30 forslag til konfirmationsgaver til hende

giv de gode konfirmationsgaver til hende

Skal du til konfirmation ved en pige her i 2019, så skal der selvfølgelig søges på ideer indenfor konfirmationsgaver til hende. Det er heldigvis hvad du kan finde inspiration til her på Idegryden. Vi har fundet forskellige ideer indenfor konfirmations ønsker eller ideer der kan gives som forældre, bedsteforældre, fra bekendte eller måske som gave til din bedste veninde der skal konfirmeres.

Konfirmationsgaver til hende

Vi har fundet et udvalg indenfor ønsker i den dyre ende, helt ligesom vi har fundet gode ideer indenfor konfirmationsgaver der passer til en 13 - 14 årig pige, hvor budgettet er i et mere almindelig prisleje.

Bestseller ideer til piger

giv et pengetræ i gave til hende eller ham

​Penge

​Helt ligesom med konfirmationsgaver til drenge, så står penge logisk også som nummer et over gaveønsker ved piger. Her kan du lave den kreative pengegave indpakning med pengesedler som en rose eller lignede, der dog kræver en del arbejde. 

giv et flot kors smykke i gave

​Smykke

​Den traditionelle gave til barnedåb, fødselsdage, jul og mange andre anledninger hvor konfirmation selvfølgelig er iblandt. Et sødt smykke som et vedhæng, halskæde, ring eller andet som hun brænder for kan gives som den perfekte gave til din veninde, søster, datter, niece og alle andre relationer.

Fra: 100 kr.​

giv hende et gavekort til Zalando i fødselsdagsgave

​Tøj

​Modetøj er både noget drenge som piger går op i når de rammer konfirmationsalderen. Her kan du give de smarte bukser, t-shirt, bluse eller andet som sikkert står opført over hendes ønsker. Du kan alternativt give gavekort til tøj, da både stil og størrelse er utroligt svært at ramme rigtigt, hvis du ikke kender pigen godt.

Fra: 150 kr.​

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​​Bridgewalking

​En af de fede oplevelsesgaver til hende kan være den populære Bridgewalking oplevelse. Ved Lillebælt kan du komme op ovenpå taget af den gamle bro, hvor du kan gå henover, opleve skuet og få en fed tid.

Fra: 285 kr.​

Køb en Ipad i konfirmationsgave til pigen

​IPad

Hvad giver forældre i konfirmationsgave? Her kunne svaret måske være en Ipad. Det er nemlig et andet populært produkt fra Apple der er uundværligt for både unge som gamle. Det er en dejlig nem tablet at bruge, og praktisk til både at surfe, se film, være barnepige for de små og stort set alt andet. Denne mulighed er selvfølgelig ofte også noget den 13 eller 14 årige ønsker sig, hvor den som regel gives af forældre.

Fra: 00 kr.​

Køb en lækker Day taske i konfirmationsgave til pigen

​Taske

​Day tasker er populære ved mange, og piger i den begyndende teenagealder har ofte et behov for et moderigtig taske som de voksne kvinder bruger. Her gælder det selvfølgelig om at kende hendes stil, for måske hun er mere til Fjällraven rygsæk end den lette Day shoppingbag.

Fra: 100 kr.​

Køb en dejlig parfume i konfirmationsgave til piger

​Parfume

​Personlig pleje hvor parfumer hører under, har altid været en god klassisk ting at give i fødselsdagsgave, julegave og logisk nok også konfirmationsgave. Her gælder det selvfølgelig om at vide, om hun rent faktisk bruger og ønsker sig parfume i gave, hvor det gælder om at finde det rigtige indenfor de gode skønhedsgaver til hende.

Fra: 160 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

​​Prøv klatring

​En fysisk udfordrende og super sjov oplevelse til både unge som ældre, kan være klatring i Nordens største indendørs klatrehal. Ved København kan hun nemlig prøve at klatre ved Blocs & Walls, som måske er den uforglemmelig ting.

Fra: 350 kr.​

giv hende en hollænder cykel i konfirmationsgave

​Bedstemor cykel

​Den praktiske og og klassiske gave at give til konfirmation fra forældre, er en ny cykel. Cyklen er et praktisk køretøj for unge mennesker uden kørekort og bil, og derfor at bedstemor cyklen står højt på mange pigers ønsker til gave.

Fra: 3500 kr.​

køb flotte Triwa solbriller i gave til hende

​Solbriller

​Den eksklusive gave kunne være et par moderigtige designer solbriller. De er nemlig blevet en personlig del af dit udtryk helt ligesom telefonen og andet. Her gælder det selvfølgelig om at kende til hendes smag, så du finder det rigtig mærke og modeller, nu wayfarer selvfølgelig kan bruges af mange men måske ikke lige er hendes stil?

Fra: 899 kr.​

køb et par smarte sneakers i julegave til den unge dame

​Sneakers

​Sko og fodtøj generelt er uundværlig for både gamle og unge, hvor sneakers er blevet et mode statement. Hvorfor ikke give hende et par smarte sneakers der passer i hendes smag? Udvalget er heldigvis kæmpe stort, hvor du finder sko fra en ganske almindelig pris til forholdsvis rigtige mange penge.

Fra: 400 kr.​

Køb det populære Daniel Wellington som den flotte gave

​Wellington ur

​Ure som hører under smykkegaver, er den traditionelle smykkegave til drenge men hvor det ofte virker til, at være noget flere piger end drenge går med efterhånden. Her kunne et eksklusivt og smukt Wellington ur måske være det lækre ur til den 13-14 årige pige.

Fra: 1000 kr.​

Giv de flotte pynteting i konfirmationsgave til hende

​Pynteting

​Flotte pynteting til værelset og som kan bruges på sigt, når tiden med at flytte hjemmefra nærmer sig. Her kan det være mange forskellige ting, hvor det selvfølgelig er vigtigt at spørge forældrene hvad det eventuelt kan være, eller holde sig indenfor de specifikke ønsker som den unge dame har skrevet op. Opbevaring er dog noget, som de fleste kan bruge til at holde orden, og samtidig pynte på den rigtige måde.

Fra: 100 kr.​

giv teenagepigen det søde pink smykkeskrin i venindegave

​Smykkeskrin

​En pynteting der samtidig kan være et godt minde, kan være et flot og praktisk smykkeskrin. Hvis pigen går med smykker, som rigtig mange piger jo gør, så skal de selvfølgelig også organiseret. Her er et flot smykkeskrin i den gode smag, måske den perfekte gaveide til den unge teenagepige. Ved Fenomen finder du mange forskellige muligheder i både billige, dyre, små som store smykkeskrin eller holdere.

Fra: 400 kr.​

køb sjovt hårpynt i gave til pigen

​Hårpynt

​Hvis hun går op i skønhed, så udforsker hun måske også muligheder med at sætte og pynte håret forskelligt. Her kunne hårpynt være en god og billig konfirmationsgave til hende, som kan give sjov og flot udtryk i hendes søgen efter hendes personlige jeg.

Fra: 40 kr.​

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

​Luftballon oplevelse

​En eksklusiv gaveide indenfor oplevelser er en luftballon flyvetur. Det er måske noget som en teenager vil studse lidt over, men efter lidt overvejelse vil se som noget vildt og spændende. For det er en ret uforglemmelige oplevelse at komme op i kurven, lette og svæve ”lydløst” henover landskabet i en luftballon. Et evigt minde der nok aldrig bliver glemt, men som samtidig også kommer i det noget dyrere prisleje end normale gavebudgetter til konfirmation.

Fra: 2395 kr.​

giv hende en model for en dag oplevelsesgave

​Model for en dag

​En anden oplevelse indenfor de personlige gaveideer, kunne være at give hende chancen for at føle sig som model for en dag. Det er nemlig en fotoshoot, hvor der tages billeder af hende helt ligesom fotomodeller gør i deres karriere. Det er selvfølgelig kun for en dag, men dog en sjov oplevelse som måske opfylder et stort ønske for hende.

Fra: 1300 kr.​

giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

​Biograf oplevelse

​En noget billigere oplevelsesgave men dog ikke mindre sjov, er at give hende en biograftur. Et gavekort med biografbillet og menu byder nemlig på den populære oplevelse – at se en film. Den opleves bedst i biografen på det store lærred, og er en gave som alle børn og teenagere kan bruge.

Fra: 160 kr.​

Giv det sjove speak out brætspil i gave

​Speak Out brætspil

​Hvis hun elsker at spille brætspil kan Speak Out spillet måske være det sjove spil. At spille brætspil er en god social ting hvor man samles og holder fokus på spillet, og netop dette gør, at brætspil er ganske undervurderet som den gode gave der giver værdi nu og på sigt for både børn som voksne.

Fra: 100 kr.​

En kvalitets hårtørrer er en god gaveide til piger i alle aldre

​GHD hårtørrer

​Hvis hun elsker sit hår, så bruger hun nok også hårtørrer. Konfirmation er en stor ting, hvor gaverne som regel også er større end f.eks. til jul eller fødselsdag. Her kan en GHD hårtørrer der kommer i den høje prisklasse, være den unikke gave der kommer i den eksklusive stil, og som har en kvalitet, der giver hende en god hårtørrer i mange år frem.

Fra: 950 kr.​

giv hende et lækkert neglelak mærke i gave

​Neglelak

​Hvis du søger efter inspiration til din veninde der skal konfirmeres, så kunne noget fedt neglelak som Essie, Nilens Jord eller andet, måske være den gode konfirmationsgave fra dig til hende. Hvis konfirmanden er til neglelak som mange piger jo er, så er det en oplagt konfirmationsgave der samtidig kan købes til den billige pris.

Fra: 40 kr.​

køb noget godt bageudstyr i gave til hende der elsker at bage

​Blomsterberg bageudstyr

​Er hun vil med at bage og måske er inkarneret ”Den store Bagedyst” seer, så er bageudstyr fra Blomsterbergs webshop måske den anderledes men super praktiske gave? Det er nok ikke noget som du kan give alle piger, men måske hende du skal til konfirmation ved, har passion for at bage.

Fra: 60 kr.​

giv en lækker sportsgave i gave til den 10 årige

​Sport & træningsudstyr

​Hvis hun elsker at dyrke fodbold, håndbold, gymnastik, basketball eller anden sport/træning, kan noget overtrækstøj, short, trøjer og andet til sporten, være oplagte gaveideer. Alle der dyrker sport eller træner har brug for træningstøj, og hvis du elsker at spille f.eks. håndbold, så elsker du også nyt udstyr eller træningstøj.

Fra: 100 kr.​

giv den fede Helikopter oplevelse i gave

​Helikopter tur

​​Giv hende en anderledes oplevelse i form af ​helikopter rundflyvning oplevelsesgave fra Duglemmerdetaldrig. Du kan opleve en rundflyvning i de fleste regioner, så det er muligt at finde noget til de fleste.

Fra: 695 kr.​

iphone står højt blandt konfirmands ønsker

​IPhone

Den dyre gaveide der står på top5 gaveønsker ved stort set alle unge mennesker, men som så også koster en hel del. Her er det nok mest en gave fra forældre eller bedsteforældre, hvor Apple jo har formået med rigtig god marketing, at forføre en helt verden til at se Apple være det bedste nogensinde selv om indmaden faktisk ikke er bedre end andre.

Køb ham en bærbar i konfirmationsgave

​Bærbar

Skolen kræver computer og her er en bærbar en dejlig praktisk ting at eje, hvilket selvfølgelig også betyder, at den står højt på ønskesedler over gode gaver til teenagere og konfirmationsalder ved piger. Ved Dustin der er en af de store førende forhandlere, kan du gøre den gode forretning med en bærbar til hende.

køb elektronik i konfirmationsgave til drenge

​Fladskærms tv

Helt ligesom drenge så vil de fleste piger også gerne sidde med veninderne og se tv. Det skal selvfølgelig være på en god fladskærm, og derfor tv’et har stået på ønskesedlen ved de fleste unge mennesker siden midt firserne. Du finder fladskærme i mange prisklasser, hvor et godt produkt vel starter ved omkring 3000,- kr. der trods alt, er forbeholdt de færreste.

køb en flot grime i gave til hende

​Hesteudstyr

Er hun bidt af en gal hest, og hendes verden drejer sig stort set kun rundt om den firbenet og denne sport, så er udstyr hertil oplagt som gave. Hvis hun er til heste, så står der garanti også mange ting på ønskelisten både til rytter og hesten.

Denne side er anmeldt af: Pernille A. Knudsen 10/10
4.9/5 (79 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: