køb noget fedt til barnets værelse i gave

​Moonboat hængekøje

​Noget smart inventar til værelset som sækkestol eller den smarte hængekøje, vil måske være noget som han eller hun har brug for, eller ligefrem står på ønskelisten. Moonboat hængekøje er en smart stol at slænge sig i, når der skal hygges på værelset.

Fra: 1099 kr.​

Køb det sjove Soundmoovz i gave

​Soundmoovz

​​Det er ikke et pulsur med derimod et bevægelsesaktiveret gummibånd til arme og ben. Det giver drengen/pigen mulighed for at skabe musikken ud fra sine bevægelser og ikke omvendt. En sjov gadget til barnets fødselsdag eller måske som gave til jul.

Fra: 411 kr.​

giv Alt om at være pige bogen i gave

​Alt om at være pige

​​Hvad foregår der indeni og udenpå i en 13 årig piges liv? Det er, hvad du finder mere om i denne populære bog, som nok også kan være velegnet til pigen der snart bliver 13 år.

Fra: 150 kr.​

Udvalgte gaveideer: 10 spændende gaver til 12-årige

Vi har udvalgt 10 gaveideer, som vi mener, er nogle af de bedste ideer. Vi har valgt noget til enhver smag. De ideer vi kommer med nedenfor, tæller også gaver, som er lidt anderledes, end en standard og gemen gave, og dermed kan give en overraskelse, når gaven gives.

køb gamer udstyr til ham i julegave

​Spil

Hvis du søger en god gave til drenge, kan den gode ting være indenfor spil og konsoller. Mange drenge elsker at spille Playstation eller på Xboks, og her er udstyr eller spil til netop denne passion, en gave som en gamer vil elske at få i julegave eller til fødselsdag.

Fra: 300 kr.​

køb noget godt bageudstyr i gave til hende der elsker at bage

​Bageudstyr

​Det er nok mest for piger, nu de som regel viser størst passion for at bage. Men bageudstyr til cupcakes og andet, kan være den sjove ide til pigens gave. Det kan også være en sjov gave til en teenager der har alt, nu tween alderen dækker ret bredt.

Fra: 50 kr.​

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​Bridgewalking oplevelse

​Til barnet på 12 år der aldrig ønsker sig noget, her kan du overveje at give en oplevelsesgave. Det kan være den unikke Bridgewalking oplevelse ved Lillebælt, hvor han eller hun kommer op ovenpå broen og gå, hvilket er en ret fed ting at opleve.

Fra: 269 kr.​

giv det fede modetøj i gave

​Giv fedt tøj

​Drenge og piger på 12 år går ofte op i hvordan de ser ud, og her er tøj ofte at finde på ønskerne til jul og fødselsdag helt ligesom modetøj er velegnet som gaveideer til teenagere. Find den rette stil og størrelse, hvilket måske kræver at du spørger forældrene først.

Fra: 70 kr.​

giv den fede gamerstol i gave til drenge der spiller computer

​Gamer stol

​Til drenge der elsker og sidder i timevis foran computeren og spille, her er en god stil nødvendigt. Hvorfor ikke give en gamer stol der både ser fed ud, og som er god at sidde i under de mange timers gaming.

Fra: 900 kr.​

giv et par gode rulleskøjter i gave til barnet

​Rulleskøjter

​Vejret er ofte irriterende i Danmark, men lige så ofte er det ganske godt til udendørs aktiviteter en stor del af året. Her er løbehjul, cykling eller rulleskøjter den sjove aktive leg, og måske han eller hun ønsker eller mangler et par nye rulleskøjter?

Fra: 350 kr.​

Giv Risk spillet i gave til drenge

​Risk

​​Det klassiske Risk strategi spil er noget, som især drenge elsker at spille. Og hvorfor ikke give Risk i gave, nu det velegnet fra 10 år og op til 90 år, for hvis du elsker at spille strategi er Risk aldrig outdated.

Fra: 300 kr.​

køb sjovt hårpynt i gave til pigen

​Hårpynt

​Til piger der elsker at eksperimenter med håret og udseende, kan noget sjovt, flot og fedt hårpynt være den gode gave der glæder. Du kan med denne ide finde den billige som noget dyrere ting der pynter og fornyer hårstilen.

Fra: 30 kr.​

giv den 13-14 årige dreng fodboldstøvler i gave til hans konfirmation

​​Sportsudstyr

​​Til tweenageren der spiller fodbold, håndbold, gymnastik eller anden sportsgren, her kan sportstøj, fodboldstøvler, sko, bukser eller andet udstyr, måske være det mest brugbare og den ting som det unge mennesker ønsker sig mest.

Fra: 100 kr.​

giv ham en håndboldoplevelse i gave

​​Sports oplevelse

​Hvorfor ikke give ham eller hende en oplevelse i form af en hånd eller fodboldkamp med favoritholdet eller bare noget som er fedt. Alternativt kan du vælge en koncert, standup eller andet i lokalområdet, som måske vil vække glæde ved den unge mand eller dame.

Fra: 200 kr.​

Denne side er anmeldt af: Liv J. Damgaard 10/10
4.6/5 (50 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: