Sød årsdags gave til ham

Er det årsdag for jeres forhold med kæresten eller måske ægtemanden? Hvis i fejrer det, så kræver det selvfølgelig en sød årsdags gave til ham.

Årsgave ideer til ham

Årsdag kan både være fejring af ægteskabet hvor i blev fejret med gode bryllupsgaver og fest, eller en romantisk fejring af de antal år i har været sammen som kærester. Hvad end det er 1 årsdag efter bryllupsdag eller måske 2 årsdag med kæresten, så skal du have noget inspiration til at finde den rigtige gave til ham.

lav en fræk kalender gave med billeder af dig

Den frække kalender

​Du kan overveje at lave din egen gave til ham i den lidt frækkere og personlige stil. Giv ham en kalender med frække billeder af dig. Det kræver så nok lige lidt omtanke om hvor den skal hænge, for de færreste vil trods alt udstilles i værkstedet, arbejde eller anden offentlig sted. Men en sød personlige gave til ham fra dig.

køb et flot dog tag som årsgave til ham

Det søde dog tag

​Men hvis din kæreste/mand ikke har noget mod at gå med smykker, kan du give ham et dogtag med en sød personlig indgravering i. Her kan det være noget tekst som i er fælles om, eller en kærlighedsheds erklæring. Det er en god personlig gave til kæresten eller manden, som kan være den helt perfekte ting til jeres årsdag.

Fra: 300 kr.​

giv den personlige intime koncert i hjemmet som gave

Koncert

Oplevelser er noget alle elsker, det skal bare være det rigtige. Her kan det være koncertbilletter til hans yndlingsmusik eller måske et fedt standup show. Mulighederne er mange, og han vil med garanti have noget, som han godt kan lide og sætter pris på.

giv den fede Ferrari kørsel på bane oplevelse til mænd

Kør en superbil

At køre en Ferrari, Porche eller Lamborghini er ikke os alle forundt, og måske din mand eller kæreste har drømt lidt om at køre sådan en superbil. ​Hvis han elsker benzin og fart er det måske den rigtige kæreste gave til ham du har været sammen med i et ½, 1, 2 eller flere år.

Fra: 1000 kr.​

giv et sødt klippekort som årsdags gave til manden

Det søde klippekort

Du kan lave et hjemmelavet klippekort der byder på forskellige tjenester. Det kan være ting som et buskort eller en scrapbog med billetter der indeholder de forskellige forkælelser.

Tjenester kan være de uskyldige eller mere frække. Her kan det være 3 klip til fodmassage, 1 klip til opvasken og selvfølgelig også de mere frække ting alt afhængig af temperament. Du kan samtidig implementerer købte ting også, hvor den store gave kan være en middag eller lignede.

køb et lækkert gourmet ophold i gave til ægteparret

Middag

Giv ham en lækker gourmet middag ude i byen hvor i fejrer årsdagen sammen. Her kan du med fordel bruge udvalget af oplevelsesgaver der gælder det meste af landet, eller vælge at lave en hyggeaften med lækker mad derhjemme.

Fra: 500 kr.​

køb en god musik cd til din kæreste i julegave

​​Musik CD

​​Til manden der elsker sine musik cder, her kan du overraske med den søde gave i form af musik i hans yndlings genre eller band. Mange elsker stadig at lytte til både cd'er og plader, og musik er lyksalighed til sjælen.

Fra: 100 kr.​

giv din kæreste en lækker oplevelse i gave

Weekendophold

Den eksklusive gave kan være et kro ophold, minicruise til Oslo eller et weekendophold i Danmark eller udenlands.Der er mange muligheder, hvor budgettet og tiden selvfølgelig også skal tilpasses. Det er både en dyr ting, og kan også være ret irriterende at planlægge hvis der også skal tages højde for pasning af små børn.

Fra: 1000 kr.​

køb den søde 1 årsgave til ham

Den hurtige gaveide

Hvis i ikke rigtig gør så meget ud af årsdagen, men du vil stadig give ham noget, så kan du give ham et gavekort. Her er Sendentanke.dk måske den smarte løsning. Ved dem finder du et kæmpe udvalg af mange forskellige ting, der byder på gaveideer til ham på 20 år, 30 år og såmænd også 70 år.

Fra: 50 kr.​

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

​​Ballonflyvning

​​Hvis du vil forkæle ham med en fed oplevelse, så er ballonflyvning noget ret unikt og fedt. At svæve henover jorden i en ballon er en dejlig sanselig oplevelse, hvor du oplever tingene på en helt ny måde. En lækker og eksklusive gave til kæresten der har alt.

Fra: 2345 kr.​

Årsdagen skal være en fælles fejring

Det med årsdag skal være noget i er fælles om, og hvor forventninger er de samme. Mænd og kvinder er jo forskellige, og romantik kan være noget hurtigt for mænd, hvor kvinder måske forventer lidt mere. Det med forventninger er selvfølgelig kun til de nyere forhold. Du kender  nok til din mands forventninger og ønsker hvis i har været sammen i mange år. Gør det klart om i skal gøre noget stort ud af årsdag, eller om han måske ikke vægter det lige så højt som dig – eller omvendt.

Hvordan du finder den bedste gave til manden?

De fleste mænd ønsker sig aldrig noget, hvor en årsdags gave dog heller ikke skal være noget man tager fra en ønskeseddel men mere en personlig og romantisk ting for jer begge. Der findes dog et par gode huskeregler til at finde den rigtige ting til mænd, som ser sådan ud:

  • Hans interesser: Hvad interesser har din kæreste eller mand? Det er nemlig indenfor hans interesser at du ofte finder den gode ting. Mænd er nemlig simple væsner som for det meste kun ønsker brugbare ting, og her er ting indenfor hans passion, hobby eller interesse altid brugbart.
  • Hans ønsker: Har han snakket om at ville prøve noget vildt, spændende eller bare interessant? Her kunne det være alt fra bungyjump til noget frækt. Og måske gaveideen ligger gemt her.
  • Det personlige: Nu det er gaven der fejrer jeres hidtidige tid sammen, så skal det selvfølgelig være noget personligt der giver jer begge tilfredsstillelse.
Denne side er anmeldt af: Amanda M. Bach 10/10
4.8/5 (48 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: