Artiklen er en annonce

www.idegryden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Gave til hende der har alt?

Gave til hende der har alt?


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

En ny seng som gave til hende

køb en seng i gave til kvinden der har altGiv en ny dobbeltseng i gave til din kone eller kæreste. Du skal selvfølgelig ikke pakke sengen ind og have den stående som helt store overraskelse, men som gavekort og den rigtige indpakning kan det være verdens bedste gave.

Hvis du tænker over det; Så bruger alle mennesker deres seng rigtig mange timer i døgnet. Mere præcist er det omkring 26 år af dit samlet liv som du tilbringer sovende i sengen. Og sofaen er dejlig at smide sig i, spisebordet ganske praktisk når der skal spises, men sengen er dog det vigtigste møbel i boligen.

Hun har allerede en seng, men måske ikke af nyere dato? Hvis du skal overraske hende med en god gave der kan bruges om og om igen, hvad er så bedre end sengen, hvor hun skal sove 6-8 timer hver dag. Og netop dette gør en ny dobbelt seng som udvalget du kan se ved portalen Sengetesteren, til den overraskende og eksklusive gaveide til hende.

Vælg seng og madras?

Der findes mange typer senge, hvor elevationssenge måske er det rigtige. Men det kan lige så godt være en anden model eller type, for vi som mennesker er alle forskellige. Som gave til din kone, kæreste eller partner vil det nok være bedst at købe samme type som i allerede har.

Madrassen skal passe til kropstypen, hvor den hårde madras typisk er til dig der er lille og rund, hvor den modsatte kropsform måske har bedre af en blødere madras. Kroppens alder, vægt og form har også indflydelse. Og netop derfor bør du købe en ny og bedre seng indenfor samme type. Det gør sig også gældende i forhold til topmadrassen der ligesom senge og madrasser, kommer i mange forskellige kvaliteter og størrelser.

Kombinerer med tilbehør

Hvis gaven skal være fuldendt, kan du købe nye dyner, puder og sengetøj til også. Der findes ikke noget bedre end en nyvasket og ny dyne. Hvis budgettet tillader ekstraudgiften, vil en dejlig let, varm og stor dyne med blødt sengetøj til, være noget hun og i får glæde af lang tid fremover. Og hvilken gave er bedre end dette?

Smykke i gave

Giv det eksklusive smykke til kvinden i dit livDen traditionelle gave der gives lige fra barnedåb, konfirmation, julegave til morgengave, kan være et flot smykke som den personlige gaveide til hende. Et flot smykke er nok cliche-agtigt, men hvilken kvinde vil ikke blive glad for et flot og eksklusivt smykke i fødselsdags-, jule- eller kærestegave?

Hvilket smykke?

Hvilket smykke skal du så give? Her gælder det først og fremmest om at kende hendes stil. For du skal selvfølgelig give hende smykket som hun vil bruge, samtidig med, at smykket kan minde hende om dig når det bruges.

En smykkegave kan være den elegante fingerring, armbånd, øreringe, ur som den smukke halskæde. Her er det kun budgetter der sætter begrænsninger, for du finder smukke ting indenfor alle typer af smykker. Og priserne starter ved omkring et par hundrede kroner og op til millioner.

Hvis du vil give en ring, er størrelsen vigtig. Her vil det være mere neutralt eller nemmere at give en elegant halskæde eller smukke øreringe. Hvis hun elsker den elegante og tidløse stil, kan et par elegante diamant øreringe måske være det helt rigtige – Bliv inspireret ved Smykkemester her

Rejse eller ophold i gave

Køb den eksklusive rejse i gaveEn anden klassisk men dog eksklusiv gave der virker på og for alle, er et ophold eller hel rejse som den dejlige overraskelse. Elsker du ikke at opleve ting, komme væk og måske bare at være i nuet i en anden verden uden hverdagens vaner og forstyrrelser, om end kun for en stund?

Spa

Et luksus spaophold kan være det helt rigtige til den unge som ældre, for hvem elsker ikke total afslapning i luksuriøse og afstressende omgivelser. Du finder et ret stort udvalg af wellness muligheder både inden- som udenlandsk, hvor især Sverige og Tyskland er relevant for os danskere i forhold til overkommelig afstand – Se udvalget ved DGDA her

Rejse

En forlænget weekend eller decideret rejse til et af de steder som hun eller i har snakket om at opleve, må være en gave der tager kegler. Helt ligesom hvis hun elsker at slappe af og dase i varmen, kan en badeferie til sydens varme være det perfekte. Safari tur i Kenya, Tanzania eller Syd Afrika må siges at høre under de eksklusive ting, som du også kan give i gave.

Der findes rigtig mange muligheder indenfor weekender, miniferier og rejser, hvor kun fantasien og budgettet sætter begrænsninger. Fælles for dem alle er dog, at alle mennesker elsker at opleve noget nyt, hvad end det er ren afslapning, oplevelser eller bare blive forkælet med f.eks. spa.

Husk indpakningen

Du kan logisk nok ikke overrække en seng i gave rent fysisk. Her er det et gavekort eller bevis du overrækker, helt ligesom med et ophold eller rejse. Og her gælder det om at gøre indpakningen sød, hyggelig eller måske romantisk. For gaven er ikke fuldendt uden den rigtige indpakning.

Til sengen, ophold eller smykket kan du lave et flot kort med søde personlige ord, som beskriver hvorfor du elsker hende og hvorfor du har valgt lige præcist den gave. Du kan lave en lille gavekurv med champagne, jordbær eller noget helt andet som hun elsker indenfor søde eller lækre ting til smagsløgene.