Gave til bedstemor

køb en god gave til bedstemor

Mangler du en god gave til bedstemor eller anden ældre kvinde, som måske ikke rigtig mangler noget efter et langt liv?

Mange ældre kvinder der er gået på pension, har ikke så store krav i livet. Derfor kan det godt være svært at finde det helt rigtige til hende. ​Det skal selvfølgelig ikke afskrække dig fra at prøve at finde den helt rigtige personlige gave til hende. Det kræver nemlig bare den rigtige inspiration, og det er netop, hvad du kan finde med de nedenstående gaveideer til ældre kvinder.

10 gaveideer til ældre kvinder

Vi har her på Idegryden fundet 10 gaveideer til bedstemødre i alle aldre. Gaverne nedenfor kan være dejlig praktisk, eller som den gode ting der kan varme hende i dagligdagen.​ Du finder ideer der kan være ganske nyttigt. F.eks. kan Angora sokker virke kedeligt, men er perfekt som gaven der holder fødderne varme gennem de kolde tider. Varme undertrøjer er et andet eksempel på en praktisk gave, helt ligesom de nedenstående ideer til gaver.

køb noget lækkert garn i gave til bedstemor

Garn til hende der strikker

Hvis du leder efter den perfekte gave til din mor eller bedstemor der elsker at strikke, så skal du selvfølgelig give hende noget indenfor det. Hvis hun elsker at strikke, er garn, opskrifter eller andet til hobbyen og fritidsinteresse der optager hende i dagligdagen, det helt rigtige gavevalg.

Fra: 50 kr.​

køb den sjove malebog i gave til din bedstemor

Malebog til voksne kvinder

En sjov gaveide der kan give hende glæde i hverdagen, er en af de gode malebøger til voksne. Malebøgerne er blevet super populære især blandt de ældre, og derfor er det jo en perfekt gave til en pensionist hvad end det er til ham eller hende.

Fra: 50 kr.​

giv en flaske sprut som hun elsker i gave

Portvin, snaps eller andet hun elsker

Hvis din mormor, farmor eller bedstemor nyder at få en portvin, snaps eller måske Grand Marnier, så er det selvfølgelig dette som du skal give hende. Mange ældre kan godt lide spiritus og det skal de selvfølgelig have lov til, og perfekt som en god gave til mors dag, fødselsdag eller måske som julegave til hende.

Fra: 100 kr.​

køb en flot håndcreme til mor i gave

Lækker Elizabeth Arden håndcreme

Håndcreme er en god gave til kvinder i alle aldre, og det gælder selvfølgelig også hende der er gået på pension. En dejlig gave til alle anledninger, og perfekt gave fra børnebørnene og børn.

Fra: 119 kr.​

køb den lækre luksus brunch i gave

Dejlig luksus brunch

Giv hende en lækker brunch i gave hvor hun kan komme ud og nyde noget lækkert med en veninde, mand eller måske dig. En dejlig oplevelsesgave der kan bruges som gave til både hende på 60 år eller hende på 85 år.

Fra: 299 kr.​

køb den lune flonelsengetøj i gave til en ældre dame

Lunt flonel sengetøj

Noget lækkert sengetøj som flonel der kan holde hende lun, er noget de fleste elsker, og hvorfor ikke bruge det som en gaveide til hende. Du finder meget lækkert sengetøj, hvor det selvfølgelig ikke behøver være flonel, men det giver dog en dejlig blød og varm fornemmelse, som samtidig kommer til en fin pris.

Fra: 400 kr.​

køb noget godt bageudstyr i gave til hende der elsker at bage

Mette Blomsterberg bageudstyr

Hvis hun er fan af Bagedysten, Mette Blomsterberg og generelt at bage, så kunne du overveje at give noget lækkert bagetilbehør eller artikler. Mette Blomsterbergs egen webshop har det lækre udvalg, som måske er det helt rigtige til din bedstemors gave.

Fra: 50 kr.​

giv noget eksklusiv chokolade til mors dags gave

Noget sødt til ganen

Hvilket kvinde elsker ikke noget sødt i form af chokolade, lakrids eller bolcher. Bolcher er noget, som ret mange ældre damer elsker. Giv hende noget sødt til ganen i den bedre kvalitet, som med garanti er noget der vil glæde hende.

Fra: 50 kr.​

giv det personlige billede på lærred i gave

Billed på lærred

Hvis du vil give en personlig ting, som kan pryde og hun kan nyde, så giv hende et foto på lærred hvor børnebørnene er det oplagte valg. Det er sød og personlig gaveide der dog ikke er velegnet, hvis hun eller de har væggene tapseret med en overflod af billeder i forvejen.

Fra: 200 kr.​

køb en lækker te gavekurv til kvinder i alle aldre

Gavekurv gave

En gavekurv med noget lækkert, er en af de perfekte gaveideer til voksne, hvilket selvfølgelig også gør sig gældende for din bedstemor. Gavekurve kan nemlig indeholde lige præcist det gavemodtageren elsker, og derfor er det en super lækker gaveide til ældre.

Fra: 250 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
gave bedstemor
Bedømmelse
51star1star1star1star1star