Inspiration til dejlige fælles gaver til par

Skal du finde på en god fælles gave til et par da du/i skal til en uformel eller måske mere formel anledning? Måske du leder efter en kærestegave til den nye kæreste eller partner du har været i forhold med længe, der skal give jer glæde sammen som kærester/par?

Fælles gaver til par

Vi har fundet et udvalg af forskellige gode oplevelser til par der kommer i alle prisklasser og former. Oplevelser kan være perfekte gaveideer og udvalget af ideer nedenfor burde give dig inspiration til at finde den helt perfekte gave, hvad end det skal være romantisk eller mere neutralt.

giv tapas gavekort i gave til ældre par

​Tapas for 2

​Hvorfor ikke give noget lækkert tapas for 2 i form af gavekort der kan bruges forskellige steder? En god gave til ældre ægtepar som det er ganske velegnet til det unge forelsket kærestepar. Kan bruges til forskellige anledninger fra bryllupsgaven til den casual housewarming gave.

Fra: 499 kr.​

Køb en salsa oplevelsesgave til 2

​Salsa for par

Hvorfor ikke give den sjove oplevelse i form af Salsa for par? Et gavekort der dækker over en lektion med en dygtig salsa-instruktør. En sjov og lidt anderledes gaveide der giver en par oplevelse for dem.

Fra: 499 kr.​

køb en smuk vase som den lækre pyntegave til hjemmet

​Pynt til hjemmet

​Noget smukt til parrets hjem er ofte den gode ide indenfor de mere neutrale ting. Hvem kan ikke bruge en flot vase, der samtidig kan være en symbolsk og mindeværdig gave fra dig/jer.

Fra: 100 kr.​

Køb en romantisk slotsophold som pargave til din partner

​Slotsophold i Danmark

​Der findes rigtig mange flotte slotte i Danmark, og hvorfor ikke give den eksklusive pargave med ophold på en af disse? Eksklusivt og romantisk gave til et par.

Fra: 1980 kr.​

giv ham en bøf for 2 oplevelse i gave

​Bøf for 2

​Gourmet er oplagt gave til par der har alt eller intet. For alle elsker god mad, og som par er det hyggeligt og godt for forholdet, at komme ud som par og slappe helt af sammen. Her kan bøf for 2 måske virke målrettet mod mænd nu rødt kød er foretrukket af mænd. Men det kan jo være hans fødselsdags- eller julegave som kan bruges med konen/kæresten/partner også.

Fra: 499 kr.​

køb et sødt symbolsk salt & peber sæt i gave til brudeparret

​Sødt salt & peber sæt

​En sjov pargave der ofte bruges til indflytter, bryllup og lignede anledninger, kan være en sjov gave til parret du kender godt. Det har et romantisk skær over sig, og skal selvfølgelig gives til rette anledning.

Fra: 165 kr.​

Giv en restaurant middag som gave til parret der intet mangler

​Middag Kroghs Fiskerestaurant for 2

​Måske det skal være lidt anderledes, hvor den noget dyrere oplevelsesgave til parret kan være en lækker 4 retters menu på den populære Kroghs Fiskerestaurant ved Gammel Strand. Forkæl dine bedsteforældre eller måske vennepar med en udsøgt frokost.

Fra: 1500 kr.​

Køb et romantisk ophold som hans gave

​Romantisk ophold Skrøbelev Gods

​Hvorfor ikke give et romantisk ophold på Skrøbelev gods som f.eks. værtindegave eller indflyttergave til par. Et ophold i fortryllende, smukke eller bare afslappende omgivelser er noget alle par har brug for, og derfor er ophold sammen med gourmet som regel de bedste gaver at give et ægte- eller kærestepar.

Fra: 999 kr.​

kro/hotel er perfekte adventsgaver til par

​Kro-/hotelophold

​Den klassiske og neutrale gave som du/i kan give til alle par, er et kro eller hotelophold i Danmark. Den perfekte gave til kærestepar som de kan bruge på en af de mange hyggelige kroer der findes i Kongeriget.

Fra: 799 kr.​

køb det frække monogamy spil i gave til hende eller ham

​Det frække voksenlegetøj

​En gave til par som dog ofte gives parret imellem, kan være det frække voksenlegetøj. Her kan noget fra bestsellerlisten fra en af de største forhandlere som Sinful, være det velvalgte. Det kræver dog kendskab til preferencerne parret imellem at kunne give denne type gave.

Fra: 100 kr.​

Giv det eksklusive spaophold i sølvbryllupsgave til parret

​Spaophold Ystad Saltsjöbad

​Spa kan få kroppen til at slappe fuldstændig af i løbet af få sekunder fra du træder ind i spa området. Hvis du vil forkæle et par der bor i København, Nordsjælland m.m. kan du give det eksklusive spaophold i Ystad, Sverige. Det er med garanti noget der giver dem total afstressning og fornyet energi i parforholdet.

Fra: 3199 kr.​

find de lækre gaver til par

​Eksklusiv Alter Meierhof spaophold

​Et andet spaophold kan være lige over den dansk/tyske grænse ved Flensborg. Her finder du det 5-stjernet Alter Meierhof der kommer i den høje prisende, men hvor der man bliver forkælet i lækre omgivelser. Måske som en af de romantiske gaver til parret der har alt.

Fra: 6695 kr.​

køb et eksklusiv spaophold til hende i gave

​Spaophold Hotel Thinggaard Thy

Hvis modtagerne bor i det midt-, vest- eller nordjydske kan et spaophold på Hotel Thinggaard i Thy måske være det helt perfekte. Her finder du også lækre spa omgivelser, hvor parret kan blive forkælet og pleje romantikken.

Fra: 1698 kr.​

køb det lækre vinsæt til mandens gave

​Rødvinssæt med indgravering

Hvis du søger det stilfulde som måske skal være jule- eller indflyttergave til parret, så kan du overveje at give dette sæt med glas og karaffel i et smukt design. Kan gøres personlig med indgravering.

Fra: 449 kr.​

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​Bridgewalking Lillebælt

​Hvis du søger noget lidt andet end ophold, kan du give en af de sjove oplevelsesgaver til par. Her kan det være Bridgewalking ved Lillebælt. Med denne oplevelsesgave giver du parret en spændende oplevelse. Parret kommer op og gå på taget af den Gamle Lillebælts Bro. En fed oplevelse med trafikken som kører nedenunder der gynger i broen, og det flotte skue udover landskabet.

Fra: 400 kr.​

køb den fede tur i Horsens statsfængsel i gave

​En tur i fængsel for 2

​En tur i det gamle Horsens Statsfængsel kan være en anderledes og sjov værtindegave til par i alle aldre. Her kan de bruge oplevelsesgaven på en dag, hvor de skal slappe af og nyde livet sammen. Fængslet giver en meget god fornemmelse for, hvordan livet har været bag tremmer, som heldigvis er noget de færreste kender til.

Fra: 300 kr.​

køb en sød dørmåtte i pargave

​Mr & Mrs dørmåtte

​Den søde bryllupsgave eller indflyttergave til parret der flytter sammen, kan være denne dørmåtte. Den kommer med teksten Mr & Mrs og er en ganske god skridsikker måtte.

Fra: 285 kr.​

køb den sjove goboat oplevelsesgave

​Goboat

​Til det unge kærestepar i København kan du give en goboat oplevelsesgave. Her kan de nyde dagen sammen fra vandsiden, og selvfølgelig en flaske champagne og frokostkurv hvis det skal være helt rigtigt.

Fra: 449 kr.​

giv et sødt frugttræ i indflyttergave til de nye husejere

​Noget til haven

​Til parret der måske er flyttet i hus eller hvad end anledningen er for gaven, kan et frugttræ, blomster eller andet til haven måske være den velvalgte gaveide parret sætter pris på.

Fra: 100 kr.​

Køb en lækker sushi oplevelse i gave til kæresteparret

​Sushi for to

​En god værtsgave, julegave eller kærestegave til parret kan være en sushi menu for to. Hvis de elsker den japanske ret, så giv en oplevelsesgave med sushi der kan bruges over det meste af landet.

Fra: 499 kr.​

Denne side er anmeldt af: Emma F. Thorsen 10/10
4.8/5 (50 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: