Konfirmations ønsker

konfirmations ønsker og konfirmationsgaver

Søger du inspiration indenfor konfirmations ønsker til 2018? Hvis du som konfirmand eller måske forælder står overfor en kommende konfirmation, så skal der selvfølgelig også ønskes gaver indenfor det brugbare, mindeværdige og rigtig prisniveau der dækker flere budgetter.

Dine gaveønsker skal selvfølgelig ligge klar i god tid, og nu her kunne være det perfekte tidspunkt til at finde inspiration indenfor gaveideer. Penge er selvfølgelig nr. 1 på listen, og kræver ikke nogen forklaring eller hensynstagen. Dog skal du selvfølgelig også ønske dig andre ting, så gæsterne får mulighed for at glæde dig med en god konfirmationsgave.

Konfirmations ønsker i 2018

Brug de gode ønsker til konfirmation

Ideerne her nedenfor kunne dække over forskellige ting som du godt kunne tænke dig eller får brug for i hverdagen både nu og senere i livet. Du kan også med fordel ønske dig gode mindeværdige ting om den store og unikke dag. Det er dog noget, som især drenge ikke vægter særligt højt.

 • Penge: Ønsket som alle konfirmander ønsker sig, der kan gives som den sjove pengegave til konfirmation frem for en mere anonym kuvert.
 • Gavekort: Gavekort er sneget sig op på siden af penge som gaveønske til de fleste aldersgrupper og anledninger. Her kunne du ønske dig gavekort til den butik, som giver dig mulighed til at købe det helt rigtige som du drømmer om - Find inspiration ved Sendentanke.dk her
 • IPhone: Marketing kan være ganske afgørende, og derfor er Iphone lig med den højeste status også blandt børn og unge.
 • IPad: En tablet er ganske god at have til mange forskellige ting. Måske du har drømt om den smarte tablet til at surfe, chatte, se film og andet.
 • Cykel: En cykel er en traditionel gave fra forældre til konfirmation, og måske du virkelig gerne vil have en ny fed mountainbike eller citybike.
 • Sneakers: Hvem har ikke brug for et par fede sneakers? Perfekt ønske til de fleste 13-14 årige piger og drenge, og det gælder højest sandsynlig også dig?
 • Smykker: Den klassiske gave til konfirmation der kan være det gode minde om konfirmationen for hovedsageligt piger. Ure er dog det klassiske smykke til drenge der skal konfirmeres. Ønsk dig et flot vedhæng, ring eller andet som du elsker, og smykker har den fordel, at de både kommer i den helt billige som dyre version - ​Smykkemester giver dig det lækre udvalg til inspiration
 • Makeup: Hvis du er begyndt med makeup og udseende kunne du ønske dig noget smart makeup af veninder eller andre.
 • Gamerudstyr: Gamerudstyr er en populær gave til teenagere, drenge og de voksne. For det at game er noget de fleste drenge hurtigt fatter interesse for, og det gælder sikkert også for dig i konfirmationsalderen? Måske du brænder for en ny pad, mus, stol, headset eller andet til den store passion foran computeren - Find inspiration ved Webdanes her
 • Taske: En taske er pigens uundværlige partner, og hvorfor ikke ønske sig en specifikt taske som du set dig lun på?
 • Til værelset: Ting til værelset både i det praktiske som pynteform, kunne måske være den perfekte gaveide at ønske sig? Her kunne en sækkestol, plakater, billeder eller møbler måske være gode gaveideer som nogen gæster kan give i gave.
 • Skønhed: Skønhedsting hvad end det er voks til drenge eller elektriske hårapparater til piger, er måske en god ting til din ønskeseddel?
 • Koncert: Koncerter er dyre og konfirmation er noget særligt, hvor gaverne som regel kommer i et lidt højere prisleje. Her kunne du ønske dig tilskud eller billetter til specifikke band eller kunsterne.
 • Rejse: Tilskud til en rejse hvor mange drømmer om shoppingtur i London, Berlin, Paris eller måske til rejsen der giver en anden slags oplevelse.

Tænk praktisk med dine konfirmations ønsker

ønsk dig de ting der giver dig glæde i hverdagen som konfirmand

En konfirmation er en begivenhed som du kun kommer til at opleve én gang

Langt de fleste unge danskere vælger at blive konfirmeret. Dette gør man først og fremmest på grund af trosaspektet, men for mange er den store fest med venner og familie og de mange konfirmationsgaver også en stor faktor når de skal træffe deres valg. Og det at blive konfirmeret og den dertilhørende fest, er da også en begivenhed som man ikke får muligheden for at gentage, og de fleste vælger derfor at gøre så meget ud af det som overhovedet muligt.

Der skal ikke spares på festtøj, mad, selskabslokaler og ikke mindst konfirmationsgaver. Det er sjældent at man oplever en lejlighed hvor så mange familiemedlemmer og venner er samlet, og alle kommer med en gave til én. Til jul og fødselsdage er det normalt kun den nærmeste familie som agerer givere, og netop derfor udgør konfirmationen en oplagt lejlighed til at tænke praktisk og ønske sig nogle større gaver end man normalt ville gøre.

Med ens konfirmations ønsker kan man godt tillade sig at tænke stort

Rigtigt mange konfirmander ønsker sig først og fremmest penge. Dette er som udgangspunkt en rigtig god idé, da man hurtigt kan få sparet en god mængde penge sammen og folk selv kan bestemme det præcise beløb som de vil give for. Men penge er hurtigt brugt, og før man ved af det er de blevet spenderet på tøj, mad og sjov med vennerne. Hvis man virkelig vil få noget ud af sin konfirmation er det derfor en god idé at tænke fremad og overveje, hvilke ting man vil blive glad for i fremtiden. Et rigtigt godt og klassisk ønske er en bærbar computer.

Man en som konfirmand nået en alder hvor man højst sandsynligt vil få mere og mere brug for en sådan maskine, og hvis en større mængde familiemedlemmer går sammen om gaven vil det heller ikke være et alt for stort ønske. Det samme gælder en ny mobiltelefon, en god højtaler eller måske en ny cykel. Alle disse produkter er praktiske ting, som man vil kunne komme til at nyde godt af langt ud i fremtiden og er dermed fornuftige investeringer. Et andet godt forslag til et ønske er en rejse; dette er lidt mere utraditionelt, men det er en fantastisk gave at få.

Nogle ønsker måske en stor rejse sammen med familien til USA, Australien eller en anden mere eksotisk og dyr destination, og andre igen kunne måske godt tænke sig et tilskud til et udlandsophold mellem folkeskolen og gymnasiet. Her er en konfirmation også en rigtigt god lejlighed til at ønske sig en hel eller delvis sponsorering af denne rejse.

Her vil ens gæster samtidig føle, at de ikke kun er med til at give en gave, men at de også giver en oplevelse som konfirmanden vil huse resten af livet. Alle disse konfirmationsønsker 2016 er nogle som man vil blive glad for senere hen, når man tænker tilbage på den helt specielle dag.

Yderligere inspiration til konfirmationsgaver

Du kan også få yderligere inspiration til dine konfirmationsgaver 2016 i nedenstående videoer:​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Konfirmations ønsker
Bedømmelse
51star1star1star1star1star