• Home  / 
  • blog
  •  /  Inspirationsliste med gaveideer til 9 årige

Inspirationsliste med gaveideer til 9 årige

Søger du gode gaver til 9 årige drenge eller piger?

​19 gaveideer til børn på 9 år

Nedenfor finder du 10 forskellige gaveideer. Du kan med fordel bruge ideerne som gaver til 8 årige eller måske til ham eller hende på 10 år. Gaverne kommer i både de bilige som noget dyrere prisklasser.

giv det sjove børne matador i gave til 9 årige

​Brætspil

​Et sjovt brætspil er den perfekte ting til bøde børn og voksne. Det er sjovt at spille med brætspil, for det er både socialt og konkurrencebetonet, og det tiltaler også 9 årige. Det er en gaveide til 6 årige, 13 årige og voksne i alle aldre.

Fra: 100 kr.​

køb den sjove mini dyre højtaler i gave til den 9 årige pige

​Mini Animal bluetooth speaker

Til pigen der elsker de små dyr(eller drengen) kan du give hende en sjov lille bluetooth højtaler der kan tilsluttes telefonen. En sød, sjov og yderst praktisk gadget til ørn.

Fra: 189 kr.​

køb gamer udstyr til ham i julegave

​Spil & konsoller

Til barnet der elsker at spille på Playstation eller Xboks er spil hertil, den oplagte gaveide til alle anledninger. Spil er lidt dyre, og derfor kan de fleste ikke vrage og vælge så et nyt spil i gave til gameren vil der nok blive sat rigtig stor pris på.

Fra: 300 kr.​

Køb Twister Refresh spil i gave til større børn

​Twister Refresh spil

​​Giv den 9 årige det populære Twister Refresh spil der er velegnet fra 6 til 14 år. Et efterhånden klassisk spil som mange børn elsker at udfordre hinanden i.

Fra: 149 kr.​

køb de sjove fødselsdagsgaver til piger og drenge

​Ting til skolen

En 9 årig dreng eller pige går i skole, og her er der altid brug for udstyr. Du skal selvfølgelig kende lidt til barnet eller spørge forældre til råds om hvad der mangler. Skoleudstyr er en god gave til den 9 årige som det er til alle andre skolebørn.

Fra: 50 kr.​

Køb teleskop og mikroskop sæt i gave

​Teleskop & mikroskopsæt

​​Hvem føler sig ikke draget af at kigge i et teleskop og opdage mikroverdenen gennem mikroskopet? Til det nysgerrige barn der vil lære hvordan ting virker, kan dette sæt måske være årets fede gaveide.

Fra: ​349 kr.​

giv den gode billige gave til en 9 årig dreng

​Djeco stempler

En god og billig gaveide der kan bruges både som kalendergave eller som den fede gave til børnefødselsdag. Pakken indeholder 15 små stempler der kan give en del timers underholdning for enten ham eller hende. 

Fra: 39,95 kr.​

køb den sjove udendørs klatrebane i gave til børn

​Slackers klatrebane

Giv en anderledes og sjov fysisk gave til den 9 årige. Slackers Ninja Line klatrebane giver den gode træning, er sjovt og giver den gode fysiske udfordring til barnet.

Fra: 759 kr.​

find de gode gaver til børn på 7 - 10 år

​Frost Loom sæt

Til pigen der elsker at sidde og nørde med ting, kunne dette Frost Loom sæt måske være sagen. Sættet indeholder elastikker og clips så der kan laves kreative armbånd og andet. Perfekt gave til piger i mange aldersgrupper.

Fra: 159 kr.​

giv det moderne tøj i gave til den 9 årige

​Smart tøj

Tøj er vigtigt også for barnet på 9 år og hvorfor ikke give noget smart tøj i gave? Børn i den aldersgrupper bruger omkring 134-140 i størrelse, hvor en trøje, t-shirt, top, kjole eller andet er det helt rigtige?

Fra: 100 kr.​

Køb Nadia Nadim bogen i gave til pigen

​Bøger

Hvis du mangler en god ide til en pige eller dreng du måske ikke kender alt for godt, kunne en af de populære børnebøger fra bestsellerlisten være den gode boggave. Hvad end interessen er, så kan du altid finde noget både til denne og aldersgruppen.

Fra: 100 kr.​

køb gode træningssko i gave

​Sportsudstyr

Til pigen eller drengen der dyrker sport, her kan du give noget udstyr i gave. Sportstaske er nødvendigt til fritidsinteressen, helt ligesom den er nødvendigt til gymnastik timerne i skolen. Sko, trøjer, shorts og meget andet er alle nødvendige og fede ting at få.

Fra: 100 kr.​

Giv pigen Dreamcast symaskine i gave

​​Dreamcast symaskine

​Til pigen (eller drengen) der gerne vil blive god til at sy, kan du give denne Dreamcast symaskine i gave. Det er en rigtig maskine dog i børneformat, hvor du får fodpedal, fingerbeskyttelse og andre funktioner.

Fra: 299 kr.​

giv en fed sækkestol til værelset i gave

​Sackit sækkestol

​En eksklusiv og fed ting som de fleste børn elsker at have, er en sækkestol. Det er en perfekt til at slænge i sig som ung, hvor ryggen og andet ikke er et problem. Sackit sækkestolen er den eksklusive, men der findes dog også billigere alternativer.

Fra: 1599 kr.​

giv det fede modetøj i gave

​Fed tøj

Tweens aldersgruppen går op i at det skal være cool, sejt eller fedt, og det gør sig selvfølgelig også gældende i tøjet. Køb noget lækkert tøj til hende eller ham, hvor størrelsen selvfølgelig skal være rigtigt.

Fra: 70 kr.​

Køb den sjove Air Hogs drone

​Air Hogs quadcopter

​Giv drengen eller pigen denne sjove Air Hogs Supernova quadcopter der er bevægelsesaktiveret. Sjovt legetøj hvor du som bruger bliver stimuleret og udfordret, når du skal lære at styre den til perfektionisme.

Fra: 224 kr.​

Køb den sjove popcornmaskine der ligner en biograf version

​Popcornmaskine Cinema Style

Køb den sjove popcornmaskine der er udformet som den rigtige maskine fra biografen. Dog er den i en mindre størrelse der passer ind i køkkenet. En af de sjove gadgets der passer som gave til børn i mange forskellige aldersgrupper.

Fra: 439 kr.​

køb en gaveæske med neglelak i gave til pigen

​Snails gaveæske

En gaveide til pigen der elsker neglelak, kan være denne søde gaveæske. Æsken byder på 6 neglelakker som pigen kan eksperimenter med sammen med veninderne.

Fra: 189 kr.​

Giv stylter i træ som gave til barnets fødselsdag

​Stylter

Udendørs legetøj som stylter kan være sjovt og udfordrende. Stylter er velegnet til mange aldersgrupper og også som det sjove legetøj til 8-10 årige.

Fra: 339 kr.​

4.7/5 (53 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: