Fodmassage maskine i gave til hende

Fodmassage maskine i gave til hende


Denne artikel indeholder annoncer.

Søger du en god og eksklusive gave til mor, konen, bedstemor, veninde eller anden kvinde? Så kunne det tænkes at en fodmassage maskine i gave til hende er det helt rigtige. Det er en anderledes gaveide der også kan købes i den dyrere prisklasse, men det er også en super lækker maskine der kan give hende en tiltrængt forkælelse efter en lang dag, og hvad er bedre end forkælelse for krop og sind?

Hvorfor vælge en fodmassage maskine i gave til hende?

find den model fodmassage maskine Hvem kender ikke til at have lange dage med skole, arbejde, børn og fritids interessser. Når denne lange dag er ovre er ens fødder trætte og trænger bare til at slappe helt af, hvilket ofte sker med en kop te eller kaffe og benene oppe i sofaen.

Her kan forkælelse i form af fodmassage med eller uden vand, være lige præcist den ting der kvikker op efter den lange dag. Det er nemlig den lækre velvære for fødderne, som gør dig i stand til at blive helt stresset af. Her er der mange muligheder, hvor et smart massage apparat kunne være tingen der virker til hende.

Hvilke maskiner er gode gaveideer?

Du kan finde forskellige massage maskiner til fødderne, hvor du finder lige så mange forskellige funktioner og egenskaber som f.eks. spamassage, maskiner med vand, shiatsu eller vibrationsmaskiner uden vand.

De nedenstående to modeller kommer i hver sin prisklasse, som. kunne være oplagte ideer der vil være den lækre overraskelse til hende.

OBH fodmassage

giv hende den gode billige maskine i julegavegiv hende den gode billige maskine i julegaveEn af de billigere men også ganske populære modeller, er fodbadet fra OBH. Maskinen kan rumme 4,6 liter vand, hvor der selvfølgelig er hældetud så hun nemt kan tømme badet efter brug.

Maskinen med tre programmer til massage. Programmerne byder på mulighed for at skabe et minijacuzzi, fodmassage, infrarød punktvarme og sidste program giver mulighed for at kombinerer de nævnte ting.

En af de billigste modeller indenfor fodmassage maskiner og den har selvfølgelig sine begrænsninger i forhold til andre dyre maskiner, men den gør dog arbejdet ganske godt – Find den til 294,- kr. her

Beurer FB50

køb en lækker og eksklusiv fodmassage maskine i gave til kærestenkøb en lækker og eksklusiv fodmassage maskine i gave til kærestenEn dyrere model er Beurer FB50, som du finder til billigste pris på 799,- kr. ved Whiteaway her. Du får en noget mere eksklusiv maskine end OBH modellen, men den koster dog også over det dobbelte.

Maskinen kommer med 5 forskellige temperatur indstillinger, magnetfelt terapi og infrarødt lys til stimulering af blodomløbet. Du får en god kvalitets maskine med mange flere muligheder end OBH modellen, for denne kan du bruge med eller uden vand og kommer med også med en massagerulle til reflekszone massage.

En fed og eksklusiv maskine der med garanti vil forkæle hendes fødder. Denne model ligesom alle andre massage maskiner har dog den ulempe, at uden vand vejer den 5 kg, og med vand i bliver den noget sværere at løfte. Derfor er den ikke altid den perfekte gave til pensionister og andre der ikke kan løfte fra gulv af, for maskinen skal ofte bruges foran fjernsynet og lignede.

Det er dog en god gave til din veninde, kæreste, mor eller anden kvinde som ikke er hæmmet af det med vægten, og som fortjener at give velvære til trætte fødder efter de lange arbejdsdage.