Gaveidéer til camping

Gaveidéer til camping


Denne artikel indeholder annoncer.

Der er noget helt unikt over at tage på camping, og det er slet ikke underligt at der er så mange der elsker det, og har gjort det til en sommertradition i det danske. Det er tværtimod underligt at der ikke er så mange der tager på camping. Det er nærmest foruroligende at der er mange mennesker der slet ikke har prøvet at tage på camping før i deres liv.

Det må de selvfølgelig selv om, de ved bare ikke hvad de går glip af. Pointen er her, at fordi det at tage på camping ikke er så populært som det nok var engang, så er gaver og gaveidéer hertil begrænsede.

Men hvis du kender nogen campister, og mangler nogle gode gaveidéer, så kan det være du vil blive godt inspireret her.

Tænk gaveidéer – tænk sikkerhed

Der er typisk to måder at tage på camping på. Den ene er hvor du er på en campingplads og nyder sociallivet omkring dig. Her er der ofte gode muligheder for at få noget mad på den ene eller den anden måde. Den anden er hvor du tager ud et sted i landet, og er mere eller mindre mutters alene med dem du nu ellers campere med.

Uanset hvad, så er en gasalarm i blandt de bedste gaveidéer til dem der tager på camping. Hvis du er på campingpladsen og der sker en lækage, så vil gasalarmen reagere og de campister omkring dig vil være dig taknemmelige for at have denne gasalarm. Det samme gælder hvis du/i er på camping alene, så bør i have jer en gasalarm med jer.

Hvis vi skal se nærmere på flere gaveidéer inde for sikkerhed, så bør vi her tale om en brandslukker. Men dette er noget de fleste mennesker nu alligevel har når de tager på camping. Du kan simpelthen ikke tage på camping uden en brandslukker.

Praktiske gaveidéer

En campingvogn er jo egentlig bare en bolig i miniformat med hjul på. I og med at det er et ”mindre” hjem, så er alle andre ting også mindre. Hvis du derfor skal brainstorme efter nogle gode gaveidéer, bør du tænke praktisk.

Tupperware hvor der er en skål, i en skål, i en skål, i en skål. Ligesom babusjka, gammeldags legetøj. Derudover kan praktiske gaveidéer være sådan noget som sammenklappelige stole og borde. I princippet alt hvad der kan optimeres rent størrelsesmæssigt, er nogle gode gaveidéer til campister.

Praktisk eller ej må du selv vurdere, men en olieradiator er nærmest ikke til at leve uden, når først man har været på camping med sådan en. Det er ikke fordi det som sådan er et stort skrummel at tage med, men den kan selvfølgelig se lidt stor ud, når alt andet er så småt.

En olieradiator hjælper til at der ikke dannes kondens inde i campingvognen, eller i yderteltet hvis sådan et er taget i brug. Når vi samtidig tænker på hvor kolde somre vi har i Danmark, bør en olieradiator også stå højt på listen over gode gaveidéer.

Alt det andet

Nu har vi været igennem gaveidéer omkring sikkerhed og det praktiske. For nogen kan de forrige gaveidéer godt være rimelig almene, så her vil vi nu komme ind på alle de andre gaveidéer.

Hvad der virkelig også er vigtigt når du tager på camping er, at der er underholdning. Derfor vil de fleste brætspil eller boggaver være gode gaveidéer, hvis gavemodtager vel og mærke nyder disse ting.

En fryser er måske heller ikke noget vi lige tænker bør pryde vores øjne når vi tager på camping. Den er heller ikke praktisk, men den er ekstremt brugbar. Specielt hvis du er på en campingplads. På denne måde kan du have alverdens mad med til grillen, og du kan sågar have is med også til de helt varme sommerdage så du er fri for at betale 3 gange så meget på campingpladsens kiosk.

Umiddelbart handler det bare om at tænke hvad du ville købe med til en festival når du skal tænk gaveidéer til camping. Måske skal du bare tænke lidt mindre alkohol, mindre dåsemad og mere myggenet, solcreme mv.

Faktisk vil enhver campist blive glad for en kurv hvor der er lidt af hvert. En gavekurv hvor der måske er en lille batteridrevet blæser, noget solcreme, vådservietter og sådan lidt. Mulighederne er mange, og forhåbentligt har du fået nogle gode gaveidéer til enten dig selv, eller dem der nu elsker at tage på camping.