• Home  / 
  • Gave til...
  •  /  Gave til teenager – Inspiration til dreng og pige

Gave til teenager – Inspiration til dreng og pige

Den helt rigtige gave til teenager? At finde på den gode gaveide til teenageren der måske aldrig ønsker sig noget, eller har gaveønsker der ligger milevidt fra ens budget, er nok den sværeste person at finde en gave til blandt alle gavemodtagere. Drenge ønsker sig sjældent noget, der ofte bliver til uspecifikke ønsker som tøj eller spil.

Bestsellers til teenagere

Klassiske gaveidéer: Her er 5 sikre vindere til teenagedrengen

Vi har udvalgt 5 klassiske gaveideer, som du med sikkerhed aldrig går galt i byen med. Ligemeget hvad anledningen, hans interesse eller hvor gammel han er, vil de her gaver altid være på sin plads.

Konsol udstyr eller spil

Konsol udstyr eller spil

Playstation, XBOX og Nintendo Switch er blandt de mest solgte spilkonsoller, hvor det er især teenagedrenge, som står for hovedparten af konsol ejere. Et nyt trendy spil kan være den gode og fede gave for ham. Hvilken spil der er in lige nu, skifter hele tiden og her går man aldrig fejl af årets Fifa udgave eller de kendte nye versioner af Call of Duty eller lignede.


Et flot ur

Et flot ur

Et ur har altid været forbundet med den personlige gave og er ofte brugt til f.eks. konfirmationsgave til drenge. Vælg mellem det tekniske Casio ur til 400 kr. til det mere enkle MVMT i klassisk design til 1100 kr. i pris eller mere – Udvalget dækker bredt i både design, formål og pris.


​God lyd

​God lyd

En af de gode gaveideer til børn på 13 år der også kan være en af de perfekte fødselsdagsønsker til ham på 17 år, er  den gode lyd. En trådløs højtaler eller anlæg som han kan tilslutte telefonen, er noget de fleste unge mænd vil elske i hverdagen.

køb en lækker deodorant i gave til ham

Den gode duft

En lækker deodorant i en afdæmpet og lækker duft kan være en anden god gaveide. Alle teenagere har brug for en deodorant. Her kan en diskret duft der måske er knap så tung i stick, være den praktiske løsning og samtidig en god gave.

Testvindende powerbank

Testvindende powerbank

Har han også en smartphone? Så kender han helt sikkert også til problemet. Din telefons batteri har 100% batteri om morgenen, og i løbet af dagen kan man se, at batteriprocenten falder så hurtigt, at den næppe ender ud med at holde resten af dagen. I dette tilfælde er en powerbank en genial idé; særligt denne GreyLime Power Stone, som udover at have et smooth og flot look har 10.400 mAh, som er nok kapacitet til at lade en gennemsnitlig smartphone op hele 4 gange.

Udvalgte gaveideer: 5 spændende gaver til teenagedrengen

Vi har udvalgt 5 gaveideer, som vi mener er nogle af de bedste ideer. Vi har valgt noget til enhver smag. De ideer vi kommer med nedenfor, tæller også gaver, som er lidt anderledes, end en standard og gemen gave. Dermed får han sig måske en overraskelse, når han får en gave, som han ikke vidste, han ønskede sig.

køb det fede fodboldudstyr som hans fødselsdagsgave

Fodboldudstyr

Ligesom med træningstøjet, så er fodboldudstyr også en god gaveide til teenagedrengens fødselsdag, konfirmation eller måske som julegave. Til fodbold skal du bruge benskinner, støvler, målmandshandsker, pumpe, bolde og måske endda tape til eventuelle skader. Udvalget dækker bredt i priser, for fodboldstøvler kan ligge i den dyre ende, hvor du kan finde gode benskinner i den mere overkommelige prisende.

elloebehjul-sort-gave

Elløbehjul

Dette unikke elektriske løbehjul er for ham som ønsker et kraftfuldt board i højkvalitet, der kan køre lange ture med høj acceleration og god fart. Det er blevet utroligt populært med elektriske løbehjul her for tiden, hvor mange lejer deres løbehjul. Dog er det nu sjovest og mest belejligt at have sit eget, så man kan bruge det mere frit. Det er sikkert, at teenagedrengen vil elske at kunne køre i skole på et elløbehjul dagen efter hans fødselsdag.

giv ham en fed VR oplevelsesgave

VR oplevelse

Giv drengen en sjov virtual reality oplevelse hvor der kan prøves spil og oplevelser med den nye teknologi på forskelligt udstyr. En fed og sjov oplevelsesgave til ham der elsker teknik og gadgets, for hvilket dreng elsker ikke at lege og det er netop, hvad oplevelsen er.


danskdesignede-trådløse-høretelefoner

Stilfulde trådløse earbuds fra Wavell

Disse stilfulde in-ear høretelefoner er den perfekte gave til ham. Wavell er meget mere end blot deres flotte udseende. Lydkvaliteten er helt i top, og det ergonomiske design er udformet efter ørets form, så du sikrer dig, at de sidder, hvor de skal hele tiden. Wavell One er resistente overfor både vand, sved og støv, der gør dem til fleres foretrukne høretelefon under træning. Disse earbuds er velsagtens et bedre produkt end de populære Apple Airpods og så endda til en lavere pris.


Gaming pakke

Gaming pakke

Hvis du er tvivl om hvad du skal give, med du ved at han elsker at spille computer, så giv ham en gaming pakke. En gamer pakke indeholder måske mus og keyboard, men kan også indeholde headset, museplade og keyboard. ​


Gaveideer til piger

Piger er i forhold til drenge, noget nemmere at finde gaver til. Derfor har vi selvfølgelig også samlet en lille del af de mange gode ideer der kan glæde en teenagepige. Gaveideerne dækker over alle slags anledninger, hvad end det er de unge menneskers konfirmations ønsker, fødselsdagsgave ideer, julegaven, en studentergave eller måske en gave til kæresten.

Klassiske gaveidéer: Her er 5 sikre vindere til teenagepigen

Vi har udvalgt 5 klassiske gaveideer, som du med sikkerhed aldrig går galt i byen med. Ligemeget hvad anledningen, hendes interesse eller hende alder er, vil de her gaver altid være på sin plads.

Daniel Wellington ur

Daniel Wellington ur

Du har sikkert hørt og set de karakteristiske Daniel Wellington ure, der er populære blandt piger og kvinder i alle andre. Et ur til omkring 1000 kr. og opefter hvor du får enkel og stilrent design i forskellige farvekombinationer, og valget mellem den store eller mindre og nyere skive.  Enhver teenagepige vil blive glad for dette ur.

Kreafunk Aglow højtaler

Kreafunk Aglow højtaler

Musik skal der til når man er en ung pige. Og det nemmeste er at koble sig på en trådløs højtaler fra telefonen og afspille sin yndlings musikliste. Kreafunk Aglow højtaleren er en smuk højtaler i lækkert design. Den kommer med bluetooth tilslutning og lyser op i mørke med et behageligt lys​.


Giv hende et par fede Triwa solbriller i gave

Solbriller

Du får dog en designer solbrille i høj kvalitet og fedt design.  Måske oplagt til hende der elsker god kvalitet og design. Giv hende en af de mange forskellige typer af solbriller hvor du kan vælge en brille model ud fra bestseller listen.


Træningssko

Træningssko

Til den indendørs sport eller træning er sko også nødvendige. Og gode træningssko koster alligevel en del, hvilket gør det til en lækker og fed gave at modtage. Giv et par gode Adidas sko til håndbold eller måske de gode ergonomiske træningssko fra Nike eller andet brand. ​


giv hende en model for en dag oplevelsesgave

Model for en dag

Hvis hun drømmer om blive model som mange unge piger gør, kan du give hende oplevelsen af det for en dag. En unik oplevelse hvor pigen bliver sat i centrum ved samarbejde mellem stylist, fotograf og modellen. En sjov og unik gaveoplevelse til piger.

Udvalgte gaveideer: 5 spændende gaver til teenagepigen

Vi har udvalgt 10 gaveideer, som vi mener er nogle af de bedste ideer. Vi har valgt noget til enhver smag. De ideer vi kommer med nedenfor, tæller også gaver, som er lidt anderledes end en standard og gemen gave. Dermed får hun sig måske en overraskelse, når hun får en gave, som hun ikke vidste, hun ønskede sig.

Smart tween tøj

Smart tween tøj

Giv hende noget smart tøj i form af en sød top, bukser, bluse, strik eller andet beklædning, som ligger indenfor hendes smag. Der findes meget lækkert modetøj, hvor f.eks. Teenstyle.dk har specialiseret sig i modetøj til teenagere. Her kan du finde det helt rigtige til aldersgruppen, og samtidig kan du finde indenfor stort set alle gavebudgetter.


find den fede oplevelsesgave til teenagepigen

Bodyflight oplevelse

Hvis du vil give hende en sjov oplevelse i gave, så kan det være denne Bodyflight oplevelsesgave der giver oplevelsen af at svæve i en vindtunnel. I Taastrup kan du prøve den eneste vindtunnel i Danmark, hvor du får fornøjelsen af at svæve. Perfekt hvis pigen du skal finde gave til, gerne vil have sjov og anderledes oplevelser.


god-teenage-bog

En bog

Hvis du mangler en gaveide til pigen der elsker at læse, kan du give en god bog indenfor hendes interesser. Pigefodbold er oppe i tiden. Og måske hende du leder efter en gave til, er vild med fodboldkvinderne så er det selvfølgelig en boggave indenfor dette som du skal give.


øreringe-gave-teenagepige

Creole Øreringe

Hvis hun har huller i ørerne, kan du give hende et par smukke ørestikker med flotte zirkonia sten og en smuk guldfarve. Det er sikkert, at disse flotte og populære øreringe vil falde i god jord hos teenagepigen, hvis hun går op i hendes udseende og smykker. Øreringene er belagt med guld, som har nogle meget bemærkelsesværdige og smukke nuancer af rosa.


giv ham en bridgwalking oplevelsesgave

Bridgewalking ved Lillebælt

Hvis drengen du leder efter en god og anderledes gave til, vil opleve nye ting ud i det sjove, farefulde eller bare interessante, så kan Bridgewalking oplevelsesgaven måske være perfekt. Det at komme op og gå ovenpå broen hvor trafikken og togene kører lige under en, samtidig med, at du kan se det utrolige skue ud over vand, land og veje er en fed oplevelse. Et smukt og betagende syn samtidig med at den populære oplevelse er ret interessant.


Flere til teenagedrenge

giv en indendørs klatrings oplevelse i gave

Indendørs klatring ved København

Hvis han godt kan lide at blive udfordret fysisk, hvor musklerne og hjernen bliver sat på prøve, kan du give ham en oplevelse i form af klatring. Ved København ligger Nordeuropas største indendørs klatrehal, hvor du får fed en fed oplevelse i klatring. Det er sjov, udfordrende og fedt, hvilket han eventuelt kan opleve med en god kammerat.


køb et Tivoli turpas til teenageren i gave

Turpas til Tivoli

Til drengen der skal til København eller måske bor her, kan et turpas til Tivoli være en kærkommen gave der giver ham den sjove oplevelse. Tivoli byder på mange oplevelser, og hvad end det er forlystelser eller fredags koncert, så kan det blive en fantastisk aften for teenagedrenge.


https://www.proshop.dk/Videokamera/GoPro-HERO8-Black/2799260

Actionkamera

Gaven til ham der har alt, kan være et actionkamera. At filme sin mountainbike tur på de vilde steder, løbeture, sejlturen eller andet actionpræget sport, er muligt med et smart og praktisk actionkamera. En gaveide der måske er udover det sædvanlige, men kan dog også være en af de rigtige fede julegaver til teenager.


Køb den sjove popcornmaskine der ligner en biograf version

Popcornmaskine i biograf form

Hvilket teenager elsker ikke popcorn og cola til filmen og dette gælder også derhjemme. En popcornmaskine i en mindre størrelse, men dog ligner den fra biografen kan være oplagt til den sjove gave.


Barbering startsæt

Barbering startsæt

Til den ældre teenager der er kommet i barberingsalderen, her kan du give ham et lækkert startsæt f.eks. i 18 års gave. Sættet kan indeholde det nødvendige grej i form af barberkniv eller nogle af de kosmetiske produkter der skal bruges. 


køb de fede og sjove VR briller i gave til teenagere

Virtual Reality briller

Virtuel Reality ​er spændende og selv om teknikken stadig ligger i den høje prisklasse, så er et par VR briller til små 300,- kr. en sjov og god gadget; Hvis han ikke ejer et par briller i forvejen.


giv teenagedrengen et komplet vægtsæt i gave

Vægtsæt til hjemmetræning

Alternativet til kettlebells kan være et praktisk vægtsæt. Et vægtsæt med mange muligheder koster dog noget mere da et sæt med nok vægte til træning ind i fremtiden, vil starte ved en pris omkring 1200,- kr.


Gamer keyboard

Gamer keyboard

Hvis du spiller på computeren er et keyboard nødvendigt. Til Counter-Strike eller en af de andre klassiske spil, er et fedt gamer keyboard den fede tilføjelse til den sjove oplevelse.

Du kan finde mange forskellige gamer keyboards til computeren eller pads til konsollen, hvor priserne starter ved omkring 200 kr. og går op til flere tusinde. ​


Træningshandsker

Træningshandsker

Træningshandsker er et praktisk og nødvendigt værktøj ved mange træning- og motionsformer hvad end det er på romaskine, cykling eller hvis han træner vægte, kampsport eller andet.


​Bordfodbold

​Bordfodbold

Hvis du mangler en god underholdende gave til en 14 årig dreng, kan et sjovt bordfodbold bord måske være sagen. Et bord fylder selvfølgelig en del, så han skal bo et sted med god plads. Hvis der er plads, er bordfodbold noget der fænger ved mange drenge og mænd.

giv den fede gamerstol i gave til drenge der spiller computer

Gamerstol

Den rigtige stol er nødvendigt, hvis du sidder mange timer. Det gør de fleste teenagere foran computeren, og hvorfor ikke bruge det til hans gave? En gamerstol er ergonomisk god men den er også lige præcist det, som rigtige mange drenge gerne vil have – Den er sej. Det er indbegrebet af gamerstolen, nemlig at den er fed, hvilket både er udseende og så den rigtige pasform. En noget dyrere gave men absolut også god at modtage for enhver gamer.


køb et par fede gamer headphones som teenagedrengens gave

Headset

Når drenge spiller gamer på computer, så spiller og kommunikerer de med deres kammerater. Her kan du give drengen den fede gave i form af et lækket headset. Høretelefoner med mikrofon er det gode udstyr til spil oplevelsen, helt ligesom det er en kærkommen ting til resten af boligen, for så skal du ikke høre på lyde fra spil der blæser ud af højtalere.


Køb en Flyboard oplevelse i gave

​Flyboard

En oplevelse ud i det fysiske og super sjove er Flyboard oplevelsen. Det er et krav at gavemodtageren kan svømme, men ellers er det sværeste faktisk balancen. En super sjov ting at prøve, som kan være en af de gode ønsker til teenagere.

køb en biograf oplevelse i gave til ham

Biograftur for to

Alle teenagedrenge elsker en god film. Og film opleves bedst i biografen hvor der er højt til loftet, stor skærm og fed lyd.  Med denne gaveoplevelse giver du en gave der kan bruges af alle drenge, hvad end interesser, hobbyer eller alder de har.


køb det nemme rengøringsmiddel til gamer udstyret i gave

Cyber clean rengøringsmiddel

En teenagedrengs keyboard er en bakteriebombe, for hvor meget mad, chips, brød, slik, sodavand og andet bliver der ikke indtaget henover computer? Giv ham en sjov lille gave i form af cyber clean rengøringsmiddel til tastaturer​.


til cykelentusiasten kan du give en cykelcomputer som gave

Cykelcomputer

Til drengen der er bidt af at cykle på landevej eller skov, kan en ny fed cykelcomputer måske være den oplagte gave der vil glæde ham. Cykelsporten er blevet stor i Danmark og rigtig mange kører i klub, hold eller som motion, hvor også procentdelen af udøvende teenagere er vokset gevaldigt de senere mange år. ​


køb de fede solbriller til hans gave

Fede solbriller

Hvilken ung dreng eller mand bruger ikke solbriller. Og i dag er solbriller ikke bare til praktisk formål. Solbriller er en stor del af ens identitet. Det gør sig især gældende blandt de unge, hvor stilen ofte er super vigtig. Derfor kan en fed designer solbrille være den fede gave at få. ​


giv ham noget lækkert cykeltøj i gave

Cykeltøj

Når der skal køres mountainbike eller landevej, så skal der cykeltøj til. Ligegyldigt om han er motionist eller kører i klub, er cykelbukser som minimum en nødvendighed​. Cykeltøj er noget for alle der elsker at cykle. Det åbner op for gaveideer indenfor de fleste prisklasser, da du finder overtrækstøj, bukser, lange bukser, trøjer, handsker m.m.


giv den blæret gave til teenagedrengen i form af en øl attachemappe

Øl attachemappe

Til teenageren der drikker øl sammen med kammeraterne, kan du give ham den sjove  attachemappe til øl - der selvfølgelig skal indeholde øl når den gives i gave til en 16 eller 18 årig eller lignede.​


Køb et fedt nyt PS4 spil i gave

​​Red Dead Redemption II

​​Giv en af de fede nye spil til PS4 i gave til drengen/unge mand. Her kan Red Dead Redemption II, Fifa 19 eller andet være det helt rigtige. Hvis han elsker at spille, som mange unge som ældre gør, er spil ofte årets bedste gave.


køb den perfekte gamer mus til gameren i gave

Den gode mus / måtte

Ligesom med keyboardet, er en god gamer mus og ikke mindst musemåtten, nødvendigt for at kunne følge med modstanderne i de forskellige spil. Du kan finde dyre stenplader eller de noget billigere i lettere materiale der giver den fede muse oplevelse. Det gør musen i sig selv også, som samtidig også skal kunne indeholde den gode ergonomi samt alle de nødvendige knapper og måske lys.


​Ski udstyr

​Ski udstyr

​Ting man kan ønske sig som teenager, kan være udstyr til en fremtidig fed oplevelse. Her er skitur noget som mange ser frem til, og ofte finder man også ting hertil på de mange forskellige julegaveønsker til teenagere.


køb et par gode kvalitetshøretelefoner i gave til musik elskeren

Gode høretelefoner

Hvilket dreng hører ikke musik på sin telefon? Og hvorfor ikke med et par gode kvalitets høretelefoner som han får i gave? Det er også en god ting hvis stereoanlæg bruges eller til computeren.


køb de gode kettlebells til hjemmetræningen i gave

Kettlebells

Mange teenagedrenge omkring 14-15 års alderen bliver bidt af det med store muskler og vaskebræt og har disse ting blandt fødselsdag og julegaveønsker. Hvis han er denne type, men hader at gå i motionscentret, kan du give ham kettlebells i gave til hjemmetræning.


køb det sjove svævende spil som den udfordrende gaveide

Det svævende spil

Det er sjovt at spille. Og hvorfor ikke kombinerer med sjovt teknik. Dette svævende Hoverkraft-spil er både sjovt og udfordrende, for det går ud på at stable og balancerer klodser på en svævende plade - uden at denne tipper. Et sjovt spil både til den 13 årige og den sjove konkurrence blandt vennerne, eller til de noget ældre teenagere.


Træningssko

Til ham der spiller badminton, håndbold, basketball eller lignede, er træningssko til brug i hallen den gode nødvendige gaveide der kan bruges til at udøve sporten. Du finder mange forskellige slags træningssko, hvor priserne er lige så variende. Asics kan du finde fra ca. 300 kr. hvor Adidas Hanball Spezial ligger i ca. 6-700 kr. klassen. To gode mærker hvor Nike selvfølgelig også skal nævnes​.


giv ham en lækker luksus gave i form af en aktivitetsmåler

Trådløs aktivitetsmåler

Hvis du leder efter den anderledes gave til drengen der har alt, kan denne The Dash in-ear aktivitetsmåler være den sjove og praktiske gaveide til unge mænd. Trådløse in-ear høretelefoner der kan afspille musik fra den indbygget hukommelse, men er et aktivitetsrmbånd til ørerne under træningen. ​


køb det mobile diskotek som den eksklusive gave til teenageren

Vooni Cityrocker

Et mobilt stereoanlæg er en noget dyrere gaveide. Det giver teenageren mulighed for at flytte musikken med sig overalt, hvad end det er haven eller stranden. Tilslut telefonen til den rullende højtaler og forstærker. Og så er der musik på som teenageren kan nyde sammen med vennerne.


køb de sjove blinkede party lys i gave

Blinkende partyglas

Til den ungdommelige fest hører der sig blinkende glas til, og disse er netop, hvad du kan give ham som den sjove gaveide. 2 stk. glas med led lys der blinker i grønt, rødt og blåt, kan du købe til kun 39,- kr. Hvilket stadigvæk giver en god billig gave med et helt sæt.


køb noget fedt fodbold træningstøj i gave til teenageren

Fodboldtøj

Det gode træningstøj til fodbold fritidsinteressen er altid kærkommen at få. Når du spiller fodbold kræver det træningstøj ud i shorts, trøjer, fodboldstrømper. Og til de koldere dage, behøver du handsker, hat, undertøj og varm vandtæt og åndbar overtrækstøj. Mulighederne indenfor fodboldtøj er stort og måske perfekt som hans gave.


køb den sjove vandtætte højtaler og speaker i gave

Splash speaker

En anden sjov gadgets der hører under de sjove gaver til en teenager, kan være den vandtætte speaker og højtaler, der nemt kan tilsluttes til telefonen via bluetooth. Mange teenagedrenge elsker at høre musik under bad, og hvorfor ikke også snakke i telefon med den trådløse højtaler og mikrofon. En lidt skør og sjov gaveide der så sandelig også har et praktisk formål.


Elektrisk skateboard

Elektrisk skateboard

Ligesom med så meget andet, så finder du også det motoriserede skateboard nu. Du kan nemlig give teenageren en stor flot gave indenfor den sjove kategori, med et elektrisk skateboard. Skateboardet styres med en fjernbetjening, og det kører selvfølgelig ikke med raketfart, så sikkerhedsmæssigt er det ganske forsvarligt at give. 


​Tekniske hjælpemidler

​Tekniske hjælpemidler

​De tekniske hjælpemidler til hverdagen i skole og fritid, er ofte gaveønsker til teenagere. Hvad end det er en smart Chromecast, tablet eller måske en ny bærbar til skolen, kan det meste teknik være den gode gave til 16 år, 13 år som til ham på 19 år.


køb den lækre chokolade fontæne i gave

Chokolade fontæne

Hvilket dreng eller pige elsker ikke chokolade. Og som teenager der elsker lir, kan en chokoladefontæne være den fede og sjove gaveide. Fontænen varmer chokoladen op, så den forbliver flydende og kan rende nedover fontænen. Her kan du kan lave lækker chokolade fondue og lignede.


Find på den eksklusive gaveide til teenageren der bor i byen

Foldbar el-cykel

En sjov og samtidig praktisk gadget er en foldbar el-cykel. Perfekt til at transporterer sig fra A til B, og samtidig også ganske lille til at medbringe i metroen, klubben eller skolen. ​Praktisk og stor gave til ham der bor i byen, og ikke kan cykle de lange strækninger.


giv en smart hotdog maker som den anderledes gaveide

Hotdog maker

Hvilket teenager kan ikke lide en hotdog? Gør livet federe for ham med den gode hotdog maker, så den kan stå på gode grillpølser hele året. På grilllvalserne bliver pølserne grillet i 8 minutter, og i stueetagen bliver brødet varmet op i den integrerede varme-enhed. Drypbakken opfanger spild og kan smides i opvaskeren. ​


​Drone

​Drone

Om en dyr drone står på en ønskeliste til teenager er nok tvivlsomt, men hvis du giver i den dyre prisklasse, kan det både være det super fede legetøj som det værktøj der kan laves forretning på for ham.


Flere gaver til teenagepigen 

Armbånd

Armbånd

Armbånd i sit ungdommelige look er meget populære blandt piger i alle aldre. Hvorfor ikke bruge det som den gode personlige gaveide til hende? Du finder forskellige armbånd, hvor der virkeligt er kælet for detaljen. Et armbånd kan man ikke få nok af som ung teenagepige, som stadig prøver at finde sin stil. 


iPhone

iPhone

Den dyre gave til hende der har alt, kan være en ny smartphone i form af Iphone 4, 5, 7 eller model S6. En flot og elegant gave som står højt på de fleste teenageres ønskesedler dog også dyr. Her kan du med fordel finde en brugt telefon som kan være helt lige så god som en ny.


køb det varme tæppe i gave til hende som varmer på de kolde dage

Snug Rug tæppet

Hvis du ikke kender der populære Snug Rug tæppe, så er det et tæppe med ærmer. Hvis du i er tvivl om fordelen ved Tæppet;, Se for di, hvor irriterende det er at sidde i sofaen med en bog, en kop te og så holde tæppet godt om dig for at varme - Det klarer ærmerne og det er da ganske praktisk.


giv hende en lækker Jelly Belly gaveæske

Jelly Belly gaveæske

Giv hende en lækker gaveæske med det populære amerikanske Jelly Belly slik. Slikket er super populært specielt blandt piger og kvinder. Og derfor kan det meget vel tænkes, at hende du skal finde på en god gave til også er fan af det lækre slik.


Flot vedhæng

Flot vedhæng

Et flot vedhæng har altid være den gode gave. Hvorfor ikke bruge dette som den personlige gave til teenagepigen? Udvalget og priserne spænder vidt indenfor vedhæng. Du kan f.eks. give en af de søde stjernetegns vedhæng. Helt ligesom både kløver, hjerte, kors og lignede symboler altid hitter blandt piger.


Køb det populære brætspil i gave

Den Store Bagedyst brætspil

Hvis hun (eller han) elsker at bage og Den Store Bagedyst, hvorfor så ikke give dette populære familie brætspil i gave til jul eller fødselsdag? Et sjovt spil der er velegnet til børn, teenagere og voksne, hvor i kan dyste mod hinanden.


giv en fed sækkestol til værelset i gave

​Sackit sækkestol

Hvis du søger efter en god gave til hendes værelse/bolig, kan en lækker eksklusiv ting være en Sackit sækkestol. Det er en af de gode og eksklusive ønsker til jul eller fødselsdag for hende på 13 år, 15 år eller måske hende der bliver 18 år.


giv hende et lækkert neglelak mærke i gave

Neglelak

Neglelak er nok en af de bedste gaver., Hvilken pige har ikke eksperimenteret med neglelak lige siden kravlealderen stoppede. Det er selvfølgelig ikke alle piger der går op i neglelak, men en stor del gør. Og her vil noget nyt flot neglelak med garanti vække glæde. En god gave til veninden, kæresten, søsteren, datteren eller anden slags modtager i teenagealderen.

køb hende en flot smykkeholder i gave til boligen

Smykkeholder i valnød

En elegant og smuk smykkeholder der kan stå på bordet eller badeværelset, er denne elegante smykkeholder i valnød. En klassisk papirholder i tre etager er redesignet så den kan være smykkeholder i et noget mere æstetisk og elegant look.


Hoptimist

Hoptimist

Hoptimister er blevet super populære igen gennem de sidste 5-10 år, hvor de siden 80’erne lå lidt i dvale. En god gaveide der især er brugt som konfirmationsgave til piger eller drenge. Denne Hoptimist Bimble i stor model, er en god personlig ting der bruges som den gode mindegave om en særlig anledning.


køb et par smarte sneakers i julegave til den unge dame

​Sko

​Et par smarte sko, støvler eller sneakers er altid blandt de gode fødselsdagsgaver til en teenager. Til hende den noget ældre teenager, kan du give et par af de smarte og eksklusive sko.


køb en flot grime i gave til hende

​Rideudstyr til hestepigen

​Rideudstyr er sikker blandt de store juleønsker til teenageren der elsker heste. Her kan du give udstyr til hest eller rytter, hvor du finder et hav af forskellige gaveideer til hestepigen i lige så mange forskellige prisklasser.


​Taske

​Taske

​Giv en populær Fjällraven rygsæk til hende der er startet på gymnasiet. Helt ligesom en god håndtaske som ofte også bliver brugt til skole, kan være den perfekte gave til en teenagepige der elsker stil.


Giv en populær Fjällraven rygsæk til hende der er startet på gymnasiet. Helt ligesom en god håndtaske som ofte også bliver brugt til skole,

giv hende et eksklusivt tørklæde i gave

Elegant tørklæde

Tørklæder er uundværlig til at holde varmen hvad end det er forår, efterår eller vinter tid. Her kan et scarf i det fede design som Besos være oplagt til hende. Giv hende et lækker Besos eller Cashmere tørklæde der godt nok koster noget mere end normalt, men også kommer i den lækre kvalitet og flotte stil.


giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

Biograf oplevelse

Ligesom drenge elsker film, så elsker piger sjovt nok også film. Film er sjov og underholdning, og dette skal opleves i en biograf på det store lærred for at oplevelsen bliver helt perfekt. En af de gode gaveideer til 13 årige som de ældre teenagepiger og drenge.


giv makeup i gave til veninden

Makeup

Er hun begyndt at bruge makeup? Det kræver nok meget erfaring, før det sidder i skabet og stilen er fundet. Det betyder dog også, at hun skal bruge meget makeup. Giv hende en sød gaveæske eller lignede ansigts makeup, som hun kan bruge til at forskønne og føle sig voksen med. En gaveide der kan gøres meget billig og selvfølgelig også dyr.


​Løbeur

​Løbeur

​Du finder et hav af forskellige juleønsker og almindelige gaveønsker til teenagepiger. Her kan et godt løbe eller pulsur måske det være den fede gadget til den ældre teenager der er begyndt at løbetræne.


giv hende den sjove skønheds gadget i gave

Pusteabe negletørrer

Denne pusteabe negletørrer er oplagt at tage med i neglelak sammenhængen. Til 79 kr. kan du købe denne negletørrer som den sjove gave til teenagepigen. Placer fingeren på pladen, og aben begynder at puste så neglelakken tørrer. To batterier driver maskinen, så der kræves ikke ledninger eller andet.


Giv hende en lækker træningstop i gave

Træningstoppe

En top er basis tøj for piger i alle aldre. Og det gør sig også gældende, når der skal trænes. Hvorfor ikke give hende sådan en lækker top i gave? En dejlig gaveide for både modtager og dig, der dog kræver at du kender hendes størrelse.


Navnehalskæde

Navnehalskæde

Et andet smukt og populært smykke blandt de unge piger er en navnehalskæde. En halskæde med hendes navn er en sød gaveide. Du finder halskæderne i forskellige materiale og priser, hvor ca. prisen starter ved omkring 500 kr. og opefter​.


Træningssæt

​Træningssæt

​​Giv hende et lækker træningssæt der består af shorts og trøje, hvis hun dyrker holdsport som håndbold, fodbold, basketball eller individuelle sportsgrene som badminton med mere. Shorts og træningstrøjer er altid nyttige og hvis hun brænder for sin sport, er det også den gode personlige ting​.


Giv hende noget lækker øjen makeup

Øjen makeup

Noget makeup til øjnene kan være en selvfølge hvis hun er begyndt på at bruge makeup, og skal lære at lave smokey eyes med mere. Giv hende en flot skønhedsgave i form af noget øjen makeup, hvor du kan være heldigt at finde billige ting til adventsgaver eller pakkekalender til teenageren.


giv teenagepigen det søde pink smykkeskrin i venindegave

Rosa smykkeskrin

Et noget større og også dyrere smykkeskrin kan være dette unikke og søde smykkeskrin i rosa. Helt klart noget der vil pynte på hendes værelset, hvis hun er til rosa. En stor opbevaring cdf er beklædt af sort velour indvendigt. Øverst kommer skrinet med en bakke, hvor de mindre ting kan opbevares, og nedenunder kan de større smykker have sin plads.


giv hende den elegante Nomess makeupholder i gave

​Nomess makeup organiser

​​Nomess er det super populære mærke indenfor makeup opbevarings bokse i akryl. Denne Nomess clear boks er en god holder til pensler, læbestift, hårbånd og lignede. En enkel og stilren akrylboks der i materialet som Nomess bruger, måske vil være den lækre gave til boligen for hende.


Træningsudstyr til hjemmet

Træningsudstyr til hjemmet

Hvis hun er begyndt at træne derhjemme med yoga eller andet, og ikke gider at bruge klub eller center, kan du give hende noget i gave til denne nye passion. En god kvalitets yogamåtte kan bruges til både yoga men også alt andet slags hjemmetræning.


Giv teenageren en sjov oplevelse med windsurfing kursus i gave

Windsurfing kursus

Hvis hun elsker at røre sig og prøve nye ting, kan du overraske hende med en fed oplevelsesgave der består af windsurfing kursus. Kurset der foregår i København består af 3 timers undervisning. Her vil hun lære det vigtige ud i windsurfing​ som måske bliver en hobby.


giv den sjove ski oplevelsesgave til hende

Ski i Danmark

At stå på ski indendørs er ikke det samme som i bjergene. Men når man bor i Danmark må man forholde sig til at landet ikke har nogen bjerge. Derfor er indendørs skiløb det bedste alternativ. Overrask hende med en oplevelsesgave der giver hende mulighed for at have det sjovt med skiløb på en kunstig bakke.​


Giv hende en sjov fysisk oplevelsesgave med klatring i skoven

Klatring i skoven

Hvis hun elsker en fysisk udfordring, kan du overraske hende med klatre oplevelsen som hun kan opleve med en ledsager, hvad end det er dig eller måske en veninde. Træklatring er blevet populært de senere år med flere udfordrende baner. Kan opleves i København, Århus, Vejle og Middelfart.


giv hende en lækker lipgloss i gave

​Lipgloss

Hvis du søger den gode billige gaveide til f.eks. din veninde, så er lipgloss måske det hun elsker at bruge? Lipgloss er en af de smarte ting man kan ønske sig blandt gaver til teenagepiger.


giv hende en sjov supsurfing oplevelsesgave

Supsurfing i Aarhus

Hvis hun gerne vil ud og røre sig og hvor vandet er dragende, kan supsurfing oplevelse i Aarhus måske være lige noget for hende. At stå på en kajak og ro er blevet populært de sidste par år. Og i Aarhus havn kan du give hende en oplevelse hvor hun kan lære det basale ved den sjove motionsform og leg.


Denne side er anmeldt af: Daniel A. Bang Rating 5/5

Denne side er anmeldt af: Selam M. Lassen 10/10
4.6/5 (133 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: