Boggave

brug en god boggave til ham eller hende

​En god boggave? Hvis du søger den gode gave til manden eller kvinden der elsker at læse, så er gode bøger selvfølgelig det oplagte at give. Bøger suger du ind i en fantastisk verden af fortællinger og fedt univers, helt ligesom du kan opnå den gode inspiration til gourmet, rejser og andet i det store udvalg af gode fagbøger.

10 bøger til den gode boggave

Vi har fundet 10 forskellige bøger der kunne være den oplagte ide indenfor gaver til ham eller hende i 2018. Bøgerne kommer både indenfor spændende nye kriminier, biografier eller gode fagbøger til inspiration.

giv en særlig form for ondskab bog i gave

​En særlig form for ondskab

Hvis du søger en god krimi der suger dig ind i et vildt univers, er seneste bog fra James Lilliefors måske sagen. Luke Bowers der er præst, finder et lig i kirken en morgen. Amy Hunter der er degraderet efterforsker finder ud af, at det ikke er det eneste mord, for faktisk er der sket andre rituelle mord som ... og her bliver man helt suget ind i historien, som måske gør, at man lige skal have et kapitel mere inden sengetid.

Fra: 242 kr.​

køb skønlitteratur i gave til hende

​Syv sommerdage

Hvis du mangler en god bog gaveide til hende eller ham, kunne denne skønlitteratur bog måske være sagen. En feel good roman fra det sydengelske hvor du følger et par personers sommer liv i England.

Fra: 299 kr.​

Giv den spændende rejse fortælling i gave

​Pilgrimsture i Europa

​Pilgrimsture i Europa kunne være den perfekte gave til ham, hende eller dem der elsker at trave, opleve og rejse. Bogen giver nemlig den gode inspiration til de 10 bedste pilgrimsruter i Europa, og hvem ville ikke elske disse ideer hvis lysten til at opleve og bevæge sig, er stor.

Fra: 199 kr.​

køb den gode biograf med Bossen i julegave til manden

​Born to Run

​Mangler du en god biografi til manden der er opvokset med Bruce Springsteen, så er Born to Run bogen selvfølgelig den oplagte gaveide. En god bog hvor The Boss giver indblik i opvæksten der formede hans kæmpe karriere.

Fra: 199 kr.​

Køb Mandela "Hvor friheden begynder" bog i gave

​Nelson Mandela

​"Hvor friheden begynder" er bogen om Mandelas erindringer, som han aldrig fik gjort færdig. Forfatteren Mandla Langa har dog færdiggjort bogen om Mandelas ideer og visioner, som kunne være bogen til ham eller hende helt ligesom det måske kunne være den anderledes men lækre gave til fernisering og lignede anledninger.

Fra: 269 kr.​

giv den den obskure verden bog eller biografi i gave

​Under Bjælken

​"Under Bjælken" af Jens Andersen er et portræt af vores kommende konge. En spændende bog der giver dig indblik i hvordan manden er blevet formet, og hvorfor han er en usædvanlig mand i den barske virkelighed.

Fra: 349 kr.​

Giv den gode fortælling i bogform som gave til ham

​"Handyman Søges" krimi

​Krimien Handyman Søges af Jons Hellsing er en spændende historie, som starter ved at en mand uden de rette forudsætninger, snyder sig til et job på en skotsk ø. Som alle andre gode krimier, får du et fedt univers af steder og personer, hvor krydderiet er mord mysteriet og den fængslende historie.

Fra: 299 kr.​

Som Pesten krimi gaveide til hende

​Som Pesten

​En ny spændende krimi fra Hanne-Vibeke Holst der denne gang tager udgangspunkt i et stort verdens dilemma. Bogen drejer sig nemlig om en dansk læge der starter i nyt job ved WHO i Geneve, hvor der kæmpes imod at en ny dræbende virus slipper løs. Måske årets dejlig mors dag eller fars dags gave.

Fra: 199 kr.​

køb de gode studiebøger i 20 års gave

​Studiebøger

​Til den studerende eller ham/hende der skal starte, kunne du give den gode inspirationsbog eller måske bøgerne til studiet. Der findes mange gode studiebøger der kan give det sidste spark til færdiggørelsen af opgaven, eller til at komme i gang med projektet.

Fra: 45 kr.​

Giv den gode bog om økonomi i gave

​Boost din opsparing med aktier

​Karsten Engmann Jensen har skabt bogen "Boost din opsparing med aktiver". En lærerig bog til ham, hende eller dem som gerne vil skabe et godt økonomisk fundament her i livet, og dybest set en bog som vi alle kunne lære noget af.

Fra: 149 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Boggave
Bedømmelse
51star1star1star1star1star