Gaver til 2 årige

køb gaver til 2 årige piger og drenge

Hvis du søger efter gode gaver til 2 årige piger og drenge, så har vi her på Idegryden fundet det sjove og gode legetøj der virker. To år er lig med den alder hvor børnene begynder at blive mere opmærksomme på andre i leg. Her efterligner og inspirerer børn hinanden, så deres fantasi for alvor får lov til udfolde sig. Derfor er er godt legetøj til denne aldersgruppe mere gruppe orienteret, end de gode gaveideer til 1 årige børn.

10 legetøjs gaver til 2 årige der hitter

Vi har fundet 10 forskellige gaveideer indenfor legetøj som vil glæde, udfordre og underholde dit barn eller børn i lang tid.

Giv den sjove bog i gave til den 2 årige pige

Bøger

Bøger er selvfølgelig ikke så meget bevendt til gruppeleg for børn. Børn bliver dog noget mere nysgerrighed og opmærksomhed i 2 års alderen. Her begynder bøger for alvor at blive interessante helt ligesom sangbøger kan give den sjove leg og stund for barnet – Vel og mærke før MGP sætter ind. En god boggave kan glæde både de store som små.


Fra: 110 kr.​

køb et godt kvalitets legekøkken i gave til piger

Legekøkken

Et legekøkken er især udbredt til piger selvom mange drenge også leger med dem. Det er dog især piger der kopierer mor, og gerne vil skabe mad, kager og andet fra deres egen køkken. Legekøkken og legemad er det perfekte legetøj til 2 årige piger.


Fra: 500 kr.​

giv et eksklusiv værkstedsbænk i træ som gave til den 2 årige dreng

Værkstedsbænk

Hvor køkkenet hovedsageligt er til piger, er værkstedsbænken tilsvarende til drenge. Det er et naturligt instinkt i os, og selvfølgelig skal drenge have lov til at udfolde sig med værkstedsbænke, for det er sjovt og giver ligesom et legekøkken, mange timers underholdningen for drengen.


Fra: 1495 kr.​

giv en puky løbecykel i gave til drengen på 2 år

Puky 2 hjulet løbecykel

Noget af det bedste legetøj til at styrke barnets motorik og balance er en 2 hjulet løbecykel. Det er samtidig super sjovt for barnet og faktisk er det også en okay aflastning, for de fleste børn elsker at køre på Pukyen, så der kan blive udforsket i et større areal uden trætte fødder.


Fra: 529 kr.​

giv den 2 årige malebøger i gave

Malebøger

Børn elsker at male og tegne og ikke nødvendigvis på papir. Dog er en malebog dog noget der fænger alle børn med en lille kunster i maven, og samtidig med det giver god underholdning til barnet, så er det også en god billig gaveide til 2 årige.


Fra: 39 kr.​

køb det populære bobles i gave

Bobles

Bobles giver meget sjovt og eksklusivt legetøj hvor barnet rigtig kan tumle. Det er super godt tumlelegetøj men dog også i den noget dyrere ende af gaveideer til børn. Du finder nemlig rigtig mange forskellige figurer indenfor Bobles, som du blandt andet kan se ved Trendyliving der har et stort udvalg.


Fra: 600 kr.​

køb magformers i julegave til barnet

Magformers

Drengen eller pigen på 2 år kender med garanti til Magformers eller Magna Tiles fra vuggestuen eller børnehaven. Et godt legetøj der giver barnet lov til at udfolde sine kreative evner samtidig med at der kan udforskes. Et godt legetøj der virkelig er slået igennem til aldersgruppen.


Fra: 400 kr.​

giv en dukkevogn i fødselsdagsgave til pigen på 2 år

Dukkevogn

Dukkevognen er noget som pigen på 2 år vil elske. Her er det en fordel at vælge dukkevogne i en ordentlig størrelse, så hun kan komme udenfor og få tur helt ligesom mor gjorde/gør med hende. Der findes mange dukkevogne i forskellige prisklasser og udformninger, hvor du finder inspiration til hvilken, her på Baby.dk.


Fra: 400 kr.​

Giv de populære Paw Patrol bamser i 2 års gave

​Paw Patrol bamse

​Paw Patrol er ofte en favoritter ved de årige drenge eller piger der ser Ramasjang. Super sjov serie for de små, om 5 små hunde og deres "leder" der redder verden på mange forskellige missioner - Det fænger ved små børn.

Fra: 79 kr.​

køb en garage i gave til den lille dreng

Parkeringshus/Garage

En garage eller parkeringshus til biler er det traditionelle legetøj til drenge. Det med biler og parkeringshus med forskellige muligheder, giver ham den sjove leg hvor kreativiteten får frit løb og samtidig noget legetøj der kan bruges sammen med en ven.


Fra: 500 kr.​

Brio tog er den sjove gave for små børn

Brio​

Brio togbanen er populær blandt børn, og i legekæden eller andre steder hvor der ofte er Brio udstilling, vil du opleve at alle små børn vil suget hen til og lege. Brio er nemlig super sjovt, og det at kunne køre et tog rundt også selvom man måske ikke rammer plet hver gang, er en fed oplevelse og leg for barnet. Perfekt til både drenge og piger i 2 års alderen.


Fra: 200 kr.​

Giv sjove dyremagneter i gave til børn

​Sjove magneter

​Sjove magneter som kan leges med på køleskabet eller en tavle på børneværelset, kan være en god gave til drengen eller pigens fødselsdag, jul eller andet. Det er noget, som de fleste børn elsker at lege med og er måske også blandt barnets gaveønsker.

Fra: 130 kr.​

Giv et sjovt by motiv gulvtaeppe i gave til barnet

​Legegulvtæppe

​Et sjovt legegulvtæppe til børneværelset kan være det rigtige til hans eller hendes fødselsdagsgave. Her finder du mange forskellige motiver som by, veje, slotte og andet, som passer perfekt til drenge eller piger.

Fra: 200 kr.​

Duplo er et sikker gave hit til de små

​Duplo

​Duplo kan stadig være det fascinerede motorik legetøj for ham eller hende der bliver 2 år. Her kan du give det lidt mere avanceret indenfor Duplo, som dog ikke holder mere end til 3 års alderen hvor Lego begynder at blive mere interessant.

Fra: 100 kr.​

Giv en de små synger fischer price microphone i gave til børn

​De små synger mikrofon

​En sjov mikrofon som via højtaler afspiller barnets sang og med optager, også lave en optagelse som han eller hun kan afspile, er et hit ved de fleste. Alle børn elsker at synge(stort set), og nu kan de imponerer med deres egen mikrofon som optager deres store X-Factor skills - enhver forældres drømme legetøj 🙂

Fra: 270 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Gaver til 2 årige
Bedømmelse
51star1star1star1star1star