Den perfekte fars dag gave

køb en god fars dag gave til ham

Vi kender det nok alle sammen; den 5. juni ruller uventet omkring hjørnet, og du har igen ikke været ude i god nok tid til at finde en fars dag gave. Det sidste du har lyst til er at skuffe din far. Men hvordan i alverden finder du en gave, der er god nok til manden der har viet sit liv til at forsørge dig og dine søskende?

Fars dag gaveideer

Det kan nogle gang være hårdt at skulle ransage hovedet og finde på fars dag gave ideer. Hvad kan man egentlig give en single eller måske familiemand, der tilsyneladende har alt? Hvis en familiemand mangler noget essentielt, går han da bare selv ud og køber det. Tricket ligger derfor i at give ham noget han ikke nødvendigvis har brug for, men helt sikkert har lyst til. Sidste år gav du ham måske et slips og året inden måske en sweater. Sådanne gaver er ganske praktiske, og han bliver da stensikkert også glad for dem bare fordi det er dig der har givet ham dem. Men hvorfor ikke overraske ham i år med noget anderledes?

find den perfekte fars dags oplevelse til 5 juni

Oplevelser

Alle fædre fortjener gode oplevelser, og som fars dags gave er en oplevelse helt perfekt. Det kan være en tur i Ferrari, øl brygning, eller noget helt tredje. Giv ham noget i kan lave sammen eller noget han kan nyde helt for sig selv - klik herunder og se alle mulighederne indenfor oplevelsesgaver.

Fra: 50 kr.​

giv ham et sjov hjemme ølbryggeri i gave

​Brewbarrel

​Giv ham denne gadget der giver ham mulighed for at brygge sin egen øl. Et sjovt ølsæt der kan betjenes af alle, da ølbrygningens fine kunst er kogt ned til få processer. Det kan give din far lidt sjov og selvfølgelig det færdige resultat af eget øl.
Fra: 279 kr.​

køb Bridgewalking oplevelse i fars dags gave

​​Bridgewalking

​​Giv den anderledes og fede Bridgewalking oplevelse der foregår ved Lillebælt. Her kan du komme ovenpå taget af broen og gå med tog, biler og både under dig. En spændende oplevelse med det smukke skue udover landskabet. 

Fra: 289 kr.​

Giv en ølsmagning i gave til manden

​Ølsmagning

​Der findes rigtig mange forskellige øl, og her finder du også et stort udbud af ølsmagning oplevelser. Giv ham en oplevelse i nærheden, hvor han får viden om ølbrygning og selvfølgelig smager på de forskellige typer øl.

Fra: 150 kr.​

Køb Gin Tonic bog i gave

​​Gin Tonic og tilbehør

​Til livsnyderen kan du give denne "Gin Tonic og Tilbehør" ​boggave. En sjov, god og billig fars dags gave til ham som samtidig kan give ham viden og ideer til de mange typer drinks.

Fra: 70 kr.​

Giv dig far en praktisk gadget til fars dag

​Bionic Grip polygriptang

​Den her polygriptang erstatter 13 forskellige størrelser indenfor skruenøgler. Det gør den særdeles praktisk når der skal spændes eller løsnet. Til handyman, ham der elsker at cykle eller bare manden der sørger for at husstandens ting fungerer.
Fra: 289 kr.​

giv en guidet tur i københavn med hjemløs som anderledes gave

Guidet tur med hjemløs

En af de sjove oplevelsesgaver til ham kan være en lærerig guidet tur i København med en tidligere hjemløs. Lær og se København i en ny øjehøjde og måske se byen fra et andet lys end du plejer.

Fra: 140 kr.

køb en lækker deodorant i gave til ham

Lækker duft i gave

Køb en lækker duft i gave til din far hvilket er noget, som de fleste mænd bruger på daglig basis. En god gave til svigerfar, far, morfar og mænd generelt, er noget nyttigt, og det må man sige at en deodorant er.

Fra: 150 kr.​

køb en vild faldskærmsoplevelse til ham på fars dag

Spring faldskærm gaveide

Hvis du vil give ham en vild og eksklusiv gave til far, kan et faldskærmsspring være den grænseoverskridende gaveide. Hvis han aldrig har prøvet at springe i faldskærm, kan det måske tænkes at et tandemspring ville være det bedste.

Fra: 1995 kr.

køb den gode gave til en bil elsker

​Brush Hero roterende vaskebørste

​Til manden der elsker at holde sig en ren bil, kan denne sjove Brush Hero roterende vaskebørste gøre arbejdet nemmere for ham. Den sættes på vandslangen og så børster og vasker den på en og samme tid.
Fra: 389 kr.​

køb en sjov fysisk oplevelsesgave til fars dag

Kajak oplevelse for ham

Køb en sjov gave hvor han kan opleve og røre sig, hvilket kan gøres med et gavekort til kajak. Det at sejle i sin helt egen verden i naturen, hvor de eneste lyde er fugle, og vandet når en kajak glider roligt og stødt igennem, der er en dejlig og fredfyldt oplevelse.

Fra: 350 kr.​

køb en elegant vinkøler som gaveide

Vinkøler

Den 5 juni er der forhåbentlig varmt. Og hvorfor ikke give en vinkøler til de varme aftner på altan eller terrassen. Du kan finde mange lækre modeller, hvor prisen selvfølgelig også kommer i lige så mange forskellige former.

Fra: 200 kr.

giv ham den fede bil action oplevelse i gave

Racekører for en dag til far

Måske din far ikke er til flyvning og faldskærm, men mere til fart og benzin. Giv ham en racerkører for en dag oplevelse, der kommer i den dyre prisklasse men vil give ham den uforglemmelige oplevelse og fede dag.

Fra: 2495 kr.​

Prøv pistol skydning København S

​Prøv skydning

​Prøv skydning oplevelse i København kan være den overraskende og måske super fede oplevelsesgave til din / jeres far. Det at skyde er noget rigtig mange er fascineret af, for udover det er lidt skræmmende, så er det også sjovt. Og måske din eller jeres far er denne type?

Fra: 660 kr.​

Køb en kvalitets gin til ham i gave

Populær gin flaske

Ligesom rom er blevet populært, så er gin også kommet i vælten. Rigtig mange unge som ældre mænd er begyndt at nyde gin, og måske din far også elsker den forfinet drik. Udsøgt alkohol egner sig som gave til rejsegilde, jul, receptioner, fødselsdage og selvfølgelig også som gave til at hylde far i år.

Fra: 200 kr.​

køb en god flaske rom i gave til ham

En flaske rom

Hvis han godt kan lide de finere ting i livet, kan det være at han er til rom. Rom er nemlig blevet en nydelse på højde med whisky og cognac, hvor udvalget af gode kvalitets rom er eksploderet. Man går aldrig helt galt i byen med en flaske spiritus, hvor rom er noget som de fleste kan lide og har stående i hjemmet.

Fra: 150 kr.

køb en lækker middag på restaurant til fars dags gave

Frokost på Kroghs Fiskerestaurant

Giv ham en lækker oplevelse til ganen og maven i form af 4 retters frokostmenu på den populære Kroghs Fiskerestaurant i København. Noget lækkert til maven som han kan nyde med sin kone, kæreste, mor eller måske med dig.

Fra: 1500 kr.​

Køb det eksklusive Mühle barbersæt i gave

Mühle barbergrej

Barbergrej er den klassiske gaveide til mænd i alle aldre, for det er noget de fleste har brug for i hverdagen. Mühle er det eksklusive og lækre kvalitets barbergrej, som måske er hvad du skal forkæle ham med indenfor de gode barber gaveideer til mænd.

Fra: 250 kr.

Giv ham den sjove pølsevogns oplevelsesgave

Sjov gå amok i pølsevognen

Giv din far en lidt skør gaveide i form af gå amok i pølsevognen oplevelse. Her kan han og en anden person(dig måske?) spise alle de pølser de kan i løbet af en time, hvilket måske er gaven han aldrig har fået før.

Fra: 299 kr.

køb den smarte jumpstarter i gave til bilelskeren

​Vooni jumpstarter

​Vooni jumpstarter er en smart gadget til bilelskeren. For det kan oplade det flade batteri, tjekke standen på batteriet og når du kører, kan den faktisk oplade telefon eller tablet også.
Fra: 779 kr.​

djævelræs er en fed oplevelsesgave til mænd

​Djævleræs

​I Viborg kan man prøve at køre djævleræs, og hvis din/jeres eller børnenes far bor i området, vil det måske være årets fedeste oplevelse for ham. Det er super sjovt og en rigtig drengerøvs ting for mænd i alle aldre.
Fra: 995 kr.​

køb en ryg barberskraber i gave til fars dag

​​Barberskraber til ryggen

​​Hvis du søger en gadget der både er lidt sjov, men måske også ganske praktisk i hverdagen, kan du give denne Bakblade 2.0 barberskraber til ryggen. Til manden der lider af hår på ryggen, og gerne vil være fri.

Fra: 299 kr.​

giv den fede Helikopter oplevelse i gave

​Helikoptertur

​Giv en helikoptertur oplevelse i gave til ham på fars dag. De færreste har trods alt prøvet at flyve helikopter, og hvis han ikke er bange for at flyve, kan en rundflyvning i helikopter måske være den uforglemmelig ting.

Fra: 700 kr.​

køb en sjov whiskysmagning i gave til mænd i alle aldre

Whiskysmagning

Køb ham en lækker whiskysmagning som kunne foregå ved Braunstein bryggeriet i Køge eller andet sted. En lækker oplevelse hvor der bliver smagt på de gylne dråber, men også suget til sig i lærdom om den ædle brygning af mange mænds favorit drink. En god gaveide til mænd i alle aldre.

Fra: 299 kr.​

køb en sammenfoldelig cykelhjelm i fars dags gave

​​Sammenfoldelig cykelhjelm

​​Hvis du vil give en praktisk gave til manden der cykler hver dag, kan du give denne Morpher sammenfoldelig cykelhjelm. Dejlig nem at klappe sammen og opbevare i tasken frem for som ny, hvor man slæber rundt på den halvrunde kugle i rem.

Fra: 1099 kr.​

Der findes en verden af gavemuligheder på internettet


Du har uden tvivl forsøgt at søge på nettet, for at finde inspiration til din fars dag gave. Men hvis man ikke ved hvad man skal lede efter, er det en jungle at sortere i alle de forskellige tilbud som internettet bugner med.

Hvis du virkelig vil overraske din far i år, giver du ham noget han aldrig kommer til at glemme; du giver ham en oplevelsesgave. Internettet er fyldt med oplevelser man kan give sin kære far i gave til fars dag. Der er et bredt udvalg så du kan skræddersy din gave til den type mand, som din far er det kan være alt fra oplevelser eller praktiske gaver som en printer. Hvis du mistænker at din far har en vildbasse gemt i maven, er det måske en tur til rappelling eller en prøvetur i en Ferrari du skulle overveje.

Hvis din far derimod er en mere tilbagelænet mand, er der også et væld af muligheder at finde for at give ham en afslappet dag. Her kunne man undersøge mulighederne for at finde din far en hyggelig aften på en restaurant med familien. Mange familiefædre får meget sjældent muligheden for at slå sig løs sammen med vennerne og glemme de forældrepligter, der ikke kan benægtes at trykke på i hverdagen.

Her ville det være oplagt at give din far et gavekort til en vinsmagning eller en god middag med hans venner i fars dag gave. Som familiemand føler din far garanteret at han ikke har tid i hverdagen til at gøre mange af de ting som han ville synes er sjove. Måske kan det endda være at han ikke engang har overvejet muligheden for de mange tilgængelige aktivitetsmuligheder.

Kort sagt ville din far uden tvivl sætte pris på at modtage gaven han aldrig ville købe til ham selv.

Video ideer til fars gave

Du får selvfølgelig også lige et par fars dag gave ideer på video:

4.7/5 (114 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: