Værtindegave

Køb den perfekte værtindegave til par

Søger du inspiration til at finde den perfekte værtindegave?

Vi har her samlet forskellige ideer der ligger i prisklassen fra 50 kr. til 500 kr. Normen med priser på værtindegaver til kvinder, mænd eller par ligger i det lave prisleje​, for den gængse værtsgave er en tak eller erkendelighed for indbydelse på middag eller andet.

10 gode værtindegaver

Ideerne indenfor en praktisk, sød eller sjov værtindegave ​som vi har fundet, kommer i et varieret udvalg, hvor prisen ligger i den lave ende som det bør høre sig til med denne type gave.

køb det lækre pynt i værtindegave par

Noget pynt til hjemmet

En klassisk værtindegave som man aldrig går rigtig galt i byen med er at købe noget pynt til hjemmet.

Du har det varieret udvalg at vælge mellem med denne gaveide, hvor prisen ligger fra 50 kr. og opefter til den søde ting.

Fra: 50 kr.​


køb værtindegave inspiration

Flot morter

En flot ting der både kan pynte i hjemmet men også er ganske praktisk til madlavningen, er en smart morter.

Du kan købe en flot morter i sten til omkring 150 kr. eller em stilfuld farvet Le Creuset.

Fra: 169 kr.​


find det gode brætspil som værtindegave til manden

Brætspil

Et sjovt brætspil der kan bruges til hyggeaftener, er altid en sjov værtindegave at give hende, ham eller et par.

Du kan give de traditionelle voksenspil som Bezzerwizzer, Scrabble og lignede, som altid er garant for sjov når man spiller ofte brugt blandt de sjove gaver til forskellige anledninger.

Fra: 200 kr.​


giv eksklusivt chokolade i værtsgave

Lækkert chokolade

Den traditionelle gaveide udover blomster er chokolade som erkendelighed til værtsparret der har inviteret dig eller jer.

Du kan finde meget lækkert chokolade sort set alle steder, men den nemme og hurtige måde kunne være at købe denne gaveæske med fyldt chokolade, der kunne være et hit.

Fra: 89 kr.​


køb den fede og sjove oplevelsesgave

Oplevelser

Giv en sjov oplevelsesgave til hende, ham eller parret hvis du vil give den anderledes og måske rigtige sjove ting til værtsparret.

Oplevelsesgaver findes indenfor alt hvad end det er biler, adrenalin, gourmet eller wellness. Den nemme løsning kunne være at give et gavekort så parret kan finde den rigtige ting selv.

Fra: 100 kr.​


køb den lækre luksus brunch i gave

Brunch i gave til parret

En oplevelse der kan navngives og er noget alle par kan bruge, er en lækker brunch oplevelse der kan bruges når de lyster.

Hvilket kæreste eller ægtepar kan ikke bruge en brunch, hvor de kan slappe af sammen og spise den lækre kombineret morgen & middagsmad.

Fra: 299 kr.​


giv det populære Kähler lyshus i værtsgave

Det søde Urbani lyshus

Kähler laver populært og smukt keramik der pynter i de fleste hjem. En af deres særdeles populære produkter er de søde Urbani lyshuse.

Du finder lyshusene i forskellige størrelser, hvor prisen starter ved omkring 140 kr. og opefter. En rigtig sød gaveide til værtsparret som kan gives til de fleste.

Fra: 150 kr.​


køb den kunsteriske kalender til hendes værtindegave

Leif Sylvester kalender 2018

Noget smart men samtidig også praktisk til hjemmet, der også ligger indenfor et rimeligt prisleje, kunne være den kunsteriske Leif Sylvester kalender.

Du kan give kalenderen med kunsteren eller vælge en af de mange andre flotte kalendere der findes til hjemmet.

Fra: 109 kr.​


giv en god flaske vin som værtindegave

Giv en god flaske vin

Ligesom med blomster og chokolade, så er også vin en af de meget traditionelle gaveideer til både værtinden, receptionen, housewarming og lignende anledninger.

Der findes mange gode gavetyper, men en god flaske vin hvad end det er fransk, italiensk eller chilensk drue.

Fra: 50 kr.​


giv det flotte salt & pebersæt i gave

Flot salt & pebersæt

Et flot salt & pebersæt er noget man altid kan give, da de fleste mennesker kan bruge det i en udstrækning. Du kan finde mange lækre modeller som f.eks. Stelton med deres velkendte klassiske stil.

Fra: 200 kr.​

Den klassiske værtindegave?

Når det drejer sig om en værtindegave, er der typisk tale om en mindre gave til et mindre beløb. Gaven er et symbol på, at man sætter pris på, at værtinden vil lægge hus til begivenheden, hvad end den så kunne være. Der er mange forskellige gavemuligheder til værtinden, alt efter hvad hun er for en slags person. Der er jo altid de klassiske værtindegaver, som oftest ikke koster det vide ud af øjnene, men som blot symbolisere en gestus fra gæsten.

Et af de helt sikre valg er chokolade, som man aldrig går helt galt i byen med. Chokolade fås i mange former og farver. Man kan vælge mellem lys, mælk og mørkchokolade, men også mellem smage som blandt andet mint, knas, orange, osv. Et af de helt store chokoladehits, når det gælder gaver, er en æske med chokolade, også disse findes i forskellige afskygninger. En æske chokolade vil altid være et sikkert valg, da der er mange forskellige slags chokolader i æsken; så der er lidt for enhver smag.

En anden klar klassiker er en god flaske vin. En flaske vin kan enten bruges allerede på dagen til middagen, men den kan også gemmes til en anden god gang. Også når det gælder vin, er der mange forskellige slags at vælge mellem. Man kan vælge mellem både rødvin, hvidvin, roséven, mousserende vin, hedvin eller isvin. Her kunne det være en fordel at kende til værtindens vinsmag, eller også må man blot gå efter sin egen eller spørge efter ekspertise i butikken.

Den tredje af de helt store klassikere er blomster. Intet siger ”tak, fordi vi måtte komme”, som en buket blomster. Ligesom chokolade og vin findes blomster også i mange former og afskygninger. Man kan enten vælge at købe en færdiglavet buket, eller også kan man tage ind til en blomsterbutik for selv at sammensætte den buket, man ønske at give som værtindegave.

Ønsker man at gå lidt væk fra de helt klassiske gaver, er en anden mulighed den, at man kan købe en fin pyntegenstand til hjemmet.

Den hjemmelavede gave?

Er man typen, der synes, at de klassiske gaver er for kedelige, og kan man godt lide selv at være lidt kreativ, når det omhandler gaver, har man også her massevis af muligheder for at fremstille gaven selv.

Man kan blandt andet lave en lækker, hjemmelavet bodyscrub, der kan laves med få ingredienser, og som blot skal hældes i en fin krukke. Der findes mange forskellige slags bodyscrubs, hvor man blandt andet bruger mandelolie, honning og citron som ingredienser. Så det er bare med at søge på opskrifter på internettet.

Man kan også lave en gave, der passer til årstiden. Til jul kunne et forslag være at kreere julepynt eller konfekt, mens man til påske kan lave en fin påskedekoration med får, kyllinger og påskeæg. Til de lidt grå efterårsdags kan man lave en krukke med hjemmelavede karameller, der også kunne være et stensikkert hit, når man skal overraske værtinden med en lækker, hjemmelavet gave.

Når det gælder hjemmelavede værtindegaver, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Mere inspiration til værtindegaverne

Kun fantasien sætter grænser, og i nedenstående videoer kan du finde ekstra meget inspiration til hvad du skal give i værtindegave:Bedømmelse
Dato
Produkt
værtindegave
Bedømmelse
51star1star1star1star1star