Gave til teenager

køb en god gave til teenager

Den helt rigtige gave til teenager? At finde på den gode gaveide til teenageren der måske aldrig ønsker sig noget, eller har gaveønsker der ligger milevidt fra ens budget, er nok den sværeste person at finde en gave til blandt alle gavemodtagere. ​​​Drenge ønsker sig sjældent noget, ​der ofte bliver til uspecifikke ønsker som tøj eller spil. Piger er heldigvis nemmere ​da de ofte ønsker sig rigtig meget. Problemet med aldersgruppen teenagere er, at den dækker ret bredt. Den 13 årige dreng eller pige er logisk nok på et andet plan end den 17 årige teenager. ​Derfor får du denne inspiration der er sammensat en stor liste af gaveønsker der er specifikke til hver køn. Og som dækker den brede teenagealder bedst muligt. ​

​Brug indholdsfortegnelse lige her til at springe ned til den rigtige gave kategori eller gaveideerne specifikt til enten pigen eller drengen.

Indholdsfortegnelse

De gode gaver til teenagedrenge

Til drengen der altid er svær at finde på en gave til, finder du et udvalg indenfor de personlige, sjove eller praktiske ting til ham. De fleste drenge eller unge mænd elsker at modtage praktiske ting. Det kan være tøjet som han skal bruge hver dag, spiritus til at imponerer de andre drenge, udstyr til træning, sport eller fritidsinteresse og meget andet. Derfor kan du her finde det store udvalg af ideer der burde være inspiration nok til at finde gaven til ham. Og hvis du køber online, slipper du for transport til forretningerne.

​De personlige ideer til ham

køb en biograf oplevelse i gave til ham

Biograftur for to

Alle teenagedrenge elsker en god film. Og film opleves bedst i biografen hvor der er højt til loftet, stor skærm og fed lyd.  Med denne gaveoplevelse giver du en gave der kan bruges af alle drenge, hvad end interesser, hobbyer eller alder de har.

Fra: 249 kr.

Giv Itunes gavekort til teenageren som den perfekte gave

Gavekort til ITunes

Hvilken teenager elsker ikke film, musik og måske endda bøger, og her kan du begave ham med den helt rigtige gaveide. Giv teenagedrengen eller pigen der ejer en IPhone, et Itunes gavekort der giver ham mulighed for at finde den helt rigtige ting. Oplagt ide som f.eks. konfirmationsgave

Fra: 250 kr.

køb de fede solbriller til hans gave

Fede solbriller

Hvilken ung dreng eller mand bruger ikke solbriller. Og i dag er solbriller ikke bare til praktisk formål. Solbriller er en stor del af ens identitet. Det gør sig især gældende blandt de unge, hvor stilen ofte er super vigtig. Derfor kan en fed designer solbrille være den fede gave at få. ​

Fra: 900 kr.

giv ham en bridgwalking oplevelsesgave

Bridgewalking ved Lillebælt

Hvis drengen du leder efter en god og anderledes gave til, vil opleve nye ting ud i det sjove, farefulde eller bare interessante, så kan Bridgewalking oplevelsesgaven måske være perfekt. Det at komme op og gå ovenpå broen hvor trafikken og togene kører lige under en, samtidig med, at du kan se det utrolige skue ud over vand, land og veje er en fed oplevelse. Et smukt og betagende syn samtidig med at den populære oplevelse er ret interessant.

Fra: 249 kr.​

køb et flot ur til konfirmanden eller fødselslaren

Et flot ur

Et ur har altid været forbundet med den personlige gave og er ofte brugt til f.eks. konfirmationsgave til drenge. Vælg mellem det tekniske Casio ur til 400 kr. til det mere enkle MVMT i klassisk design til 1100 kr. i pris eller mere – Udvalget dækker bredt i både design, formål og pris.

Fra: 400 kr.

køb et gavekort til Hungry i gave til ham

​Gavekort til hungry.dk

Kan man sige teenager uden at sige takeaway? Hvorfor ikke give ham den praktiske og sjove gave i form af et gavekort til Hungry.dk, så han kan bestille noget lækkert takeaway. En anderledes og sjov gave der betyder, at han kan have den fede fodbold aften eller lignede med drengene.


Fra: 30 kr.

køb en god trådløs højtaler som gave til 14 årig

​God lyd

​En af de gode gaveideer til børn på 13 år der også kan være en af de perfekte fødselsdagsønsker til ham på 17 år, er  den gode lyd. En trådløs højtaler eller anlæg som han kan tilslutte telefonen, er noget de fleste unge mænd vil elske i hverdagen.

Fra: 300 kr.​

køb en lækker deodorant i gave til ham

Den gode duft

En lækker deodorant i en afdæmpet og lækker duft kan være en anden god gaveide. Alle teenagere har brug for en deodorant​. Her kan en diskret duft der måske er knap så tung i stick, være den praktiske løsning og samtidig en god gave.

Fra: 60 kr.

køb et smart bælte i gave til manden

​Bælte

​En ting de færreste teenagedrenge nok har på en ønskeliste, er et smart bælte i voksen stil. Det er ikke en af bedste gaver til tweens, men til ham i den voksen størrelse er et stilfuldt bælte noget som han bruge til f.eks. job, skole og bytur.

Fra: 300 kr.​

køb et Tivoli turpas til teenageren i gave

Turpas til Tivoli

Til drengen der skal til København eller måske bor her, kan et turpas til Tivoli være en kærkommen gave der giver ham den sjove oplevelse. Tivoli byder på mange oplevelser, og hvad end det er forlystelser eller fredags koncert, så kan det blive en fantastisk aften for teenagedrenge.

Fra: 225 kr.

køb den personlige kortholder i gave til den unge mand

Kortholder som personlig gave

Hvis han er typen der ikke går med pung, kan en smart kortholder være en af de mere personlige gaveideer til teenagedrengen. Ögon kortholderen til små 200,- kr. rummer plads til forskellige kort, kontanter eller boner. Den kommer i den enkle og flotte stil, hvor materialet er af aluminium så diverse magnetstribe kort ikke bliver ødelagt.

Fra: 199 kr.​

køb et gavekort til Mofibo som den kloge gave

Til ham der elsker at lære

Til teenagedrengen der elsker at lære, kan du give ham et gavekort til Mofibo. ​Med Mofibo giver du ham mulighed for at vælge lige præcist det, som han elsker at lære blandt både e-bøger og lydbøger.

Fra: 387 kr.​

Køb et barberings startsæt til teenageren

Barbering startsæt

Til den ældre teenager der er kommet i barberingsalderen, her kan du give ham et lækkert startsæt f.eks. i 18 års gave. Sættet kan indeholde det nødvendige grej i form af barberkniv eller nogle af de kosmetiske produkter der skal bruges. 

Fra: 60 kr.

Gaveideer til gamere

Til teenagedrenge der elsker at game computer eller spillekonsol, findes der er kæmpe udvalg af gaveideer. Fordelen med denne type gaveform er, at stort set alle drenge elsker at spille, og det er samtidig sjovt legetøj at få udstyr, spil eller andet. Perfekt som den gode gave til børn helt ligesom den er velegnet til de voksne.

køb et fedt gamerkeyboard til teenagedrengen i gave

Gamer keyboard

Hvis du spiller på computeren er et keyboard nødvendigt. Til Counter-Strike eller en af de andre klassiske spil, er et fedt gamer keyboard den fede tilføjelse til den sjove oplevelse.

Du kan finde mange forskellige gamer keyboards til computeren eller pads til konsollen, hvor priserne starter ved omkring 200 kr. og går op til flere tusinde. ​

Fra: 200 kr.​

giv den fede gamerstol i gave til drenge der spiller computer

Gamerstol

Den rigtige stol er nødvendigt, hvis du sidder mange timer. Det gør de fleste teenagere foran computeren, og hvorfor ikke bruge det til hans gave? En gamerstol er ergonomisk god men den er også lige præcist det, som rigtige mange drenge gerne vil have – Den er sej. Det er indbegrebet af gamerstolen, nemlig at den er fed, hvilket både er udseende og så den rigtige pasform. En noget dyrere gave men absolut også god at modtage for enhver gamer.

Fra: 999 kr.

giv et playstation spil i gave til drengen

Konsol udstyr eller spil

Playstation og Xboks er de to mest solgte spilkonsoller, hvor det er især teenagedrenge, som står for hovedparten af konsol ejere. Et nyt trendy spil kan være den gode og fede gave for ham. Hvilken spil der er in lige nu, skifter hele tiden og her går man aldrig fejl af årets Fifa udgave eller de kendte nye versioner af Call of Duty eller lignede.​

Fra: 199 kr.

køb den perfekte gamer mus til gameren i gave

Den gode mus / måtte

Ligesom med keyboardet, er en god gamer mus og ikke mindst musemåtten, nødvendigt for at kunne følge med modstanderne i de forskellige spil. Du kan finde dyre stenplader eller de noget billigere i lettere materiale der giver den fede muse oplevelse. Det gør musen i sig selv også, som samtidig også skal kunne indeholde den gode ergonomi samt alle de nødvendige knapper og måske lys.

Fra: 119 kr.

køb en god usb kaffevarmer som den sjove gamer gave

Usb kaffevarmer

Hvis han er kommet i alderen hvor kaffe drinkning er noget han har taget til sig, så kan du give den sjove gadgets gave i form af en denne enkle usb kaffevarmer.

Fra: 79 kr.

køb et par fede gamer headphones som teenagedrengens gave

Headset

Når drenge spiller gamer på computer, så spiller og kommunikerer de med deres kammerater. Her kan du give drengen den fede gave i form af et lækket headset. Høretelefoner med mikrofon er det gode udstyr til spil oplevelsen, helt ligesom det er en kærkommen ting til resten af boligen, for så skal du ikke høre på lyde fra spil der blæser ud af højtalere.

Fra: 159 kr.​

køb en god gaming pakke som hans gave

Gaming pakke

Hvis du er tvivl om hvad du skal give, med du ved at han elsker at spille computer, så giv ham en gaming pakke. En gamer pakke indeholder måske mus og keyboard, men kan også indeholde headset, museplade og keyboard. ​

Fra: 349 kr.​

køb det nemme rengøringsmiddel til gamer udstyret i gave

Cyber clean rengøringsmiddel

En teenagedrengs keyboard er en bakteriebombe, for hvor meget mad, chips, brød, slik, sodavand og andet bliver der ikke indtaget henover computer? Giv ham en sjov lille gave i form af cyber clean rengøringsmiddel til tastaturer​.

Fra: 50 kr.​

Gaver indenfor fritidsinteresser, sport, træning el. lign.

Til drengen der spiller fodbold, håndbold, cykler, løber, træner muskler eller andet, kan en gave indenfor denne interesse være den oplagte ting at give ham.

giv teenagedrengen der træner, kreatin i gave

Til ham der træner muskler

Til den unge mand der elsker at træne muskler for at blive stor og stærk, her skal der måske bruges både proteinpulver, weightgainer og masser af bars til mellemmåltid. At blive stor og stærk er noget de fleste unge mænd gerne vil opnå, men det kan være svært uden tilskud.

Fra: 100 kr.​

til cykelentusiasten kan du give en cykelcomputer som gave

Cykelcomputer

Til drengen der er bidt af at cykle på landevej eller skov, kan en ny fed cykelcomputer måske være den oplagte gave der vil glæde ham. Cykelsporten er blevet stor i Danmark og rigtig mange kører i klub, hold eller som motion, hvor også procentdelen af udøvende teenagere er vokset gevaldigt de senere mange år. ​

Fra: 200 kr.​

giv en indendørs klatrings oplevelse i gave

Indendørs klatring ved København

Hvis han godt kan lide at blive udfordret fysisk, hvor musklerne og hjernen bliver sat på prøve, kan du give ham en oplevelse i form af klatring. Ved København ligger Nordeuropas største indendørs klatrehal, hvor du får fed en fed oplevelse i klatring. Det er sjov, udfordrende og fedt, hvilket han eventuelt kan opleve med en god kammerat.

Fra: 199 kr.

køb et fedt actionkamera som den fede gave til drengerøve

Actionkamera

Gaven til ham der har alt, kan være et actionkamera. At filme sin mountainbike tur på de vilde steder, løbeture, sejlturen eller andet actionpræget sport, er muligt med et smart og praktisk actionkamera. En gaveide der måske er udover det sædvanlige, men kan dog også være en af de rigtige fede julegaver til teenager.

Fra: 600 kr.​

giv ham noget lækkert cykeltøj i gave

Cykeltøj

Når der skal køres mountainbike eller landevej, så skal der cykeltøj til. Ligegyldigt om han er motionist eller kører i klub, er cykelbukser som minimum en nødvendighed​. Cykeltøj er noget for alle der elsker at cykle. Det åbner op for gaveideer indenfor de fleste prisklasser, da du finder overtrækstøj, bukser, lange bukser, trøjer, handsker m.m.

Fra: 699 kr.​

køb de gode kettlebells til hjemmetræningen i gave

Kettlebells

Mange teenagedrenge omkring 14-15 års alderen bliver bidt af det med store muskler og vaskebræt og har disse ting blandt fødselsdag og julegaveønsker. Hvis han er denne type, men hader at gå i motionscentret, kan du give ham kettlebells i gave til hjemmetræning.

Fra: 48 kr.

giv teenagedrengen et komplet vægtsæt i gave

Vægtsæt til hjemmetræning

Alternativet til kettlebells kan være et praktisk vægtsæt. Et vægtsæt med mange muligheder koster dog noget mere da et sæt med nok vægte til træning ind i fremtiden, vil starte ved en pris omkring 1200,- kr.

Fra: 1000 kr.​

køb et par gode træningshandsker i gave

Træningshandsker

Træningshandsker er et praktisk og nødvendigt værktøj ved mange træning- og motionsformer hvad end det er på romaskine, cykling eller hvis han træner vægte, kampsport eller andet.

Fra: 149 kr.

giv fodbold merchadise i gave til drenge og mænd

Gaven med hans yndlingshold

Til drengen der spiller fodbold og måske er bidt af det, både for at spille og opleve, kan du give ham noget indenfor denne passion. ​De fleste drenge har et yndlingshold, og her kunne du forkæle ham med noget indenfor det med et gavekort til Unisport, der har det største fodbold merchandise udvalg.

Fra: 50 kr.

køb noget fedt fodbold træningstøj i gave til teenageren

Fodboldtøj

Det gode træningstøj til fodbold fritidsinteressen er altid kærkommen at få. Når du spiller fodbold kræver det træningstøj ud i shorts, trøjer, fodboldstrømper. Og til de koldere dage, behøver du handsker, hat, undertøj og varm vandtæt og åndbar overtrækstøj. Mulighederne indenfor fodboldtøj er stort og måske perfekt som hans gave.

Fra: 249 kr.​

køb det fede fodboldudstyr som hans fødselsdagsgave

Fodboldudstyr

Ligesom med træningstøjet, så er fodboldudstyr også en god gaveide til teenagedrengens fødselsdag, konfirmation eller måske som julegave. Til fodbold skal du bruge benskinner, støvler, målmandshandsker, pumpe, bolde og måske endda tape til eventuelle skader. Udvalget dækker bredt i priser, for fodboldstøvler kan ligge i den dyre ende, hvor du kan finde gode benskinner i den mere overkommelige prisende.

Fra: 60 kr.

Køb en Flyboard oplevelse i gave

​Flyboard

​En oplevelse ud i det fysiske og super sjove er Flyboard oplevelsen. Det er et krav at gavemodtageren kan svømme, men ellers er det sværeste faktisk balancen. En super sjov ting at prøve, som kan være en af de gode ønsker til teenagere.

Fra: 999 kr.​

køb de fede håndboldsko i gave til drengen

Træningssko

Til ham der spiller badminton, håndbold, basketball eller lignede, er træningssko til brug i hallen den gode nødvendige gaveide der kan bruges til at udøve sporten. Du finder mange forskellige slags træningssko, hvor priserne er lige så variende. Asics kan du finde fra ca. 300 kr. hvor Adidas Hanball Spezial ligger i ca. 6-700 kr. klassen. To gode mærker hvor Nike selvfølgelig også skal nævnes​.

Fra: 350 kr.​

giv ham en lækker luksus gave i form af en aktivitetsmåler

Trådløs aktivitetsmåler

Hvis du leder efter den anderledes gave til drengen der har alt, kan denne The Dash in-ear aktivitetsmåler være den sjove og praktiske gaveide til unge mænd. Trådløse in-ear høretelefoner der kan afspille musik fra den indbygget hukommelse, men er et aktivitetsrmbånd til ørerne under træningen. ​

Fra: 2395 kr.

giv den sjove ski oplevelsesgave til hende

​Ski udstyr

​Ting man kan ønske sig som teenager, kan være udstyr til en fremtidig fed oplevelse. Her er skitur noget som mange ser frem til, og ofte finder man også ting hertil på de mange forskellige julegaveønsker til teenagere.

Fra: 100 kr.​

Gadgets som gaven til ham

Gadgets er den sjove gave til mænd og drenge. Gadgets er nemlig forbundet med sjov eller nygerrighed. Gadgets er selvfølgelig et vidt begreb men vi fundet forskellige tekniske bud på ting, som du nok finder som både ønsker og julegaveønsker ved mange drenge i teenagealderen.

giv ham en fed VR oplevelsesgave

VR oplevelse

Giv drengen en sjov virtual reality oplevelse hvor der kan prøves spil og oplevelser med den nye teknologi på forskelligt udstyr. En fed og sjov oplevelsesgave til ham der elsker teknik og gadgets, for hvilket dreng elsker ikke at lege og det er netop, hvad oplevelsen er.

Fra: 199 kr.​

køb et par gode kvalitetshøretelefoner i gave til musik elskeren

Gode høretelefoner

Hvilket dreng hører ikke musik på sin telefon? Og hvorfor ikke med et par gode kvalitets høretelefoner som han får i gave? Det er også en god ting hvis stereoanlæg bruges eller til computeren.

Fra: 224 kr.

køb de fede og sjove VR briller i gave til teenagere

Virtual Reality briller

Virtuel Reality ​er spændende og selv om teknikken stadig ligger i den høje prisklasse, så er et par VR briller til små 300,- kr. en sjov og god gadget; Hvis han ikke ejer et par briller i forvejen.

Fra: 319 kr.​

køb det mobile diskotek som den eksklusive gave til teenageren

Vooni Cityrocker

Et mobilt stereoanlæg er en noget dyrere gaveide. Det giver teenageren mulighed for at flytte musikken med sig overalt, hvad end det er haven eller stranden. Tilslut telefonen til den rullende højtaler og forstærker. Og så er der musik på som teenageren kan nyde sammen med vennerne.

Fra: 1295 kr.

køb den fede mini projector gadget i gave

Mini Cube projector

En anden noget dyrere ting der ligger indenfor fed teknik der er brugbart i hverdagen, kan være den smarte mini-cube projector til fremvisning af f.eks. film fra mobilen.

Fra: 2699 kr.​

køb den praktiske gave til teenageren

Vooni Power Stone

Til ham der altid har telefonen der konstant er død for strøm, k​an en praktisk gaveide til ham være en smart strømlinet powerbank. Denne Voonie Power Stone bank der har navnet ud fra sin udformning som en sten fra stranden, er den smarte oplader der i stor udgave kan lade telefonen op seks gange, og den mindre udgave kan oplade op til 3 gange.

Fra: 159 kr.

køb den sjove Doodler pen i gave

3D Doodler create

I en tid hvor udviklingen går rigtigt stærkt, er 3D printeren ved at finde indpas som den almindelige og ikke det futuristiske. En af de sjove ting indenfor denne teknologi, er denne 3D Doodler create pen som er en kuglepens variation af 3D printeren.

Fra: 889 kr.​

køb en sjov Star Wars gadget som gave til drenge

Battle Worn BB 8 Force Band

En stor og sjov gave til ham der er Star Wars fan, er denne app-aktiverede Droid som der kan styres ved at vinke med hånden. Et sjovt stykke legetøj der giver mange timer underholdning for både den unge som den voksne, og kan endda bruges som den sjove valentinsgave eller anden gave til kæresten ham i alle aldre.

Fra: 1669 kr.

køb den sjove højtaler til ham der er Star Wars fan

Bluetooth Star Wars højtaler

En anden sjov gadget til Star War fans er bluetooth højtalere der er udformet som et episk rumskib fra Star Wars. Flyet står på stativ af gennemsigtigt akryl. Når du tænder for højtaleren, så lyser flotte lyseffekter rumskibet op. Det ser ret fedt ud i uoplyst rum, når du via bluetooth tilføjer noget trådløst musik fra telefon eller computer.

Fra: 649 kr.​

køb den sjove vandtætte højtaler og speaker i gave

Splash speaker

En anden sjov gadgets der hører under de sjove gaver til en teenager, kan være den vandtætte speaker og højtaler, der nemt kan tilsluttes til telefonen via bluetooth. Mange teenagedrenge elsker at høre musik under bad, og hvorfor ikke også snakke i telefon med den trådløse højtaler og mikrofon. En lidt skør og sjov gaveide der så sandelig også har et praktisk formål.

Fra: 299 kr.

køb den dyre gadget gave til teenageren der har alt

Elektrisk skateboard

Ligesom med så meget andet, så finder du også det motoriserede skateboard nu. Du kan nemlig give teenageren en stor flot gave indenfor den sjove kategori, med et elektrisk skateboard. Skateboardet styres med en fjernbetjening, og det kører selvfølgelig ikke med raketfart, så sikkerhedsmæssigt er det ganske forsvarligt at give. 

Fra: 3499 kr.​

køb det sjove svævende spil som den udfordrende gaveide

Det svævende spil

Det er sjovt at spille. Og hvorfor ikke kombinerer med sjovt teknik. Dette svævende Hoverkraft-spil er både sjovt og udfordrende, for det går ud på at stable og balancerer klodser på en svævende plade - uden at denne tipper. Et sjovt spil både til den 13 årige og den sjove konkurrence blandt vennerne, eller til de noget ældre teenagere.

Fra: 259 kr.

køb det sjove Airboard Denver som den fede gadget gave til ham

Airboard Denver 10

Segboard eller Airboard er noget de fleste af os har set eller har læst om​. Hvis du vil give en af de dyre og gode gaver til teenagere, ​kan et fedt segboard som dette med 10 tommer hjul være en en sjov konfirmationsgave eller gave til en student.

Fra: 2699 kr.​

Hvad skal man give i 20 årsgave? Chromecast er et godt bud

​Tekniske hjælpemidler

​De tekniske hjælpemidler til hverdagen i skole og fritid, er ofte gaveønsker til teenagere. Hvad end det er en smart Chromecast, tablet eller måske en ny bærbar til skolen, kan det meste teknik være den gode gave til 16 år, 13 år som til ham på 19 år.

Fra: 300 kr.​

køb gaven til ham der har alt

​Drone

​Om en dyr drone står på en ønskeliste til teenager er nok tvivlsomt, men hvis du giver i den dyre prisklasse, kan det både være det super fede legetøj som det værktøj der kan laves forretning på for ham.

Fra: 100 kr.​

De skøre og sjove gaveideer til ham

Hvis du søger efter en skør eller sjov gave til teenagedrengen, har vi fundet et udvalg indenfor forskellige ting der er ganske uskyldige. Og samtidig også kan være yderst praktiske og sjove ting for ham.

giv en sjov cocktail-boks til den unge mand i gave

Cocktail boks for begyndere

Til den større teenager hvor det med at drikke med drengene er blevet en stor ting, kan gaveideen til dette være en cocktail boks for begyndere. Han kan bruge den til at prale lidt i det med at agere bartender, hvor der kan arbejdes på at lave alle mulige forskellige slags drinks til festen.

Fra: 315 kr.​

find på den skøre gaveide til teenagedrengen

Selvlysende toiletpapir

Jep, selvlysende toiletpapir. Hvis du søger en helt unik og ganske skør gaveide til en kammerat, nevø, søn eller lignede, kan papir der lyser op, være super sjovt at have hængende når venner kommer på besøg. 

Fra: 59 kr.

køb den lækre chokolade fontæne i gave

Chokolade fontæne

Hvilket dreng eller pige elsker ikke chokolade. Og som teenager der elsker lir, kan en chokoladefontæne være den fede og sjove gaveide. Fontænen varmer chokoladen op, så den forbliver flydende og kan rende nedover fontænen. Her kan du kan lave lækker chokolade fondue og lignede.

Fra: 199 kr.​

Køb den sjove popcornmaskine der ligner en biograf version

Popcornmaskine i biograf form

Hvilket teenager elsker ikke popcorn og cola til filmen og dette gælder også derhjemme. En popcornmaskine i en mindre størrelse, men dog ligner den fra biografen kan være oplagt til den sjove gave.

Fra: 499 kr.

Giv din kammerat en skør gave i form af kæmpe vingummi

Gigantisk vingummibamse

En kæmpe vingummibamse der er tusinde gange større end den almindelige vingummibamse, er absolut blandt kandidaterne til den tosset gave men samtidig også ret fede gave. Der er nok ikke store chancer for at han spiser den på en gang men dog sjov og anderledes.

Fra: 275 kr.​

Find på den eksklusive gaveide til teenageren der bor i byen

Foldbar el-cykel

En sjov og samtidig praktisk gadget er en foldbar el-cykel. Perfekt til at transporterer sig fra A til B, og samtidig også ganske lille til at medbringe i metroen, klubben eller skolen. ​Praktisk og stor gave til ham der bor i byen, og ikke kan cykle de lange strækninger.

Fra: 7299 kr.

giv den blæret gave til teenagedrengen i form af en øl attachemappe

Øl attachemappe

Til teenageren der drikker øl sammen med kammeraterne, kan du give ham den sjove  attachemappe til øl - der selvfølgelig skal indeholde øl når den gives i gave til en 16 eller 18 årig eller lignede.​

Fra: 269 kr.​

giv en smart hotdog maker som den anderledes gaveide

Hotdog maker

Hvilket teenager kan ikke lide en hotdog? Gør livet federe for ham med den gode hotdog maker, så den kan stå på gode grillpølser hele året. På grilllvalserne bliver pølserne grillet i 8 minutter, og i stueetagen bliver brødet varmet op i den integrerede varme-enhed. Drypbakken opfanger spild og kan smides i opvaskeren. ​

Fra: 389 kr.

giv den seje gave til ham der drikker øl, i form af øl ludo

Øl Ludo

Der findes rigtige mange forskellige slags drukspil, og her er Ludo et af dem. Ganske uskyldigt, for der er 4 glas som brikker, og disse er hvad man skal bunde gennem spillet. Ludo er nemt og sjovt at spille især når der kommer en indsats ind i det i form af et shot eller øl. Til kun 95 kr. er det en god billig gave til teenagedrengen, som han vil elske at få.

Fra: 95 kr.​

køb de sjove blinkede party lys i gave

Blinkende partyglas

Til den ungdommelige fest hører der sig blinkende glas til, og disse er netop, hvad du kan give ham som den sjove gaveide. 2 stk. glas med led lys der blinker i grønt, rødt og blåt, kan du købe til kun 39,- kr. Hvilket stadigvæk giver en god billig gave med et helt sæt.

Fra: 215 kr.

giv et bordfodboldspil i gave til børn

​Bordfodbold

Hvis du mangler en god underholdende gave til en 14 årig dreng, kan et sjovt bordfodbold bord måske være sagen. Et bord fylder selvfølgelig en del, så han skal bo et sted med god plads. Hvis der er plads, er bordfodbold noget der fænger ved mange drenge og mænd.

Fra: 800 kr.​


Gaveideer til piger

ønske ideer til teenager

Piger er i forhold til drenge, noget nemmere at finde gaver til. Derfor har vi selvfølgelig også samlet en lille del af de mange gode ideer der kan glæde en teenagepige. Gaveideerne dækker over alle slags anledninger, hvad end det er de unge menneskers konfirmations ønsker, fødselsdagsgave ideer, julegaven, en studentergave eller måske en gave til kæresten.

Personlige gaveideer til teenagepiger

køb lækre matas produkter i gave til hende

Gavekort til Matas

Gavekort kan virke som den upersonlige og kedelige gave, men de fleste teenagere elsker faktisk gavekort. Det betyder nemlig, at de får en oplevelse når det skal bruges. Matas er butikken som mange piger og kvinder elsker at shoppe i, og derfor er gavekortet et perfekt gaveide. ​

Fra: 50 kr.​

giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

Biograf oplevelse

Ligesom drenge elsker film, så elsker piger sjovt nok også film. Film er sjov og underholdning, og dette skal opleves i en biograf på det store lærred for at oplevelsen bliver helt perfekt. En af de gode gaveideer til 13 årige som de ældre teenagepiger og drenge.

Fra: 160 kr.​

køb hende en flot smykkeholder i gave til boligen

Smykkeholder i valnød

En elegant og smuk smykkeholder der kan stå på bordet eller badeværelset, er denne elegante smykkeholder i valnød. En klassisk papirholder i tre etager er redesignet så den kan være smykkeholder i et noget mere æstetisk og elegant look.

Fra: 329 kr.​

IPhone står højt på alle pigers ønskesedler

IPhone

Den dyre gave til hende der har alt, kan være en ny smartphone i form af Iphone 4, 5, 7 eller model S6. En flot og elegant gave som står højt på de fleste teenageres ønskesedler dog også dyr. Her kan du med fordel finde en brugt telefon som kan være helt lige så god som en ny.

Fra: 1200 kr.​

find den fede oplevelsesgave til teenagepigen

Bodyflight oplevelse

Hvis du vil give hende en sjov oplevelse i gave, så kan det være denne Bodyflight oplevelsesgave der giver oplevelsen af at svæve i en vindtunnel. I Taastrup kan du prøve den eneste vindtunnel i Danmark, hvor du får fornøjelsen af at svæve. Perfekt hvis pigen du skal finde gave til, gerne vil have sjov og anderledes oplevelser.

Fra: 445 kr.

køb det smarte IPhone tilbehør i gave

IPhone anti gravity case

​Gadget der hænger telefonen op på spejlet, vinduet eller andet glat overflade. Derved kan du tage den perfekte selfie uden at armen dækker dig​. Den kan også bruges til at hænge på køleskabet og vise film mens der laves mad eller andet.

Fra: 269 kr.

giv hende en model for en dag oplevelsesgave

Model for en dag

Hvis hun drømmer om blive model som mange unge piger gør, kan du give hende oplevelsen af det for en dag. En unik oplevelse hvor pigen bliver sat i centrum ved samarbejde mellem stylist, fotograf og modellen. En sjov og unik gaveoplevelse til piger.

Fra: 1950 kr.​

giv den fede fotoprinter gadget i gave til hende

Fotoprinter til IPhone

En anden sjov gadget der dog koster en del mere, er denne fotoprinter til IPhone. Du sætter fotoprinteren nedover telefonen, og så kan det taget billede blive printet ud med det samme.​

Fra: 1195 kr.​

køb det varme tæppe i gave til hende som varmer på de kolde dage

Snug Rug tæppet

Hvis du ikke kender der populære Snug Rug tæppe, så er det et tæppe med ærmer. Hvis du i er tvivl om fordelen ved Tæppet;, Se for di, hvor irriterende det er at sidde i sofaen med en bog, en kop te og så holde tæppet godt om dig for at varme - Det klarer ærmerne og det er da ganske praktisk.

Fra: 259 kr.

giv hende en lækker Jelly Belly gaveæske

Jelly Belly gaveæske

Giv hende en lækker gaveæske med det populære amerikanske Jelly Belly slik. Slikket er super populært specielt blandt piger og kvinder. Og derfor kan det meget vel tænkes, at hende du skal finde på en god gave til også er fan af det lækre slik.

Fra: 52 kr.

Køb Nadia Nadim bogen i gave til pigen

En bog

Hvis du mangler en gaveide til pigen der elsker at læse, kan du give en god bog indenfor hendes interesser. Pigefodbold er oppe i tiden. Og måske hende du leder efter en gave til, er vild med fodboldkvinderne så er det selvfølgelig en boggave indenfor dette som du skal give.

Fra: 100 kr.​

Smykke gaveideer til teenagepiger

Smykker har altid og vil nok også altid være en god gave til både de unge som ældre piger og kvinder. Det gælder selvfølgelig også teenagepiger, som måske vil elske en af de nedenstående gaveideer til hende. Ideerne kan også kan bruges som gode ideer til konfirmation.

giv hende et sødt læderarmbånd i gave

Læderarmbånd

Læderarmbånd i sit ungdommelige look er meget populære blandt piger i alle aldre. Hvorfor ikke bruge det som den gode personlige gaveide til hende? Du finder forskellige armbånd, hvor det søde Thread Etiquette har fundet indpas for sit søde snit og enkle stil, der er sædvanen ved læderarmbånd.

Fra: 349 kr.

Køb det populære Daniel Wellington som den flotte gave

​​Daniel Wellington

​​Du har sikkert hørt og set de karakteiristiske Daniel Wellington ure, derer populære blandt piger og kvinder i alle andre. Et ur til omkring 1000 kr. og op hvor du får enkel og stilrent design i forskellige farvekombinationer, og valget mellem den store eller mindre og nyere skive. Et meget elegant og flot ur der med garanti vil vække glæde, hvis hun ikke ejer et allerede.

Fra: 1200 kr.​

køb et stjernetegn smykke til hende i gave

Flot vedhæng

Et flot vedhæng har altid være den gode gave. Hvorfor ikke bruge dette som den personlige gave til teenagepigen? Udvalget og priserne spænder vidt indenfor vedhæng. Du kan f.eks. give en af de søde stjernetegns vedhæng. Helt ligesom både kløver, hjerte, kors og lignede symboler altid hitter blandt piger.

Fra: 100 kr.​

giv hende et par elegante ørestikkere som den søde gave

Rabinovich ørestikkere

Hvis hun har huller i ørerne, kan du give hende et par smukke ørestikker med blad motiv og guldfarve, som disse Rabinovich ørestikkere. En perfekt gaveide til f.eks. konfirmation eller fødselsdag, hvor prislejet ligger omkring de 500 kr. Der findes selvfølgelig mange andre ørestikkere, men denne er dog i et særdeles lækkert design.

Fra: 495 kr.​

køb en trendy navnehalskæde som hendes personlige gave

Navnehalskæde

Et andet smukt og populært smykke blandt de unge piger er en navnehalskæde. En halskæde med hendes navn er en sød gaveide. Du finder halskæderne i forskellige materiale og priser, hvor ca. prisen starter ved omkring 500 kr. og opefter​.

Fra: 595 kr.

Giv hende en smuk personlige gaveide med dette flotte armbånd

Izabel Camille armbånd

Armbånd er en anden lækker personlig ting indenfor smykkegaver til hende, hvor dette forgyldte i rosa sølv er ganske sødt og unikt. Du får et smukt rosa armbånd med hjerte motiv. Bagsiden kan bruges til en gravering med hendes navn eller dato på gave anledningen.

Fra: 775 kr.

Find det smukke og billige smykke til hendes gave

Enamel Favorite sølv halskæde

Til 350 kr. kan du købe denne smukke sølvhalskæde med cirkel motiv i det enkle og diskrete vedhæng der er på halskæden. En god og billig smykkegave der kan bruges til alle lejligheder, hvad end det er fødselsdag, jul, konfirmation eller anden anledning.

Fra: 350 kr.​

smykker er populære gaveideer til piger

Louise Kragh Hangon Clover vedhæng

Giv et flot og billig smykke i form af dette Louise Kragh vedhæng i Hangon Clover modellen, der kommer i forgyldt sølv. Et smukt og enkelt vedhæng der vil pynte rundt om halsen på teenagepigen. Det kan købes til kun 150 kr. ved Smykkemester.

Fra: 149 kr.

giv et smukt armbånd som konfirmationsgave til hende

Enamel Monstera armbånd

Et unikt armbånd i forgyldt sølv med blad motiv er, hvad du får med dette populære Monstera armbånd fra Enamel. Armbånd vil altid være en god ide til teenagepiger der elsker accessories og smykker. ​

Fra: 450 kr.​

giv hende et smukt Pilgrim ur i gave

Pilgrim ur

Et flot ur der både kommer i den fede stil og samtidig til en god billig pris, er hvad du får med Pilgrim som er super populært blandt unge piger. Ure i Pilgrim kommer til en pris omkring 300 kr. og opefter. Du får et klassisk design med sort rem og stor blank skive i den moderne stil.

Fra: 295 kr.​

køb et flot sølv smykke i gave til hende

Izabel Camille jetset ørehængere

Til den kvalitets og modebevidste unge kvinde, kan disse flotte ørehængere fra Izabal Camille i jetset kollektionen være den helt rigtige smykkegave. De nikkelfri sølv ørehængere med cirkel og stav motiv kommer i det elegante og stilrene design, der giver et klassisk og flot look.

Fra: 650 kr.

find en af de populære smykker blandt unge piger som gave

Julie Sandlau Aya armbånd

Julie Sandlau laver flot stilfuldt design indenfor smykker. Aya armbånd ​et flot og enkelt armbånd i forgyldt sølv. Og måske lige præcist den stil der passer ind ved teenagepigen som du skal begave med noget flot og personligt.

Fra: 1500 kr.​

Mode og skønhedsideer til hendes gave

Du kan også vælge at give hende noget tøj, accessories eller skønhedsprodukter. Det er klassiske ting at give i gave til piger og kvinder i alle aldre. Her har vi fundet et lille lækker udvalg af vidt forskellige ting og priser, så du finder inspiration til alle typer, interesser og budgetter.

Giv hende et par fede Triwa solbriller i gave

Solbriller

Triwa er måske knap så kendt som mange andre designer mærker. Du får dog en designer solbrille i høj kvalitet og fedt design.  Måske oplagt til hende der elsker god kvalitet og design. Giv hende en af de mange forskellige typer af solbriller hvor du kan vælge en brille model ud fra bestseller listen.

Fra: 399 kr.​

giv hende et eksklusivt tørklæde i gave

Elegant tørklæde

Tørklæder er uundværlig til at holde varmen hvad end det er forår, efterår eller vinter tid. Her kan et scarf i det fede design som Besos være oplagt til hende. Giv hende et lækker Besos eller Cashmere tørklæde der godt nok koster noget mere end normalt, men også kommer i den lækre kvalitet og flotte stil.

Fra: 599 kr.

køb noget fedt modetøj i gave til teenagepiger

Smart tween tøj

Giv hende noget smart tøj i form af en sød top, bukser, bluse, strik eller andet beklædning, som ligger indenfor hendes smag. Der findes meget lækkert modetøj, hvor f.eks. Teenstyle.dk har specialiseret sig i modetøj til teenagere. Her kan du finde det helt rigtige til aldersgruppen, og samtidig kan du finde indenfor stort set alle gavebudgetter​.

Fra: 120 kr.​

køb et par smarte sneakers i julegave til den unge dame

​Sko

​Et par smarte sko, støvler eller sneakers er altid blandt de gode fødselsdagsgaver til en teenager. Til hende den noget ældre teenager, kan du give et par af de smarte og eksklusive sko.

Fra: 400 kr.​

en taske er en god gave til veninde 15 år, 30 år eller 60 år

​Taske

​Giv en populær Fjällraven rygsæk til hende der er startet på gymnasiet. Helt ligesom en god håndtaske som ofte også bliver brugt til skole, kan være den perfekte gave til en teenagepige der elsker stil.

Fra: 100 kr.​

Giv en populær Fjällraven rygsæk til hende der er startet på gymnasiet. Helt ligesom en god håndtaske som ofte også bliver brugt til skole,

Giv pigen en gave med en kvalitets hårtørrer

Luksus hårtørrer

Til hende der ønsker høj kvalitet, og en gaveide der ligger indenfor det noget højere gavebudget, her kan du give hende en lækker kvalitets GHD hårtørrer eller anden fra vores hårtørrer test over de bedste stylers til privat brug.

Fra: 1000 kr.

giv et kvalitets glattejern i gave til den unge dame

GHD Styler

Måske hun er pigen der bruger meget tid på at glatte håret. Her er det også super vigtigt med kvalitet til at skåne håret(se glattejern test). Fordelen ved GHD glattejern er materialet der bruges til at varme med. Det er nemlig varmen der beskadiger håret, og her sørger GHD for den hurtige opvarmning og konstante varme over hele fladen - Alternativet kan være en glattebørste der fungerer på samme måde.

Fra: 995 kr.​

giv makeup i gave til veninden

Makeup

Er hun begyndt at bruge makeup? Det kræver nok meget erfaring, før det sidder i skabet og stilen er fundet. Det betyder dog også, at hun skal bruge meget makeup. Giv hende en sød gaveæske eller lignede ansigts makeup, som hun kan bruge til at forskønne og føle sig voksen med. En gaveide der kan gøres meget billig og selvfølgelig også dyr.

Fra: 50 kr.

Giv hende noget lækker øjen makeup

Øjen makeup

Noget makeup til øjnene kan være en selvfølge hvis hun er begyndt på at bruge makeup, og skal lære at lave smokey eyes med mere. Giv hende en flot skønhedsgave i form af noget øjen makeup, hvor du kan være heldigt at finde billige ting til adventsgaver eller pakkekalender til teenageren.

Fra: 50 kr.​

giv hende et lækkert neglelak mærke i gave

Neglelak

Neglelak er nok en af de bedste gaver., Hvilken pige har ikke eksperimenteret med neglelak lige siden kravlealderen stoppede. Det er selvfølgelig ikke alle piger der går op i neglelak, men en stor del gør. Og her vil noget nyt flot neglelak med garanti vække glæde. En god gave til veninden, kæresten, søsteren, datteren eller anden slags modtager i teenagealderen.

Fra: 29 kr.

giv hende den sjove skønheds gadget i gave

Pusteabe negletørrer

Denne pusteabe negletørrer er oplagt at tage med i neglelak sammenhængen. Til 79 kr. kan du købe denne negletørrer som den sjove gave til teenagepigen. Placer fingeren på pladen, og aben begynder at puste så neglelakken tørrer. To batterier driver maskinen, så der kræves ikke ledninger eller andet.

Fra: 79 kr.​

køb de lækre skønhedsprodukter som gave

Gavekort til BodyShop

Hvis hun går op i sit udseende og gerne vil ligne en million​, så giv hende et gavekort til Body Shop. En god gave der både giver hende noget lækkert fra forretningen, og samtidig giver hende mulighed for at hænge ud og shoppe med veninderne.

Fra: 100 kr.

giv hende en lækker lipgloss i gave

​Lipgloss

Hvis du søger den gode billige gaveide til f.eks. din veninde, så er lipgloss måske det hun elsker at bruge? Lipgloss er en af de smarte ting man kan ønske sig blandt gaver til teenagepiger.

Fra: 40 kr.​

Lækre gaveideer til værelset eller bolig

Giv hende en gave der kan bruges på værelset derhjemme eller som er praktisk, smukt og nyttigt når hun skal flytte hjemmefra på college, værelse eller lejlighed.

køb den smarte smykkeholder til pigen

Smykkeholder til væg

Hvis hun er et rodehoved med sine smykker og accessories, hvilket gælder rigtig mange, så giv hende den gode organisering og opbevaring i gave, der samtidig pynter på værelset.

Fra: 129 kr.​

giv en fed sækkestol til værelset i gave

​Sackit sækkestol

Hvis du søger efter en god gave til hendes værelse/bolig, kan en lækker eksklusiv ting være en Sackit sækkestol. Det er en af de gode og eksklusive ønsker til jul eller fødselsdag for hende på 13 år, 15 år eller måske hende der bliver 18 år.

Fra: 1599 kr.​

køb en god makeup opbevaringsboks i gave

Opbevaringsboks i valnød

I samme lækre design med valnød finder du en smart opbevaringsboks. Den kan holde styr på pigens makeup pensler og alle de andre ting. En lækker og elegant ting til hendes gave der kan være super praktisk til at holde en organisering, og som samtidig pynter flot.

Fra: 279 kr.

giv teenagepigen det søde pink smykkeskrin i venindegave

Rosa smykkeskrin

Et noget større og også dyrere smykkeskrin kan være dette unikke og søde smykkeskrin i rosa. Helt klart noget der vil pynte på hendes værelset, hvis hun er til rosa. En stor opbevaring cdf er beklædt af sort velour indvendigt. Øverst kommer skrinet med en bakke, hvor de mindre ting kan opbevares, og nedenunder kan de større smykker have sin plads.

Fra: 1150 kr.

Giv den personlige hoptimist som konfirmationsgave eller anden særlig lejlighed

Hoptimist

Hoptimister er blevet super populære igen gennem de sidste 5-10 år, hvor de siden 80’erne lå lidt i dvale. En god gaveide der især er brugt som konfirmationsgave til piger eller drenge. Denne Hoptimist Bimble i stor model, er en god personlig ting der bruges som den gode mindegave om en særlig anledning.

Fra: 499 kr.​

giv hende den elegante Nomess makeupholder i gave

​Nomess makeup organiser

​​Nomess er det super populære mærke indenfor makeup opbevarings bokse i akryl. Denne Nomess clear boks er en god holder til pensler, læbestift, hårbånd og lignede. En enkel og stilren akrylboks der i materialet som Nomess bruger, måske vil være den lækre gave til boligen for hende.

Fra: 279 kr.​

køb det trendy stel i gave til den voksne teenager

Design Letters kopper

Hvis hun er begyndt at samle ting sammen til tiden hvor hun flytter hjemmefra, så kan de sjove og enkle Design Letters kopper måske være det rigtige. Enkle og gode kopper med bogstaver. Og når du stabler dem, dannes der forskellige ord. En moderne og trendy kop som er populær blandt mange.

Fra: 129 kr.

Køb en flot plakat i gave til teenagere

Tenni Kramer design plakat

Plakater er altid en populær ting til teenageværelset. Ser skal pyntes op og hvorfor ikke med Tenna Kramer design plakaten. Hvis du giver hende plakaten i gave, får hun en trendy, smuk og feminin plakat der pynter op på pigeværelset; De findes i forskellige størrelser.

Fra: 390 kr.​

køb en sjov og elegant skulptur som pyntegave

Wooden Hand pynt

En anderledes pynteting til værelset som gave, kan være denne Wooden Hand skulptur i træ. En skulptur der ligner en hånd og som kommer med bevægelse i fingerled. Der skal pynt til. Og hvis hun ønsker noget stilrent og lidt mere moderne er ting som træhånden måske det helt rigtige at give.

Fra: 129 kr.

køb den smarte trådløse højtaler i gave til hende

Kreafunk Aglow højtaler

Musik skal der til når man er en ung pige. Og det nemmeste er at koble sig på en trådløs højtaler fra telefonen og afspille sin yndlings musikliste. Kreafunk Aglow højtaleren er en smuk højtaler i lækkert design. Den kommer med bluetooth tilslutning og lyser op i mørke med et behageligt lys​.

Fra: 899 kr.​

find den gode billige gave til søster

House Doctor læder nøglering

Når du har et bundt nøgler, er en nøglering nødvendig. Udover at skabe en slags organisering i bundtet, gør nøgleringen det også praktisk at opbevare og finde sine nøgler. Giv hende en lækker og smuk nøglering som denne designer model.

Fra: 90 kr.

Gaveideer til træning, sport og fritidsinteresser

Til hende der elsker at træne, løbe, håndbold, basketbold, fodbold, heste, spejder eller andet indenfor fritidsinteresser, kan du glæde hende med en gave indenfor denne hobby som de nedenstående ideer.

find de gode træningssko i gave til hende der dyrker sport

Træningssko

Til den indendørs sport eller træning er sko også nødvendige. Og gode træningssko koster alligevel en del, hvilket gør det til en lækker og fed gave at modtage. Giv et par gode Adidas sko til håndbold eller måske de gode ergonomiske træningssko fra Nike eller andet brand. ​

Fra: 300 kr.

køb en flot grime i gave til hende

​Rideudstyr til hestepigen

​Rideudstyr er sikker blandt de store juleønsker til teenageren der elsker heste. Her kan du give udstyr til hest eller rytter, hvor du finder et hav af forskellige gaveideer til hestepigen i lige så mange forskellige prisklasser.

Fra: 100 kr.​

giv hende et lækkert træningssæt i gave

​Træningssæt

​​Giv hende et lækker træningssæt der består af shorts og trøje, hvis hun dyrker holdsport som håndbold, fodbold, basketball eller individuelle sportsgrene som badminton med mere. Shorts og træningstrøjer er altid nyttige og hvis hun brænder for sin sport, er det også den gode personlige ting​.

Fra: 200 kr.​

Giv teenageren en sjov oplevelse med windsurfing kursus i gave

Windsurfing kursus

Hvis hun elsker at røre sig og prøve nye ting, kan du overraske hende med en fed oplevelsesgave der består af windsurfing kursus. Kurset der foregår i København består af 3 timers undervisning. Her vil hun lære det vigtige ud i windsurfing​ som måske bliver en hobby.

Fra: 595 kr.​

Giv hende en lækker træningstop i gave

Træningstoppe

En top er basis tøj for piger i alle aldre. Og det gør sig også gældende, når der skal trænes. Hvorfor ikke give hende sådan en lækker top i gave? En dejlig gaveide for både modtager og dig, der dog kræver at du kender hendes størrelse.

Fra: 189 kr.

giv hende noget praktisk træningsudstyr i gave

Træningsudstyr til hjemmet

Hvis hun er begyndt at træne derhjemme med yoga eller andet, og ikke gider at bruge klub eller center, kan du give hende noget i gave til denne nye passion. En god kvalitets yogamåtte kan bruges til både yoga men også alt andet slags hjemmetræning.

Fra: 100 kr.​

giv den sjove ski oplevelsesgave til hende

Ski i Danmark

At stå på ski indendørs er ikke det samme som i bjergene. Men når man bor i Danmark må man forholde sig til at landet ikke har nogen bjerge. Derfor er indendørs skiløb det bedste alternativ. Overrask hende med en oplevelsesgave der giver hende mulighed for at have det sjovt med skiløb på en kunstig bakke.​

Fra: 295 kr.

giv hende en sjov supsurfing oplevelsesgave

Supsurfing i Nyborg

Hvis hun gerne vil ud og røre sig og hvor vandet er dragende, kan supsurfing oplevelse i Nyborg måske være lige noget for hende. At stå på en kajak og ro er blevet populært de sidste par år. Og i Nyborg kan du give hende en oplevelse hvor hun kan lære det basale ved den sjove motionsform og leg.

Fra: 200 kr.​

Giv hende en sjov fysisk oplevelsesgave med klatring i skoven

Klatring i skoven

Hvis hun elsker en fysisk udfordring, kan du overraske hende med klatre oplevelsen som hun kan opleve med en ledsager, hvad end det er dig eller måske en veninde. Træklatring er blevet populært de senere år med flere udfordrende baner. Kan opleves i København, Århus, Vejle og Middelfart.

Fra: 595 kr.

køb et sportsur som 20 års gave

​Løbeur

​Du finder et hav af forskellige juleønsker og almindelige gaveønsker til teenagepiger. Her kan et godt løbe eller pulsur måske det være den fede gadget til den ældre teenager der er begyndt at løbetræne.

Fra: 400 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Gaver til teenager
Bedømmelse
51star1star1star1star1star