• Home  / 
  • blog
  •  /  Eksklusive velvære gaver til hende

Eksklusive velvære gaver til hende

Eksklusive velvære gaver til hende

Hvis du mangler en gave til kæresten, som skal være den personlige ting der forkæler hende, så kunne en af de eksklusive velvære gaver til hende, måske være årets lækre gave.

Her på Idegryden har vi fundet nogle forskellige lækre gaveideer der forkæler både krop og sind, og som ligger i den noget dyrere ende af prisskalaen for gaver.

 

Orient Deluxe Alter Meierhof

Giv hende det eksklusive ophold som velvære gave

Hvis du vil give hende en eksklusive forkælelse der afstresser på rekordtid, så giv hende noget af det bedste indenfor spa oplevelser. Det 5 stjernet Alter Meierhof på den anden side af grænsen, som kun tager 6 minutter fra Kruså, giver den fede oplevelse indenfor luksus.

Det ultimative ophold på det luksuriøse hotel byder på 2 overnatninger, spaoplevelser, wellness og så det lækre 6 retters menu på hotellets Michelin restaurant ”Meierei Dirk Luther”.

En dyr gave der ligger indenfor det absolutte eksklusive, som kunne være det helt rigtige til hende der skal forkæles.

=>> Læs mere om det lækre ophold ved Duglemmerdetaldrig her

Skrøbelev gods

Køb det lækre luksus gods ophold i gave til kæresten

Et andet ophold på gods i en noget billigere version, men dog i den eksklusive stil, kunne være en luksus overnatning i brudesuiten på Skrøbelev Gods.

Hvis hun trænger til at komme væk fra dagligdagens stress og larm, så er et ophold på Langeland måske det helt rigtige til din kone, kæreste, partner eller måske som den eksklusive gave til din gode veninde.

=>> Du kan finde mere information om hvad opholdet byder på ved Go Dream lige her

 

Luksus for sanserne på Skansen

Giv hende det lækre spaophold som luksus gave

I Båsted Sverige som kun tager et par timer fra København, finder du det lækre spaophold på Hotel Skansen. Hvorfor ikke forkæle hende med et lækker spaophold, hvor de forskellige bade, sauna eller måske behandlinger, kan give hende den dejlige afstressning så får en til at glemme alt.

Dejlige spa-faciliteter og en 5 retters menu i Restaurant Sand kan være den helt rigtige oplevelsesgave til hende til der skal forkæles.

=>> Du kan finde mere information om spaopholdet i Sverige ved DGDA her

 

Adeligt slotsophold

Giv det eksklusive slotsophold som luksus gaven til kvinden

Det er godt nok ikke wellness og spa, men en eksklusive oplevelse der giver velvære til sindet. Det eksklusive ophold byder på afhentning i helikopter til et eksklusivt gourmet ophold på Dragsholm Slot.

Flyveturen i helikopter kan være en oplevelse i sig selv, er dog nok ikke tilrådeligt hvis hun lider af flyskræk og højdeskræk. Men en eksklusiv transport fra København til Vestsjælland, hvor opholdet på slottet ikke bare byder på det gamle slot fra år 1215, men også udsøgt gourment. Hvis du mangler en romantiske gaveide i luksus udgaven, så ville denne nok slå benene væk under hende.

=>> På oplevelsesgaver.dk finder du mere information om den romantiske oplevelse til jer

 

Drømmeophold på Fakkelgaarden

Køb et luksus ophold på Fakkelgården i gave

Ikke langt fra Alter Meierhof i Flensborg, finder du Fakkelgaarden der har en lang historie, men som hotel og restaurant blev den ”skabt” i 1992. På en bakketop ved Kruså troner gården med udsigt udover den stille Flensborg Fjord, hvor de lange gule bygning og runde tår, gemmer på den populære gourmetrestaurant.

Giv hende et ophold med overnatning og 6 retters gourmetmenu, hvor et ophold i foråret kan give det smukke ophold på terrassen med den skønne udsigt udover fjorden. Perfekt som valentinsgave, fødselsdagsgave eller måske som årsgaven til kæresten.

=>> Læs mere om opholdet på det udsøgte og populære restaurant og hotel Fakkelgaarden i Kruså

4.8/5 (52 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: