Gavekurv

køb en færdig gavekurv til ham eller hende

Overvejer du en lækker gavekurv til hende eller ham som gave til reception, jubilæum, house warmning eller måske som et lækker alternativ til årets adventsgave? At troppe op til en fest eller fejring med en gavekurv, er ofte brugt.  Og anerkendt som en god gave til stor set alle anledninger, personer og aldersgrupper. Du finder nemlig færdige gavekurve med vin, chokolade, øl, specialiteter, dagligvarer eller sågar erotiske ting.

Alternativt kan du lave din egen gavekurv f.eks. med lækkert dagligdags slik som tak i børnehaven, barselsgave eller måske som gaven til bedstefar. Det kræver bare, at du køber en kurv til de lækre varer. En sød og billig kurv kan du ofte finde i Føtex, Bilka, byggemarkeder og stort set alle andre steder. Dernæst køber du nogle gode ting til kurven og pakker gavekurven ind i cellofan – Find inspiration på Pinterest her. Du kan også vælge den nemme online løsning. Her på Idegryden har vi fundet forskellige ideer til færdige gavekurve der kan være en perfekt gave til ham eller hende til alle anledninger. Se ideerne via indholdsfortegnelsen herunder eller scrool nedad og se hele udvalget.

Gode gavekurve til ham & hende

De nedenstående ideer kan være en lækker forkælelse og anerkendelse til hende eller ham der skal fejres. Udvalget dækker både over specialiteter, søde ting, vin, øl m.m. og kommer i forskellige prisklasser.

lav dit egen indhold i gavekurv

Fyld selv

Sammensæt din egen kurv med forskellige varer, pakket ind og tilsendt. En smart måde hvis du ikke er sikker på budget, indhold og andet ved de andre færdige gavekurve du finder. Et godt alternativ hvis du ikke vil købe dine egne varer i supermarked, købe en sød kurv og skabe en kurv fra bunden.

Fra: 300 kr.​

køb en gavepakke med chokolade og delikatesser

Delikatesse og chokolade gavekurv

Søger du en alkoholfri gavekurv er denne kurv med delikatesser og chokolade måske det rigtige valg. Kurven indeholder pesto, mini bruchetti, fransk marmelade, lækre chokolader og andre delikatesser.

Fra: 400 kr.​

giv en gavekurv med te og kaffe til bedsteforældre

Te og kaffe kurv

Leder du efter en gavekurv til en kvinde der nyder te & kaffe, så kan denne kurvs sammensætning måske være det rigtige. Perfekt som gave til din mor, veninde, værtindegave eller andet lejlighed hvor du skal give noget sødt.

Fra: 249 kr.​

køb en gavekurv med eksklusive øl og delikatesser

Gavekurv med gourmet øl

En anden lækker kurv der kan bruges til stort set alle anledninger, er denne gavekurv med gourmet øl, pesto, brucheta, chokoladetrøfler, karameller og forskellige chokolade varianter. Indhold der egner sig godt som gave til fernisering eller fejring af en afslutning som gave til kandidaten der er blevet færdig.

Fra: 550 kr.​

brug en lækker gavekurv som værtindegave

Gavekurv med italienske vine

Italien er lig med afslapning og luksus for ganen. Det er både indenfor vin, specialiteter og delikatesser. Og det er netop, hvad du får med denne kurv. Lækre italienske ting som de fleste mennesker nyder.

Fra: 550 kr.​

brug en gavekurv med amerikanske vine

Kurv med amerikanske vine

Leder du efter efter firma gavekurve der skal bruges til kunder, relationer eller receptioner, er gavekurven med amerikanske vine, delikatesser og søde sager et godt valg. Kan gives til alle personer og er perfekt som gave til reception, ferniseringer og lignede anledninger.

Fra: 550 kr.​

Køb en øl gavekurv i gave til reception

​​Hyggekurv med øl

​En blandet gavekurv med 3 øl fra vadehavsbryggeriet, sydesalt fra Mariager, Sennep fra Dansk Mjød og andre eksklusive produkter til den dejlige hygge for modtageren og måske familie/partner og andre.

Fra: 449 kr.​

Brug tomme gavekurve og fyld shots, slik og andet i

​​Gavekurv med Pure shots

​​En eksklusiv gurv med et mere ungdommelige og lækre, er denne gavekurv der byder på Pure shots, Italiensk Pesto, Bolcher fra Almuegaard og andre lækkerier. En gavekurv der kommer med en god blanding af sødt, lækkert og smagfuldt.

Fra: 949 kr.​

Giv en flot julekurv til bedsteforældre

​​Gavekurv til jul

​​Hvorfor ikke forkæle forældre, bedsteforældre eller andre med en julekurv. Denne gavekurv byder på lækre ting som italiensk vin, Kudsk gløgg, spanske kiks og andre lækre ting i det hyggelige december måned.

Fra: 499 kr.​

find udbringning af gavekurv

​​Alkoholfri gavekurv

​Hvis du søger en færdig alkoholfri gavekurv kan denne måske være helt rigtig. Kurven indeholder forskellige delikatesser som pesto, chokolade, te og andet. En færdig gavekurv i den billige prisklasse som kan gå an som gave til alle mennesker.

Fra: 269 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Gavekurve
Bedømmelse
51star1star1star1star1star