Gaven til manden der har alt

gaven til manden der har alt

Brug nedenstående genveje til at finde gaven til manden der har alt, eller læs mere om hvordan man finder den perfekte gave under ikonerne.

Alle gaveideer til manden der har alt:

faldskærm

Oplevelsesgaver

Hvis han har alt er det ikke fysiske ting han nødvendigvis behøver at få flere af, men derimod gode oplevelser.

Det kan f.eks. være en tur i en racerbil, en øl-smagning eller øl-brygning, et faldskærmsudspring eller en af 100+ andre oplevelsesgaver.
Klik og se alle ideerne.

Fra: 100 kr.​

Det var underligt - gaveideerne kunne ikke indlæses. Prøv venligst igen senere

Find gaven til manden der har alt

Det kan tit være svært at finde en gave til manden, der har alt. Det er ofte sådan, at personen af det mandlige køn køber det, han har brug for, når han mangler det. Derfor kan det tit være svært at finde ud af, hvad man lige skal købe. Der er jo ikke rigtigt noget ved, at man giver en gave, og så ligger den bare og bliver støvet nede i en kasse, der bliver gemt væk på loftet. Derfor er man ofte nødt til at tænke lidt ud af boksen. Det er en klar fordel at kende personen godt, men der er mange forskellige gaver, man kan give til ham, der har alt – ligegyldigt hvor godt du kender ham.

Gaven til drengerøven

En oplevelsesgave er altid en skøn gave til manden, der har alt. Man kan aldrig få for mange oplevelser. Men er din kæreste eller mand ikke typen, der har lyst til at tage med dig i spaen eller tage i biografen for at se en pladderromantisk komediefilm, findes der også et svar på dette. For er ham mere mand eller bare lidt af en drengerøv, så er der massevis af muligheder at finde.

Du kan måske give ham et gavekort til at tage ud på en kørebane og køre i Ferrari eller et andet køretøj. Eller måske kan du invitere ham til ølsmagning. Her er der også mulighed for at forstørre gavekortet, så det gælder flere personer, så han kan tage en eller flere af sine venner med på turen.

Kunne du godt selv tænke dig at tilbringe en dag med din kæreste, kunne alternativet eventuelt være faldskærmudspring, hvis I er lidt vovede. Ellers er der jo altid mulighed for at invitere ham på restaurant efter hans valg, så han har muligheden for at nyde en lækker bøf i dit selskab.

Det han ikke vidste, han manglede

Når det gælder en gave til manden, der har alt, kan man også prøve at søge et andet gavealternativ. Du kan forsøge at lede efter gaven, han ikke vidste, han manglede. Der er efterhånden mange produkter, der er producerede for at gøre hverdagen nemmere, men det er noget, de færreste faktisk har fået anskaffet sig.

Der er f.eks. blevet produceret det, der hedder en tøjfolder. Med denne kan man folde tøjet nemt og hurtigt, så man kan lægge sine t-shirts ind i skabet, fint foldede. På denne måde er der mere plads til tøjet i skabet.

En anden alternativ gave, stadig i tøjorganiserings kategorien, kunne være en elektronisk slipsebøjle. En elektronisk slipsebøjle kan indeholde 30 slips, så hans slips altid er organiserede. I og med at den er elektronisk, kan man ved et tryk på en knap få bøjlen til at rotere, så man kan se alle sine slips.

Er man mere til den traditionelle gave, kan man altid købe endnu en lyseblå skjorte til hans samling over skjorter, han har fået til de seneste fem fødselsdage.

En vild gave til manden der har det hele

Vi fandt videoen her og den var ret sjov - så hvis han virkelig har alt så giv ham sådan en her: