Gave til husejer

køb en gave til husejer

Søger du en gave til ham eller hende, men du er i vildrede om hvad du skal give? Hvis det er gave til husejeren eller husejerne, er du dog heldigt stillet. For ligegyldigt om det er værtinde-, fødselsdags- eller måske indflyttergave, er der altid noget som husejeren kan bruge.

Gave til husejer kan være både den neutrale ting, fordi du måske ikke kender ham, hende eller dem så godt, som det kan være den personlige ting, der måske ligefrem hjælper med renovering. Hvad end din relation er, kan du finde inspiration i gaveideerne nedenfor der dækker bredt.

Gulvbehandling

giv gulvafslibning gavekort til parret

Hvad giver man manden der har alt? En professionel gulvafslibning selvfølgelig. Det er dog nok mere en personlig gave til personen eller dem der lige er flyttet i bolig, hvor gulvet måske er slidt. Her kan en gulvafslibning være en dejlig gave som en hjælpende hånd, nu udgifterne til renovering sikkert er store nok.

Hos gulvkanonen.dk i København der dækker hele landet, kan du få professionel gulvafhøvling, gulvafslibning og behandling af trægulv. En eksklusiv gaveide til noget i hjemmet der bliver brugt hver eneste dag, og hvilken gave er bedre end det. For alternativet er, at han, hun eller de selv skal i gang med slibe gulvet. Og det kræver både en professionel maskine og håndelag, som de færreste af os har.

Hvis du søger en gave til et familiemedlem eller nært bekendtskab, kan det være en fin og dyr gave frem for de mere almindelige gaveideer vi plejer at give hinanden.

Gartner

Giv en havemand i gave

En gartner eller havemand er en anden alternativ gaveide indenfor det praktiske der giver en hjælpende hånd. En husejer har som regel en stor eller lille have, og dette kræver vedligeholdelse, hvad end haven er minimalistisk eller mere i det naturlige udtryk.

Giv et gavekort til gartner i nogle timer, som kan være den dejlige hjælp til beskæring, hækken, beplantning eller måske omlægning af haven. Her er kun budgettet afgørende.

Gavekort til byggemarked

Helt ligesom en have skal vedligeholdelse, så kræver huset det også, hvad end det er indvendig eller udvendig. Og hvilken husejer ligegyldig om denne er handyman eller ej, kan ikke bruge et gavekort til et byggemarked. En dørklokke, lamper, haveredskaber, ledninger, stik, værktøj og meget andet til boligen, er noget alle kommer til at købe fra tid til anden. Og et gavekort til byggemarked kan gives til alle boligejere også selv om du kender personen eller personerne godt eller ej.

Vinduespudser

En anden gaveide indenfor ting der giver en hjælpende hånd i hverdagen, kan være gavekort til vinduespudsning måske være den anderledes, sjove og ganske praktiske gave at få.

Det kan være ganske hårdt at pudse vinduer hvis der er mange, kroppen er slidt eller vinduerne måske hænger højt. Og her vil den professionelle hjælp kunne klare det hurtigt, nemt og resultatet bliver altid bedre.

Postkasse

Giv en postkasse i gave til nye husejere der måske er ved bygge nyt eller postkassen de har overtaget, er gammel og slidt.

Alle skal bruge en postkasse til reklamer og de breve der stadig sendes. Og hvorfor ikke i gave på lige fod med frugttræer, hjælp til renovering, havemøbler, pynteting, køkkenting og alt det andet som de fleste har brug for til hjem, bolig og have. Du finder postkasser ved byggemarkeder som Xl-Byg, Jem & Fix, Bauhaus m.m.

Haveredskaber

Hvis der er have til huset, så er haveredskaber stort set umuligt at undgå. Det kan være en kanttrimmer, plæneklipper, rive, skovl, kost, rosensaks, havetraktor eller måske en af de mere eksklusive robotter til at klare græsset eller måske vinduerne.

Hvis du kender modtageren, så kan du nok pejle dig ind på hvor meget havearbejde denne laver, og hvad der mangler af redskaber. Og hvorfor ikke give noget indenfor dette og selvfølgelig gavebudgettet.

Værktøj

Helt ligesom haveredskaber er uundgåelige som husejer med have, så er værktøj også nødvendigt til hverdagen både inde som ude.

Giv en hammer, boremaskine, sav, skruetrækkere, umbraco, topnøglesæt eller noget af alt det andet, som de fleste af os skal bruge, når noget går i stykker, skal justeres eller optimeres. Værktøj er nok gaven til manden, for det er ikke verdens sjoveste gave. Men mænd er praktiske anlagte, og noget der kan hjælpe ham i hverdagen bliver som regel også taget imod med kyshånd – Find det gode & store udvalg ved Globaltools

Dørmåtte

Vi har den alle liggende, for en dørmåtte er ganske rar at have til at tage det værste snavs. Og oplagt som gave til familier med børn, selv om mange børn har en forbavsende god evne til ikke at slide på måtten.

Til parret der er flyttet i deres nye fælles hus, er en dørmåtte oplagt som indflyttergave. Helt ligesom det kan være den søde symbolske bryllupsgave, der signaler deres nye fælles liv sammen.

Udvalget indenfor dørmåtter er bredt indenfor typer, former og priser, så der er noget for alle budgetter og stile.

Robot

En anden eksklusive gave til husejeren kan være en af de efterhånden mange robotter. Robotgulvvasker, plæneklipper eller måske robotstøvsugeren. Her er de indendørs til gulvvask og støvsugningen de billigste, hvor prisen starter ved omkring 1500 kr. og opefter alt afhængig af kvalitet. Robot græsslåmaskiner er noget dyre, hvor prisen starter ved omkring 5-6000 kr. og opefter – Se udvalg og priser ved Roboteksperten

Køkkenting

Hvis du vil give en gave indenfor de mere traditionelle ting, er køkkenting ofte det sikre valg. Indenfor ting til køkkenet finder du mange forskellige ting som madmaskiner, knive, ting til borddækning, gryder, pander, alverdens elektriske maskiner til pålæg, juice, kaffe og meget andet.

Giv noget som modtageren mangler, skal udskiftes eller måske slet ikke ved at han/hun mangler.

Hvordan du finder gaven?

Når du skal give en gave, hvad end det er indflyttergave, værtsgave eller måske fødselsdagsgave, pejler du dig frem ved at spørge:

  • Er det til en ung eller ældre person, og har denne alt hvad denne skal bruge i livet?
  • Er det til en par der lige er flyttet sammen?
  • Kende du personen eller ej?
  • Er det til sommerhus eller hus?

Og mange lignede spørgsmål, for det kan være med til at udelukke ting. Hvis du ikke kender modtageren særlig godt, kan du udelukke de personlige ting og fokuserer på neutrale ting. Her vil en neutral ting være en gavekurv, frugttræ eller måske gængse haveredskaber som alle bruger. Det kan også gøre sig gældende indenfor ideer til personen eller parret der har alt.

Hvis det er til unge personer der måske lige er flyttet sammen i deres første bolig, så mangler de nok det meste. Her kan både gaver i form af gavekort eller tilskud til håndværkere, gulve m.m. være kærkomne gaveideer. Helt ligesom diverse værktøj, redskaber m.m. også er ting de helt sikkert kan bruge.

4.7/5 (39 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: