Dåbsgave til tvillinger

Dåbsgave til tvillinger? Find inspiration til gaverne lige her

Søger du en dåbsgave til tvillinger til veninden, bror, kusine eller anden person du har en personlig relation til?

Der findes mange gode dåbsgave ideer men de er ofte dog mere tiltænkt et barn og ikke tvillinger. Du kan selvfølgelig se den store oversigt over dåbsgaver til ham og hende som du finder her på Idegryden, men du kunne også vælge en af de nedenstående gaveideer der er særdeles velegnet til to børn.

Forskellige gode dåbsgaver til tvillinger

Hvis du leder efter en unik dåbsgave indenfor de mange forskellige personlige dåbsgaver, så er ideerne nedenfor velegnet at give både fra bedsteforældre til bekendte af familien. Derudover, så kan ideerne bruges til de forskellige kombinationer af køn, så de både kan bruges til bror og søster eller børnene af samme køn.

køb et ungt æbletræ i gave til tvillingerne

Det personlige æbletræ

Det kræver selvfølgelig to træer, men hvis forældrene til tvillingerne har hus med stor have, kunne et par æbletræer på vildstamme til hver af børnene være et godt minde der kan plantes samtidig med at de bliver dåbt. Her kan børnene så måle sig mod træet, og sikkert også komme op og slås hvis træerne vokser med forskellige fart. Når træerne er vokset sig store, så kan børnene nok enes om at de er perfekte til at klatre i.

Fra: 200 kr.​

køb en sparebøsse i sølv til dåbsgaven

Sølv sparegrise

Et smukke sølvsparegrise der enten er ens eller tæt på, kunne være en god personlig gave fra gudmor til ven af familien. Du kan finde sparegrise i mange forskellige varianter og priser, hvor dem der er af sølv dog følger traditionen.

Fra: 230 kr.​

giv en sød personlig hagesmæk i dåbsgave

Hagesmæk med navn

Giv en sød personlig lyserød og blå hagesmæk med børnenes navne hvis det vel og mærke er til en lille pige og dreng. Hagesmækker med navne er den søde ting som er personligt gjort med deres navne. Børnene er sikkert ligeglade, men forældrene vil nok sætte pris på den søde ide.

Fra: 100 kr.​

køb en sød body med navn paa i gave til tvillinger

Body med navn

​En body bliver der brug for med en ny lille baby, og til tvilllinger bliver der sjovt nok brug for dobbelt op. Her kunne søde bodyer med navn på, være den sjove gave til barnedåben og det er ofte blandt de praktiske ønsker til barnedåb, hvor navnet bare personliggører det lidt.

Fra: 100 kr.​

giv et bordflag i dåbsgave til tvillinger

Piet Hein bordflag

Et flot Piet Hein bordflag er en klassisk barselsgave, fødselsdagsgave og selvfølgelig også som dåbsgave til barnet. Det er nemlig noget der kan komme frem til når barnet skal holde fødselsdage, og noget drengen eller pigen kan gemme og videregive til sine egne børn engang.

Fra: 299 kr.​

giv den populære personlig baby bog i gave

Babybog til tvillinger

En sød gaveide til både barsel og barnedåb kunne være denne personlige babybog til tvillinger. Du indtaster forældre, navne med videre og så bliver bogen trykt med dette til hver af børnene. En perfekt og sjov gave der kan underholde barnet ved oplæsning med forældre.

Fra: 379 kr.​

giv det søde dåbssmykke i gave

Smykker

Hvis det er en gaveide til to piger, er smykker den traditionelle gaveide til barnedåb. Da det er til to børn, er prisen selvfølgelig tilsvarende højere. Du kan dog heldigvis finde smukker i alle prisklasser, så du kan ramme to smukke hjertevedhæng, stjernetegn, halskæder eller andet, der kommer til en fornuftig pris.

Fra: 100 kr.​

giv dagens avis i dåbsgave minde

To forskellige dagens aviser

Køb Jyllandsposten og Berlinske fra dåbsdagen og indram disse eller put et blå/lyserødt bånd om dem. En sød og billig gave til tvillinger der kan være det varige minde om barnedåben. Du kan selvfølgelig tilkøbe noget andet ved siden af.

Fra: 300 kr.​

halfdans abc er en god dåbsgave til drengen eller pigen

Børnebøger

Sjove børnebøger er noget alle børn kan lide. Køb nogle gode klassiske børnebøger til de to små som de kan bruge på sigt. Her er det smarte valg ikke at købe de samme slags bøger til børnene, for får de dobbelt op på god underholdning når der skal læses højt.

Fra: 100 kr.​

kreative gaver børn kan lave

Legetøj

Legetøj til de små er ligesom med bøger, en god gave som børnene kan bruge. Her skal du selvfølgelig se udvalget af gaver til babyer her på siden, for her får du den store inspiration af forskellige ting.

Fra: 100 kr.​

giv en børneopsparing i dåbsgave til barnet

Børneopsparing

En gave fra især bedsteforældre er mange gange et tilskud eller en oprettet børneopsparing. Nogen laver en indlånskonto eller en børneopsparing hvor der ofte er loft for årlig indbetaling. Her kan det være 50, 100 eller 200 kr. som over 18-21 år bliver til rigtig mange penge for børnene.

Fra: 50 kr.​

giv de søde fotorammer i dåbsgaver til enægget tvillinger

Flotte billedrammer

Søde babyer skal selvfølgelig på foto og hvorfor ikke give en af de søde rammer til billeder. Der findes mange forskellige lækre billedrammer, men ved Fenomen kan du finde gode modeller, hvor du faktisk kan skabe ikke bare et enkelt billede, men et helt album i en ramme.

Fra: 50 kr.​

giv det søde i dåbsgave

Fotograf gavekort

En anderledes gave indenfor søde ting der kan skabe det varige minde om de små børn, er et gavekort til fotografen.

Mange forældre vil gerne have taget professionelle billeder af børnene, og her er din/jeres gave den kærkommen gave der opfylder dette.

køb et fødselsdagstog i gave

Fødselsdagstog

Du kender nok til de populære fødselsdagstog der pryder mange borde ved børnefødselsdage. En sød og dekorativ mindegave til børnene som du kan bruge til deres egne børn en dag.

Fra: 150 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Dåbsgave til tvillinger
Bedømmelse
51star1star1star1star1star