Gavekurv

køb en færdig gavekurv til ham eller hende

Overvejer du en lækker gavekurv til ham eller hende som gave til reception, jubilæum, house warming eller måske som et lækker alternativ til årets adventsgave?

At troppe op til en fest eller fejring med en gavekurv, er ofte brugt og anerkendt som en god gave til stor set alle anledninger, personer og aldersgrupper. Du finder nemlig færdige gavekurve med vin, chokolade, øl, specialiteter, dagligvarer eller sågar erotiske ting.

Alternativt kan du lave din egen gavekurv f.eks. med super lækkert dagligdags slik som tak i børnehaven, barselsgave eller måske som gaven til bedstefar. Det kræver bare, at du køber en kurv til de lækre varer. En sød og billig kurv kan du ofte finde i Føtex, Bilka, byggemarkeder og stort set alle andre steder. Dernæst køber du nogle gode ting til kurven og pakker gavekurven ind i cellofan – Find inspiration på Pinterest her.

Her på Idegryden har vi fundet forskellige ideer til færdige gavekurve der kan være en perfekt gave til ham eller hende til alle anledninger. Se ideerne via indholdsfortegnelsen herunder eller kør nedad og set hele udvalget.

Gode gavekurve til ham & hende

De nedenstående ideer kunne være en lækker forkælelse og anerkendelse til hende eller ham der skal fejres. Udvalget dækker både over specialiteter, søde ting, vin, øl m.m. og kommer i forskellige prisklasser.

lav dit egen indhold i gavekurv

Fyld selv

Sammensæt din egen kurv med forskellige varer, pakket ind og tilsendt. En smart måde hvis du ikke er sikker på budget, indhold og andet ved de andre færdige gavekurve du finder. Et godt alternativ hvis du ikke vil købe dine egne varer i supermarked, købe en sød kurv og skabe en kurv fra bunden.

Fra: 300 kr.​

brug en gavekurv med amerikanske vine

Kurv med amerikanske vine

Leder du efter efter firma gavekurve der skal bruges til kunder, relationer eller receptioner, er gavekurven med amerikanske vine, delikatesser og søde sager et godt valg, som du kan give til alle personer og er perfekt som gave til reception, ferniseringer og lignede anledninger.

Fra: 550 kr.​

køb en gavekurv med eksklusive øl og delikatesser

Gavekurv med gourmet øl

En anden lækker kurv der kan bruges til stort set alle anledninger, er denne gavekurv med gourmet øl, pesto, brucheta, chokoladetrøfler, karameller og forskellige chokolade varianter der egner sig godt som gave til fernisering eller fejring af en afslutning som gave til kandidaten som er blevet færdig.

Fra: 550 kr.​

brug en lækker gavekurv som værtindegave

Gavekurv med italienske vine

Italien er lig med afslapning og luksus for ganen. Det er både indenfor vin, specialiteter og delikatesser, og det er netop hvad du får med denne kurv. Lækre italienske ting som de fleste mennesker nyder.

Fra: 550 kr.​

giv en gavekurv med te og kaffe til bedsteforældre

Te og kaffe kurv

Leder du efter en gavekurv til en kvinde der nyder te & kaffe, så kunne denne kurv sammensætning måske være det rigtige. Perfekt som gave til din mor, veninde, værtindegave eller andet lejlighed hvor du skal give noget sødt.

Fra: 249 kr.​

køb en gavepakke med chokolade og delikatesser

Delikatesse og chokolade gavekurv

Søger du en alkoholfri gavekurv er denne kurv med delikatesser og chokolade måske det rigtige valg. Kurven indeholder pesto, mini bruchetti, fransk marmalade, lækre chokolader og andre delikatesser.

Fra: 400 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Gavekurve
Bedømmelse
51star1star1star1star1star